Heny píše:Je tady někdo, kdo je vůbec schopný se bavit o trejdu nějakého ze svých brankářů?
Vyměním Toewse za Steva Masona...
ja ano, ale nikto sa nechce bavit so mnou

Z nejakeho dovodu to povazuju za vtip

. Mam dvoch vyrovnanych brankarov: Holtby GAA 5,03 a Bishop GAA 5,02. McDonald si asi pre istotu zlamal hnaty, alebo co, kedze je na IR.
Brankari
- ani neviem, co tu mam hodnotit. Odohrali 3 zapasy (viac, nez som cakal) a nazbierali 0 vyhier. Uctihodny priemer 5,03. Tymto popreli vsetky matematicke zakony, kedze ich priemer je vazne podpriemerny. Tu si este dovolim podotknut, ze tato kategoria je maximalne diskriminacna! Jedina kategoria, kde vyssie cislo nevyhrava! Nad tym by sa malo vedenie ligy zamysliet a vykonat okamzitu napravu!
Obrana
Urcite obranu mam. Niekto mi tvrdil, ze tam su. Okrem Visnovskeho, ten tam nie je. Tak aspon spomeniem novu akviziciu, Del Zotta, ktory pobral 4 asistencie. Ostatnych nespomenie, mohol by som ich urazit a este ich predsalen budem potrebovat (pri tych mojich brankaroch urcite)
Utok
Konecne trocha radosti

. Patrick Marleau sa urval a nazbieral 13 bodov (9+4)

. Zach Parise zaostal o 4 body, takze ich ma 9 a dalsia nova akvizicia, ktora prisla s Del Zottom, Logan Couture, ziskal bodov 8. Wolski si nepripisal ani bod a dalsi dvaja utocnici sa radsej zramovali. Takze s utokom spokojnost, akurat by to chcelo zapracovat na vhadzovaniach...
Celkovo bol zapas so Sellym vyrovnanejsie, nez som cakal. Ale prehra je prehra....