Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše: zaujimavy suboj na tento tyzden - Minke Minke a jeho Colorado Tralalanche :giggle: som presvedceny o tom, ze timy, ktore su pobliz jeho PO blizkosti, budu fandit Big Bad Bruins :fan: tak snad ich cepi nesklame :power:
fandime, fandime... :giggle:
daj ho dole na nulu :D :povzbudzovanie:
petrik :nono: píše o tímoch v PO blízkosti, nie o lamách :jn:
Joe S. píše:petrik :nono: píše o tímoch v PO blízkosti, nie o lamách :jn:
no tak to som teda zvedavy co je podla teba PO blizkost :giggle: :roll: ci si sa uz par tyzdnov nedival na tabulku? :matika:
8:6 z Norfolkom..ale skoda tohto zapasu dalo sa z toho vytrieskat viac...mrzi strata bodov v goloch kde to bolo len o gol v nahravkach(-3) a bodoch(-4) to pri troche stastia mohlo tiez vyjst

brankarske statistiky som vyhral 3:0 a nebyt chybneho kroku ked v jednom dni som dal do brany Neuvirtha+Khabibulina (nechytali) a nenasadil som Garona (vyhra z Bostonom) tak som mohol vyhrat 6:0
:plus:
Neal (2+4)
Purcell konecne (3+0)
nesklamli Gordon (2+1,35 vo FW) a Hagelin (1+2) obchmam z waiveru
Garon!
Neuvirth
:minus:
Vanek (0+0,-6!)
Richard (0+0)

dalsi tyzden ma caka kajo...ak nechem dostat vyprask tak hraci budu musiet byt minimalne taky ako v poslendom tyzdni
Už čekam na all star game jako na slitování, ať se nám v klidu vyprázdní marodka... v týmu mezitim proběhlo pár změň, možná jednu nebo dvě ještě provedu... uvidíme jak se kluci chytnou... ale play off se nám mílovými kroky vzdaluje... Po zápase hvězd, přijde podle mě klíčova fáze sezóny... buď se vrátíme zpátky do bojů o play off... nebo budem v březnu prodávajícím týmem :verysad: tak snad se nám vyhnou zranění, nový kluci zapadnou a trochu o tu osmičku ještě zabojujem....
Joe S. píše::fucker: cepi sucks, kajo bude fandiť mne, aj popradčan :hfman:
Joe :wave: Cepi sa nebezpecne zacina priblizovat :nervozny: ,treba mu trosku pristrihnut kridelka :yes:

Joe ides,stojim za tebou :ciga:
ASG sa počíta? :lol3:
Nevidim tu ziadne nove prispevky,co sa vsetci dali na NBA yahoo fantasy? :scare: :bitka3:

PS: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky? :sarcasm:
popiku, kazdy sa plne sustreduje na hru, popripade riesi este All-Star pauzu :D

s Joe a jeho tralanachom po mojich dnesnych B suchotach :sok: 11:3 :sok: Miller Obrázek ale takto to urcite neskonci, v G dovi dopo, snad to aspon v A udrzim, beriem akekolvek vitazstvo :yes:

avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica..... :jn:
ponukam na vymenu viacerych hracou...Fiddler,Slater,Adam,Stewart,Raymond,Matthias,Sbisa,Gill,Emelin
blbosti mi neposielajte tie hned zamietnem
Popradcan píše: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky? :sarcasm:
cepi píše:avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica..... :jn:
Chci 2 miliony v neoznačených bankovkách, jinak svůj avatar už nikdy neuvidíš. :ciga:
Já vedu zatím 10-3 :sok: Reimer SO :sok: Vedu i na FW :sok: :sok: :sok: :lol3:
:noway:
Reimer SO? :panika:
dejf píše:
Popradcan píše: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky? :sarcasm:
cepi píše:avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica..... :jn:
Chci 2 miliony v neoznačených bankovkách, jinak svůj avatar už nikdy neuvidíš. :ciga:
Ok ,neni problem...posielam ti 2 mil Somalskich Shillingov,len mi daj miesto,kde to mam zlozit..To ti moze dat aj moj synovec z vreckoveho :ciga:
Popradcan píše:Ok ,neni problem...posielam ti 2 mil Somalskich Shillingov,len mi daj miesto,kde to mam zlozit..To ti moze dat aj moj synovec z vreckoveho :ciga:
Pohoda, to je 24 tis korun. To mi stačí. Pošli mi to FedExem.
:samovrazda:
rono ma gagnera

aj warda
petrik píše::samovrazda:
rono ma gagnera

aj warda
:hehe:
3-4 týždne dozadu som si myslel, že do PO sa už nepretlačím a potom prišli úspešné trejdy. Teraz mi chýba na 8. miesto iba 1 bod. :jupi:

Trejd 1 Norfolk Admirals
:arrow: Scott Clemmensen 7GS 3W 2.33 93.3 %
:arrow2: Jonas Gustavsson 10GS 6W 1.99 93% 3 SO
*štatistiky za posledný mesiac
Gustavsson mal byť trojkou, ale po zranení Theodora a výpadkoch Brodeura je z neho jednotka. Clemmensenove čísla tiež nie sú najhoršie, ale s trejdom som zatiaľ maximálne spokojný.

Trejd 2 Anchorage Eagles
:arrow: Henrik Zetterberg 1+5, -2, 35SOG, 79FW
:arrow: Dwayne Roloson 4GS, 1W, 3.14, 88.5% - Anchorage ho už medzičasom trejdlo do Denveru.
:arrow2: Paul Stastny 2+8, +1, 28SOG, 131FW,
:arrow2: Martin Brodeur 10 GS, 5W, 2.59, 89.6 %
Opäť maximálna spokojnosť. Stastnemu zmena prostredia pomohla, naopak Zetterberg u Petrika nejako upadol. :jn: A to hlavným motívom bolo zbavenie sa Rolosona, ktorý mi sabotoval brankárske štatistiky.
Lukas33 píše: Trejd 2 Anchorage Eagles
:arrow: Henrik Zetterberg 1+5, -2, 35SOG, 79FW
:arrow: Dwayne Roloson 4GS, 1W, 3.14, 88.5% - Anchorage ho už medzičasom trejdlo do Denveru.
:arrow2: Paul Stastny 2+8, +1, 28SOG, 131FW,
:arrow2: Martin Brodeur 10 GS, 5W, 2.59, 89.6 %
Opäť maximálna spokojnosť. Stastnemu zmena prostredia pomohla, naopak Zetterberg u Petrika nejako upadol. :jn: A to hlavným motívom bolo zbavenie sa Rolosona, ktorý mi sabotoval brankárske štatistiky.
nj, tento trejd mi ale vobec nevysiel...
chcel som sa zbavit stastneho ktory hral :ho*no: a on sa po vymene celkom aj prebral (stale ziadna slava, ale o triedu lepsie ako predtym u mna :hroza:)
a zetterberg zase nejak bodovat prestal :hroza:

uz chytam paranoju ci to nie je nejaka curse :D
Už jsem tenhle zápas chtěl vzdát, protože v kan. bodování jsem prohrával o 10 a celkově to vypadalo na pořádný debakl. Ale dnes v noci se Eberle svezl s Gagnerem (4b) a dvojka Clarkson-Ponikarovsky si u Devils asi sedla a udělali 5b. A rázem vedu v asistencích i v bodování. :wave:
Kromě hitů je to všude těsné, takže se může stát cokoliv. Jen kdyby mi ti brankáři začli chytat :modlenie:
zatial :good: 11:4...v niektorych stats je to este na tesno, v niektorych uz v podstate vymalovane, sobotnajsi vecer rozhodne, no prehra by to uz byt nemala :)

Luo + Miller sa predvadzaju a pocas tohto tyzdna, podavaju svoje naj vykony mohli si to kurna nechat na PO :giggle:
ale do pi*e, tí tvoji snehuliaci sa chytia zrovna na mne :x :x :x :x
kua ten gagner ma teda ale vazne serie :evil: dup:

8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1... :nervozny:

ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1 :hmm: ), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.

dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom :nervozny:

Hank for shutout :wave:
Reimer čučka sucks :slap: 2 SO po sebe :thumbsdown:

ale ešte viac ma je*ú cepiho gólmani, celú sezónu sú za snehuliakov, príde zápas so mnou a tí :censored: sa budú predháňať, kto bude mať fantastickejšie čísla a ja sa môžem aj po*ebať s číslami 5 starts, 4 win, 0.95 SV%
petrik píše:kua ten gagner ma teda ale vazne serie :evil: dup:

8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1... :nervozny:

ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1 :hmm: ), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.

dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom :nervozny:

Hank for shutout :wave:
Jak píšeš... U nás se už může změnit jen 5 stats.. G, A, P, GWG, SO
No tak snad Hartnell se zase prosadí a bude z toho i GWG :modlenie: :D
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS