od
Lukas33 » stř 23. dub 2014 14:21
Teraz som tu pár dní nebol, tak len tak zbežne k nejakým veciam, čo sa riešili vzadu. Ja by som tú našu 1. ligu už veľmi nehýbal, ako tak sa nám to ustálilo, tých 20 tímov x25 hráčov má niečo do seba, nie je to iba o hviezdach. Keeper formát sme už viackrát zvažovali, ale tým, že sa nám pravidelne obmieňali 3-5 manažéri, bolo by to dosť problematické. Auction draft ako bolo spomenuté, by pri tej hromade hráčov, asi zabral priveľa času. Draft sa rozdeliť na viac dní nedá, jedine, že by nebol live, ale to by nebolo ono podľa mňa.
Debatovalo sa tu aj o tom, či hráč, ktorého zoberiete z FA by mal alebo nemal hrať už v ten deň. U nás hrá a nevidím v tom problém. Tým, že máme maximálne 5 pohybov z FA, sa to, že budú tvoji hráči vďaka FA hrať podstatne viac zápasov veľmi uskutočniť nedá. Nehovoriac o tom, že pri tom množstve hráčov čo máme v tímoch sa kvalita na FA hľadá ťažko, respektíve každý si dobre rozmyslí, či nejakého hráča dobrovoľne dropne. Ešte k FA, aj keď sa to nezdá, vždy sa tam dá niekto objaviť. Ja som z FA zobral napr. Soderberga alebo Huttona a v podstate prebudoval obranu - Holden, Bartkowski, Stone a Lindholm prišli z FA.
Niekto chcel vidieť, ako u nás vyzerá FA. Nejak takto. Na jednom sú iba útočníci (zoradení podľa bodov), na druhom obrancovia (zoradení podľa toho ratingu). Tavares alebo Okposo sú tam samozrejme kvôli zraneniu.