Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Z predposledného na PO miesto behom 2 zápasov. :wave: :wave: :wave: Dúfam, že im tá forma ešte chvíľu vydrží.
No jistě, jen co porazím cepiho, tak mi další týden pošlete 5 hráčů na IR včetně brankáře. V týhle lize se prostě spravedlnosti nedočkám. :hroza:
dejf píše:No jistě, jen co porazím cepiho, tak mi další týden pošlete 5 hráčů na IR včetně brankáře. V týhle lize se prostě spravedlnosti nedočkám. :hroza:
Jsi mi pripomnel jak predloni putoval muj Varlamov za mrize pri souboji s petrikem. :hroza:
Ohledně IR, zajímalo by mě, proč tam není víc IR pozic, aspoń 2-3 by byly fajn, při takovým vysokým počtu hráčů. Proč bych měl doplácet na zranění, s tím, že si nemůžu vzít náhradu z FA.
Macho22 píše:Ohledně IR, zajímalo by mě, proč tam není víc IR pozic, aspoń 2-3 by byly fajn, při takovým vysokým počtu hráčů. Proč bych měl doplácet na zranění, s tím, že si nemůžu vzít náhradu z FA.
Máme 2 IR (IR a IR+). Nie som si istý, či to jednu dobu nebolo maximum - 2 IR. Neskôr pridali IR+ a rozhodli sme sa namiesto pridania IR+ k dvom IR, nahradiť jedno IR za IR+. V podstate hlavne preto, aby zostali nejakí hráči na FA.
nahodou niekto nema zaujem o golmana? hiller sa coskoro vrati z ir a kedze by som mal 4roch, jedneho by som musel dropnut. v ponuke je condon, greiss alebo pripadne aj hiller.. zaujem mam o obrancu.
Lukas33 píše:Z predposledného na PO miesto behom 2 zápasov. :wave: :wave: :wave: Dúfam, že im tá forma ešte chvíľu vydrží.
Banda analfabetov, fakt. :hroza:
wau, líder padol :good: najmä moji brankári sa vyznamenali, 7 zápasov, 6 výhier, 1,57 gólový priemer (snáď budú v týchto výkonoch pokračovať :pray: )
Kaja som minulý týždeň porazil len vdaka tomu že nenazbieral 2 G štarty, inak hrali moje lamky tradične prd. Na hity aj bloky som už 2x vrade prehral o nejaký 1 až 3 :roll: ..
Moji cedníci chytajú ako na horskej dráhe, jeden týždeň aj masláci aj Jones ako Vezina kandidáti a potom príde týždeň ako tento a obaja začnú ako ECHL brankári :hroza: . Je mi z toho tímu na blití a asi by som polku vymenil už len z princípu, ale pri tej forme tých hráčov je ich hodnota dosť malá. Jediný hráč ktorý hrá zatial celú sezonu konzistentne je Weise a to hovorí za vela.. budúci rok definitívne kašlem nato, v offseason sa vždy pripravujem robím zoznamy, tohto a tohto musím mať a potom ma tí hráči vždy tak sklamú.. v poslednom PO hral Wilson ako beast proti Chicagu, dal im snád 6 golov či kolko, som si hovoril že toho musím mať a on má tento rok 1+7 a pritom NSH znovu šlape a rozdáva 7ičky :lol: , Huberdeau podobný prípad, očakával som breakout year, hral v útoku s Džegrom a Barkovom ktorým to išlo a stejne som musel na prvý jeho gol čakať skoro 2 mesiace atd atd.. :thumbsdown:

Hodil som kajovi takú sranda ponuku, konečne by vyriešil problemy s tou bránou a ja by som si chcel polepšiť v poli, ponúkol som mu všetkych brankárov maslákov + Voras a Krajder a opačnou cestou by mali ísť sardinky Stalock, Marlooo, Burnz a číča Jokinen.
Ohlund píše:budúci rok definitívne kašlem nato
neeeeee bude ta skoda a nejde len o tie trejdy
ked citam ako sa chystas cez off sezon tak to iste aj ja kuva:D ta hra ma doslova pohltila a ti priznavam, ze sledujem to viac ako pocinanie si Bruins (ale kedze mam v kadri az 4 tak ich sledujem o to viac haha
uz neriesim ani gcl, ktl detto, ale yahu je srdcovka, tiez v of sezon rozmyslam, spekulujem, tych chcem, tym davam druhu sancu (ty Huberdua ja napr. Lupula) ina strategia skôr na hity, bloky, G zaklad, no pride draft a konecna :D ako teraz uvodne kolo....parada druhy v poradi, ze si vyberiem z 3 hracov, Ovca-Giru a Segedin a bac, berem Rinneho :hroza: cela koncepcia v prdeli a potom uz latas platas, tiez Lua som chcel vziat a vzal som Millera, potom uz rychlo apson Makstroma....G teda ako tak, ale ta utocna impotencia je zretelna, kazdopadne na co som sa zameriaval bks, hits tak to inu ligu hrajem :-D zatial to ide, ale pokial mi nebude pravidelne G bodovat bude tuhy boj o PO, cize momentalne postavenie beriem s rezervou, kazdopadne ak to porovnam s predoslymi rocnikmi je to o nieco lepsie, aj ked taka uotcne esa typu Segedin ku*va chybaju
takze hlavu hore, ako vravis, v tvojom pripade pomôzu trejdy (ako mne v minulej) a vyckaj casu, no a casu daj aj tej budúcej sezone ;)
Tak ja si pred draftom nechystam nic, ale aku-taku predstavu co zhruba chcem mam (po skusenostiach z minulosti):
- Ak by som vyberal v top5, beriem brankara (lebo do dalsieho picku 36-40 uz bude vsetko ako-tak schopne rozchytane a potom treba riskovat s neistymi menami a spoliehat sa na stastie)
- Ak vyberam neskor tak brankara az v druhom kole, okolo toho 30. miesta sa este da ako-tak schopny cednik splasit
- V brane sa snazim mat komplet dvojicu jedneho timu + este jednu jednotku zo slabsieho timu (z 3.-5. kola, podla toho ako sa draft vyvija) tento rok mi to vyslo na Varlamov-Berra + Pavelec, zial Avs naplnaju bottom dwellers ocakavania a Varly ma na tom nemalu zasluhu :hroza:
- Obrancov vacsinou uplne ignorujem az do nejakeho 9.-10. kola.
- pri hracoch v poli sa okrem kanadskych bodov snazim pozerat aj na sekundarne stats, aby nieco mali aj v FW / hitoch / blokoch (cize napr. taky skinner u mna sancu nema :giggle: ) v tychto stats vacsinou patrim aspon k priemeru, resp. k lepsej polovici.
- v neskorych kolach sa snazim najst nejakych hracov ktorych by potencialne mohol cakat breakout year, je to taky pokus o low risk / high reward pick (tento rok napr. Nichuskin, Rantanen, Laughton, Lazar, Gormley – cize uspesnost nulova :lol2: maybe next yr)
Na PMku mi neodpovedal ale nakoniec ten trejd kajo zobral :hmm: . Brankári majú v tejto hre velkú cenu, ale na druhej strane zrovna brankári Buf až tak atraktívni nie sú, v tejto sezone už ale aj maslá hrajú ako tak konkurencie schopný hokej a niekedy ich podržia aj cedníci, prihodil som kajovi aj Vorasa aby som zahral na city.. Z môjho tímu odchádza zhruba 23b a prichádzajú hráči ktorí zatial pozbierali bodov 57, Jonsa v bráne doplní Stalock a budem mať kompletnú bránu SJ a nebudem musieť každý deň sledovať novinky či dnes chytá Ullmark alebo Johnson :roll: . Do pola prídu aj dalšie sardinky Marloo a super univerzál Burns :thumbsup: , doplní ich ešte další panter Jokinen ktorému to narozdiel od Huberdeaua aspoň trochu ide tento rok..

Neočakával som že kajo prijme zrovna tento komplikovaný trejd.. stačilo mu hodiť nejakú velkú rybu za Jonesa a spolu so Stalockom by mal kompletnú bránu SJ on.. ale budiž, snád nebudú protesty lebo tu sa ťažko zhodnotí vyváženosť. Ale kajo mal proste problemy s tou bránou a aj minulý týždeň prehral proti mne len kvôli tomu že nepozbieral 2 štarty.. v poli mal dosť schopný tím a zopár bodov si mohol dovoliť pustiť.

A ešte k tomu cepimu a draftu.. Ja som sa ozaj pripravoval tak 2 roky dozadu, robil som si stats podla poslednej sezony a chcel som zbúchať ultimátny all around team, chcel som samých Weberov a Phaneufov čo pozbierajú 50b prihodia 200+ hitov a 100+ blokov a do útoku samých PF a žiadnych softákov.. Ale nakoniec aj z toho bol prepadák a väčšina hráčov čo som bral prežívala najhoršie sezony v kariére a vôbec nešli podla čísiel ktoré som od nich očakával.. Tak som potom znovu celý tím vymenil.
Tento rok to bolo ale iné, zoznamy som nerobil a bral som oblúbencov aj ked sú skoro všetci softáci bolo mi to jedno. Edlera beriem skoro každý rok, Floridu mám rád tak som veril Hubymu, Ekblada a Jokinena som získal cez trejd, ryšavec je najoblúbenejší hráč z Dallasu, BC boy Johansen, Horvat, švédovia do obrany atd..
Horšie je ale to že hráčov ktorých nadraftujem ja sú prekliaty a znovu prežívajú všetci hrozné sezony a kedže som bral oblúbencov tak je to kontraproduktívne a smrdí to dvojnásobne a ani sa mi ich nechce moc meniť. :-D
No moja taktika posledné roky je v prvých dvoch kolách brať dvoch kvalitných brankárov a už sa mi to posledné týždne vracia, Bob sa po katastrofálnom úvode znormalizoval. (ako kebyže mám top 3 pick, čo nikdy nemám, tak asi beriem top centra)

potom som to dovrzal tento rok v ďalšom kole, Giordano nebol úplne dobrý pick, ale vyvažujú to Klingberg a Josi.

V útoku som čakal viac aj od Eichela a aj od Kucherova. Vpredu mi to drží pokope jedine Mike Hoffman, u ktorého som len tajne dúfal aspoň v takú sezónu, ako mal vlani.

PS: Ohlund, ku*va už sa poddaj, ja nechcem prehrať s tebou :bitka:
Ešte stále som v hre o PO tak potrebujem každý bodík.. Ale je to tesné a na body to kludne môžeš otočiť proti mojim impotentom.. a ked nebude dnes Jones chytať b2b tak aj v bráne budeš mať cez víkend o 1 štart viac a ukradneš si aj W a možno aj SA.. Ale v poslednej dobe sa trochu začínajú tie moje lemry preberať a cez víkend by mi malo nastúpiť viac hráčov, snád ten výsledok udržím aspoň tesný a priatelný. Od budúceho týždna 3 nové posily, snád ma to nakopne (smerom dolu) .
no tam je problém, že aj moji hráči s výnimkou Hoffmana prestali bodovať :scare: tak dúfam, že aspoň letka Stars niečo chytí (i keď Demers zranený :panika: )

Alebo žeby bolo prebudenie Kucherova?

A na brankárov sa spolieham :jn: len vďaka ním som porazil pred týždňom aj Failers Fana :sarcasm:

Ešte že som Boba nevymenil po prvom týždni p*trikovi, to by bola krádež :scare:
spät do reality :unsure:
5 out (Lupul,Bjukstad,Letang,Miller,Paket) a G uz 3 tyzdnom cednikuju, teda v porovnani s tym, co predvadzali v uvode sezony....aby toho nebolo malo, tak po potupnej (uvodnej) prehre s dejfom (kde sa mu zranili hraci+G az po mojej prehre...), humencanovi zacal akurat v tomto tyzdni vezinovat "AHLkar" Gibson, k tomu kralovna, takze s G môzem v tomto tyzdni zatahovat akurat tak zaluzie
o bodovej impotencii pomlcime, jedine stastie, ze ff je na tom podobne, ale staci malo a ak sa to preklopi na opacnu stranu Seellyho 14:0 zinkasujem ja a hned z toho bude iny pad

ako som spominal po drafte, ponekud som pozabudol na utok, teda aspon na jedno vyrazne produktivne eso, pritom som mal idelany 3draft pick, ceknuteho Segedina (rozhodoval som sa medzi Ovcom,Giruom a Segedinom) a ja to na poslednu moznu chvilu zmenim na Rinneho....potom ze beriem osvedceneho Lua a ja to zmenim na Millera....ale v G by som nejaku zasadnu chybu nehladal, horsie ako v tychto 2 tyzdnoch to uz sotva môze byt, takze klido
FA tahy tiez nic moc, vezmem Vatrana,Versteega a po mojom prichode nulky nulky, pustim Chimeru,Hendricksa a 1+1 atd; na toho Hendricksa som dal aspon echo arekovi:D a predpokladam, ze sa Ohlund po tych vymenach chyti akurat tak na mne...(toho Burnsa som mal na draft listine, par miest predo mnou padol, vzal si ako produktivnu D nahradu Letanga, od ktoreho ocakavam kuva daleko viac!)
je cas asi na nejaku mensiu zmenu, skusim niekomu zahrat na city:D a posilnit nejaku hratelnejsiu poziciu, kde je to stale na vazkach
co ma ale dokaze vytocit, je moje stats SHP/GWG, kde sa da pravidelne zapisat aspon bodik a ja v tychto stats 0-4-3 / 1-5-1 :hroza: ...a to som si uz zvykol, ze aj ked super skoruje par krat za cely tyzden, stale je z toho nejaky vitazny, nas°at

k Ohlundovi, bola by ho skoda, nielen pre jeho trejd ci topic aktivitu, ale aj preto, ze mam pocit, ze ho to bavi asi tak ako mna :giggle: v podstate som svoju pozornost zameral uz len na to jahu (vid ktl,ci bos live), je to proste srdcovka, kazde rano este so zlepenymi ocami cekujem vysledky, stats svojich hracov, som sa pristihol pritom, ze ked som sledoval bos, tak podstatne viac som zameral svoju pozornost na mojich bos yahu hracov....momentalne uz len tie hajlajty, ale lesujem ich stale rovnako:)
skoda, ze aj tento topic co sa tyka aktivity upada (o takom pokec subfore nevraviac:) boli casy, ked sa tu aspon po skonceni tyzdna, riesili :plus: :minus: danych hracov, vysledkov atd. clovek si to rad precita, preto by bola Ohludna skoda, podobne ako skorpiho, ci antyho, ale tak uvidime co prinesie buducnost
ale tak clovek by mal byt rad aspon za tu aktivitu na hracom poli ze....staci z casu na cas urobit bububu :D

uvidime co nam yahu prinesie do dalsich sezon, kazdopadne premyslam o tom, ze po vzore KTL sosiek, poriesim od buduceho uz 7.rocnika, aj nejaku vitaznu sosku pre celkoveho vitaza hf ligy, nech je na co spominat:)
Gibson mu dobre už chytal aj minulý týždeň, ale nestačilo :sarcasm: Queen bol jednom SO za socku a Holtby s Bobom excelovali.

Na to, že ako som do*ebal draft, tak 4. miesto v tabuľke je zatiaľ viac než dobré
No mňa jahú bavilo až velmi tie prvé sezony, tiež som si púštal hajlajty skoro všetkých golov čo dali moje lamky, draftoval som a trejdoval za takých oblúbenejších hráčov aby som im mohol viac priať a aby som mal dvojnásobnú radosť z ich úspechov aj ked momentálne prežívam skôr opak...
No ale v tom je aj ten problém že bavilo ma to a každý rok som tomu venoval kopu času a stále som končil na chvoste tabulky to už potom baviť prestáva, raz som začal sezonu zle potom som prenechal tím kisinovi že nech si aj on skúsi jahú a zrovna v prvý týždeň ako som mu dal ten tím vyhrali 11-0 či kolko a dostali sa na PO pozície bez toho aby tam kisin urobil nejaké zmeny, nakoniec s menšími zásahmi do zostavy ten tím postúpil a skončil nejaký 4, kua to mohla byť moja PO účasť :monokel:

V tejto sezone mám dosť tých impotentov a už som mal 100 chutí ich vyhodiť a zobrať niekoho z FA, lenže ten FA trh býva v tejto lige tak strašne slabý že si to nakoniec rozmyslím a nevyhodím nikoho lebo neni zakoho, nakoniec môžem byť rád že som si takého Reinharta nechal, konečne dostal šancu, hrá v prvom útoku a začal zbierať body.. snád sa preberú aj Horvat, Berči a spol..
Ohlund píše:V tejto sezone mám dosť tých impotentov a už som mal 100 chutí ich vyhodiť a zobrať niekoho z FA, lenže ten FA trh býva v tejto lige tak strašne slabý
A to je velkej problem tyhle ligy, i když celkově je dobrá hlavně díky počtu hráčů. Problem je, že je proste v týmu strasně moc hráčů a jak se nadraftuje tak se hraje. S týmem jako takovým se dá dělat strasne málo. V FA díky tomu počtu hráčů v týmu, jsou jen samí řekněme hovnaři (až na 2-3 vyjimky dejme tomu). Uvítal bych snížení hráčů o 5 v každym tymu a tím by se rapidne zvýšily možnosti změny hráčů a celkově možnost po draftu v sezone neco delat. Nemyslím, že by to bylo na škodu. Jinak mě to letos baví a sem rád, že hraju. :)
S FA sa nedá nesúhlasiť. Do trejdov sa moc púšťať nedá, pretože ak raz niekto zle nadraftoval zle tak nieje ani čo ponúknuť. Čiže to už potom je len o kozmetických zmenách.
Johansen aj Wilson znovu 0 bodov pri 4 goloch ich tímov :hroza: . Vancouver tiež zahral na 0, okrem toho že mi dojebabrali jahú tak mi zobrali aj tiket 200e kde som dalšie 4 zápasy trafil a čakal už len na Nucks.. Môžem je*ať :grc:
Joe S. píše:no tam je problém, že aj moji hráči s výnimkou Hoffmana prestali bodovať :scare: tak dúfam, že aspoň letka Stars niečo chytí (i keď Demers zranený :panika: )

Alebo žeby bolo prebudenie Kucherova?

A na brankárov sa spolieham :jn: len vďaka ním som porazil pred týždňom aj Failers Fana :sarcasm:

Ešte že som Boba nevymenil po prvom týždni p*trikovi, to by bola krádež :scare:

Like a boss :frajer2:

Bob a Braden ďalší famózny týždeň :cool:
Ohlund píše:snád ten výsledok udržím aspoň tesný a priatelný.
6-7 sa dá, všetky stats boli rozhodnuté dosť jednoznačne tak nemôžem ani vyplakávať že by som mal smolu.. škoda tej brány, aspoň 1 bod tam mohli tie lamky získať.. no nič odo dnes už mám len 2 cedníkov a viac hráčov v poli, som zvedavý na efekt..
:eek2: 28 plusovych bodov? kks toto si zaramujem, tak skoro sa to nestane..... celkom fajn tyzden za mnou, vyhra potesila, ideme dal :)
Macho22 píše:
Ohlund píše:V tejto sezone mám dosť tých impotentov a už som mal 100 chutí ich vyhodiť a zobrať niekoho z FA, lenže ten FA trh býva v tejto lige tak strašne slabý
A to je velkej problem tyhle ligy, i když celkově je dobrá hlavně díky počtu hráčů. Problem je, že je proste v týmu strasně moc hráčů a jak se nadraftuje tak se hraje. S týmem jako takovým se dá dělat strasne málo. V FA díky tomu počtu hráčů v týmu, jsou jen samí řekněme hovnaři (až na 2-3 vyjimky dejme tomu). Uvítal bych snížení hráčů o 5 v každym tymu a tím by se rapidne zvýšily možnosti změny hráčů a celkově možnost po draftu v sezone neco delat. Nemyslím, že by to bylo na škodu. Jinak mě to letos baví a sem rád, že hraju. :)

naprostej souhlas :oslava:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA