Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

´po mojich patáliách s brankármi je výhra 7:6 s Raccoon City Zombies božia
pekne som to dnes stiahol :thumbsup:
Steen dnes 11sog :scare: Luo :cinka:
Dnesni noci se zadarilo mym golmanum, Quicka v keeperu jsem uz zminoval, no tady mi zaperlila dvojicka Kuemper 8.29, 81% a Bobr 8.01, 80.6% :lol:
vyhra 8:7 nad antibruinfan :yahoo: wau aj ked chybala ceresnicka na torte v dorovnani A 26:27 :-(
po piatku a priebeznom stave to 3:10 to vyzeralo vselijako, takze takyto obrat a skalp veduceho timu sa kuva pocita!
pred 2 subojmi s veducimi timami som mal malu dusicku, nedostat moc na prdel a skoncilo to 4:7 a 8:7 :good:
najblizsi match admin derby :power:
aby si sa neposral (a aj všetci lajkovači príspevkov) :bee: v poslednom období trpím na zranenia brankárov a nielen brankárov, tak sa mi hrá ťažko, preto berem aj tesné výsledky
prrrrrrrr:D co tak uznat kvalitu supera :jn:

btw, Luo by mal byt ok tak adminko, jdem na to :petrik:
Kaja som dostal, teraz je na rade Joe. :petrik:
tak tento týždeň je už paséé, druhá prehra za sebou. Do toho ešte zranenie Howarda, tak prišlo na rad zúfalé čarovanie s brankármi, aby som mal troch aktívnych, som siahol po Coloradom povolanom Pickardovi a Ortiovi (cepi :hehe: )
Petrikovi hraci snad fetuju :scare: .....moja skaza tohtosezoonna pokracuje
namiesto toho aby som si s timami z dolneho konca tabulky poistil PO tak dostavam debakle :hroza:
Joe S. píše:aby som mal troch aktívnych, som siahol po Coloradom povolanom Pickardovi a Ortiovi (cepi :hehe: )
to co si s tolkymi G ovesas vianocny stromcek :lol2: :hroza:
Ortia som mal na supiske, ale pustil som ho, nakolko Ramo by uz mal byt fit, tak som radsej siahol po Zeppovi, kde bude Mason mimo 2 tyzdne (o Pickardovi som nevedel, ale aj tak odchyta minimum)

vitazstvo 6:5 nad adminom je mojou prehrou :thumbsdown: to som viedol vcera este 10:3!
pretaktizoval som to docista, hlavne, ze som sa sustredil na vitazstvo v blokoch, co som riesil Staalom a Methotom=0bks:D a vynechal tak Erikssona, ktory mi poriesil shp....a v posledny hraci den som uz mal vycerpany hracsky limit, no a v blokoch to nakoniec skoncilo remizou :hahano:
vcera som mohol benchnut Pavelca, no nestalo sa tak, zachytal sice solidne, no spapal 4x a co som viedol v dvoch G stats, to bolo minulostou, Pavelec inkasoval 4 gol 2 minuty pred koncom a tym som prisiel aj o dorovnanie W
malo to skoncit admin debaklom, takto nic neriesiace vitazstvo, ktore v konecnom uctovani bude hodne mrziet
no nic kuva musim zamakat dalej!

fua ale megaton dostal iny naklep :eek2:
cepi píše:malo to skoncit admin debaklom
:hahano: este den a mal by som ta

ale vysledok 6-5 som snad este ani nevidel :-D
:lol2:
ale to rano bolo 7:5, uz vtedy som bol na°ebany (ked vedies 10:3) a teraz kuknem do tabulky 6:5 (v bolo 9:8 a zrazu 9:9 podvod!) :hroza: hnus pane velebnosti
Dejf nebol super..uvidime co ukaze Anty. Aj ked bez Masona a brankarskej jednotky to bude teraz tazke. Hraci v poli to budu musiet uhrat :nervozny:
kajo píše:Dejf nebol super..uvidime co ukaze Anty. Aj ked bez Masona a brankarskej jednotky to bude teraz tazke. Hraci v poli to budu musiet uhrat :nervozny:
s formou brankarov LA :scare:
Anty píše:namiesto toho aby som si s timami z dolneho konca tabulky poistil PO tak dostavam debakle :hroza:
Zase jsi mi to na chlup stejnym vysledkem vratil v keeperu, ja uz jsem vyhru potreboval jako sul...
Proč má podvodník Joe čtyři zdravé brankáře na soupisce? :dup:
dôležité je nemať viac ako troch aktívnych brankárov na súpiske, takže mi povedz, ktorí 4 brankári sú na mojej súpiske aktívni
Když je hráč na farmě a může být kdykoliv povolán a ty ho máš schválně na soupisce, aby ti ho nikdo nevzal z waiveru, tak je prostě aktivní. Tady si jen slovíčkaříš.
A hlavně to dál nerozváděj. Tebe ani s deseti brankáři na soupisce neberu jako překážku na cestě za titulem. :bee:
suhlasim s dejfom, jedneho z nich von :!: :nono:
Ono je to tak trochu medzera v pravidlách, hovorilo sa o 3 aktívnych gólmanoch v súvislosti s IR a na NA sme tak nejako nemysleli. Na jednej strane nie je ideálne, aby niekto skladoval kopu gólmanov, na druhú stranu, je to viac menej zbytočne (ne)využitý slot. Takže by sme ich do toho limitu nemuseli počítať, ale v momente ako sa mu to NA zmizne, musí ísť niekto von.
Lukas, akože to mi je jasné, že v momente, ako bude Gibson povolaný do prvého tímu, bude uskutočnený rez kádrom a popravde aj dúfam, že čoskoro povolaný bude :pray: Preto sa modlím za každú štvorku Andersena a Bryzgalola :giggle:
Jenze Bryzynator byl posledne 3. hvezda zapasu.. :matika:
Bryzynator :D tento clovek je tou ruskou cuckou doslova posadnuty.
Kdyz on bude mit mozna v cervnu stejne :cup: jako cela Philadelphia dohromady :neviem:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE