Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Rono píše:
Ohlund píše:Martin Jones je boh, chlapec dostal gol z 1. strely ktorá na neho išla ale odvtedy to zavrel a další gol nedostal už 178 minút :!: :poklona2: . Vlastne on dnes proti Caps gol dostal ale DeBoer si zobral čeling a videorozhodca to následne neuznal a pritom to vyzeralo ako úplne regulerny gol, ale ja sa nesťažujem :jn: .
Ten megaton je inak riadne dotieravý, prvý Jonesov SO ešte dorovnal s Nojvirtom, snád mi už dá pokoj teraz.
:hehe:
ibaze nojvirt dnes ostal na benchi :hehe:
To fakt? :lol3:
Rono píše:To fakt? :lol3:
https://www.youtube.com/watch?v=IPfvjxq ... e&t=48m56s" onclick="window.open(this.href);return false;
tak sazka na Crowforda nevysla. Ale neva, udolam to v poli
Tak s Redym už asi čtyři dny stále vedu 9-6, každej stále vedeme ve stejných stats, ale ještě něco se otočit může. A to hlavně SOG a FW, kde jsem jeho náskok za poslední noc výrazně snížil. Jen o jeden gól pak vedu v SHP a GWG, tam to je taky napínavé.

Jinak Góly, Áčka, Body, +/-, Bloky a Saves už počítám, že mám vyhraný. PPP vedu zatím o tři, tam to taky ještě bude imo boj. Zato Redy díky Pricemu (a mému Kvikovi :hroza: a Bernierovi) má jistý Wins, % a GAA. A myslím, že v hitech už to má taky vyhraný.

Nejlepším dosavadním hráčem jednoznačně Kyle Turris, uff, a to jsem rozmýšlel tenkrát na draftu mezi ním a Brassardem. Nyní Turris již 4+2; +2; 2 PPP; 1 GWG; 53 FW!! Spokojenost pak určitě i s těmito: Nilsson, Stralman, Panarin, Zuccarello, Foligno a Toews. :good:

Zklamání určitě Kvik, S. Bennett, Carter (ale zase díky němu vedu SHP, aspoň něco), Burakovsky a J. Schultz.

Každopádně nad Redym, pravidelným contenderem na cup, budu brát jakoukoliv výhru, kor když asi po třetím dnu jsme tekl 5-8. Let's go FF! :pray:
u mňa zatiaľ sklamanie z cedníkov, ale zatiaľ ešte nemením, i keď úvoda sezóny u Boba (petrik :ahoj: )
Joe S. píše:u mňa zatiaľ sklamanie z cedníkov, ale zatiaľ ešte nemením, i keď úvoda sezóny u Boba (petrik :ahoj: )
tak mozno ked boba rozoberu este wafle a hawks? :jn:
edit - tak wafle nesklamali :giggle:
Jones takmer další SO, ale aspoň dorovnal wins na 5-5. Zatial vediem 8-6, začať výhrou by bolo super po tom čo som prehrával už 1-14 nazačiatku zápasu..
berra :!:
like a boss :ciga:
Tak nakoniec tesna prehra 7-8… taky otukavaci zaciatok, prakticky cely cas bol ten zapas vyrovnany a skore sa pohybovalo medzi 8-6 a 6-8… o nejaky bodik ci dva viac sa z toho pri troche stastia dalo vytlct, ale no big deal
uvidime ako to pojde dalej, tento tyzden danny :petrik:
Návrat do ligy oslaven těsnou, ale velmi cennou výhrou nad favoritem Redym. :petrik:
Jako nováček jsem překvapil favorita a vyhrál 9:5, takže u mě spokojenost. Jen teda ty "vedlejší" statistiky budou peklo. Tam nevyhraju nikdy nic. Další je na řadě kořala Evando. :oslava:
petrik píše:Tak nakoniec tesna prehra 7-8… taky otukavaci zaciatok, prakticky cely cas bol ten zapas vyrovnany a skore sa pohybovalo medzi 8-6 a 6-8… o nejaky bodik ci dva viac sa z toho pri troche stastia dalo vytlct, ale no big deal
uvidime ako to pojde dalej, tento tyzden danny :petrik:
JJ, vyrovnaný zápas. Som spokojný so začiatkom sezóny, akurát v bránke to bohlo byť lepšie. Tam to bolo o tom, kto bude menej zlý. :-D
Lidi, jsem ochotný vyměnit Russella za pravidelně bodujícího forvarda. Second stats prostě letos dávat nebudu, takže je u mě zabitej.
Uff upukovala som vyhru, vdaka vyhre NJ v OT, a teda winu od Schneidera a aj vdaka GWG od Stempniaka, som vlastne vyrovnala statistiku GWG ale ako hovori JOE..o pekny picny chlp. Sekundarne statistiky celkom fjn, len tie primarne ako goly, assist, body celkovo a plusky katastrofa....tie minusky, no ale co uz narobim...

som stastna za vyhru a dufam, ze proti najblizsiemu superovi to bude lepsie
:-O Ono už se začlo hrát? :hanba:
dejf píše: :-O Ono už se začlo hrát? :hanba:
:skodoradostny: :hroza: :hufi:
dejf píše::-O Ono už se začlo hrát? :hanba:
Ked sa nejako dohodneme na tých Sedinovcoch tak ti 1 bodík pustím tento týždeň, inak bude hostina..
ja som vyhral :sok: :wave: tie moje másla prekvapili a už mám o jeden vyhraný matchup viac, ako som čakal pred sezónou

i keď Bob :hroza:
2xSO za jednu noc. :ciga:
:hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Vím, že je to rok dopředu, ale na příští rok mám jednoho vážnýho zájemce, kterej by si zahrál tuhle fantasy ligu. Takže pokud by někdo končil, tak hned máme náhradu. Píšu radši takhle dopředu, protože jak se znam, tak bych na to zapomněl. Diky za pochopeni :)
Lukas33 píše: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Obrázek :rofl:
to ja sa na nejake bodove zatvy v sezone spoliehat prilis nemôzem ale toto je moc a waiver Ramo to zaklincoval :-D :moj:

uvod sezony nad ocakavanie:D obaval som sa naklepu a ono to vypalilo na "vyhernych" 8:8
ako som spominal tesne po drafte, nejako som pozabudol na bodove statistiky :matika: ktore zacalo neSeguinom....co nadelame, obcas mozno ako v tomto tyzdni nieco padne aj vpredu (navrat Backstroma hned citit) a vzadu to mame celkom slusne zabetonovane, takze budem hrat tvrdu defenzivu! hity su az abnormalne :-D (v uvodnom matchi chybal jeden k 200 :eek2:
hadam po 1x v yahu som spokojny s G zlozenim (ved v uvodnom tyzdni mi 2jica Rinne-Miller uhrala v G stats full house a to mal super v kleci Bishopa,Niemiho) a to velke veci ocakavam od IR Markstroma, takze petrikova prognoza by aj sediet mohla

tak na PartyCrashers :pivo_uslo:
Kua minulý týždeň boli moji cedníci skoro dokonalí a tento týždeň má Jones priemer 4 goly na zápas a Johson po dobrom výkone proti waflám dostal dnes rovno 7ičku :hroza: . Ale aj napriek tomu vediem na G stats proti dejfovi 3:1 :eek2:
Tak to byl debakl. :oops: Další proti pártyjovejm krešrům a jak to tak vidim, tak Crosby se probudí stejně jako Ducks zacnou valcovat. Ale věříme, že ne. :box:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES