To "nechceme nikoho ineho, len svoji" bol len taky priklad, aky som z toho mal pocit. Samozrejme, ze to nebolo takto doslovne, ale napriklad prispevok od nejakeho Stevena:Popradcan píše:Tak som si este raz specialne precital ten blog,kde Homer pozyva hracov do hokejportal ligy,ale nenasiel som tam nikde ,ze "nechceme nikoho ineho,len svoji",alebo nieco podobne,naozaj neviem odkial si to zobral.Je to velka skoda,poznam tu na tomto fore kopec super ludi,ktory hokej miluju ako ja,alebo chlapci ktory hraju hokejportal ligu,mohli sme sa nejako dohodnut.
Je to velka skoda,ono sa da zobrat cudzincov,teda doplnit stav do 20,ale nikto nezaruci,ze dotycny dohraje celu sezonu a nevykasle sa na to,ako sa nam to stalo v poslednej sezone..Mozno preto sa v nejakom starsom prispevku mohla objavit poznamka,ze nechceme kazdeho,ale takeho co to dohra do konca.
Nam bude uplne stacit, ked zostanes aktivny aspon Ty Mam taky pocit, ze aj Ty si patril medzi tych, ktori z casu na cas nemali aktivny roster. Ak sa mylim, tak ma oprav, ale myslim si, ze to tak bolo. Chapem, ze bojovat z cudzim "slabuckym" timom je celkom ine ako s vlastnym, draftovanym, preto pocitame s Tebou, ale uz s nikym navyse mimo HP. Ak mas partiu svojich ludi, tak si mozes na yahoo zalozit svoju ligu, ale u nas uz bude husto a obavam sa, ze zacneme tak, ze posleme heslo tradicnym ucastnikom vratane Teba + na zvysne miesta mozme doplnit prvych, co sa prihlasili. To je iba navrh, ja o tom nerozhodujem, ale mohli by sme to tak nejako urobit.