Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Diky moc, me to bylo divne pac dle ohlasu ve vasem topicu jsem ho vlastne stahl z FA a i behem sezony jste na nej nijak nenadavali narozdil od jinych hracu :lol2: O Smithy-Pellym a jeho ucasti na WJC jsem vedel, ale uplne jsem zapomnel ze uz jsou za dvermi :hroza:
vidim ze kisin konecne nieco robi s tym tymom a zda sa mi ze zatial celkom slusne trejdy robi...tento ktory teraz prebieha sa mi zda lepsi pre kisina ale nieje tam zase taky rozdiel ze by sa to malo stopnut
k trejdu som sa vyjadril o stranku spät, ale nezaprotestoval som
Další trejd:

Jonas Gustavsson
za Scott Clemmensen.
kisin píše:Dohodnut další deal, tentokrát s Joem.

Nystrom, Arnott, Bouwmeester, Price for MacArthur, Okposo, Karlsson, Reimer.
Tenhle trejd se mi moc nezdá :hmm:
Azizek píše: Tenhle trejd se mi moc nezdá :hmm:
To už seš asi třetí, tak to zrušte :ja_neviem:
Treti? :hmm: A to som ani nebol medzi nimi (ked uz som petrikovi slubil, ze to nebudem posudzovat tak prisne :D )
mi chcete zrušiť trejd?
kto je proti, nech viem :dup:

a si myslím, že obe strany niečo získajú, niečo stratia, ja obetujem Pricea za 2 másla, Karlsson a diétneho okposa a k tomu púšťam nie zlého JayBowa, prekvapivého Nystroma a oporu STL Arnotta, nechápem, čo by sa docielilo stopnutím :doh:
No neviem, zatiaľ sú to iba také zákulisné šumy. Oficiálny protest by sa našiel tak jeden. Do zajtra 10:51PM treba protestovať, inak prejde automaticky. Len teraz neviem, či mi to ukazuje 10:51PM nášho času. :jn:
však sme sa normálne dohodli, tak snáď :please:
Když Joe tak hezky prosí, a když jsou ty Vánoce... :giggle:
Azizek píše:Když Joe tak hezky prosí, a když jsou ty Vánoce... :giggle:
:hmm: asi nieco na tom bude, nakolko v zakulisi (archiv chat :D som zachytil, mozne rodiace sa trejdy
GM´s chcu ocividne vyuzit tieto Vianocne sviatky na trejdy, vsetci su taki mäkki, priatelski, ustretovi, obzvlast yahoo komisia :tada:
Ja som proti :!:.... ohh pockat ..o co ide? :sarcasm:
Popradcan píše:Ja som proti :!:.... ohh pockat ..o co ide? :sarcasm:
neskoro :sarcasm:

Price je už vymenený kisinovi :lol2:
Mame tu novy trejd :!:

Penner(LW)+D'Agostini(RW)+Emery(G) za Okposo(RW)+ Dupuis(LW_RW) + Bachman(G)

Prosime o rychle vybavenie,hlavne kladne :!:

PS: Chcel by som hlavne Pana Holica upozrnit,nech si poriadne rozmysli,ako sa rozhodne .. :cinka: moze to mat pre neho ,bolave nasledky :!:
kebyze som v komisii tak podavam protest :D
Popradcan píše:
Penner(LW)+D'Agostini(RW)+Emery(G) za Okposo(RW)+ Dupuis(LW_RW) + Bachman(G)
:nono:
budem uprimny :D protestujem, nie preto, ze popi troni na cele a bola vypisana odmena na jeho yahoo hlavu :lol2: to nie, ale neviem no, nejako mi to nesmakuje :ja_neviem: (ak to bude potrebne, môzem to vysvetlit konkretnejsie v ramci konkr. mien, ale nechce sa mi teraz :D na popiho mieste, by som tento trejd bral samozrejme vsetkymi 10timi aj ja :jj: ale ak by tento trejd riesil niekto iny, vsadil by som si, ze by popi, ako jeden z komisionarov, zaprotestoval :yes: a nielen to, urcite by pouzil smajlik typu :sok: :nono: co ty na to popiku? :jn:
Já bych v tom zas až tak obrovskej problém neviděl :ja_neviem:
tak to zrušte :yes:
mate nieco proti mojim trejdom?
Ja nic...u mna v Baghdade je vsetko v poriadku :ciga:
Destroyers & Dragons -> nebolo by jednoduchsie vymenit si rovno cele timy? :)
aj dejf to pisal :D nie nebolo :)
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS