v prvom rade gratulujem k tvojmu vôbec prvemu postu v tomto topicu....ThrashersFan píše:...
no a tom v druhom si mal radsej cusat
kedze som v hore uvedenom prispevku spomenul, ze tieto veci sledujem podrobnejsie, neslo z mojej strany o ziadne
roster Atlanty z 31.1.2011...zaujimavost aj v ramci IRThrashersFan píše:Každý deň prenastavujem zostavu, o nejakej neaktivite nemôže byť reči, za to, že som spokojný s kádrom, ti neprináleží o mne šíriť lži a polopravdy![]()

roster od 5.2.2012 v podstate az do tychto dni, ked si to konecne rozbehol
9.2.

16.-17.2

poprosim ospravedlnenie od ThrashersFana.ThrashersFan píše:Poprosím ban pre cepiho.
takze?
môze, nemusi byt pravda, suhlasim, ze draft je viac ako dôlezity, ak nie ten najdôlezitejsi, ale ak to niekto nedomrvi tak, ako napr. Rev ma sancu v priebehu celej sezony popracovat na zmene kadra - trejdy, waiver. moves....zopar GM´s prakticky uz nema pokope to, co nadraftovalo, ale drzi sa viac ako solidne, nakolko su v ramci aktivity svojho timu aktivniThrashersFan píše:Ten, kto dobre nadraftuje, z toho ťaží celý rok
ja som si dal samozrejme zalezat na samotnom drafte, na predoslych rocnikoch som sa poucil a sice som pocas live draftu zinkasoval zopar ustipacnych poznamok, co za Boba a Bobka to vyrahujem z draft klobuka
ty si Kubo momentalne na sympatickej 6.priecke, ale ja si velmi dobre spominam, ked si tense po drafte spomenul, ze sa vidis na tych najsamvyssich prieckach a s tym kadrom aky si mal k dispozicii, som ti msuel dat za pravdu...stacilo ti v priebehu sezony spravit nejake tie waiver, moves a som presvedceny o tom, ze si v top 3jke...ale kedze si na to kakal (vid dôkazovy material
kazdopadne som rad, ze si si moje slova zobral k svojmu yahoo srdci a konecne je ta vidiet v aktivite co sa tyka samotnej yahoo debaty, moves, vaivers, za to pochvala
vies dobre, ze moje sympatie su na tvojej strane, ale ak budes pokracovat tak, ako si proti nemu zacal, poslem ti za odmenu akurat tak vyschnutu hrusku z prazdnej hruska lahvickySelly8 píše:Ted rozsekam Popradcana a uz se tesim jak mi cepi za odmenu posilu hrusticku

a celkovy B sucet 10