Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tak megaton, bol z tej vyhry nad popom natolko sokovany, ze tu vyhru proste prijat nechcel a zafixoval si prehru 6:7 :D
megaton, inak velka pochvala pre teba :serus: popi :cosi:
cepi píše:som presvedceny o tom, ze timy, ktore su pobliz jeho PO blizkosti, budu fandit Big Bad Bruins :fan: tak snad ich cepi nesklame :power:
som rad, ze som nesklamal :king:

JoeSucks :fucker:

Obrázek :respekt:

premierove PO sa mi nezadrzatelen blizi :jupi: podobne ako navrat Mika Koiva do zostavy, v tejto faze, resp. s blizacim sa PO si prajem jedno jedine :stop: zraneniam :please: a samozrejme, v samom zavere sa pokusit oskalpovat Popika, ktory vedie ligu nechutne dlhym spôsobom :bee: ozaj :nechutne:

pred PO, si to este rozdam so 6 supermi

Fort Worth Guardians (tam to musi byt bodovacia povinnost)
Rev´s team (bacha na to, odpadlik Rev taha vitaznu snurku)
Norfolk Admirals (neprijemny, rozbehnuty super)
Philadelphia Lions (nie je o com, zapas ako remen)
Megaton fF3 (rozhodne nepodcenit)
Denver Blizzard (na zaver super tazkeho kalibru)

no a potom pôjde do tuheho :nervozny:
s takým goalies stats prehrať? to je na rev :fnuk:
Joe S. píše:s takým goalies stats prehrať? to je na rev :fnuk:
:moj: musis skusit stastie u Norfolku, ale ten ti tiez neda nic zadarmo ;)
megaton píše:Reklamace!

Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL :bee:
Tak toto je gol :hufi: toto sme tu este nemali :rofl: :lol3: :jn:
Joe S. píše:s takým goalies stats prehrať? to je na rev :fnuk:
na rev? :panika: :nono: :sarcasm:
Popradcan píše:
megaton píše:Reklamace!

Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL :bee:
Tak toto je gol :hufi: toto sme tu este nemali :rofl: :lol3: :jn:
Tak aby ste nemali megatona za blazna, ja som tam zrana tiez videl 6:8, az som sa cudoval, ze kde je ta arekom spominana vyhra.. :jn:
Sedma prohra v rade, kdo maze ten jede :lol2: Ale konecne za to nemohli brankari, ti zahrali na plichtu 3-3 :sok: :clap: Asi jim pomohlo ze hraci tyden trval ponekud dele a ani se dostali do branky. Vraci se mi po zraneni Buff a Clowe a ikdyz sance na plejof je uz mala jeste nehazu flintu do zita. Kdybych vedel ze MacDonald bude mimo celou sezonu uz bych se jej davno zbavil, ale ted uz to nema smysl a zkusim doufat ze se jeste na lede brzo ukaze.
:slap:

brodeur so stastnym mi za to ze som ich vymenil aku kudlu do zad vrazili hned pri prvej prilezitosti :hroza:
dnes klucovy suboj v brane, vzajomny zapas halak vs. brodour :box:
petrik píše:dnes klucovy suboj v brane, vzajomny zapas halak vs. brodour :box:
Mal by chytať Hedberg že vraj. Brodeur odpočíva.
Lukas33 píše:
petrik píše:dnes klucovy suboj v brane, vzajomny zapas halak vs. brodour :box:
Mal by chytať Hedberg že vraj. Brodeur odpočíva.
ani to nepomohlo :slap: akurat som si tak vcera hovoril ze halak uz dlho nevybuchol tak ze by ho museli striedat... a ja kkt som to privolal :scare:
priorita v tomto zapase sa zmenila na "prehrat co najtesnejsie" :cry: :D
Mistrovsky jsem to projel, škoda :hroza: Kdybych tahal trochu víc z waiveru, možná bych tu asistenci navíc a nějakou tu PP či + získal, anyway :serus: Rono
nakoniec 6:10 :scare: :cry:
chvilu to vyzeralo aj horsie, takze nakoniec som takmer aj spokojny, ale ked pozriem ze goly som prehral o 1 a strely o 2, mohlo to byt aj o kustik lepsie no... takych 7:9 alebo 7:8 by bolo byvalo idealne :D
PO flek sa o kus vzdialil :hmm: ale este 5 tyzdnov na stiahnutie manka :box:

kua lukas ale ti tvoji borci sa nenormalne odtrhli tenro tyzden. 11+37 ?!? WTF ?!? a brankari tiez... so superom s menej kvalitnou brankarskou zostavou by si zrejme vyhral o dost vyraznejsie :poklona2:
2 vyhry v rade? WTF? To sa mi este v tejto sezone nepodarilo :|
ja to :censored: dejf ma otocil v poslednu noc :bitka3:
4 výhra za sebou. :clap: Snáď 1x som skončil v +/- hodnotení v pluse, dokonca u mňa neuveriteľných +22. :-O 11+37, brankári 1.26 GAA a 95.2%, sila. :D Aj keď v bránke prehra 2:4, pretože Theodore aj Brodeur mali drobné zranenia, takže chytali menej zápasov ako obvykle.

:plus:
Chris Kunitz 2+5, +5, 10 SOG, 7 HIT
Majo Gáborík 1+4, 3 PPP, 15 SOG
Paul Stastny 1+3, +3, 32FW
Ryan Getzlaf 0+4. 35 HW, 9 HIT
Martin Brodeur 1.01 GAA, 95.9%, 1 SO
Jose Theodore 1.00 GAA, 96.3% aj Gustavssonmal dobré čísla, ale obaja chytali iba 1 zápas.
10:7 :wave:
Celý týden jsem prohrával, ještě včera 6:9, a dnes jsem měl parádní finiš. Kdo by čekal, že budou mít na tom největší zásluhu čučky z Columbusu. :D
Bohužel mám v bráně dva lemply, takže s úspěšností 84,6% jsem víc bodů už nemohl získat.
Brad Richards 1+4
Fedor Tyutin 1+4
David Clarkson 18 sog, 12 hit
:minus:
Rask 70%
Fleury 87,3%
Asi je dám za kýbl puků. :hroza:
No tak po dlouhý době konečně výhra... :cool: :oslava: teď už neni na co čekat... s Popradem musíme uhrát dobrej výsledek, chtě nechtě... common... :frajer2:
vymenil som Lehtonena...horim v brane..napriek tomu 11:5 z Megatom...ale v utoku 37 bodov toto tu este nebolo a +19
som deviaty ... playoff je blizko ale bude to este strasne narocne ... konkurencia je velka...v dalsom kole Denver...tam to bude velmi narocne potrebujem aby mi zachytali brankari
celkovo hraci do pola
Neal (2+4,+5)
Purcell (0+5)
Gordon (2!!!+0,FW 35) ja ho milujem :wub: odkedy je u mna co som si ho vycihal z waiveru tak 11 zapasov 7 bodov (4+3!!,+5) a FW 102!!

:minus:
brankari (prehra 2-3) moja trojka odchytala dokopy 6 zapasov a jeden brankar Megatonu MacDonald ich bez problemov odfajcil
Seidenberg(0+0,-3) v poslednom case zbiera minuska
Adam - u mna neziskal za 12 zapasov ani bod a rozmyslal som ze ho poslem do prdele a kedze bol poslany na farmu tak mi Sable rozhodovanie znacne ulahcili
cepi píše:pred PO, si to este rozdam so 6 supermi

Fort Worth Guardians (tam to musi byt bodovacia povinnost)
:ciga: uprimne,ocakaval som vyraznejsie vitazstvo, ale 15:1 prijemne prekvapilo :) toto bol najjednoduchsi super spomedzi tych,ktori na mna do konca zakl.casti este cakaju...v tomto tyzdni bude mat tu cest, maselnicek Rev :eat: cepi
Wanic píše: s Popradem musíme uhrát dobrej výsledek, chtě nechtě... common... :frajer2:
mas moju plnu podporu :fan:

tras sa popicek :nervozny: uz ti pomaly ale isto, klopem na ten tvoj americky chrbat :cosi:
No neviem neviem,zacinas tlacit na pilu a moje nervy :?

Vcera dalsi tesny zapas,ale tentokrat uspesnejsie,triasol som sa az do poslednej chvili,Dats ma zachranil na faceoffs,Hudler cucka zasrata,ani jedna strela na branku,ten chlapec u mna skoncil,super mal Perryho,ktory cu*ak mal hattrick a 11 striel na branku,obral ma o 2 iste body v konecnom bodovani,plus dalsia nenazrana cucka Pietrangelo 2+1 a tym jeho posranym golom do prazdnej vyrovnal na 33-33 bodov,co som vyhraval zasluhou Datsa skoro do konca,takto to mohlo skoncit pre mna 9-7 popripade 10-6.. fu*ck :!:

PS: To sa nikto nenajde,ktory zastavi Cepiho rozbehnutu trojkolku? WTF..do neho..MOR HO chlapci :!:
dalsi priamy suboj o PO proti arekovej alberte :box:
bodlo by aspon dvojciferne vitazstvo :jn: :D

PS - neviete kam sa podeli colorado dragons? nech pozeram nad seba v tabulke ako pozeram, nikde ich tam nevidim... :jn: :giggle:
Trochu som oživil súpisku za pomoci hráčov z FA. Až s takým nadšením som sa do toho pustil, že zrazu pozerám, že mám v tíme Prossera, ktorého som vlastne ani nechcel. :D
10:2 :waa: :slintac:
skoda ze tyzden nekonci dnes :giggle: je to inak ppci vyrovnane vo vacsine kategorii a zajtra to lahko moze byt vsetko naopak :nervozny:
petrik píše:10:2 :waa: :slintac:
skoda ze tyzden nekonci dnes :giggle: je to inak ppci vyrovnane vo vacsine kategorii a zajtra to lahko moze byt vsetko naopak :nervozny:
prestan kua :!: si vystraseny ako cucka :bitka:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS