ibaze nojvirt dnes ostal na benchiRono píše:Ohlund píše:Martin Jones je boh, chlapec dostal gol z 1. strely ktorá na neho išla ale odvtedy to zavrel a další gol nedostal už 178 minút![]()
. Vlastne on dnes proti Caps gol dostal ale DeBoer si zobral čeling a videorozhodca to následne neuznal a pritom to vyzeralo ako úplne regulerny gol, ale ja sa nesťažujem
.
Ten megaton je inak riadne dotieravý, prvý Jonesov SO ešte dorovnal s Nojvirtom, snád mi už dá pokoj teraz.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
https://www.youtube.com/watch?v=IPfvjxq ... e&t=48m56s" onclick="window.open(this.href);return false;Rono píše:To fakt?
Tak s Redym už asi čtyři dny stále vedu 9-6, každej stále vedeme ve stejných stats, ale ještě něco se otočit může. A to hlavně SOG a FW, kde jsem jeho náskok za poslední noc výrazně snížil. Jen o jeden gól pak vedu v SHP a GWG, tam to je taky napínavé.
Jinak Góly, Áčka, Body, +/-, Bloky a Saves už počítám, že mám vyhraný. PPP vedu zatím o tři, tam to taky ještě bude imo boj. Zato Redy díky Pricemu (a mému Kvikovi
a Bernierovi) má jistý Wins, % a GAA. A myslím, že v hitech už to má taky vyhraný.
Nejlepším dosavadním hráčem jednoznačně Kyle Turris, uff, a to jsem rozmýšlel tenkrát na draftu mezi ním a Brassardem. Nyní Turris již 4+2; +2; 2 PPP; 1 GWG; 53 FW!! Spokojenost pak určitě i s těmito: Nilsson, Stralman, Panarin, Zuccarello, Foligno a Toews.
Zklamání určitě Kvik, S. Bennett, Carter (ale zase díky němu vedu SHP, aspoň něco), Burakovsky a J. Schultz.
Každopádně nad Redym, pravidelným contenderem na cup, budu brát jakoukoliv výhru, kor když asi po třetím dnu jsme tekl 5-8. Let's go FF!
Jinak Góly, Áčka, Body, +/-, Bloky a Saves už počítám, že mám vyhraný. PPP vedu zatím o tři, tam to taky ještě bude imo boj. Zato Redy díky Pricemu (a mému Kvikovi
Nejlepším dosavadním hráčem jednoznačně Kyle Turris, uff, a to jsem rozmýšlel tenkrát na draftu mezi ním a Brassardem. Nyní Turris již 4+2; +2; 2 PPP; 1 GWG; 53 FW!! Spokojenost pak určitě i s těmito: Nilsson, Stralman, Panarin, Zuccarello, Foligno a Toews.
Zklamání určitě Kvik, S. Bennett, Carter (ale zase díky němu vedu SHP, aspoň něco), Burakovsky a J. Schultz.
Každopádně nad Redym, pravidelným contenderem na cup, budu brát jakoukoliv výhru, kor když asi po třetím dnu jsme tekl 5-8. Let's go FF!
JJ, vyrovnaný zápas. Som spokojný so začiatkom sezóny, akurát v bránke to bohlo byť lepšie. Tam to bolo o tom, kto bude menej zlý.petrik píše:Tak nakoniec tesna prehra 7-8… taky otukavaci zaciatok, prakticky cely cas bol ten zapas vyrovnany a skore sa pohybovalo medzi 8-6 a 6-8… o nejaky bodik ci dva viac sa z toho pri troche stastia dalo vytlct, ale no big deal
uvidime ako to pojde dalej, tento tyzden danny
Uff upukovala som vyhru, vdaka vyhre NJ v OT, a teda winu od Schneidera a aj vdaka GWG od Stempniaka, som vlastne vyrovnala statistiku GWG ale ako hovori JOE..o pekny picny chlp. Sekundarne statistiky celkom fjn, len tie primarne ako goly, assist, body celkovo a plusky katastrofa....tie minusky, no ale co uz narobim...
som stastna za vyhru a dufam, ze proti najblizsiemu superovi to bude lepsie
som stastna za vyhru a dufam, ze proti najblizsiemu superovi to bude lepsie
Lukas33 píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to ja sa na nejake bodove zatvy v sezone spoliehat prilis nemôzem ale toto je moc a waiver Ramo to zaklincoval
uvod sezony nad ocakavanie:D obaval som sa naklepu a ono to vypalilo na "vyhernych" 8:8
ako som spominal tesne po drafte, nejako som pozabudol na bodove statistiky
ktore zacalo neSeguinom....co nadelame, obcas mozno ako v tomto tyzdni nieco padne aj vpredu (navrat Backstroma hned citit) a vzadu to mame celkom slusne zabetonovane, takze budem hrat tvrdu defenzivu! hity su az abnormalne hadam po 1x v yahu som spokojny s G zlozenim (ved v uvodnom tyzdni mi 2jica Rinne-Miller uhrala v G stats full house a to mal super v kleci Bishopa,Niemiho) a to velke veci ocakavam od IR Markstroma, takze petrikova prognoza by aj sediet mohla
tak na PartyCrashers
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé