Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tak utok 5+4..zobudil sa Staal 3+0..ale stale mam malo nahravok..strasne malo ..velmi malo bodov v presilovkach..a potrebujem aby brankari chytali castejsie..snad sa ten Scheider chyti lebo potrebujem aspon jednu jasnu jednotku kedze Elliot a Garon nimi niesu
Selly8 píše:Na to kolik se dnes hralo zapasu nastrileli moji borci uctyhodnych 0 golu :cool:
:lol: :smutok: mne BigJoe za zapas prihodil 1+3 :jn:

Redy :rofl:

tak ako arecek vravi, o vyhre je rozhodnute :thumbsup: pôjde uz len o vysku skore, arek to skresal zo 14:2 na 11:3 , v GS to dorovnal na 5:5, ale dnes sa v kleci opät objavi tak Miller, ako aj Brodeur, pôjde sa na 7:5 a mal by som to opät trhnut aj v SV, v ktorych ma dnes arek preskocil
ked som sledoval hajlajty EDM-LAK vravim si, najidealnejsie by bolo, ak by to skoncilo nizkou porciou golov, vedel, som ze arek ma v zostave pretlak olejarov, na strane druhej Quick bol vaznou hrozbou, ked mu to Yakupov fukol par s pred koncom, normalne ma chalanisko potesil :)

v G+A som zda sa definitivne odskocil, uvodny match vyzera gud :power:

a pozeram, ze Nathan Gerbe mi uz nesvieti cervenym ako IR :hmm:
pitak píše:
cepi píše:

Edmonton Oil Barons - pitak - mohol by si sa svojmu timu venovat trosku castejsie, vcera si mal na benchi 2 hracov a mas napr. na supiske aj N/A Orlova...
ja ako jeden z clenov komisie, som na neaktivitu GM dost zatazeny :nono2: ale sme len na zaciatku, takze na pokoju
Orlov je na bn... a o nastoupeni pjrviho a gusty sem se dovedel rano, kdyz jsem vstaval do prace ^^
ale co mas z toho, ked ho mas na BN....je ako NA, ani dnes nenastupil, len ti zabera zbytocne miesto a na jeho miesto môzes poriesit hraca, ktory pravidelne hrava, tym padom zbiera nejake hity, bloky, ci body
dalsi hrac Gustav Nyquist, tiez je uz rieseny ako NA, odohral 1 match, nejakych 11 minut a podla vsetkeho sa uz pakoval
neber to ako nejaku buzeraciu, len by to chcelo viac aktivity na supiske, samozrejme, nie za kazdu cenu, ale toto dost bije do oci; jednak tym nepomahas sebe a nahravas superovi; nepacilo by sa mi to ani vtedy, ak by si nastupoval trebars aj proti mne a to som si myslel, ze tento rocnik bude v tomto smere konecne idealny :-/ este ze je skrateny:D
Moji borci v noci nazbierali 4 body a hromadu mínusiek. Bol som si istý, že Srivensa som dal na BN, lebo som čakal presne taký výsledok aký bol a ráno pozerám, že som ho mal v hre. :sok: :slap:
Anty píše:zobudil sa Staal 3+0
No, ty těch hattricků sbíráš nějak moc. Každopádně zatím je to vcelku vyrovnané.

Enroth mi inkasoval 5 gólů :bitka3: , ale totálně mě sklamal D. Brown, jen -5 do +/- za celkou dobu a pár hitů. Naopak hrozně moc mě překvapil Diaz. :-P
co z toho ked maju hatrick ked v dalsich zapasoch 0 bodov..priemerne nic moc len Hossu mozem pochvalit..cakal som ze vyhram s tebou hlavne v brane ze to bude lepsie ale Schneider presuckoval prvy zapas :?
Dnes ti dá Schneider SO možno... Kua hned po tej výmene s Ronom sa mi zranil Weiss a hráči ktorých som dal preč chytili životnú formu :roll: Filppula 0+3, Ladd 1+1 a GWG, Karlsson další gol a včera tiež víťazný. Ach jaj niekto si asi robí srandu zomňa :evil:
Dnes opet ciste konto od mych kanonyru, ze bych se dockal cisteho hattricku? Alespon golmani zatim chytaji pravidelne, ikdyz ty cisla nejsou extra na Skorpiho backupy to zatim staci :roll:
Lukášoví hráči mali dnes dokopy 0 bodov a - 2 :hehe: , moji pridali dalších 9 a pri bodoch mám už slušný 17 bodový náskok. Momentálne vediem 9-7 a vela sa toho už nezmení, tesné sú už len hity a % úspešnosť brankárov. Dnes som dokonca nechal Hillera sedieť, vedel som ako ten zápas dopadne :giggle: , naopak Ellis predviedol skvelý výkon proti Sabres a DiPietro nič moc ale iste lepšie ako Hitlerík.
mal si pravdu Schneider ciste konto :jupi: a uz vyhravam 11:6 :sok: dokonca aj v bodoch som supera preskocil..v +/- mam +20 :-O a to som zacal dost zle
:poklona: Jan 16 12:20am Cory Conacher (TB - C,LW) No new player Notes Add Waivers SF PartyCrashers Rad

A my ostatní orborníci z draftu. :hanba:
Kovalev fakt steal :giggle: hovoril som ze je to cucka
Anty píše:Kovalev fakt steal :giggle: hovoril som ze je to cucka
no a si predstav, ze pri dnesnej 7 golovej nakladacke mal v :plus: / :minus: 0 :D a môj dalsi panter Matthias +1 :lol:
Florida je marna, ale Kovalev zas tak marny nebude, riesi presilovky, sem tam mu tam urcite nieco padne a bral som ho z waiver_u, takze nestal nic, vlastne Sykoru.... :jn:

pred poslednym hracim dnom stav 11:3, v GS arek vyrovnal, v SV to dal, ale dnes mam v hre Millera + Brodeura, arek len Neuvirtha, takze by sa to malo preklopi opät na moju stranu :thumbsup:
tak ci onak, zaznamename uspesny vstup do sezony :good:
arek..dostojnejsiu partiu som ocakaval :dup:
kajo píše:arek..dostojnejsiu partiu som ocakaval :dup:
ja za to nemozem, to moji hraci suckuju :neviem:
Tak nakoniec som prehral prvý zápas s Lukášom 7-8, s tým som aj počítal že to dopadne neako takto, takže som spokojný, škoda len že v brankárskych štatistikách to bolo 0-5, v poli som ho jasne prehral, ach tí moji šašovia v bráne :slap: , tam som to pri drafte riadne zbabral, tak snád by mi príchod Luonga pomohol brankársku situáciu vyriešiť, keby sa veci vyvíjajú ideálne (čo v mojom prípade tak nikdy nie je) tak by som mal čoskoro 2 brankárske jednotky a tie kreatúry Ellisa a Pietra by som mohol vyhodiť a zobrať dalších 2 hráčov do pola a vylepšiť ešte bloky či FW, takže ja ten trejd neberiem ako 3 za 3 ale 3 za 5 lebo sa budem môcť zbaviť 2 polien...

Najproduktívnejšími hráčmi týždňa boli v mojom tíme Justin Schultz a Daniel Sedin obaja (2+4), Schultza som velmi chcel už pred draftom, pri jeho picku sa niektorí aj pobavili, ale zatial viac ako len splňuje očakávania :thumbsup:
Okrem Justina prekvapili aj Turris (4+1) a Andy McDonald (2+3) snád zostane zdravý :pray: . Gilbert ozaj hrá až v 2. páre ale v posledných 2 zápasoch 1+3 :moj:
Naopak medzi velké sklamanie patrí môj first pick Kessel, žiadny gol a len 2A, viac som čakal aj od Semina (1+1) a hlavne Garrisona (0+0) :thumbsdown: .

Dalším súperom je petrik, obávam sa že toto nebude čistý súboj :nervozny:
Tak jsem prohrál s Redym 7:10.
Ale bylo to těsný, v gólech, SHP, vítězstvích a SO jsem prohrál vždy o jeden bod.
Rozhodla špatná forma :king: Henrika a dva SO Haláka, které by si spíš měli počítat jeho obraně než jemu. :bee:
:plus:
Patrik Eliáš 2G 4A +4
Patrick Sharp 2G 4A 20 s
Jason Spezza 2G 2A 68 fw
:minus:
Henrik Lundqvist 89,3%, 3,14
Sven Baertschi 0G 0A -1 3s :hroza: tenhle risk na draftu se nepovedl
Sean Bergenheim Ten vůbec nehraje. Zranil se ve Finsku. Zprávy z Floridy říkají jen, že jsou tam na něj naštvaný, ale nikdo nehce říct, jak to sním vypadá, a proto je jen DTD.
mna zaklalo zranenie smitha z phoenixu :hroza:
vdaka nemu ten lajbos labarbera odchytal lindenovi viac zapasov ako by sa patrilo a v branke kde som potreboval dominantne vitazstvo z toho nakoniec bola len remiza 2:2 :hroza: ze dostanem na budku v stats hracov v poli bolo jasne od zaciatku, takze konecny vysledok je 4:10...
no nic, na postupne prebojovavanie sa na vyssie poschodia tabulky po slabom uvode sezony sme uz zvyknuti, nic nove na svete :jn:

takze hor sa na Ohlunda :petrik:
tak po prvych dnoch som dostaval nejak 1:14 potom sa to postupne zacalo otacat a nakoniec som vyhral s Henym 11:6..skoda mohlo to byt 12:5 kedze pred poslednymi zapasmi som vyhraval v brankarskych stats 5:1 prehraval som iba v SV(Heny mal o jeden zakrok viac ale kedze ani jeden z jeho brankarov nemal hrat tak stacilo mi nasadit jedneho brankara a bolo by 6:0) ale pokazil mi to Leighton ktoreho si heny stiahol na poslednu chvilu a tak som musel dat do brany okrem Elliota(predpokladal som ze bude mat menej zakrokov ako Leighton) aj Schneidra a koli tomu som sice vyhral SV ale koli nie moc dobry vykonom som prisiel o SV%..takze nakoniec aj tak 5:1

Marian Hossa (5+3)
Marian Gaborik (5+3)
Saku Koivu (1+5)
a pochvalit musim aj Bollandovych (3+1)
celkovo to v utoku slapalo velmi dobre akurat mi chybali body z presiloviek

Carl Hagelin (0+0) robil som si nadeje kedze zacinal v utoku s Nashom a Richardsom ale postupne sa prepadol az do 3.utoku
David Desharnais (0+1) od tohto momentalne prveho centra Montrealu som ocakaval aspon cca 4 body
Jussi Jokinen (0+0) aspon vyhravla buly
Schneiderov vybuch v prvom zapase mu dost pokazil stats trochu si to napravil cistym kontom

ostatni hraci splnili presne to na co som ich bral takze ok (nejaky bodik naviac sa dal mozno ocakavat od Erka Staala 3+1 pricom hattrick mal v jednom zapase takze nebodoval casto)

o tyzden ma caka Lukas ocakavam tazky boj
ja si musim uzit cely tyzden pohlad na tabulku I am :king: .... ale tu vam vraim, ze po dalsom kole budem dole :) (ale neslubujem :D)

Co sa tyka nasich vykonov:
v kazdej bodovanej polozke mame svojich lidrov:
- co sa tyka vhadzovani tutok musim pochvalit Handzusa (49), Grabovskeho (44), Kopitara (38)
- na goly mi jednoznacne vedie Vanek, ktory pridal i sest asistencii takze ma 9 bodov, dalsim vysoko produktivnym je osembodovy obranca Shattenkirk s 8 assist, piatimi +++++ :)
- v pocte hitov vedie Emelin s McQuaidom
- v obrane prekvapiva spokojnost s Nickom Leddym

- v branke jednozancan spokojnost s Anderssonom :)
ostatnych niet co hodnotit

co sa tyka minusov tak z utoku sa mi vobec nepaci TJ Galiardi ani Dupuis

v obrane vobec nevycnievaju Gonchar s Giordanom, Kindl tiez stoji za :ho*no:, od Sbisu som ocakavala rozhodne viac...jedine ich plusom je pocetna strelba na superovu branu
Zápas už zhrnul Ohlund, takže zopár slov k výkonu niektorých hráčov
:plus: JvR 1+3 a Neal 4+0 Viac tam nikto veľmi nevyčnieval. Ešte pochvala pre Seabrooka 1+2, 9HIT a 19 BLK; Robidas 0+2; +6 13 HIT, 10 BLK.
:minus: Penner, Gagne, A. Greene.
Je tam viac hráčov od kt. čakám viac bodov, ale zatiaľ je predčasné robiť nejaké závery.
petrik píše:vdaka nemu ten lajbos labarbera odchytal lindenovi viac zapasov ako by sa patrilo a v branke kde som potreboval dominantne vitazstvo z toho nakoniec bola len remiza 2:2 :hroza:
A já jsem se ještě při draftu strašně smál, když po Jasonovi někdo sáhnul... no abych řekl pravdu, teď už se moc nesměju a nopak :slap: :slap: že sem po něm nesáhl já... za těch pár zápasů předvedl o minimálně 3 stupně lepší výkony než Smith... jestli se Smith nerozchytá.... trochu se začínam obávat.. jestli nakonec neskončí jako naše jednička :scare: a jestli se probojujem do play off i s Barbsem jako jedničkou... tak Tippetta regulérně pasuju na boha....

Co se našeho zápasu týče... dobrá plichta do úvodu sezóny... tenhle tým potřebuje dvě věci, přivést kvalitního obránce (hity, blocked shots, kterej dokáže i bodovat) snad už se něco vaří :klobuk: a stabilizovat situaci v brankovišti... Pokud se Smith vzpamatuje a Greiss si udrží formu a bude pravidelně alespoň jednou za 3 - 4 zápasy nastupovat.. teoreticky bysme nemuseli ani nic měnit... samozřejmě nejlepší řešení by bylo přivést jedničku .. no uvidíme..
dejf píše::poklona: Jan 16 12:20am Cory Conacher (TB - C,LW) No new player Notes Add Waivers SF PartyCrashers Rad

A my ostatní orborníci z draftu. :hanba:

diky dejfe, obcas se i me neco podari :D , loni me podobny risk s Conollym zas moc nevysel

Po 1.kole by jsme to mohli ukoncit a jit rovnou na plejof, 8. misto by me stacilo. Dival jsem se na rozlosovani a budu to mit sakra tezke takze kazdy bodik se mi bude hodit.
buly, hity, bloky, caste nasazovani mych golmanu, coz je oproti lonsku velka zmena ( snad to tak zustane ) kdy Backstrom byl dlouho zraneny a Schneider ac chytal paradne pres protezovaneho Luonga se do brany moc nedostal, celkove mi brankari nahrali 11b (5-0-1) :thumbsup:
ofenziva, ofenziva, ofenziva... ve vsech techto statistikach jsem dostal na prdel, obzvlaste v golech me Skorpion rozsapal, tam to bude chtit zlepsit... golmani pousteli dost golu, ale na Skorpiho sitaky to stacilo s veeelkou rezervou :lol2:
Phaneuf - toho chlapa musim zminit, bral jsem ho jako prvniho obrance, ale hele ho, ucednika. 0+1 -8 :klobuk: , cekal jsem nejake PP body ale tam nula, snad se probere, kdyz to vemu ze takovy Brewer dal uz 3 kousky :good:

Tenhle tyden me ceka obhajce titulu a mistr podvodu tak doufam ze me neroztrhne jak hada :pray: :nervozny:
aby som teda aj ja nezostal mojim lamam dlzny nejake to zhodnotenie:

:thumbsup: potesili:
b. richards - 2g+4a, +6, 12SOG, 51 FW :poklona2:
a to bude hadam aj vsetko... :P

:hmm: nesklamali:
k. letang - 1g+3a ; n. kronwall - 0g+4a ; a. tanguay 2g+2a ; l. schenn - 1g+1a ; 19 hitov! ; s. varlamov (+ giguere)

:thumbsdown: sklamali:
skoro vsetci ostatni, ale najviac: p. stastny - 0g+1a, -3 ; m. cammaleri 0g+2a, len 3 strely; ceske duo j. voracek + a. hemsky (obaja len 1g+1a); e. johnson 0g+1a, aspon tych 14 blokov ako-tak potesilo, c. ward

unsung hero tyzdna: c. eakin - waiver pickup zatial prijemne prekvapuje - nic svetoborne, ale po troske pridava strely, FW, hity aj bloky, k tomu ako bonus 3a a +3 :thumbsup: som zvedavy co s jeho poziciou v time porobi podpis benna, ale zatial mal aj po nom ice-time cez 20 min...
facepalm tyzdna: bilancia voracka pri vitazstve philly 7:1 nad floridou: 0g+0a, -1 :slap: :roll:
Heny píše:Je tady někdo, kdo je vůbec schopný se bavit o trejdu nějakého ze svých brankářů?

Vyměním Toewse za Steva Masona...
ja ano, ale nikto sa nechce bavit so mnou :D Z nejakeho dovodu to povazuju za vtip :neviem: :D . Mam dvoch vyrovnanych brankarov: Holtby GAA 5,03 a Bishop GAA 5,02. McDonald si asi pre istotu zlamal hnaty, alebo co, kedze je na IR.

Brankari
- ani neviem, co tu mam hodnotit. Odohrali 3 zapasy (viac, nez som cakal) a nazbierali 0 vyhier. Uctihodny priemer 5,03. Tymto popreli vsetky matematicke zakony, kedze ich priemer je vazne podpriemerny. Tu si este dovolim podotknut, ze tato kategoria je maximalne diskriminacna! Jedina kategoria, kde vyssie cislo nevyhrava! Nad tym by sa malo vedenie ligy zamysliet a vykonat okamzitu napravu! :D

Obrana
Urcite obranu mam. Niekto mi tvrdil, ze tam su. Okrem Visnovskeho, ten tam nie je. Tak aspon spomeniem novu akviziciu, Del Zotta, ktory pobral 4 asistencie. Ostatnych nespomenie, mohol by som ich urazit a este ich predsalen budem potrebovat (pri tych mojich brankaroch urcite)

Utok
Konecne trocha radosti :clap: . Patrick Marleau sa urval a nazbieral 13 bodov (9+4) :-O . Zach Parise zaostal o 4 body, takze ich ma 9 a dalsia nova akvizicia, ktora prisla s Del Zottom, Logan Couture, ziskal bodov 8. Wolski si nepripisal ani bod a dalsi dvaja utocnici sa radsej zramovali. Takze s utokom spokojnost, akurat by to chcelo zapracovat na vhadzovaniach...

Celkovo bol zapas so Sellym vyrovnanejsie, nez som cakal. Ale prehra je prehra....
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS