Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Popradcan píše: Porovnavas trejd 3 linera Handzusa s prvo linermi Kane a Carter,uz vam je*e na cisto? Kisin to zmixuje ,ako sa mu paci ,dalsi si porovnava trejdy cucuiek z top hracmi :hroza:
Ano,za vsetky neuspechy treba zvalit na komisiu :lol: *****,to je sen toto,excuses, excuses ,excuses.
Napisem tu otvorene,ze preco nesuhlasim s trejdom a placete tu ,ako male pi*e :D
Odkdy je Carter 1st liner? Letos hraje na úrovni těžce podprůměrného 2nd linera. Ještě nemá ani 30 bodů. Jeho stats vypadají spíš jako stats solidního 3rd line centera. Yahoo hodnota Cartera ze začátku sezony a yahoo hodnota z dneška je úplně, ale úplně někde jinde. To bys však měl jako člen expertní komise vědět, ne? :psst:

Co ku*va mixuju? Srovnal jsem stats úplně normálním způsobem, jakým se hrají zápasy. Ano, vynechal jsem GWG, PP a SHP, ale tam to vycházelo +/- stejně, takže jsem to nechtěl rozepisovat. Nikdo tady nebrečí, akorát ty tady furt meleš o těch samých sra*kách dokola. :sarcasm:
vsimate si, ako sa mlcanim snazim zmiernit to napatie? :banana:
Skorpion píše:vsimate si, ako sa mlcanim snazim zmiernit to napatie? :banana:
:rofl:
petrik píše:THIS!!!
to iste som tu riesil uz na zaciatku sezony, ked som tvrdil ze komisia by mala pustat kazdy trejd kde nie je uplne zjavny umysel zamerne odrbavat...
No a niektorí zase majú pocit, že prechádza až priveľa nefér trejdov a ich protestovanie nemá zmysel.
Pre budúcu sezónu systém schvaľovania asi zase prediskutujeme, máme nových aktívnych manažérov, ktorých bude treba tiež zapojiť.
netrejd topic zabity trejdami :stop: pani, k comu mame topic o trejdoch? ;) takze sa vyjadrim tam

:backtotopic:

priebezny stav 13:0 ale od vytesovania sa, mam daleko.....môj najproduktivnejsi borec Lupul mi vypadol na 3-4 tyzdne :-/ ocakavam sice navrat Koiva, ale Lupul bol zarukou pravidelnych bodov....vyzera to tak, ze 1.kolo PO budem hrat bez neho :hmm: no uvidime, co este prinesu zostavajuce 2 tyzdne....radsej obetujem vitaztvo v zakl.casti, na ukor vynulovania mojich IR hracov :P
tak ked si pozriem zostavu co som si nadraftoval, celkom dost hracov mi z nej zostalo (resp. zostane po prebiehajucich vymenach) az do konca:
1. ovca (aj to len preto ze ho nikto nechcel ked som ho ponukal na vymenu) - uroven mojej spokojnosti s jeho vykonmi 40%
2. halak (napriek tomu ze ho mnohi chceli :fucker: aj ked zaciatok sezony mal velmi rozpacity, velke thanks smerujem k hitchcockovi :giggle: ) - 120%
6. e. johnson (nie ze by som ho tiez zoparkrat neponukal...) - 60%
9. hedman (dost sklamanie, ale aspon nejake tie bloky ma) - 20%
12. regehr (cakal som o nieco viac ako len hity a bloky, navyse privela minusiek) - 20%
14. s. koivu (ta sa povedat ze s nim som uplne spokojny) - 100%
15. korpikoski (tiez v podstate spokojnost) - 100%
17. d. murray (spolahlivy hiter a bloker, skoda zranenia) - 75%
19. backlund (katastrofa, parkrat som uz bol v pokuseni ho vyhodit - je dost mozne ze to tak este skonci) - 5%
20. zubrus (moj najvacsi steal draftu) - 100%
25. jackman (solidny prispievatel v blokoch, hitoch aj +/-, vzhladom na draftovu poziciu spokojnost) - 80%
spravim nieco podobne ako petrik ale moc sa mi nechce lebo je toho vela :giggle:

5.Neuvirth (cisla priemerne cakal som lepsie) 50%
este v piatok vyhravam 10:5 a nakoniec prehram 3:13 :slap: Ze ja tych zmrdov nerozpredal pred TDL :D
ja som presne podla ocakavania vedenie 13-3 s popradcanom neudrzal a nakoniec je to (opat presne podla ocakavania) len tesna vyhra 8:6. cepi bude sklamany :D
vcera rano v chate:
petrik « 11 Mar 2012, 08:49 » ale zajtra cakam nejakych 8:6 alebo tak... :P
v tabulke by som mal klesnut zo 6. na 7. miesto, zeby sa crtala odveta v 1. kole PO? :box:
ale naskok pred prvym nepostupujucim sa scvrkne na cca 10b :nervozny: posledny tyzden proti antonorovi bude potrebovat este zabrat a aspon nejakych 20+ bodov chytit :box:
11-3. :jupi: Znamená to, že pre mňa začína play-off tento týždeň. Priamy súboj o postup s Lukasom :nervozny:
Tak, a teraz potopit arekovu sancu na play-off :cert: :D
potreboval by som mnozstvo bodov na playoff takze uz z toho asi nic nebude
5xDTD + 1xIR + 1x suspendacia. To som zas dopadol :slap:
a to zlozenie playoff zavisi prakticky od tvojho zapasu
posledne 4 mancafty zahviezdili v poslednom kole :) No boj o plajof je narvany, hlaven o 8. miesto.
Tak jsem přišel o šanci na playoff. A porazil mě vlastně Richards, kterýho jsem dal Antonorovi za zraněnýho Garona. :hroza:
Kdybych si ho nechal, tak jsem mohl vyhrát 11:6. Život je tak nespravedlivý. :plac:
12-2 s Revom a kedze Joeik prehral, som na postupovom 8. mieste :yahoo: strata na 7. miesto je dost velka, takze v posledny tyzden sa bude bojovat podla vsetkeho len o ten posledny postupovy flek, na ktorom som ja (that's my spot :a_von:). Hned za mnou sa bude o to snazit TF, ktory hra nastastie so silnym lukasom (luky do toho :povzbudzovanie: ) a bez sance nie je ani Joe hrajuci proti Sellymu :nervozny: a Antonor, ktoreho dufam vybavi vo forme hrajuci :petrik:. Harcov uz asi moze zamavat :wf:

No a ja si samozrejme musim poradit so skorpim :pray: Ak by som postupil, zrejme by som narazil na cepiho, to by bolo :power: derby :cool:
Spolieham sa na teba Skorpion :good:
petrik píše:ja som presne podla ocakavania vedenie 13-3 s popradcanom neudrzal a nakoniec je to (opat presne podla ocakavania) len tesna vyhra 8:6. cepi bude sklamany :D
vcera rano v chate:
petrik « 11 Mar 2012, 08:49 » ale zajtra cakam nejakych 8:6 alebo tak... :P
v tabulke by som mal klesnut zo 6. na 7. miesto, zeby sa crtala odveta v 1. kole PO? :box:
ale naskok pred prvym nepostupujucim sa scvrkne na cca 10b :nervozny: posledny tyzden proti antonorovi bude potrebovat este zabrat a aspon nejakych 20+ bodov chytit :box:
rano som videl 8:6 a zrazu 9:5? :hmm: no nadavat nebudem... :D
sa mi zda ze v +/- som rano prehraval a teraz pozeram ze som nejakym zazrakom o 1 vyhral... :)

na 9. tim mam 15b naskok, na istotu PO bez ohladu na vysledky konkurencie teda potrebujem 20 bodov... to by sa pri vhodnej konstelacii mohlo podarit :yes:

pozrel som si moje vysledky pocas sezony: prva polovica bilancia 3 vyhry, 8 prehier, druha polovica zatial 9 vyhier a 1 prehra (vtedy sa lukasovi hraci z retaze odtrhli)
ThrashersFan píše:Spolieham sa na teba Skorpion :good:
verim, ze nesklamem doveru do teba vlozenu :)
Skorpion píše:
ThrashersFan píše:Spolieham sa na teba Skorpion :good:
verim, ze nesklamem doveru do teba vlozenu :)
nezabudaj, kto je tvoj GM :nono:
petrik píše: na 9. tim mam 15b naskok, na istotu PO bez ohladu na vysledky konkurencie teda potrebujem 20 bodov... to by sa pri vhodnej konstelacii mohlo podarit :yes:
tak po zohladneni toho kto s kym posledne kolo hra (ja s antonorom, jakub s lukasom) som po megazlozitych prepoctoch a kalkulaciach prisiel na to ze na definitivu ucasti v PO bez ohladu na vysledky ostatnych konkurentov by mi malo stacit aj 15 bodov, cize napriklad aj prehra 7-9 ci 6-8. a v pripade ze Joe nanahra viac ako 30b by mi na postup malo stacit aj 12 bodov (napr. prehra 5-10)
no a ked vezmem do uvahy ze v suboji s antonorom by som mal mat navrch v kvantitativnych goalie stats, hraci v poli by mi to museli naozaj neuveritelne zmrvit aby som nakoniec do toho PO nepostupil... :)
ze sa ti to chce pocitat, ja si radsej ten tyzden pockam :D
Hraju yahoo tretim rokem, ale takovy vysledek jako ted s TB Predators jsem este nezazil... ze 6-4 :lol: Tak to vypada kdyz ani jednomu z nas nechytaji brankari :bitka3:
Arek muzes byt klidny, golmanske stats projedu 0-6 a dalsich asi 6 hracu mam DTD. Takze ten smajl :nervozny: tam mas zcela opravnene :giggle: ALe doufam ze moc velkou ostudu neudelam, o to ze bych to vypustil se bat nemusis :)
no petrik v brankarskych stats by som mal uhrat aspon 2body ako tento tyzden za GS a SV ...ostatne by mali patrit tebe a pokial ziaden brankar nazachyta cisto tak to vidim na 2:3...v hracskych to bude vyrovnane ...mal by som mat miernu prevahu len ci to potvrdim....a tiez v hitoch vyhras naisto...cize take styri body mas skoro iste
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS