Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

poriesil som vymenu rocnika :D teda v mojom pripade; kedze som urgentne potreboval brankarsku 1tku, lebo bez nej som to mohol zabalit; obetoval som jastrabikov Sharpa + Versttega a ziskal Thomasa + Clowe (SJS)...vymenu som uskutocnil s u nas znamym Popradcanom :) riesim zapas s predposlednym, od zaciatku tyzdna som na koni, vediem 8:6, ale vsetko je otvorene..Timmy ani Rasky sa do zapasoveho obehu uz nezapoja, tak hadam aspom Smithy podrzi..nutne potrebujem (z)vitazit :)
Koľký je DIDI :?:
cepi píše:poriesil som vymenu rocnika :D teda v mojom pripade; kedze som urgentne potreboval brankarsku 1tku, lebo bez nej som to mohol zabalit; obetoval som jastrabikov Sharpa + Versttega a ziskal Thomasa + Clowe (SJS)...vymenu som uskutocnil s u nas znamym Popradcanom :) riesim zapas s predposlednym, od zaciatku tyzdna som na koni, vediem 8:6, ale vsetko je otvorene..Timmy ani Rasky sa do zapasoveho obehu uz nezapoja, tak hadam aspom Smithy podrzi..nutne potrebujem (z)vitazit :)
Tim chyta v poslednom case velmi dobre. Minuly tyzden mi vybavil 2 shoot-outy :good:

Na popradcana si siel spravne - jastraby su jeho slaba stranka :)
v podstate sme to ani tak nebrali, ze ja fandim Bruins, on Hawks, mne bolo jedno ci ziskam Millera, Henrika a pod.; popi sa mi s Timmym ozval sam, tak sme sa do toho pustili, aj ked ten trade sme riesili nejaky ten den, dva :) chcel Greena, ale toho som aj moc pustit nechcel, padali tam aj ine mena, nakoniec mi ponukol, ci prihodil sikovneho Clowe tak uz som nevahal :) aj ked Sharp + Versteege mi budu chybat, riesia aj presilovky ved naposledy 2A - 2G...ale mf, chcel by som este s Timmym zabojovat o moment. dost vzdialene PO :roll:
Vidis cepi, keby ze si v nasej lige, mozes mat v time Emeryho, Luonga, Leclaira a Rinneho (ako ja :D ) . Aj tak mi je to zatial prd platne, som len na nejakom 7 ?? mieste.
4 brankari su ti zbytocnym luxusom..staci mat 2 takych elitnejsich...ja mam 3 to si aj tak necham, ale 4 su zbytocni...radsej zobrat utocnika, presilovkoveho, resp. co riesi buly, ma pocetnu strelbu no a tak pod. niekedy je podla popiho navrhu dobre aj zariskovat a nechat nejakeho brankara odpocivat aj ked riesi zapas...aby ti nahodou nepokazil statistiky a nepreharal match, da sa tam na tom vselijako potaktizovat :)
Obcas necham sediet brankara aj ja. Ale vacsinou omylom :oops: . Ako dnes Raska :buch:
cepi píše:4 brankari su ti zbytocnym luxusom..staci mat 2 takych elitnejsich...ja mam 3 to si aj tak necham, ale 4 su zbytocni...radsej zobrat utocnika, presilovkoveho, resp. co riesi buly, ma pocetnu strelbu no a tak pod. niekedy je podla popiho navrhu dobre aj zariskovat a nechat nejakeho brankara odpocivat aj ked riesi zapas...aby ti nahodou nepokazil statistiky a nepreharal match, da sa tam na tom vselijako potaktizovat :)
Brankarov nechavam sediet aj ja, hlavne uz ku koncu kola, ked uz mi nic nemozu vylepsit, ale naopak. Nam sa strely do statistik nerataju, takze tam by mi bol taky hrac na nic. Mne sa paci mat ich styroch, aj tak tam uz nezostal hrac, ktory by mi nejako vyrazne pomohol v poli.
Ja mam tiez 4 brankarov. A chytaju mi celkom dobre, takze je mi luto nejakeho vyhodit.
Vysledky 7. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Winnipeg Knights 4:9
Alberta Oilers - Hamilton Blackhawks 9:7
Hviezdy Severu - Louisville Regulars 5:11
Springfield Icetopes - SF PartyCrashers 4:13
Long Island Sharks - Cleveland Lions 6:10
Fort Worth Guardians - Providence Thrashers 8:8

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsup: Brankari
Vynikajuco zachytal Varlamov a skvele statistiky mal aj Garon. Rask tentoraz nepodrzal a Thomas do hry nezasiahol.

:thumbsup: Obrana
Najlepsim obrancom sa stal Visnovsky s 5 bodmi nasledovany Bouwmeesterom so 4. Na opacnom konci je bostonsky Morris s nulou na konte a -2 v tabulke pravdy.

:thumbsdown: Utok
Utok sklamal na celej ciare. Ako taky standard si zachoval Kovalcuk, ktory mal bilanciu 1+2. Az sestica utocnikov ziskala len po jednom bode. Uplne najhorsie na tom bol Recchi, ktory pridal aj -2 v tabulke +/-. Traja utocnici su stale na IR a jeden bol suspendovany :? .
Skorpion píše:Long Island Sharks - Cleveland Lions 6:10
Moji utocnici sa tentokrat cinili: najlepsi bol prekvapujuco Giroux (2+5), Fisher (2+4), Heatley (4+1), Lecavalier (2+3), Ruutu (0+4), po tri body zaznamenali Richards a Hartnell. Este som zabudol na obrancu Robidasa (2+3). Z brankarov podrzali Leclaire a Luongo, naopak velmi sa nedarilo Emerymu a da sa povedat, ze ani Rinnemu. Ale v brankarskych statistikach som vyhral v piatich zo siestich kategorii, ti ma drzia kazde kolo. Predsalen nie je az tak od veci mat ich styroch.
Ponukam Stillmana alebo Hagmana za RW.
vyborne :x vcera mi to nejak blblo a nechcelo mi premiestnit Hossu z IR na RW :x dokonca aj Sharp mi zostal na lavicke...mohol som mat o 4 body viac :evil:
Vcera jsem udelal chybu jak hovado, ale kdo by zas cekal takovy vysledek :? Nechal jsem chytat Lundqvista a posadil v poslednich zapasech dobre chytajiciho Smitha. Jak to dopadlo asi vsichni vite, holt golmani nejsou zrovna mou silnou strankoi :-(
Vysledky 8. kola Yahoo Fantasy

Boston Bears - Providence Thrashers 11:7
Alberta Oilers - Long Island Sharks 8:9
Hviezdy Severu - Hamilton Blackhawks 8:9
Springfield Icetopes - Louisville Regulars 2:14
Winnipeg Knights - SF PartyCrashers 8:9
Fort Worth Guardians - Cleveland Lions 12:2

Hodnotenie Boston Bears

:ja_neviem: Brankari
Dlho som rozmyslal, ci ich hodnotit pozitivne, alebo negativne. Ale brankarske statistiky som vyhral 4:3, takze som sa rozhodol zhodnotit ich kladne. Perfektne zachytal Tuuka Rask s priemerom 0,92 golu na zapas a uspesnostou 97,3%. Naopak, uplne pohorel Mathieu Garon. S hodnotami ako 5,0 GAA a 82,8% nemozem byt rozhodne spokojny.

:ja_neviem: Obrana
Obrana patri medzi moju najsilnejsiu stranku a hoci uplne neprepadla, predsalen som zvyknuty na ine :) . Tradicne najproduktivnejsi bol Kaberle s 3 bodmi, ale -4 v tabulke pravdy. Ostatni odviedli viac-menej svoj standard. Nikto nezaziaril, nikto nesklamal.

:ja_neviem: Utok
Nevyrazne vykonu pokracuju. Jednoznacne potiahol Malkin so 6 bodmi. Naopak, suspendacia Jamesa Neila neprisla vhod. Neziskal ani bod a v tabulke pravdy mal iba -3. Ostatni hraci ziskali povacsinou po 3 body, co nie je zle. Zo statistik produktivity som vyhral 2 z 3, unikli mi iba goly.

Vyhra 11-7 je celkom dobra, ale ja som narocny manager a chcem od hracov co najviac :) Preto dostali take slabsie hodnotenie.
nebyt toho dna, ked som neaktualizoval zostavu lebo mi to blblo, tak by som vyhral... :-(
ale inak vykon mojho utoku nic moc :thumbsdown:
U me se nejvic darilo Selannemu 4+2, prijemne me prekvapil i Simmonds. Tesnou vyhru beru, protoze to byl souboj o 1.misto takze jsem nemohl cekat ze Lukyho rozstrilim na sra*ky :lol2:
Ted uz z vaznejsiho soudku... Zase se mi zranil Ovechkin, navic svoji vlastni chybou :bitka3: Ty jeho goly mi budou urcite chybet :-(
Nestazuj sa, zatial nadomnou vyhravas 11:0.

Ale to sa podda :box:
Skorpion píše:Nestazuj sa, zatial nadomnou vyhravas 11:0.

Ale to sa podda :box:
To je sice pravda, ale defacto za to muzou jen 2 hraci :) Umberger se svym 3+1 a Lundqvist, ktery jako jediny z nasich tusim 7 golmanu chytal. Pocitam ale ze prekonat jeho cisla pro tebe nebude problem :D
Tak uz je to 2-10 :x Kdyz si ja pablb zapomenu nastavit sestavu pak se neni co divit :bitka3: Co jsem ale necekal, takovy nasup v +/- , to byla vzdy moje silna stranka na ktere jsem ziskaval body a ted prohravam o hrozivych 28.
Pozrel som si štatistiky a narazil som na zaujímavú vec. Skorpiho tím ešte nikdy neprehral v štatistike asistencii v PP. Na druhú stranu, ešte nikdy nevyhral štatistiku vhadzovaní. (rovnako DIDI)
Zaujimave zistenie Lukas. Ja som to ani nesledoval. Akurat viem o tych vhadzovaniach, preto som zobral z volnych hracov Vermette-a, ktory je 4. v pocte vyhratych vhadzovani v NHL.
Selly, este mas velku sancu vsetko otocit. Moje naskoky su minimalne. Ale aj keby nie, uz by bolo nacase zosadit ta z tronu ;)
Skorpion píše:Selly, este mas velku sancu vsetko otocit. Moje naskoky su minimalne. Ale aj keby nie, uz by bolo nacase zosadit ta z tronu ;)
Se mi ta marodka zacina nepekne rozrustat... uz mam 4 hrace + ted Selanne :verysad: Nastesti az na nej a Grebeskova by ty ostatni mely byt DTD
jo kuva, konecne som zamakal 16:1 :!: som cekol svojho supera (to este v piatok som pukal 8:10...) ktory bol pred tymto zapasom na 15 fleku, ja na predposlednom 19... :roll: vysvihol som sa na 16 flek (ide o moje tohtosezonne maximum :D ale tento tyzden na mna caka 3 tim tabulky...(v jeho zostave Luo, Kipper, Nitty) no po istych vymenach (ziskal som: Thomas_Clowe / za Sharp_Versteege ci Frolov / Staal) sa vsak zda sa blyska na pozitivnejsie yahoo casy :cinka:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS