Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
skoda tej 9tky
ale top10 je tam
jeden z mojich poslednych FA tahov asi podtrhol celu tu sezonu, zriesim Trottmana, zapas sa samozrejme medzicasom zacal, tak zostal na benchi a fa tah v tahu
chcel som to moc dat na tie hity, kde som aspon v tomto stats potvrdil svoj yahoo nazov:) celkove hit skore 2579 a 19-1-2
(a to ta jedina prehra tyzden spät so skorpim a teraz ta remizka)
cela ta sezona mi pripomenula presne tu minulu, plantanie sa na spodnych prieckach a v zavere solidny finis, minuly rok som to potiahol na 9 flek, tentokrat to stacilo len na 10ty
vieme, kde sme spravili pri drafte chybu, ponaucenie, takze hrrrr do dalsej sezony
este jednu vec som zistil, tato hra sa stala mojou hokejovou drogou
jeden z mojich poslednych FA tahov asi podtrhol celu tu sezonu, zriesim Trottmana, zapas sa samozrejme medzicasom zacal, tak zostal na benchi a fa tah v tahu
chcel som to moc dat na tie hity, kde som aspon v tomto stats potvrdil svoj yahoo nazov:) celkove hit skore 2579 a 19-1-2
cela ta sezona mi pripomenula presne tu minulu, plantanie sa na spodnych prieckach a v zavere solidny finis, minuly rok som to potiahol na 9 flek, tentokrat to stacilo len na 10ty
vieme, kde sme spravili pri drafte chybu, ponaucenie, takze hrrrr do dalsej sezony
este jednu vec som zistil, tato hra sa stala mojou hokejovou drogou
po velmi slusnych zaverecnych tyzdnoch ma caka v 1.kole Silesia
bude to kua tazke..v podstate sa este ani nezacal match a uz prehravam 0:3 (FW,HIT su iste a mozno aj BLK)
co sa tyka ziskavania primarnych stats tak tam to moze byt dost tesne a moze rozhodovat kazdy bodik
v brane suboj Quick + Hammond / Schneider pricom dneska hraje LA s NJ (LA 7:0 NJ
)
good luck Heny
bude to kua tazke..v podstate sa este ani nezacal match a uz prehravam 0:3 (FW,HIT su iste a mozno aj BLK)
co sa tyka ziskavania primarnych stats tak tam to moze byt dost tesne a moze rozhodovat kazdy bodik
v brane suboj Quick + Hammond / Schneider pricom dneska hraje LA s NJ (LA 7:0 NJ
good luck Heny
Hm, 7:8 - to mi jako vynikající nepřijde. Tož ale kongratulejšn.Anty píše:vynikajuce
K zápasu bych jen dodal, že můj tým nebyl úplně ve své kůži. Myšleno tak, že nemalý počet mých hráčů mělo v poslední době (opravdu v pravý čas) co dočinění s opláštěnými - někteří větší, někteří zase menší no, a to...
Jamie Benn, Wheeler, Bufuglien, Hamilton, Gordon, Neal, Sheahan, Luke Schenn a za zmínku stojí i zlobivý Kadri, který po dobu suspendace dostal "vyhazov" i ode mne.
...jo a ty moje 3 addy brankářů. Co add, to katastrofa. Vyhrál jsem tím ale alespoň SV.
Gratulace Anty.
Vyrazeni hodne mrzi, citil jsem, ze letos by to konecne mohlo vyjit... Bez golmanu to ale nejde, ctvrfinale i semifinale 0:4 v brankarskych statistikach, presto jsem ctvrfinale zvladnul a dnes v noci rozhodlo o tesne porazce +/-
(nebo stacilo vzit v patek Berru a postoupil bych diky SV... tohle jsem nezvladl
)
Vyrazeni hodne mrzi, citil jsem, ze letos by to konecne mohlo vyjit... Bez golmanu to ale nejde, ctvrfinale i semifinale 0:4 v brankarskych statistikach, presto jsem ctvrfinale zvladnul a dnes v noci rozhodlo o tesne porazce +/-
(nebo stacilo vzit v patek Berru a postoupil bych diky SV... tohle jsem nezvladl
O chlp mi ušlo finále, dunim pri remíze postúpil kvôli lepšiemu umiestňeniu v ZČ. Keby som v sobotu nasadil Enrotha, mohol som vyhrať.
Rozpadla sa mi obrana kvôli zraneniam. Asi by som s takouto zostavou nechcel hrať v skutočnosti.
Franson - Dahlbeck
Židlický - Brewer
Manning - Prout
B.Strait
Rozpadla sa mi obrana kvôli zraneniam. Asi by som s takouto zostavou nechcel hrať v skutočnosti.
Franson - Dahlbeck
Židlický - Brewer
Manning - Prout
B.Strait
Hammond
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé