Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Popradcan píše:
petrik píše:10:2 :waa: :slintac:
skoda ze tyzden nekonci dnes :giggle: je to inak ppci vyrovnane vo vacsine kategorii a zajtra to lahko moze byt vsetko naopak :nervozny:
prestan kua :!: si vystraseny ako cucka :bitka:
nj, tebe co ti uz 10 tyzdnov prakticky o nic nejde a az do PO ani o nic nepojde sa lahko frajeri...
ale pre nas co sme sa vyhravali z uplneho dna ppci hlbokej latriny plnej sraciek az do realneho boja o PO je to napinave kazdy den :D
Dva dny před koncem nadějné skóre 9:8 :frajer2: Dneska bude klíčovej den a s ním i velice těžké rozhodnutí v otázce nasazení obou golmanů... Kdybych je nechal oba sedět, máme téměř jistou výhru ve dvou statistikách a téměř jistou plicthu v počtu vychytaných vítězství... to je sakra lákavý... Riskovat výhru v jedný statistice, kde máme navíc velmi pravděpodobnou plichtu, na úkor možný ztráty dvou dalších a žádné jistoty, že ty výhry nakonec urvou .... dobrej GM by je podle mě nechal sedět... Čim dál víc se ale bojim, že já to neudělam :thumbsdown:
petrik píše:
Popradcan píše:
petrik píše:10:2 :waa: :slintac:
skoda ze tyzden nekonci dnes :giggle: je to inak ppci vyrovnane vo vacsine kategorii a zajtra to lahko moze byt vsetko naopak :nervozny:
prestan kua :!: si vystraseny ako cucka :bitka:
nj, tebe co ti uz 10 tyzdnov prakticky o nic nejde a az do PO ani o nic nepojde sa lahko frajeri...
ale pre nas co sme sa vyhravali z uplneho dna ppci hlbokej latriny plnej sraciek az do realneho boja o PO je to napinave kazdy den :D
Prepac :sarcasm:
Letos uz mi to opravdu nevyjde, ale tak je treba dat sanci i ostatnim. Taky by se mohlo stat ze bych pristi rok hral sam :lol2:
12:2 :!: :sok:
:waa:

podla mojich predbeznych prepoctov by som mal z 12. miesta poskocit uz na 9. :waa: a 16 bodovu stratu na 8. miesto skresat na 6 bodov :waa: na 6. miesto by som mal (ak som sa neofajcil) stracat 12 bodov
Harcov Drunks : Boston Bears 8:5
Celý týden jsem si udržoval náskok, který vydržel až dokonce. Bohužel mám v současnosti horší brankářskou dvojici než Philla a Chicago dohromady, takže jsem opět prohrál všechny brankářské statistiky.
:plus:
Kevin Bieksa 2+1, +6
Jiří Tlustý 2+1
Manny Malhotra 1+1, 24 FW
:minus:
Fedor Tyutin 0+0, -6
Rask 84,5%
Fleury 87,5%
dejf píše: Rask 70%
Fleury 87,3%
Asi je dám za kýbl puků. :hroza:
U brankářů je vidět zlepšení oproti minulému týdnu. :hroza: Jinak nabídka stále platí.
dejf píše:Harcov Drunks : Boston Bears 8:5
ked som odchadzal do prace, bolo to 7:6. Ked som prisiel do prace, bolo to 8:5 a teraz je to 9:4. Uz to :censored: niekto zastavte! :nervy2:
Peverley, Hamonic, Bogosian, MAB, Glencross, Pitkanen, Sanford zraneni :respekt: :jupi:
preco moji vzdy cez vikend zahraju totalnu pi*u a pridem o vitazstvo :?: :?: :?: :nervy: :nasraty: :nervy2: :dup: :bitka3: :monitor:
arek píše:preco moji vzdy cez vikend zahraju totalnu pi*u a pridem o vitazstvo :?: :?: :?: :nervy: :nasraty: :nervy2: :dup: :bitka3: :monitor:
party boys :giggle:
Skorpion píše:
dejf píše:Harcov Drunks : Boston Bears 8:5
ked som odchadzal do prace, bolo to 7:6. Ked som prisiel do prace, bolo to 8:5 a teraz je to 9:4. Uz to :censored: niekto zastavte! :nervy2:
Pořád je to 8:5. Musíš vždycky kliknout na Starttracker. Tam se vždy ukazují přesné aktuální výsledky. U ostatních ukazatelích to nějakou dobu trvá, než to aktualizujou.
4:12 z Denverom a playoff :ahoj:

za tento tyzden mozem dat + iba Royovi (2+3) a mozno Garonovi
Tak i přes (nechtěnou) remízu 8:8 jsem navýšil náskok na 9. na 6 bodů :good:

:plus: Hartnell, Weaver, Grossman, Callahan, B. Elliott
:minus: Kopitar, Versteeg
6:8 je s Popradem dobrý skóre... musíme na takovejhle výkon navázat a pokračovat....
Wanic píše:6:8 je s Popradem dobrý skóre... musíme na takovejhle výkon navázat a pokračovat....
cepi nie je spokojny :noway: tesne pred koncom si viedol tusim o 2 body....uz som si myslel, ze toho americkeho ...... konecne vystrieda na trone niekto iny...co ja viem, napr. napr. taky cepi :moj2:

:plus: 12:3 s maselnikom, ktory si uz brusi zuby na dalsi rocnik :hehe: vysledkovo maximalna spokojnost, ale v dalidch matchoch to bude podstatne vyrovnanejsie, na :nurses: mam Koiva, Clearyho, Colaca, (ale tak stale to prizvukujem, radsej teraz, ako v PO), no a po dalsie, narocnejsi superi na mna cakaju
cepi píše:Norfolk Admirals (neprijemny, rozbehnuty super)
Philadelphia Lions (nie je o com, zapas ako remen)
Megaton fF3 (rozhodne nepodcenit)
Denver Blizzard (na zaver super tazkeho kalibru)
suboj 2 - 4 :cinka:
:!: neda mi ale nespomenut este jednu vec, kvôli ktorej zavedieme od novej sezony novy system prihlasovania - "na pozvanky"...a tou je aspon v mojom pripade ostro sledovana a kritizovana neaktivita GM´s....pokial budem hrat tuto HF ligu a budem clenom komisie, dovtedy to budem kritizovat a sledovat :P ti GM´s, ktori sa o svoj tim nestarali, ci uz v zaciatkoch, v priebehu, alebo ku koncu sezony, maju proste v buducej sezone smolu :ahoj:
ja som na to "upozornoval" uz pred spustenim ligy, takze ziadne bububu z mojej strany, no zial, aj v tejto casti ligy sa bohuzial nasli neaktivni GM´s a budem konkretny tak, ako som bol konkretny v pripade ex_San Jose Jackals, FourWorthGardien a najnovsie Atlanta Thrashers....neviem ci Kubo nieco tusil :giggle: ale akurat dnes zriesil nejake moves....bolo veru na case :nono2:
clovek by to este mozno dokazal pochopit, ak sa jeho tim planta na samom dne tabulky, bez moznosti PO (ale aj tak tou svojou neaktivitou dava inym superom sancu) ale ak si pocina viac ako solidne, drzi sa neustale v postupovej 8icke, najde si cas na ine HF aktivity ale na tuto nie, tak neviem....a ziadne vyhovorky typu, casovo to nestiham, lebo roster sa da do 5 minut zvolit na cely tyzden a ak si clovek najde cas aj na kadejake HF pismenkovanie, tak aky problem
ak to ale nejde, bolo b aspon ferove dat o tom komisii vediet, ze proste na to uz nemam cas, nebavi ma to a pod.; od Ohlunda bolo fer, ze nam dal o sovjom odchode vopred avizo, aby sme si pozhanali zan naradu (co nebolo vôbec o tom, ze by o hru nemal zaujem a s odstupom casu mozno svoje rozhodnutie aj olutovall :) a islo sa dalej...ale ked niekto to ma ocividne na salame, da sa povedat uz v samotnych zaciatkoch sezony, 0 topic prispeky, 0 moves, IR?, peknych par tyzdnov aktivni hraci na benchi....o takychto hracov v tejto lige naozaj nestojime
mozno si tym vyvolam zopar yahoo nepriatelov, co mi je ale naozaj fuk puk, lebo ked väcsina tu pritomynch GM´s tuto paradnu hru doslova "zerie", berie ju seriozne a potom cast z nich doplati na totalnu neaktivitu poniektorych GM´s :nono:
pomôzem si KTL prikladom, nas tim uz nemal najmensiu sancu na PO, na indiviudalne stats si nepotrpim, tak som si dal pauzu, no potom mi doslo, ze netipovanim dopamaham superom, resp. potapam tych ostatnych, ktori o to PO bojuju, takze z tohto pohladu som zabojoval az do sameho konca
v buducej sezone maju neaktivni GM´s proste smolu, môzu si hladat novu ligu a ti aktivni, ktorych je tu drviva väcsina, sa môzu s urcitostou tesit na este kvalitnejsi a atraktivnejsi rocnik

:klobuk_dole:

btw: pochvala pre kisina + Rona, ktori prevzali GM kreslo v priebehu sezony a pocinaju si :good: ale aj pre petrika, ktory tu bol pekne dlhy cas na smiech, nezabalil to, prikladne zabojoval a momentalne ho deli 1 priecka od vytuzeneho PO :serus:
neda sa nesuhlasit
Wanic píše:6:8 je s Popradem dobrý skóre... musíme na takovejhle výkon navázat a pokračovat....
Neviem cim to je,ale moje posledne 3 zapasy boli asi najtazsie v celej tejto sezone,musel som sa strachovat az do skoncenia posledneho zapasu a neustale kontrolovat stats..

K poslednemu zapasu:
Ani 17 golov mi nestacilo,Yotes mal 20 !!
Ja 4 GWG,Yotes 7 !!!
SHP-SHO 1-1

V poslednej dobe sa strasne natrapim na vyhru...a stoji ma to kopec nervov,Cepi sa tlaci a nerad by som pred koncom stratil poziciu,ktoru som si vybudoval,viem,ze hlavne je POs,ale aj tak,to je ako ked vas tesne pred cielom niekto predbehne a to by som neznesiol :mad: :!:

:jn:
Popradcan píše:ale aj tak,to je ako ked vas tesne pred cielom niekto predbehne
niekto? :eek2: podla mna by ti malo byt ctou, ze ten niekto :moj2: ta v tom konecnom uctovani predbehne? go cepi go :guns:
cepi píše:
Popradcan píše:ale aj tak,to je ako ked vas tesne pred cielom niekto predbehne
niekto? :eek2: podla mna by ti malo byt ctou, ze ten niekto :moj2: ta v tom konecnom uctovani predbehne? go cepi go :guns:
Ctou? :bee: ,neviem ci by sa to tebe pacilo :-(
Uz som si zvykol na rozhovory pre media,ponuky na reklamu,dresy sa predavaju jedna radost,arena je na prasknutie kazdy zapas.. :-(
potratčan, ty ču*ka, toho markova som rozmýšľal večer brať ja :slap:
Joe S. píše:potratčan, ty ču*ka, toho markova som rozmýšľal večer brať ja :slap:
Posli ponuku a urcite sa dohodneme :jn:
Môj tím je na 6. mieste, s minimálnymi zásahmi do kádru. Ten, kto dobre nadraftuje, z toho ťaží celý rok. Každý deň prenastavujem zostavu, o nejakej neaktivite nemôže byť reči, za to, že som spokojný s kádrom, ti neprináleží o mne šíriť lži a polopravdy :nono:

Poprosím ban pre cepiho.
To Popradcan: Mno a cos čekal, na začátku sezóny se do Arizony nejezdilo jen tak pro body :D ... Tenhle manšaft podle mě má ambice na to hrát o nejvyšší příčky... Skoro se všema soupeřema vysoko postavenýma v tabulce jsme odehráli solidní zápasy viz. výhra 14:3 nad Norfolk Admirals, výhra 8:7 nad Big Bad Bruins, Atlanta Thrashers 10:6... tak i porážky od Philadelphia Lions 6:9 a teďkon s Popradem 6:8... bohužel nás srazila série 6 proher v řadě se slabšíma soupeřema, kde jsme nebyly schopný urvat ani 5 bodů na zápas :evil: Příčiny teď nemá cenu hledat... na to bude dost času po skončení sezóny ... teď je třeba se soustředit na zbylý 4 zápasy.... stát se může ještě cokoliv, ale při ztrátě 20 bodů, by už byl postup do play off spíš zázrak... Navíc nás čekaj zase slabší soupeři... nikdo ze současné postupové osmičky :slap:
Konecne jsem vyhral :jupi: neni mozne... Sice uz to neovlivni muj nepostup, ale aspon takova psychicka vzpruha, navic nad dobre postavenym TF. Moji golmani v nedeli podali famozni vykony, ale ani to na zadnou vyhru v brankarskych statistikach nestacilo, skoda. 1,62GAA SV% 95.1 a 1SO a ani tuk. Zato v hracskych statistikach jsem dominoval, ikdyz v nekterych to bylo dost tesne. Hned jde videt kdyz se vyprazdni marodka :frajer2:

Ted rozsekam Popradcana a uz se tesim jak mi cepi za odmenu posilu hrusticku :angel:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA