Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

preto som ho chcel a dufal som, ze vyuzijem tvoju slabinu - zaujem o Doughty-ho :)
Skorpion píše:preto som ho chcel a dufal som, ze vyuzijem tvoju slabinu - zaujem o Doughty-ho :)
no je pekne ze aj ked ti uz o nic nejde sa este snazis svoj tim skvalitnit, ale mne by viac vyhovovalo keby si k tomu uz pristupoval stylom "kto sa chcete na PO posilnit, ja vam branit nebudem..." :D :D :D
Precitaj si nizsie - teoreticky mam este sancu postupit :D
Skorpion píše:na play-off mi chyba trapnych 45 bodov. Najskor znicim Lukasovych rytierov 11:6 a potom arekovych olejarov 12:5, ostatni neziskaju ani bod a mam to v suchu. That's the plan :respect: :D
Na tých 2-14 je najväčšia :antry: haluz, že fakt neviem čo by som inak spravil...
Obrázek :cepi:

kupujte televizory, stavajte cepimu sochy na namestiach :hop:

tak toto je jedna velka pecka, som zahviezdickovany*, co znaci moj premierovy postup do PO :jupi: doslova a dopismena predbieham americana na cielovej ciare :nervozny:konecne sme zosadili popa z tej 1.priecky, na ktorej si vysedaval nechutne dlhy cas a z ktoreho ho uz musela boliet ta jeho americka rit....uz len to, ze som ho pokoril v nasom vzajomnom zapase, tazko pretazko rozdychaval a ak by sa mi s nim podariálo takto vyjebabrat v samom finisi...popi klepka :hehe: samozrejme, dobra praca pan holic :serus:

:nono: samozrejme, este nie sme na konci, do konca zakladnej casti nam zostavaju 2.kola, ale o celkove prvenstvo sa pobijem, ako keby som uz riesil samotne PO zapasy...skalp yahoo pastora Popradcana Obrázek je vysoko ceneny, takze petrik, aj do teba vkladam dôveru :yes: si v laufe, takze verim tomu, ze mu das zabrat.....heh, je to take paradoxne, popo bol mojim yahoo ucitelom, takym yahoo oteckom a babe cepi dospelo a ukazuje tatovi :butt: :D

vsetko v ramci zdravych podpichoviaciek, nelietame v oblakoch, ved ide "len" o zakladnu cast a to prave orechove zacne az o 2 tyzde....v PO môzem vyletiet hned v 1.kole, ale tuto sezonu uz v tejto chvili hodnotim vysoko pozitivne :yes:
pevne dufam, ze Koivu mi naskoci do hry a do PO pôjdem s full zostavou....nad moznym PO superom ani v naznakoch nespekulujem nekalkulujem, beriem co mi vygeneruje PC, sustredim sa len a len na svoje vykony a nad lakavou moznostou udrzati si 1.flek

kajo - ohladom toho, ze ti je jedno, ktory skoncis...pozor...ak totiz v PO zapase nastane situacia, ze bude nerozhodne skore, vyssie postaveny tim po zakladnej casti, je v tomto smere zvyhodneny
Treba ti len pogratulovat,aj ked nerad a este neni koniec,takyto raketovy vystup som urcite necakal :slap: .
Popradcan píše:Treba ti len pogratulovat,aj ked nerad a este neni koniec,takyto raketovy vystup som urcite necakal :slap: .
gratulaciu s radostou prijimam :cepi: ale ako vravis, este nie je koniec :nono:
ha! popradcan..este stale ma Lehner taku vysoku hodnotu?
a Marty si uz nasiel miesto u macika :cool:
tiez som o nom uvazoval, ale nevedel som, ktoreho z mojich uzasnych hracov sa mam zbavit. Dufam, ze Turco si moc nezachyta a Thomas sa dostane do formy :)
len tak zo zartu som si spravil tabulky ako yzerali po 3. resp. 4. kole:

po 3. kole:
1. poprad - 79b
2.-3. colorado + alberta 61b
.
.
.
8. arizona 53b
.
.
.
18. rev 41b
19. megaton 39b
20. anchorage 19b !!!

v 4. kole som to uz vylepsil famoznymi 14 bodmi:
1. poprad 91b
2.-3. phila + colorado 83b
.
.
.
7.-8. norfolk + chicago 72b
.
.
.
18. harcov 58b
19. megaton 50b
20. anchorage 33b !!! :scare:

cize po 4 kolach som na PO stracal 39 bodov... to som si povedal ze naskoku vam uz stacilo a zacal som spanilu stihaciu jazdu... :ciga:
petrik píše:len tak zo zartu som si spravil tabulky ako yzerali po 3. resp. 4. kole:

po 3. kole:
1. poprad - 79b
2.-3. colorado + alberta 61b
.
.
.
8. arizona 53b
.
.
.
18. rev 41b
19. megaton 39b
20. anchorage 19b !!!

v 4. kole som to uz vylepsil famoznymi 14 bodmi:
1. poprad 91b
2.-3. phila + colorado 83b
.
.
.
7.-8. norfolk + chicago 72b
.
.
.
18. harcov 58b
19. megaton 50b
20. anchorage 33b !!! :scare:

cize po 4 kolach som na PO stracal 39 bodov... to som si povedal ze naskoku vam uz stacilo a zacal som spanilu stihaciu jazdu... :ciga:
petrik :serus: môzes byt maximalne spokojny, takze PO môzes kludne vypustit :-P

:omg: americky popo bol na cele od 1. po 20.kolo :nechutne:
cepi píše: petrik :serus: môzes byt maximalne spokojny, takze PO môzes kludne vypustit :-P
:nono: v prvom rade som tam este neni, musim este v 2 zapasoch aspon udrzat momentalny slubny status quo
a dalsie :nono: - ziadne vypustanie nebude. dufam ze moj aktualny trejd prejde a mal by som byt pripraveny nakopat prdel kazdemu kto sa mi postavi do cesty :yes:
cepi píše:Obrázek :cepi:
Kisin je 3. paráda, vedel som že ten tím dávam do správnych rúk. A vedie aj čo sa týka aktivity na trhu, 102 moves, na tom mám velký podiel aj ja :giggle: .
Jak to vypadá s tím Garonem? Nedá se to pozastavit, než zjistí, jak je to vážné?
To se fakt může stát jenom mě. :hroza: Určitě v tom má prsty Popradcan. :bitka3:
dejf píše:Jak to vypadá s tím Garonem? Nedá se to pozastavit, než zjistí, jak je to vážné?
To se fakt může stát jenom mě. :hroza: Určitě v tom má prsty Popradcan. :bitka3:
Nahodou :bee:

Ja si tiez myslim,ze by sa ten trejd mal zastavit resp vratit hracov...budme ludia..tu uz ide do tuheho..Kto suhlasi,nech da LIKE :-)
dejf píše:Jak to vypadá s tím Garonem? Nedá se to pozastavit, než zjistí, jak je to vážné?
Popradčan v spolupráci s cepim :lol2:
Popradcan píše:
Nahodou :bee:

Ja si tiez myslim,ze by sa ten trejd mal zastavit resp vratit hracov...budme ludia..tu uz ide do tuheho..Kto suhlasi,nech da LIKE :-)
neviem preco by sa to malo vracat... zranit sa moze hocikto hocikedy, hrac ktoreho mam v time od draftu aj hrac na ktoreho trejde som sa dohodol pred 5 minutami :P ked sa raz dohodnem na trejde nejakych hracov tak automaticky znasam riziko ze sa mozu skor ci neskor zranit... rovnako ako druha strana :ja_neviem:
podobne je na tom Joe s ducheneom teraz
je to smola..ale zranit sa moze hocikto hocikedy..ja som ho nemenil s umyslom poskodit dejfa kedze Garon bol plne fit zranil sa az ked bol prakticky unho..aj popradcan mi vymenil D Agostiniho ktory sa zranil v priebehu schvalovania trejdu a tiez somsi ho nepytal spet...mozno si poviete ze to je len d Agostini ale tu o to nejde tu ide o princip
Antonor píše:je to smola..ale zranit sa moze hocikto hocikedy..ja som ho nemenil s umyslom poskodit dejfa kedze Garon bol plne fit zranil sa az ked bol prakticky unho..aj popradcan mi vymenil D Agostiniho ktory sa zranil v priebehu schvalovania trejdu a tiez somsi ho nepytal spet...mozno si poviete ze to je len d Agostini ale tu o to nejde tu ide o princip
Myslím si to isté. Teda, že by sa rušiť/vracať nemalo. Ak to teda neodsúhlasí aj druhá strana. Keby nemáme ten systém schvaľovania, ale jednoducho sa trejd dohodne a hneď aj uskutoční, takíto problém by sa ani nevyskytol.
Ok, tak to neřešte. Jsem se jen zeptal. Hraju to první rok, tak jsem nevěděl, jestli to třeba nejde.

Ale stejně si stojím za tvrzením, že v tom má prsty Popradcan. :dup:
Ok,tak ste ma prehlasovali :-(..ja som chcel len dobre pre Dejfa :jn:
Team v poslední stagnoval, má silné nedostatky, přesto na většinu čuček stačil :jn:
V rámci jakéhosi oživení a zvýšení šancí v PO jsem se však rozhodl zrealizovat 2 trejdy:

Morrow, Harding, Enstrom for Kane, Carter, Bernier.

Morrow se má každým dnem vrátit z IR, za mě toho příliš neodehrál, takže jsem se rozhodl ho využít v balíčku. Ztráta top beka Enstroma mrzí, ale získám řadu bodů od Kanea s Carterem. Navíc budu silnější na buly.

Turris + Kuba. za Seidenberg + Ference

Turrisovi pomalu, ale jistě dochází dech, navíc potřebuji nějaké Bs a hity. Seidenberg je v tomto směru mistr.

Z mého pohledu fér výměny :serus:
Sorry Kisin,ale nesuhlasim s prvym trejdom,uz len ,ked sa pozriem na nepomer bodov,ktory bije do oci :!:

a v druhom je Ference zraneny.

K prvemu trejdu 80 bodov k 45 :hroza: ,ako moze byt tento trejd ferovy? :D zartujes vsak?
Nejde vždy jen o body. Joe potřeboval golmana, Harding je (neoficiální) jednička Minny. Bernier se dostane do brány 1x za měsíc. Kráter je letos... ehm, prostě Kráter :jn:

Ference je DTD, o víkendu má nastoupit.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA