poriesil som vymenu rocnika
teda v mojom pripade; kedze som urgentne potreboval brankarsku 1tku, lebo bez nej som to mohol zabalit; obetoval som jastrabikov Sharpa + Versttega a ziskal Thomasa + Clowe (SJS)...vymenu som uskutocnil s u nas znamym Popradcanom
riesim zapas s predposlednym, od zaciatku tyzdna som na koni, vediem 8:6, ale vsetko je otvorene..Timmy ani Rasky sa do zapasoveho obehu uz nezapoja, tak hadam aspom Smithy podrzi..nutne potrebujem (z)vitazit
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Tim chyta v poslednom case velmi dobre. Minuly tyzden mi vybavil 2 shoot-outycepi píše:poriesil som vymenu rocnikateda v mojom pripade; kedze som urgentne potreboval brankarsku 1tku, lebo bez nej som to mohol zabalit; obetoval som jastrabikov Sharpa + Versttega a ziskal Thomasa + Clowe (SJS)...vymenu som uskutocnil s u nas znamym Popradcanom
riesim zapas s predposlednym, od zaciatku tyzdna som na koni, vediem 8:6, ale vsetko je otvorene..Timmy ani Rasky sa do zapasoveho obehu uz nezapoja, tak hadam aspom Smithy podrzi..nutne potrebujem (z)vitazit
Na popradcana si siel spravne - jastraby su jeho slaba stranka
v podstate sme to ani tak nebrali, ze ja fandim Bruins, on Hawks, mne bolo jedno ci ziskam Millera, Henrika a pod.; popi sa mi s Timmym ozval sam, tak sme sa do toho pustili, aj ked ten trade sme riesili nejaky ten den, dva
chcel Greena, ale toho som aj moc pustit nechcel, padali tam aj ine mena, nakoniec mi ponukol, ci prihodil sikovneho Clowe tak uz som nevahal
aj ked Sharp + Versteege mi budu chybat, riesia aj presilovky ved naposledy 2A - 2G...ale mf, chcel by som este s Timmym zabojovat o moment. dost vzdialene PO
4 brankari su ti zbytocnym luxusom..staci mat 2 takych elitnejsich...ja mam 3 to si aj tak necham, ale 4 su zbytocni...radsej zobrat utocnika, presilovkoveho, resp. co riesi buly, ma pocetnu strelbu no a tak pod. niekedy je podla popiho navrhu dobre aj zariskovat a nechat nejakeho brankara odpocivat aj ked riesi zapas...aby ti nahodou nepokazil statistiky a nepreharal match, da sa tam na tom vselijako potaktizovat
Brankarov nechavam sediet aj ja, hlavne uz ku koncu kola, ked uz mi nic nemozu vylepsit, ale naopak. Nam sa strely do statistik nerataju, takze tam by mi bol taky hrac na nic. Mne sa paci mat ich styroch, aj tak tam uz nezostal hrac, ktory by mi nejako vyrazne pomohol v poli.cepi píše:4 brankari su ti zbytocnym luxusom..staci mat 2 takych elitnejsich...ja mam 3 to si aj tak necham, ale 4 su zbytocni...radsej zobrat utocnika, presilovkoveho, resp. co riesi buly, ma pocetnu strelbu no a tak pod. niekedy je podla popiho navrhu dobre aj zariskovat a nechat nejakeho brankara odpocivat aj ked riesi zapas...aby ti nahodou nepokazil statistiky a nepreharal match, da sa tam na tom vselijako potaktizovat
Vysledky 7. kola Yahoo Fantasy
Boston Bears - Winnipeg Knights 4:9
Alberta Oilers - Hamilton Blackhawks 9:7
Hviezdy Severu - Louisville Regulars 5:11
Springfield Icetopes - SF PartyCrashers 4:13
Long Island Sharks - Cleveland Lions 6:10
Fort Worth Guardians - Providence Thrashers 8:8
Hodnotenie Boston Bears
Brankari
Vynikajuco zachytal Varlamov a skvele statistiky mal aj Garon. Rask tentoraz nepodrzal a Thomas do hry nezasiahol.
Obrana
Najlepsim obrancom sa stal Visnovsky s 5 bodmi nasledovany Bouwmeesterom so 4. Na opacnom konci je bostonsky Morris s nulou na konte a -2 v tabulke pravdy.
Utok
Utok sklamal na celej ciare. Ako taky standard si zachoval Kovalcuk, ktory mal bilanciu 1+2. Az sestica utocnikov ziskala len po jednom bode. Uplne najhorsie na tom bol Recchi, ktory pridal aj -2 v tabulke +/-. Traja utocnici su stale na IR a jeden bol suspendovany
.
Boston Bears - Winnipeg Knights 4:9
Alberta Oilers - Hamilton Blackhawks 9:7
Hviezdy Severu - Louisville Regulars 5:11
Springfield Icetopes - SF PartyCrashers 4:13
Long Island Sharks - Cleveland Lions 6:10
Fort Worth Guardians - Providence Thrashers 8:8
Hodnotenie Boston Bears
Vynikajuco zachytal Varlamov a skvele statistiky mal aj Garon. Rask tentoraz nepodrzal a Thomas do hry nezasiahol.
Najlepsim obrancom sa stal Visnovsky s 5 bodmi nasledovany Bouwmeesterom so 4. Na opacnom konci je bostonsky Morris s nulou na konte a -2 v tabulke pravdy.
Utok sklamal na celej ciare. Ako taky standard si zachoval Kovalcuk, ktory mal bilanciu 1+2. Az sestica utocnikov ziskala len po jednom bode. Uplne najhorsie na tom bol Recchi, ktory pridal aj -2 v tabulke +/-. Traja utocnici su stale na IR a jeden bol suspendovany
Moji utocnici sa tentokrat cinili: najlepsi bol prekvapujuco Giroux (2+5), Fisher (2+4), Heatley (4+1), Lecavalier (2+3), Ruutu (0+4), po tri body zaznamenali Richards a Hartnell. Este som zabudol na obrancu Robidasa (2+3). Z brankarov podrzali Leclaire a Luongo, naopak velmi sa nedarilo Emerymu a da sa povedat, ze ani Rinnemu. Ale v brankarskych statistikach som vyhral v piatich zo siestich kategorii, ti ma drzia kazde kolo. Predsalen nie je az tak od veci mat ich styroch.Skorpion píše:Long Island Sharks - Cleveland Lions 6:10
Vysledky 8. kola Yahoo Fantasy
Boston Bears - Providence Thrashers 11:7
Alberta Oilers - Long Island Sharks 8:9
Hviezdy Severu - Hamilton Blackhawks 8:9
Springfield Icetopes - Louisville Regulars 2:14
Winnipeg Knights - SF PartyCrashers 8:9
Fort Worth Guardians - Cleveland Lions 12:2
Hodnotenie Boston Bears
:ja_neviem: Brankari
Dlho som rozmyslal, ci ich hodnotit pozitivne, alebo negativne. Ale brankarske statistiky som vyhral 4:3, takze som sa rozhodol zhodnotit ich kladne. Perfektne zachytal Tuuka Rask s priemerom 0,92 golu na zapas a uspesnostou 97,3%. Naopak, uplne pohorel Mathieu Garon. S hodnotami ako 5,0 GAA a 82,8% nemozem byt rozhodne spokojny.
:ja_neviem: Obrana
Obrana patri medzi moju najsilnejsiu stranku a hoci uplne neprepadla, predsalen som zvyknuty na ine
. Tradicne najproduktivnejsi bol Kaberle s 3 bodmi, ale -4 v tabulke pravdy. Ostatni odviedli viac-menej svoj standard. Nikto nezaziaril, nikto nesklamal.
:ja_neviem: Utok
Nevyrazne vykonu pokracuju. Jednoznacne potiahol Malkin so 6 bodmi. Naopak, suspendacia Jamesa Neila neprisla vhod. Neziskal ani bod a v tabulke pravdy mal iba -3. Ostatni hraci ziskali povacsinou po 3 body, co nie je zle. Zo statistik produktivity som vyhral 2 z 3, unikli mi iba goly.
Vyhra 11-7 je celkom dobra, ale ja som narocny manager a chcem od hracov co najviac
Preto dostali take slabsie hodnotenie.
Boston Bears - Providence Thrashers 11:7
Alberta Oilers - Long Island Sharks 8:9
Hviezdy Severu - Hamilton Blackhawks 8:9
Springfield Icetopes - Louisville Regulars 2:14
Winnipeg Knights - SF PartyCrashers 8:9
Fort Worth Guardians - Cleveland Lions 12:2
Hodnotenie Boston Bears
:ja_neviem: Brankari
Dlho som rozmyslal, ci ich hodnotit pozitivne, alebo negativne. Ale brankarske statistiky som vyhral 4:3, takze som sa rozhodol zhodnotit ich kladne. Perfektne zachytal Tuuka Rask s priemerom 0,92 golu na zapas a uspesnostou 97,3%. Naopak, uplne pohorel Mathieu Garon. S hodnotami ako 5,0 GAA a 82,8% nemozem byt rozhodne spokojny.
:ja_neviem: Obrana
Obrana patri medzi moju najsilnejsiu stranku a hoci uplne neprepadla, predsalen som zvyknuty na ine
:ja_neviem: Utok
Nevyrazne vykonu pokracuju. Jednoznacne potiahol Malkin so 6 bodmi. Naopak, suspendacia Jamesa Neila neprisla vhod. Neziskal ani bod a v tabulke pravdy mal iba -3. Ostatni hraci ziskali povacsinou po 3 body, co nie je zle. Zo statistik produktivity som vyhral 2 z 3, unikli mi iba goly.
Vyhra 11-7 je celkom dobra, ale ja som narocny manager a chcem od hracov co najviac
U me se nejvic darilo Selannemu 4+2, prijemne me prekvapil i Simmonds. Tesnou vyhru beru, protoze to byl souboj o 1.misto takze jsem nemohl cekat ze Lukyho rozstrilim na sra*ky
Ted uz z vaznejsiho soudku... Zase se mi zranil Ovechkin, navic svoji vlastni chybou
Ty jeho goly mi budou urcite chybet
Ted uz z vaznejsiho soudku... Zase se mi zranil Ovechkin, navic svoji vlastni chybou
jo kuva, konecne som zamakal 16:1
som cekol svojho supera (to este v piatok som pukal 8:10...) ktory bol pred tymto zapasom na 15 fleku, ja na predposlednom 19...
vysvihol som sa na 16 flek (ide o moje tohtosezonne maximum
ale tento tyzden na mna caka 3 tim tabulky...(v jeho zostave Luo, Kipper, Nitty) no po istych vymenach (ziskal som: Thomas_Clowe / za Sharp_Versteege ci Frolov / Staal) sa vsak zda sa blyska na pozitivnejsie yahoo casy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé