Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Azizek včera posadil Vokouna, který vychytal SO :lol2: Tak to vypadá, že zase po roce vyhraju :oslava: Brankáři výborně, Reimer opět SO a Rinne měl nějakých .970, takhle nějak jsem si to představoval, když jsem dělal ten trejd :jn:
10-6, třetí výhra v sezóně :lol3: :jupi:
Rono píše:
petrik píše:kua ten gagner ma teda ale vazne serie :evil: dup:

8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1... :nervozny:

ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1 :hmm: ), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.

dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom :nervozny:

Hank for shutout :wave:
Jak píšeš... U nás se už může změnit jen 5 stats.. G, A, P, GWG, SO
No tak snad Hartnell se zase prosadí a bude z toho i GWG :modlenie: :D
:fucker2: :fucker2: :fucker2:
z dvoch winning streakov skoncil ten spravny.
zubrusov gol vyrovnal pocet golov aj bodov a v konecnom dosledku otocil celkove skore na 7:6 pre mna :yahoo:
ale inak velmi pekny match, remiza v goloch aj asistenciach, 1-1 na shutouty, v brankarskych stats 5:0 pre rona, v hracskych okrem spominanych remiz v najsledovanejsich kategoriach 7:1 pre mna :cinka:
nadej na PO stale zije
a dalsia dobra sprava je ze cepi nam zabezpecil ze su na dohlad uz 2 PO fleky :moj:
joea aspon na chvilku prejdu silne reci :jn: :giggle:

od zajtra hrrr na dalsieho priameho konkurenta v boji o PO lukyho :box:
kratky pohlad na supisky hovori ze minimalne kvantitativne goalie stats by som mal bez problemov urvat :hmm: ostatne sa uvidi
Velmi vyrovnaná bitva s Painem, nakonec jsem díky golmanům (Price, Clemmensen) vyhrál těsně 9:8 :jupi:
Prohra 7-6 :cry: :plac: Nedotáhnul jsem to na 6. výhru v řadě... Zas*anej T. Kaberle :nervy2:
vyhra 9-7 s obhajcom titulu :jupi: bodovo sa utrhol grabovski (3+7) a st. louis (5+3), glass 24 hitov, v brane dubnyk 3 wins.

popi prehral :-O
My teď máme krásnou bilanci 5 proher v řadě :? A nevypadá to, že by se do příštích zápasů mělo něco změnit... Uvidíme co s týmem udělá vzpruha v podání Tylora... Věřim, že se ještě kousnem... a minimálně potrápíme naše soupeře... kdyby byla ktl na naše Yahoo zápasy... málokdo by to asi řešil jedničkou v náš prospěch :evil:

Po slibnim úvodu určitě zklamání... ale zas na druhou stranu, statisticky se nám vždycky víc dařilo s favoritama, tak třeba nás tenhle náš následující dvojzápas (Atlanta, Poprad) nastartuje zpátky do play off :frajer2: :arrow: :oslava:
Zbabraný záver zápasu, celý čas som vyhrával 11:3 a podobne, potom sa zbláznili Eberle, Clarkson a Poník, nakoniec je z toho iba 8:7. :| Nevadí, hlavne že som poskočil na 7. miesto. :jupi:

:plus:
Gustavsson a Brodeur - obaja mali výborné štatistiky.
Gáborík 1+3 17SOG
Sullivan 2+2
Desharnais 3+1 37FW

Urobím to ako Rono a mínusy neprezradím, ale Kunitza a jeho -7 musím spomenúť. Neviem čím to je, ale v +/- som každý rok na chvoste. Teraz mám bilanciu -77. :lol:
Koukám, že i přes prohru jsem se udržel na osmém místě :yahoo: To je spokojenost, protože tento týden se dařilo jen Wardovi a Gagnerovi, ostatní úplně vyhořeli :cry: Ať už jde o Kopitara, Hartnella či Callahana atd..
Kto mi zase spred nosa ukradol hráča. Idem vyhodiť Orlova a zobrať Gardinera a zrazu už tam nebol. :lol:
Lukas33 píše:Kto mi zase spred nosa ukradol hráča. Idem vyhodiť Orlova a zobrať Gardinera a zrazu už tam nebol. :lol:
:moj:
Prohra 7:8 je ještě dobrá, protože skoro dva týdny to vypadalo na debakl. Takhle jsem se na playoff moc neztratil.
Eberle 5+3
Clarkson 4+3
Ponikarovsky 1+4

:minus:
Oba brankáři. Rask měl nejhorší zápasy v téhle sezoně a sázka na Fleuryho mi prostě letos nevyšla. :hroza:
remiza 8:8 z kajom..musim byt spokojny hoci to mohlo byt krajsie kedze brankarske stats som prehral 0:5 co zabezpecil Niemi dvomi cistymi kontami a kajo skvelym rozhodnutim nepostavit Bobrovskeho cez vikend (hoci mu nikto iny nechytal tusim) ked dostal 6 golou za polku zapasu

celkovo to bol dobry kolektivny vykon hracov v poli
Handzus (1+2), FW 32
Gordon (0+2), +3, FW 32 (skvely steal) celkovo ma u mna 7 zapasov v nich 5 bodov (2+3) a FW 67
Hagelin (0+3) (skvely steal)
Slater FW 40, HIT 18
Emelin (2+0), HIT 20

Garon!! odchytal styri zapasy s priemerom 2,44..len skoda ze mi to bolo na prd

:minus: najlepsia trojica utocnikov
Richards (0+0) ten snad za posledny 10 zapasov mal 2-3 body
Vanek (0+0) a od kedy som ho ziskal tak mal v 12 zapasoch luxusne 2 body (1+1) a -6
Neal mal sice (1+2) ale -7 je prilis vela
Khabibulin nechytal ani jeden zapas

dalsie kolo megaton ... potrebujem co najviac bodov ak chcem ist do playoff
Reklamace!

Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL :bee:
megaton píše:Reklamace!

Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne? to se nedelni zapasy nezapocitavaji do vysledku? a to se mi stalo uz podruhe. To pak nemam byt predposledni kdyz me tu obirate o body. Koukam na Devils si zasedli nejen v NHL :bee:
Ty už to nehul. :D
megaton píše:Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne?
Popradcan má kontakty vo vedení Yahoo. :nervozny:
Lukas33 píše:
megaton píše:Vcera vecer jsem vedl nad Popradcanem 8:7 a dnes jsem koukal a prohral jsem 6:8. Jak je to mozne?
no a jak to teda je? nedelni zapasy se nezapocitaly? proc? ne ze by me to nejak drtilo, ale skalp jestraba by se mi libil :D
Určite by ich malo počítať. :ja_neviem: Idem sa na to pozrieť, ale ja s tým nemám čo urobiť.
megaton píše:
Lukas33 píše:
no a jak to teda je? nedelni zapasy se nezapocitaly? proc? ne ze by me to nejak drtilo, ale skalp jestraba by se mi libil :D
Vždyť tam máš, že si vyhrál. :lol:
Veru, 8:7 tam svieti. :D
Lukas33 píše:Veru, 8:7 tam svieti. :D
no, jeste aby ne. kdybych se neozval, buh vi jak by to bylo :D
megaton píše:
Lukas33 píše:Veru, 8:7 tam svieti. :D
no, jeste aby ne. kdybych se neozval, buh vi jak by to bylo :D
Vždyť si to tam měl celý den. I Pop ti to tam napsal už před 22 hodinama. Kam si koukal? :hehe:
ono aj mne niekedy ukaze najaktualnejsi vysledok, potom sa vratim neskor a je tam vysledok z predosleho dna...
arek píše:ono aj mne niekedy ukaze najaktualnejsi vysledok, potom sa vratim neskor a je tam vysledok z predosleho dna...
HA!!! vidite? je to mozne. Je fakt ze jsem na to koukla rano v praci a tady se nekouknul a rovnou to reklamoval. asi nejakej apdejt ci co.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS