Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Lucas: v matchupe tie body mam fajn..

Ohlund....neviem aky vyznam by malo kebyze tam davam hracov ktori v ten den nehraju, navyse superovi hralo eset menej hracov, takze v poho...
zatial to mam rozohrane :thumbsup: v niektorych stats sa to este urcite pomeni, ale v tych G :cepi: silene :cool: angazovat Martyho bolo zda sa dobrou volbou a Miller bol tutovkou
Obrázek
konecne sa mi golovo presadil Ryder, postaral sa o oba goly hviezd (on + Jones mi zriesili aj GWG), Big Joe prihodil 3A a z waivru som si stiahol matrioskoveho Kovaleva
:-O :scare: aj ja chcem
cepi píše: z waivru som si stiahol matrioskoveho Kovaleva
Niekoho kto bol na waiveri o 1 pozíciu za tebou si pekne na.... :butt:
rano som na toho kovaleva na waivri pozeral aj ja a nasral by som vas vsetkych kedze som prvy v poradi... :D ale potom som zobral rozsivala :P
kovaleva som mal aj ja na haku, tusim som bol 5.ty na waiwri :?

cepi, valcujes...ti tvoji brankari chytaju ako zmyslov zbaveny..ak to tak zostane celu sezonu tak poklona, vytiahnut takych brankarov ako 18. draftujuci hrac..

ale v ostatnych stats je to tesne, snad si este nejake bodiky ukrojim :box:
za toho Kovaleva sa poniektorym ospravedlnujem :smutok: ale snazil som sa nan vyuzit prave vysoku waiver poziciu; do toho casu newaiver_oval nic pedcasne a zameral sa prave na Kovaleva, ktoreho som mal vyhliadnuteho uz v case, ked dostal kontrakt od panterov....odvtedy ubehlo par dni a on nikde :D
mrkol som na 1, vravim si petrik :hmm: ak ho bude chciet mat, tak ho ziska prave on, mrkol som rano, ze siahol po niekom inom, tak fajn
od matriosky samozrejme neocakavam atak na top bodovace priecky, ale pomôze a vzdy lepsie ako ? Sykora; imo pozeral som aj na Cogliana, ale nakoniec som sa rozhodol pre matriosku tak ok

arek - pochybujem,, ze v dalsich matchoch obaja brankari zopakuju podobne vykony, to sa mi stalo tusim aj minuly rocnik, tento tyzden im vysiel, dalsi nemusi, len si este musim ustrazit Masona, aby mi to tam nahodou v zavere nepojebabral; ostatne stat´s su slusne vyrovnane, snad ich co najviac udrzim vo svoj prospech :jj:
arek? ty mas 5 hracov z oilers? :-O aj ja som chcel mat v time bezpodomenecne aj niekoho z Bruins, ale u mna klasika -2; 4-5 je extrem podla mna to len taka rada od minulorocneho finalistu :jn: :lol2:

a dalsi z EDM :giggle:

Edmonton Oil Barons - pitak - mohol by si sa svojmu timu venovat trosku castejsie, vcera si mal na benchi 2 hracov a mas napr. na supiske aj N/A Orlova...
ja ako jeden z clenov komisie, som na neaktivitu GM dost zatazeny :nono2: ale sme len na zaciatku, takze na pokoju
ja som sa tento rok zdrzal a okrem brankarskeho dua mam z Avs len stastneho a johnsona :giggle:
vlani som mal po drafte do pola tusim 4-5 hracov Avs... a tak ten zaciatok aj vyzeral :D
cepi píše:zatial to mam rozohrane :thumbsup: v niektorych stats sa to este urcite pomeni, ale v tych G :cepi: silene :cool: angazovat Martyho bolo zda sa dobrou volbou a Miller bol tutovkou
Obrázek
konecne sa mi golovo presadil Ryder, postaral sa o oba goly hviezd (on + Jones mi zriesili aj GWG), Big Joe prihodil 3A a z waivru som si stiahol matrioskoveho Kovaleva

Obrázek

:jn: :cinka:

zatial :D

Andersson slape :hfman:
cepi píše:

Edmonton Oil Barons - pitak - mohol by si sa svojmu timu venovat trosku castejsie, vcera si mal na benchi 2 hracov a mas napr. na supiske aj N/A Orlova...
ja ako jeden z clenov komisie, som na neaktivitu GM dost zatazeny :nono2: ale sme len na zaciatku, takze na pokoju
Orlov je na bn... a o nastoupeni pjrviho a gusty sem se dovedel rano, kdyz jsem vstaval do prace ^^
Chcete vidiet moje brankarske statistiky? ja nie :D

Inak Kovaleva som mal "rezervovaneho" aj ja! Hned som si hovoril, ktora ku*va mi ho slohla :D

BTW. nemohli ste dat 3 IR pozicie? :) Sa hra 4 dni a ja mam troch hracou out + Visna suspendovany :slap:

K tomu mam plnu :butt: centrov (8!) a len dvaja chodia na buly! :slap:
3 IR su vela
Scott GOAL Gomez je k mani :tada:
cepi píše:Scott GOAL Gomez je k mani :tada:
A já jsem až 10. na waiveru. :plac:
dejf píše:
cepi píše:Scott GOAL Gomez je k mani :tada:
A já jsem až 10. na waiveru. :plac:
:rofl: aj tak ho klofne c*pi :lol2:
Ja cem Ja cem Gomeza :clap: :scare: :waa:

GOMEZ K NOHE :dup:
Víťazný nájazd nemá žiadnu hodnotu? :evil: :nasraty:
Na to kolik se dnes hralo zapasu nastrileli moji borci uctyhodnych 0 golu :cool: A jako bonus se zranil muj druhy pick Hartnell...vypada to na stejne proklatou sezonu jako loni
moji hraci v poli mali dnes 1g+1a :hroza: linden mi usiel nielen v bodoch, ale aste aj SHP mu nejaky zm*d urobil...
stratu nastastie vykompenzovali brankari, obaja wins a navyse Varlamov aj shutout :petrik:
momentalny stav je 8:8, ovela lepsie pre mna to uz asi nebude, ale zhorsit by sa to mohlo este poriadne :nervozny:
od hracov v poli ovela viac ako 2 body v tomto zapase uz asi neuhram, snad este strely a hity by som mohol nejakym zazrakom zdramatizovat, SHP a GWG su vzdy loteria... bude to na brankaroch. tam je momentalne 6-0 pre mna, ale wins, GAA a SVS su na tesno... :nervozny:
Ty paka z Nešvilu vystřelej na Haláka za celej zápas třináctkrát. :hroza:
To se pak sbíraj Redymu SO, když si jeho brankář ani nemusí brát výstroj na zápas.
dejf píše:Ty paka z Nešvilu vystřelej na Haláka za celej zápas třináctkrát. :hroza:
To se pak sbíraj Redymu SO, když si jeho brankář ani nemusí brát výstroj na zápas.
pri tom prvom SO mal tusim tiez len nejakych 13-14 zasahov :rofl:
ja som redymu hned vravel ze na to ze mu v drafte zostal "len" halak nadavat nemusi :D
27 zákrokov = 2 SO, to je bilancia :lol2:
Joe S. píše:27 zákrokov = 2 SO, to je bilancia :lol2:
No ty voe to je na pěst.
Jako dnes:
Theodore 94,4%, 34 zásahů, prohra
Henrik 93,9%, 31 zásahů, prohra
a proti nim
Halák 13 zásahů, 100%, výhra, SO
Z toho by se člověk ...
moji uhrali uzasne 3 body...cepiho kuzele az 12..takze v tych stats mi usiel. Quickovi unikol SO o 4 sekundy, no v tomto pripade mi to nevadi :-P Cepiho suverenna vyhra je uz jasne, otazne je, kolko bodikov si uchmatnem ja.
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS