Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 2.liga - 1.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

osm
No pisal som to do vedlajsieho topiku ale evidentne je toto ten spravny. Odhlasujem sa. Nechce sa mi do toho
nechcem vam do toho nejako zasahovat, ale u nas sa draft akosi zauzival riesit nedele vo vecernych hodinach (20:30 / 21:00)
Zembo81 píše:Prihlasujem sa do ligy. Vďaka :klobuk: :good:
Finch182 píše:No pisal som to do vedlajsieho topiku ale evidentne je toto ten spravny. Odhlasujem sa. Nechce sa mi do toho
Sorry,ale komisia tvoje odhlasenie neakceptuje,budes musiet sezonu dohrat..
Tak to je vostry :-O Este ze jsem se odhlasil vcas.. Obrázek
Este k tomu draftu by som sa chcel opytat konkretne co sa tyka casu. Je zatial nastaveny na 9:00 am, to znamena o deviatej rano ale v Amerike, ze? Tym padom u nas bude kolko? 18:00?
no druha liga. Tam sa s nikym nes*ru :D Proste chces ist medzi elitu, tak makaj a ziadne falakanie a vymyslanie :D Chicagska mafia je ten vhodny typ na taketo manazovanie :D
No čo borci? Zimný spánok? Ako to s vami vyzerá? Zatiaľ nás je tam 10 a to z topicu som pochopil, že by nás malo byť aspoň 17. Netreba to nechávať na poslednú chvíľku a pekne poslať do správy Popradčanovi info s mailom a jointnúť sa do ligy. Písal som, že ak chce ktosi čosi vysvetliť nech mi pošle správu - nikto nič. Všetkým je všetko jasné? Nikto nechcel mockovať (cvičný draft vyskúšať)?

Ak si to niekto rozmyslel nech napíše rovno podobne ako Finch182, nie že sa pridá do ligy a od úvodu bude neaktívny. :bitka3:
cepi píše:nechcem vam do toho nejako zasahovat, ale u nas sa draft akosi zauzival riesit nedele vo vecernych hodinach (20:30 / 21:00)
Ideál. 22 september vo večerných hodinách, viac menej u mňa vyhovuje celý deň. Zariadim sa podľa ostatných.
u mna nedela vobec nie, mozno vecer by sa dalo ale ak sa aj oddraftuje bezomna mi to nevadi
Tak povie mi niekto o kolkatej je ten draft?
anton spelec píše:Tak povie mi niekto o kolkatej je ten draft?
anton spelec píše:Tak povie mi niekto o kolkatej je ten draft?
Sun Sep 15 11:00am CDT' to 'Sun Sep 22 11:00am CDT

Uz tuto nedelu o 6 vecer vasho casu.
Napiš jim to pmkou. Oni asi netuší, že by si měli tuhle rubriku číst pravidelně.
Ako to zatiaľ vyzerá, koľko vás tam je zaregistrovaných?
Lukas33 píše:Ako to zatiaľ vyzerá, koľko vás tam je zaregistrovaných?
Zatial je nas 11 a 2 som uz 2x posielal reminder... v sobotu berieme s komisiou bejzbolky a zacneme to riesit.
No neviem neviem – rad by som sa mylil, ale mne to s touto druhou ligou moc ruzovo nevyzera… ake je minimum aby to malo aspon aky-taky zmysel? 12 ludi? Ak sa na to pocas sezony 1-2 (nedajboze viaceri) vybodnu tak to asi rychlo skonci…
Ale mozno nakoniec budem prijemne prekvapeny, ktovie :)
tiez sme nezacinali s vacsim poctom, ak si dobre spominam...tusim sme boli 12ti (+-)
jj bolo nas 12 a bolo to celkom fajn..da sa to aj v takom pocte, a na to ze je to pre druhu ligu prvy rocnik, je to uspech. Popo prihlasili sa ti tam aj ti hraci z haxballu? (zembou, shamway, cecko). Ak nie, ja ich popozeniem.
Chcem hrat, mate miesto?? :D
Ano, v tejto lige mame. Posli Popradcanovi mail, kde ti ma poslat pozvanku :serus:

(ak si teda nerobis prdel, pri tebe clovek nevie :dup: )
Mam tam este 2 co mi neodpovedali :popi: dam tu len prvu cas ich mailu hu.du***** a daniel.lecavalier*****
ak ich poznate,dajte im echo ze uzZAJTRA JE DRAFT :!:
Podla mailu ich samozrejme nepozname (teda ja urcite). Kolki ste uz prihlaseni? Ono skoda je, ze ten draft davate tak skoro, este skor ako budeme draftovat my...pretoze verim, ze keby bol neskor, par ludi by sa este naslo, ktori by sa pridali :neviem:
jj...mohol si to dat na buduci tyzden. Ale nechcem do toho sprtat, ked nie som ucastnikom ligy :sarcasm:
Na druhy tyzden ma cakaju 2 drafty ,treti by som uz urcite nezvladol :hroza:
myslis len na seba a nie na dobro druhej ligy :hroza: :sarcasm:
kajo píše:myslis len na seba a nie na dobro druhej ligy :hroza: :sarcasm:
To si prehnal,ved ja uz ani nespim pro druhu ligu a ty takto? :bitka3:
255 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING