Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ohlund píše:Vyzerá to tak že od komisára dostanem riadnu nakladačku a s PO s rozlúčim.. ale zas posledné 2 týždňe som ešte pred víkendom viedol 10-3 aby som v oboch prípadoch vyhral uprdených 7-6 či 8-7 čo mi vôbec nepomohlo.. tak snád aj toto bude podobný prípad a počas víkendu sa tá hostina zruší..
Dostal si zlý rozpis, párny týždeň dávam 12:1, nepárny dostávam 1:12. :-D Naposledy s Cathy sa mi ten vysoký výsledok nepodarilo uhrať do konca, bolo to tak 10:2 cez týždeň a po víkende iba +/- 8:6.
OMFG dnes mi prešiel jeden waiver a úplne mi to dokurvilo zostavu a všetci zostali na benchi... ja to ozaj mozem.. 6 bodov na lavičke a prehrávam o 5..
tak a je to v riti, jeden týždeň moji hráči bodujú ako šialení, že sú na nezastavenie a tento týždeň sucks a ani Holtby na všetko nestačí :?

Boj o PO bude náročný :? a ešte keď je Bob zasa na IR :cry:
Mi povedzte preco po vyhre klesnem o dve miata dole? V com sa prejavilO? dakujem za objasnenie
Za minuly tyden jsi 8 kategorii vyhrala, 7 prohrala a v jedne remizovala. To znamena, ze do tabulky si zapises 8x2 + 7x0 + 1x1 = 17 bodu. Nektere tymy, ktere byly za tebou, si pripsaly bodu vice. Takhle to cele funguje.
vysvetlil som jej to v chate a ona sa to aj tak tu pýtala? :hroza:

Obrázek
Ja som sa to pytala sucasne, uz tomu rozumiem, dakujem ;)
Joe S. píše:vysvetlil som jej to v chate a ona sa to aj tak tu pýtala? :hroza:

Obrázek

tak chcela vediet aj od niekoho rozumneho :D
To je borec ten Lehtonen. Já mu vždycky věřil. :ciga:
Elias Lindholm 0+3 , v posledných 3 zápasoch 2+4 :poklona2: . V čase výmeny za Eakina mal 2 body a Cody asi 6, teraz už vedie 21-19 :jupi: .
Redy má zraneného Prajsa, Sharks začali vyhrávať.. takže mám šancu uhrať solídny výsledok.. Ale na PO je tá strata už moc velká :? ..
Momentálne mám 5 IR + 1 DTD :hroza: :nurses:
Johansen aj Ekman-Larsson znovu po 5 bodov tento týždeň a Crosby 3. Teraz je odborník mačo ticho :roll:
ja sa na to vyje*em, človek sa snaží a súperové čučky majú životný týždeň :hroza: dajaký bennett z lames 6 góly za 3 zápasy :grc:
Ohlund píše:Johansen aj Ekman-Larsson znovu po 5 bodov tento týždeň a Crosby 3. Teraz je odborník mačo ticho :roll:
OEL je zvire, ten jede jak blesk. Snad se brzy vrati i Fowler, uz zacal aspon s bruslenim.
Joe S. píše:ja sa na to vyje*em, človek sa snaží a súperové čučky majú životný týždeň :hroza: dajaký bennett z lames 6 góly za 3 zápasy :grc:

:ciga: s prehladom
hladam do tímu brankarsku jednotku odist by mohol Panarin Zuccarello Ribeiro Foligno ci brankari Bernier a Nilsson
boba by som ti vymenil :lol2:
Nato že som hral s marodkou tak celkom slušných 10-4 proti prvému tímu.. keby SJ nedostane gol 13s pred koncom mohlo byť aj lepšie :hroza: . PO ASG už budem mať hádam tím komplet a skúsim ešte zabojovať o to PO..
Taky bych potreboval pravidelne chytajiciho golmana at nasbiram aspon 2 starty za tyden, pekne me ta brankarska situace stve. A to jsem byl po draftu s golmany spokojeny.
Obrázek

Ale už dost...
dohodli sme sa s Lukasom na trejde verim ze by nemal byt problem...este mam stale v plane vymenit aj Nilssona...bud za nejakeho poriadneho GK (samozrejme musel by som to kompenzovat..pustil by som hociktoreho z mojich utocnikov) alebo za obrancu/utocnika
Prvý tím som vyklepal a momentálne vediem 10-3 aj proti tretiemu :-O . Keby podobný výsledok udržím tak by som aj začal veriť v PO :jn: . Pome psiská :povzbudzovanie: . Crosby :moj:
asi som prave odpiskal sezonu :? Quick zraneny Ramo zraneny....este nejaky GK ktoreho by ste vymenili?
Mám pocit, že nám to zase niekto fláka. :dup:

A Bernier je čučka.
Jednoznačným víťazstvom nad Preshowom som sa priblížil k istote PO. Tento rok je to tam natrieskané a po zlom začiatku som sa už s PO lúčil. Antyho Bernier sa mi síce snažil sabotovať, ale nevyšlo mu to. Hiller sa pre istotu hodil na PN, aby nemusel chytať proti svojmu bývalému tímu.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE