Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Rono píše:Jak píšeš... U nás se už může změnit jen 5 stats.. G, A, P, GWG, SOpetrik píše:kua ten gagner ma teda ale vazne seriedup:
8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1...
ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.
dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom
Hank for shutout
No tak snad Hartnell se zase prosadí a bude z toho i GWG :modlenie:
z dvoch winning streakov skoncil ten spravny.
zubrusov gol vyrovnal pocet golov aj bodov a v konecnom dosledku otocil celkove skore na 7:6 pre mna
ale inak velmi pekny match, remiza v goloch aj asistenciach, 1-1 na shutouty, v brankarskych stats 5:0 pre rona, v hracskych okrem spominanych remiz v najsledovanejsich kategoriach 7:1 pre mna
nadej na PO stale zije
a dalsia dobra sprava je ze cepi nam zabezpecil ze su na dohlad uz 2 PO fleky 
joea aspon na chvilku prejdu silne reci

od zajtra hrrr na dalsieho priameho konkurenta v boji o PO lukyho
kratky pohlad na supisky hovori ze minimalne kvantitativne goalie stats by som mal bez problemov urvat
ostatne sa uvidi
joea aspon na chvilku prejdu silne reci
od zajtra hrrr na dalsieho priameho konkurenta v boji o PO lukyho
kratky pohlad na supisky hovori ze minimalne kvantitativne goalie stats by som mal bez problemov urvat
My teď máme krásnou bilanci 5 proher v řadě
A nevypadá to, že by se do příštích zápasů mělo něco změnit... Uvidíme co s týmem udělá vzpruha v podání Tylora... Věřim, že se ještě kousnem... a minimálně potrápíme naše soupeře... kdyby byla ktl na naše Yahoo zápasy... málokdo by to asi řešil jedničkou v náš prospěch
Po slibnim úvodu určitě zklamání... ale zas na druhou stranu, statisticky se nám vždycky víc dařilo s favoritama, tak třeba nás tenhle náš následující dvojzápas (Atlanta, Poprad) nastartuje zpátky do play off :frajer2:
Po slibnim úvodu určitě zklamání... ale zas na druhou stranu, statisticky se nám vždycky víc dařilo s favoritama, tak třeba nás tenhle náš následující dvojzápas (Atlanta, Poprad) nastartuje zpátky do play off :frajer2:
Zbabraný záver zápasu, celý čas som vyhrával 11:3 a podobne, potom sa zbláznili Eberle, Clarkson a Poník, nakoniec je z toho iba 8:7.
Nevadí, hlavne že som poskočil na 7. miesto.
Gustavsson a Brodeur - obaja mali výborné štatistiky.
Gáborík 1+3 17SOG
Sullivan 2+2
Desharnais 3+1 37FW
Urobím to ako Rono a mínusy neprezradím, ale Kunitza a jeho -7 musím spomenúť. Neviem čím to je, ale v +/- som každý rok na chvoste. Teraz mám bilanciu -77.
Gustavsson a Brodeur - obaja mali výborné štatistiky.
Gáborík 1+3 17SOG
Sullivan 2+2
Desharnais 3+1 37FW
Urobím to ako Rono a mínusy neprezradím, ale Kunitza a jeho -7 musím spomenúť. Neviem čím to je, ale v +/- som každý rok na chvoste. Teraz mám bilanciu -77.
remiza 8:8 z kajom..musim byt spokojny hoci to mohlo byt krajsie kedze brankarske stats som prehral 0:5 co zabezpecil Niemi dvomi cistymi kontami a kajo skvelym rozhodnutim nepostavit Bobrovskeho cez vikend (hoci mu nikto iny nechytal tusim) ked dostal 6 golou za polku zapasu
celkovo to bol dobry kolektivny vykon hracov v poli
Handzus (1+2), FW 32
Gordon (0+2), +3, FW 32 (skvely steal) celkovo ma u mna 7 zapasov v nich 5 bodov (2+3) a FW 67
Hagelin (0+3) (skvely steal)
Slater FW 40, HIT 18
Emelin (2+0), HIT 20
Garon!! odchytal styri zapasy s priemerom 2,44..len skoda ze mi to bolo na prd
najlepsia trojica utocnikov
Richards (0+0) ten snad za posledny 10 zapasov mal 2-3 body
Vanek (0+0) a od kedy som ho ziskal tak mal v 12 zapasoch luxusne 2 body (1+1) a -6
Neal mal sice (1+2) ale -7 je prilis vela
Khabibulin nechytal ani jeden zapas
dalsie kolo megaton ... potrebujem co najviac bodov ak chcem ist do playoff
celkovo to bol dobry kolektivny vykon hracov v poli
Handzus (1+2), FW 32
Gordon (0+2), +3, FW 32 (skvely steal) celkovo ma u mna 7 zapasov v nich 5 bodov (2+3) a FW 67
Hagelin (0+3) (skvely steal)
Slater FW 40, HIT 18
Emelin (2+0), HIT 20
Garon!! odchytal styri zapasy s priemerom 2,44..len skoda ze mi to bolo na prd
Richards (0+0) ten snad za posledny 10 zapasov mal 2-3 body
Vanek (0+0) a od kedy som ho ziskal tak mal v 12 zapasoch luxusne 2 body (1+1) a -6
Neal mal sice (1+2) ale -7 je prilis vela
Khabibulin nechytal ani jeden zapas
dalsie kolo megaton ... potrebujem co najviac bodov ak chcem ist do playoff
Reklamace!
Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL
Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL
Ty už to nehul.megaton píše:Reklamace!
no a jak to teda je? nedelni zapasy se nezapocitaly? proc? ne ze by me to nejak drtilo, ale skalp jestraba by se mi libilLukas33 píše:Popradcan má kontakty vo vedení Yahoo.megaton píše:Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne?
Vždyť tam máš, že si vyhrál.megaton píše:no a jak to teda je? nedelni zapasy se nezapocitaly? proc? ne ze by me to nejak drtilo, ale skalp jestraba by se mi libilLukas33 píše:Popradcan má kontakty vo vedení Yahoo.megaton píše:Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé