neda mi ale nespomenut este jednu vec, kvôli ktorej zavedieme od novej sezony novy system prihlasovania - "na pozvanky"...a tou je aspon v mojom pripade ostro sledovana a kritizovana neaktivita GM´s....pokial budem hrat tuto HF ligu a budem clenom komisie, dovtedy to budem kritizovat a sledovat

ti GM´s, ktori sa o svoj tim nestarali, ci uz v zaciatkoch, v priebehu, alebo ku koncu sezony, maju proste v buducej sezone smolu

ja som na to "upozornoval" uz pred spustenim ligy, takze ziadne bububu z mojej strany, no zial, aj v tejto casti ligy sa bohuzial nasli neaktivni GM´s a budem konkretny tak, ako som bol konkretny v pripade ex_San Jose Jackals, FourWorthGardien a najnovsie Atlanta Thrashers....neviem ci Kubo nieco tusil

ale akurat dnes zriesil nejake moves....bolo veru na case
clovek by to este mozno dokazal pochopit, ak sa jeho tim planta na samom dne tabulky, bez moznosti PO
(ale aj tak tou svojou neaktivitou dava inym superom sancu) ale ak si pocina viac ako solidne, drzi sa neustale v postupovej 8icke, najde si cas na ine HF aktivity ale na tuto nie, tak neviem....a ziadne vyhovorky typu, casovo to nestiham, lebo roster sa da do 5 minut zvolit na cely tyzden a ak si clovek najde cas aj na kadejake HF pismenkovanie, tak aky problem
ak to ale nejde, bolo b aspon ferove dat o tom komisii vediet, ze proste na to uz nemam cas, nebavi ma to a pod.; od Ohlunda bolo fer, ze nam dal o sovjom odchode vopred avizo, aby sme si pozhanali zan naradu
(co nebolo vôbec o tom, ze by o hru nemal zaujem a s odstupom casu mozno svoje rozhodnutie aj olutovall 
a islo sa dalej...ale ked niekto to ma ocividne na salame, da sa povedat uz v samotnych zaciatkoch sezony, 0 topic prispeky, 0 moves, IR?, peknych par tyzdnov aktivni hraci na benchi....o takychto hracov v tejto lige naozaj nestojime
mozno si tym vyvolam zopar yahoo nepriatelov, co mi je ale naozaj fuk puk, lebo ked väcsina tu pritomynch GM´s tuto paradnu hru doslova "zerie", berie ju seriozne a potom cast z nich doplati na totalnu neaktivitu poniektorych GM´s
pomôzem si KTL prikladom, nas tim uz nemal najmensiu sancu na PO, na indiviudalne stats si nepotrpim, tak som si dal pauzu, no potom mi doslo, ze netipovanim dopamaham superom, resp. potapam tych ostatnych, ktori o to PO bojuju, takze z tohto pohladu som zabojoval az do sameho konca
v buducej sezone maju neaktivni GM´s proste smolu, môzu si hladat novu ligu a ti aktivni, ktorych je tu drviva väcsina, sa môzu s urcitostou tesit na este kvalitnejsi a atraktivnejsi rocnik
:klobuk_dole:
btw: pochvala pre kisina + Rona, ktori prevzali GM kreslo v priebehu sezony a pocinaju si
ale aj pre petrika, ktory tu bol pekne dlhy cas na smiech, nezabalil to, prikladne zabojoval a momentalne ho deli 1 priecka od vytuzeneho PO