Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ku*va, n úvod proti podvodníkovi :?
Joe S. píše:ku*va, n úvod proti podvodníkovi :?

:nervozny: :cry: Uz v sobotu to zacne..
Zrovna som išiel dať Wanicovi ponuku na Bootha a pozerám že sú neaké novinky o ňom.... ževraj 4-6 týždňov mimo :thumbsdown: . Takže Canucks v 2. útoku chýba okrem Keslera aj Booth, tak kto tam bude hrať :-O :nervozny: . "Akcie" Raymonda či Schroedera idú hore...
jenom mi vrtá hlavou proč je furt jenom DTD když má chybět 4 - 6 týdnů... rád bych využil IR :bitka3:
Ja by som zasa rad suspendoval Visnovskeho. Posielam mu letenky ako ma*or a on vobec nechodi :nervy2: Akurat mi zabera miesto v zostave. Na toto tvorcovia Fantasy asi nemysleli :roll2:
Skorpion píše:Ja by som zasa rad suspendoval Visnovskeho. Posielam mu letenky ako ma*or a on vobec nechodi :nervy2: Akurat mi zabera miesto v zostave. Na toto tvorcovia Fantasy asi nemysleli :roll2:
Nic se neboj, ja mam zas Kulikova v Rusku a Mitchella mimo ( udajne cca na mesic, ale je DTD ) takze s obranci to zadna slava nebude.

tak uz to vypada ze se ti Visna vrati...
http://www.nhlpro.cz/clanek/23624-visno ... a-kontrakt" onclick="window.open(this.href);return false;
Hm Benn a Stars se neuracili podepsatsmlouvu a ja chytracek ho presto nechal v sestave :( cervenku tam mam obv taky...

ja si tleskam :bitka3:
omg, to nam to pekne zacalo :slap: :D :panika:
sa stazujte ku*va, 0:16! :scare:

:D
2 dni a uz vyhoreli takmer vsetci "all star" brankari - lundqvist, quick, ward, schneider... pekne nam to zacina :giggle:
takymto stylom vyhra halak vezinu :D
ani mi to nepripominaj :slap:
Vcera sme spravili dve zmeny v mojom time Chicoutimi Bandits
1. v prvom rade sme vyhodili Tokarskeho a vzali sme z waiveru Budaja, pri hustote zapasov je asi jasne ze by mal chytat viac
2. Hodili sme na waiver dajaku utocnicku Cucku, ktorehom eno sme uz aj zabudli a stiahli sme nahodou uvolneneho Campbella z Bostonu je to sikovny center, takze ocakavame obcas nejaky bod :D

Otazkou zostava zranenie Bertuzziho....uvidime aky to bude mat priebeh, ci ho uvolnime alebo si ho ponechaame. Verime ze Kopitar sa coskoro vrati do zostavy.

Zatim

:salute:
Ja zatial vediem s Lukášom 11-2 :sok: , toto sa asi udržať nedá, vela štatistík je tesných a v bráne nemám s tými mojimi čučkami nárok a tam určite ešte neaké body získa, budem teda rád za akýkolvek vyrovnaný výsledok 6-5 a pod... uvidíme.
no ja mozem dakovat akurat Hossovi a Bollandovi ze ma drzia nad vodov
Ohlund píše:Ja zatial vediem s Lukášom 11-2 :sok: , toto sa asi udržať nedá, vela štatistík je tesných a v bráne nemám s tými mojimi čučkami nárok a tam určite ešte neaké body získa, budem teda rád za akýkolvek vyrovnaný výsledok 6-5 a pod... uvidíme.
Moji brankári zatiaľ tiež za veľa nestoja. A Scrivensa som mal na lavičke, myslel som že jednotka v Toronte bude Reimer. Uvidíme čo predvedie Howard dnes. :nervozny:
To nestastne Yahoo mi nefunguje kazdy den cca po 16-tej hodine :nervy: Tak dnes to bude bez nastavenej zostavy... :-(
Až také zlé to nie je. Z hrajúcich hráčov máš na lavičke iba niekoho z Bostonu, tuším Thortona, keďže sa to už hrá, nedalo sa mi dať ho do hry ani cez moje magické komisárske nástroje. :D
dik za spravu. Tak to teda nie je az take zle :) Musim nastavovat rano....
Ten IR post vyuziju hodne rychle, Mitchell a Bogosian :arrow: Kdyby tam Mitchella soupli hned nemusel jsem se zbavovat Cogse :slap: Btw. nevite nekdo co je s tim Bogosianem?
sry. že se ptam na otázku, která se dá celkem jednoduše zjistit ze samotného Yahoo... ale teď to prostě za boha nemůžu najít (dřív jsem bejval větší hacker :bitka3: ) ... na kolik se teda nastavili ty IR... jeden nebo dva hráči můžou bejt najednou na IR? :?:
2
petrik píše:2 dni a uz vyhoreli takmer vsetci "all star" brankari - lundqvist, quick, ward, schneider... pekne nam to zacina :giggle:
takymto stylom vyhra halak vezinu :D
tak uz som jinxol aj halaka :rofl:
Mam problem, vysvetlite mi preco:

v zostave som normalne vcera nahodila napriklad Vaneka, Sbisu ale v gametracker mi ich hodilo do BN.... vsimla som si to az teraz rano, vcera som GT nekukala, prciom vsetko bolo save, prikladam aj screeny:

Tu je tracker:

http://tinypic.com/view.php?pic=24g0&s=6" onclick="window.open(this.href);return false;

a tu je z yahoo tamkde nehadzujeme zostavy:

http://tinypic.com/view.php?pic=5cg0fn&s=6" onclick="window.open(this.href);return false;

- vsetko bolo ulozene atd, ska vidite.... v com je teda problem? Tym padom mam pocit ze nemam 6 asistencii ale iba 4 v statistikach za vcerajsok, prosim pozrite sa na to dajak..dik

Dumem ale mne tam ukazuje vysledky s dnesnou zostavou, nie je to daco divne?
Dik
A keď si pozriež MATCHUP vídíš tam ich body?
No neviem, ráno vždy okolo 9 sa tie výsledky asi neako spracúvajú a ukazuje to den staré skóre a možno aj zostavy. Ale do budúcna nemávaj na lavičke 10 hráčov... Ja dávam top hráčov na lavičku až ked vyložene musím..
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA