Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

arek píše:Mozes sem este raz poslat tu konecne zostavu 1. ligy?
Lukas33 píše: 1. Lukas33
2. Selly
3. Popradcan
4. kajo
5. Redy
6. arek
7. cepi
8. Skorpion
9. Anty
10. Petrik
11. Joe S.
12. heny
13. dejf
14. dunim
15 Rono
16. Wanic
17. megaton
18. Cathy
19. Linden
20. Ohlund
TF hlavne nakonec rekl, ze hrat nechce..

King, ty nehráš Yahoo fantasy?

ne

tak ani ja nebudem
Dedek nepodareny, vidis aky mas vplyv a takto nam to nicis :!:
Prominte, nevedel jsem, jak Velmi Dulezita Osoba tu jsem.. :oops:
Nestaci ti, ze si si uz kupil zltu farbu, to chces aj ten blby status? Ale ok, vstup do druhej ligy, zober so sebou aj TFa, hraj to zodpovedne a dostanes ten nazov (V.I.P) pod ten svoj hnusny nick.
kajo píše:pod ten svoj hnusny nick.
A komu si preblaf ty, ze ses zelenej :andy:
:backtotopic:
arek píše::backtotopic:
Ja te varoval :bee:
fuuuuj sa nam to tu nejako rozspamovalo :nechutne:

k veci, osobne 2.ligu ruzovo nevidim, uz teraz sa to nejako pomaly zliepa a to este nezacala sezona, ked s tym zvyknu poniektori GM´s prastit

zlozenie 1.ligy riesit netreba, zostáva osvedcena aktivna minulosezonna zostava (btw, TF sa z nej inak vyplonkoval sam svojou niekdajsou neaktivitou, na ktoru som si osobne posvietil :ninja:)

k datumu a casu - vyzera to na 29. (nedela) / cas - riesil sa vo vecernych hodinach, u mna ideal od 20:30-21:00
ak nedeľa, tak po 21:00, 21:30 lepšie
19:00-20:00. Neskor mi to moc nevyhovuje, Kto ma potom vstavat 4:30 do prace? :-(
Skorpion » Uto Sep 17, 2013 11:38 pm píše:19:00-20:00. Neskor mi to moc nevyhovuje, Kto ma potom vstavat 4:30 do prace? :-(
ja budem vstávať o 5ej na vlak a ešte si kvôli tomu musím brať pol dňa dovolenky, ale o 19ej ešte nebudem doma. Pre toto som navrhoval sobotu, resp. iný deň ale nie, niektorí sa postavili na hlavu, že nedeľa a basta a ešte k tomu šíri nepravdy, že draft býva vždy v nedeľu

Pričom sobota je lepšia, v nedeľu nikto nemusí skoro vstávať, jedine niektorí musia mať chlastačku :psst:
Joe S. píše:a ešte k tomu šíri nepravdy, že draft býva vždy v nedeľu
kludne môzes spomenut mna....tak mi napis, v ktory den sa riesili posledne yahoo drafty....odkedy hravam ligu s vami, vychadzalo mi to stale na nedelu, mozno sa mylim, kto chce, nech to overi, ale je mi to u prdele
vychadzal som z hlasovania, tak neukamenuj ma za to, ok? - http://www.hokejforum.com/post353137.html#p353137" onclick="window.open(this.href);return false; (ved si tam jediny za sobotu)
ak sa rozhodnete pre nedelu (29) tak aspon od tej 20:00; ak by sa riesil trebars aj tento vikend, no problem, tiez by mi bolo jedno ci v sobotu, nedelu, ale ked sa tu budu dohadovat, natahovat 2-3 ludia, pricom poniektori sa nevyjadrili - nezahlasovali vôbec
lebo do nedele napísali aj tých, ktorým to bolo jedno

posledný ročník nebol určite v nedeľu, ale cez praconý týždeň ;) lebo som draftoval v bratislave
mne je jedno, ja to uz riesit nebudem, nech predseda urcity datum, cas, ak mi nebude vyhovovat, co uz, nejde o zivot, poriesi to skorpiho auto-pick:D
pol dna dovolenky kvoli Yahoo, tomu sa povie hrac :) Posledny draft bol tusim vo stvrtok, pretoze sme to museli zbuchat narychlo po lockoute
me sobota nevadi a co se tyka nedele jsem na tom stejne jak Skorpion
kua chlapi když sledujete NHL, tak už snad víte jak se efektivně vypořádat s nedostatkem spánku :hroza: ... každej musí ráno někam vstávat.. neděle večer je ideální z toho důvodu, že v tu dobu skoro nikdo nemá naplanováné žádné volnočasové aktivity a skoro všichni jsou v tu dobu doma...
ja pres tyden nesleduju, jen zaznamy kdyz je cas
V nedeľu večer Joe nemôže, takže pre celú ligu je to neakceptovateľné :sarcasm:

Skús prísť do BA Joe o štyri hodiny skôr. :neviem:
kebyže sa mi dá, tak v pohode (ibažeby mi vlak meškal viac ako 2 hodiny ako teraz v nedeľu). Ale to, že mám tam niečo, z čoho sa vyvliecť nemôžem

A ak to musí byť v nedeľu, tak o 8ej je na mňa skoro, možno 8:30, ideálne o 9ej budem môcť byť na internete (tak by bolo fajn, keby sa aspoň to zvážilo, že cepi). Keď už musím kvôli nutnosti dať to na nedeľu brať dovolenku
Ked v nedelu tak po 9tej :) vtedy mozem, sobotu inac by som mohla, aj tuto aj buducu, len v piatok nemozem :D
no ako som pisal tak ideal asi nedela ..ja mozem hoci aj o 22:00 ale chapem ze takmer vsetkym asi bude treba vstavat rano a draft moze kludne trvat 2-3 hodiny
Ja sa prispôsobím.
nas je zatial iba 16!? :shock: Kde su zvysne 4 timy? :dup:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING