Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

po Hamiltonovi a Smithovi som siel aj ja :dup:
arek píše:po Hamiltonovi a Smithovi som siel aj ja :dup:
ja tiez a co som ziskal? :scare:
cepi píše:btw, a dejfa com na*ebal Hamilton, ze ho pustil k vode :eek2: jasne, ze na waivri som bol bez sance:)
dejf je idiot, protože si spletl jméno. Samozřejmě to zjistil až pár vteřin po dropnutí.
dejf píše:
cepi píše:btw, a dejfa com na*ebal Hamilton, ze ho pustil k vode :eek2: jasne, ze na waivri som bol bez sance:)
dejf je idiot, protože si spletl jméno. Samozřejmě to zjistil až pár vteřin po dropnutí.
naco mame takychto amaterov v lige :?:
dejf píše:dejf je idiot, protože si spletl jméno.
:rofl: daj este za koho
to sa stane, ak by si po nom moc isiel, ze omyl, mohol si to nahlasit a predseda by ti ho podla mna vratil
Jen jsem chtěl získat nějakého hráče, který bude tu noc hrát a měl jsem dva obránce, kterých jsem se mohl klidně zbavit a na soupisce byli hned za sebou, tak jsem si řekl, že prostě na jednoho z nich kliknu. No a při dropnutí jsem klikl o jedno místo níž a pak to rychle odklikával. A když jsem si nastavoval sestavu, tak čumím, kam se mi poděl Hamilton. :D
No nic, moje blbost.
Ohlund píše: ešte by som bral Burrowsa, Bonina a Taneva, viac kosatiek nechcem :D
Taneva mam ja tak se treba domluvime, ikdyz jak jsem byl na jahu odpoledne tak u neho bylo psane ze bojuje s nejakou nemoci ci co...

Jinak ja se od toho spodku neodlepim ani kdyby jsem naucil prase litat a edmonton branit, provedl jsem par vymen, ktere mi myslim vysly ( tu s petrikem ted neberu, na to je malo casu, ikdyz kopitar hraje zas jako kopytar ), ale opet, snad uz letos potreti se zrani bobr a kuempera posle nove prichozi cednyk ( zdravim mitche ) na farmu. No aspon ze posledni nebudu, ale letos mi ide karta jak tu tak v KTL :giggle:
Momentalne su 3 protesty na Vrbatu a spol.

EDIT: Aha, takže ono už prešli 2 dni.
Tak tento týždeň dostanem riadne na pi*u :? môžem to celé osrať :scare:
No počkat, počkat. Tady se nám někdo nepochlubil.
13:0 :rofl:
Mne sa tesne podarilo vyhrat :oops: :oops: .....nechapem ako, ale to nie je dolezite :lol2:
Zachvilu je trejd dedlajn aj v jahú. Tak ked majú majitelia Burrowsa, Higgyho a Bonina záujem sa ich zbaviť tak nech ten môj telefon stále zvoní... Ked som chcel Burrowsa pred neakým časom padlo to natom že Mekartur bol zranený, ale hned nato sa Burrows zranil tiež a možno bude mimo ešte dlhšie :giggle: , tak IR za IR by sme mohli spraviť :-D . Zbaviť sa chcem ešte Skinnera, Stafforda, Lupula, Mekdonaha , Mekartura a Boulenda .

Ale myslel som si že takýto "troll" tím nemôže mať šancu na úspech, ale Canucks a Sedinovcom sa v poslednej dobe strelecky darilo a minulý týžden som mal najviac bodov v lige (kontroloval som to po poslednom zápase Nucks, po ňom sa ešte 2-3 dalšie dohrávali tak niekto mohol ešte poskočiť) ..
wtf? bol som si isty tym, ze som nastavoval zostavu a teraz pozeram, ze nebola :scare: usiel mi crawfordov SO :slap: :bitka3: j***t :!: :pc:
arek píše:wtf? bol som si isty tym, ze som nastavoval zostavu a teraz pozeram, ze nebola :scare: usiel mi crawfordov SO :slap: :bitka3: j***t :!: :pc:
arek píše:naco mame takychto amaterov v lige :?:
Hammond+Quick :cool: take cisla nechapem
Dougiedejf a jeho amatersky tah ani nevie ako :hroza:
vsetky jeho nocne body jediny hrac - obranca...ktory sa trhol akurat dnes
ale vedel som o koho ide, akurat som sa rozhodoval medzi nim a Spoonerom, cekol som na Spoonnera, ze pozriem live Bruins, tak dôvod navyse; esteze poriesil ten gwg, aj ked ten lump z col :hmm:
skore hratelne, obrat stale realny :jj:
cepi píše:Dougiedejf a jeho amatersky tah ani nevie ako :hroza:
Prej amatérský tah. :bee: Prostě si narazil na odborníka, kterýmu není rovno. :ciga:
:pc:
omg dnes idealny super na roletu a ono z 10 striel Luo 2x inkasuje :hroza:
a dielo dokonane, ked bol Pirri volny, no kym sa spamätame adios amigos
kuva dalsi pojebabrany tyzden a tyzdne bezia, to uz nedam, ale tak stale je o co hrat, o konecne postavenie+stazenie protivnikovi, ktory o to PO bojuje :-P
no nic, uz aby tu bol oktobrovy draft :lol2:
si mal skúsene posadiť brankára na lavičku
Mne vedenie tímu oznámilo že do budúcej sezony somnou už nepočítajú a kerberov povedie nový GM, príšernými výkonmi som odradil väčšinu fanúšikov, tak je možné že tím sa presťahuje a premenuje...
dnes v noci som mal 4 hracov healthy scratch. To som to dopracoval.... :slap:
Vymenim Krejciho - vhodny pre play-off tym kedze momentalne je zraneny, ale na yahoo play-off by mohol by uz OK
Posledne tri tyzdne a strata na PO sa navysila :panika:
Na 8. flek je to aktualne 11b, na 6. a 7. flek 18b :hmm: je to urcite poriesitelne, ale pomohlo by keby aspon jeden z timov predo mnou dostal poriadnu kefu a nie vsetci dvojciferne vyhry ako posledny tyzden :protest:
Tak este posledne upravy zostavy na zaverecny PO push:
Ulakomil som sa na toho skorpiho krejciho – mam volne IR fleky tak preco nie… ak sa nahodou to PO podari tak by sa mohol zist. Prichadza s nim aj obranca LA greene, solidny hitter a bloker (158/98). A kym bude krejci na IR tak si este nejaku lamku stiahnem z FA… Opacnym smerom ide v poslednej dobe sterilny Mitchell (1g+2a za poslednych 30 dni) a Seth Jones ktory sa po prichode Fransona prepadol v Nashville do 3rd pair a TOI mu kleslo z 20+ na cca 17 minut za zapas

Po prichode greenea by som mal uz 3 obrancov LA co sa mi zdalo prilis a odhodlal som sa na blockbuster deal so sellym: doughty + tanguay za johansen + niskanen
Statisticky je to az hriesne vyrovnane (s vynimkou FW kde ziskavam), ale od tanguaya uz vo zvysku sezony vela necakam a aj ked s doughtym som bol spokojny, verim ze combo RyJo + Niskanen bude v najblizsich tyzdnoch v yahoo platnejsie ako dvojka co odo mna odchadza
to petrik,
pockaj ako ti v poslednom kole prekazim PO plany :petrik:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES