Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

kajo píše:OMG, 2x dracie strtfinale :hroza:
:-O

To bych mel asi zapomenout postavit par hracu, abych si pristi sezonu zatipoval. :nervozny:
Tesna prehra s cepiho mackami stacila na “ubranenie” nepopularneho deviateho miesta. oslavovat nie je co, tato sezona sa prilis nevydarila… uz nech je tu dalsia :petrik:
skoda tej 9tky :pc: ale top10 je tam :jn:
jeden z mojich poslednych FA tahov asi podtrhol celu tu sezonu, zriesim Trottmana, zapas sa samozrejme medzicasom zacal, tak zostal na benchi a fa tah v tahu :lol2:
chcel som to moc dat na tie hity, kde som aspon v tomto stats potvrdil svoj yahoo nazov:) celkove hit skore 2579 a 19-1-2 :hit2: (a to ta jedina prehra tyzden spät so skorpim a teraz ta remizka)
cela ta sezona mi pripomenula presne tu minulu, plantanie sa na spodnych prieckach a v zavere solidny finis, minuly rok som to potiahol na 9 flek, tentokrat to stacilo len na 10ty
vieme, kde sme spravili pri drafte chybu, ponaucenie, takze hrrrr do dalsej sezony
este jednu vec som zistil, tato hra sa stala mojou hokejovou drogou :fet:
Me vcera vysel tah s Millerem z NYR, mel 1+1 a tak jsem diky nemu dorovnal goly,asistence i body :-D Posledni 4 matchupy jsem vyhral, z poslednich 10ti zvitezil 7x. Nakonec jsem poresil 15.misto ktere ma ke spokojenosti daleko, ale s 2.pulkou ligy spokojeny jsem.
po velmi slusnych zaverecnych tyzdnoch ma caka v 1.kole Silesia

bude to kua tazke..v podstate sa este ani nezacal match a uz prehravam 0:3 (FW,HIT su iste a mozno aj BLK)
co sa tyka ziskavania primarnych stats tak tam to moze byt dost tesne a moze rozhodovat kazdy bodik
v brane suboj Quick + Hammond / Schneider pricom dneska hraje LA s NJ (LA 7:0 NJ :pray: )

good luck Heny
Re: HF Yahoo Fantasy - 6.rocnik

Poslaťod arek » Str Okt 01, 2014 5:29 pm
mame noveho druholigistu

Já myslel, že narážíš na mě, a ty si přitom psal o sobě. :klobuk:
vynikajuce :) z pozicie outsidera postupujem rovnako ako v druhej fantasy az do semifinale (nikomu sa toto nepodarilo) snad este zabojujem
Gratuluje Redy k postupu...tesna prehra. Skoda, ze hracom v poli tak trochu odisla forma a ze Philadelphia hrala v tomto tyzdni len dva zapasy.
kajo píše:Gratuluje Redy k postupu...tesna prehra. Skoda, ze hracom v poli tak trochu odisla forma a ze Philadelphia hrala v tomto tyzdni len dva zapasy.
Diky kajo. Byl to tuhej boj. :klobuk: Uz jsem v postupu ani moc neveril pri vykonech mych golmanu.
Práve u mna brankári prekvapili a získali 4 body. Devan a steve, ďakujem :poklona:
Anty píše:vynikajuce :)
Hm, 7:8 - to mi jako vynikající nepřijde. Tož ale kongratulejšn.

K zápasu bych jen dodal, že můj tým nebyl úplně ve své kůži. Myšleno tak, že nemalý počet mých hráčů mělo v poslední době (opravdu v pravý čas) co dočinění s opláštěnými - někteří větší, někteří zase menší no, a to...

Jamie Benn, Wheeler, Bufuglien, Hamilton, Gordon, Neal, Sheahan, Luke Schenn a za zmínku stojí i zlobivý Kadri, který po dobu suspendace dostal "vyhazov" i ode mne.

...jo a ty moje 3 addy brankářů. Co add, to katastrofa. Vyhrál jsem tím ale alespoň SV.

:-( :-( :-(
:-( :-(
:-(
finale :hop: a v keeperovi 3. miesto...kto je najuspesnejsim HF manazerom tejto sezony?
Gratulace Anty. :thumbsup:

Vyrazeni hodne mrzi, citil jsem, ze letos by to konecne mohlo vyjit... Bez golmanu to ale nejde, ctvrfinale i semifinale 0:4 v brankarskych statistikach, presto jsem ctvrfinale zvladnul a dnes v noci rozhodlo o tesne porazce +/- :-(

(nebo stacilo vzit v patek Berru a postoupil bych diky SV... tohle jsem nezvladl :-( )
O chlp mi ušlo finále, dunim pri remíze postúpil kvôli lepšiemu umiestňeniu v ZČ. Keby som v sobotu nasadil Enrotha, mohol som vyhrať. :slap:

Rozpadla sa mi obrana kvôli zraneniam. Asi by som s takouto zostavou nechcel hrať v skutočnosti. :hehe:
Franson - Dahlbeck
Židlický - Brewer
Manning - Prout
B.Strait
gratulacia antymu za plne zasluzenu vyhru :klobuk: vo finale som si ani neskrtol
dunim píše:gratulacia antymu za plne zasluzenu vyhru :klobuk: vo finale som si ani neskrtol
A pritom takovej analfabet :eek2:
Gratz :klobuk:
:jupi: dlho to bol na konci iba boj o PO takze som vyhru necakal :) ale zisk Hammonda mi to vyhral kedze celu sezonu som to tahal iba s Quickom a taktiez mi vynikajuco vychadzali aj dalsie moves z FA (Pastrnak, Hayes, Fiddler, Thompson, Trocheck, Zucker, M.Karllson, McNabb, Higgins, Bernier tym vsetkym sa u mna nadstandartne darilo) :good: manazersky podarena sezona

Hammond :poklona:
:serus: Preshow Destroyers sa stáva piatym tímom, ktorému sa podarilo vyhrať najkvalitnejšiu fantasy súťaž na svete. Obhajcu trofeje z Colorada som vyradil v štvrťfinále a nakoniec sa mi podarilo uchmatnúť aspoň bronz.
a ja som Antyho dal 2.kola pred koncom PO 10:3 :|
môj tim mal jednoznacne na PO a co som tak zbezne sledoval, nebol by som bez sance ani v nom; ale tak, ako sa to dojebabralo s BOS, tak to dopadlo aj s mojim yahoo BOS :serus:
Taky si pripojuji ke gartulantum, Anty :oslava:
cepi píše:a ja som Antyho dal 2.kola pred koncom PO 10:3
mna dala aj Cathy.. Bostonaci mi asi nesedia :hmm:
Anty píše:mna dala aj Cathy.. Bostonaci mi asi nesedia :hmm:
:shock: Zoberte mu ten pohár!
:ninja:
gratulujem Anty, si novym clenom klubu podvodnikov.
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA