Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tak som rad Rev ze si to nakoniec prijal :serus:

d.jones, r.o´byrne :arrow: Rev´s team
t.j.oshie :arrow: anchorage eagles
:protest: a so mnou nikto nechce trejdovať :bee:
Joe S. píše::protest: a so mnou nikto nechce trejdovať :bee:
:hehe:
lebo ty chces pri trejdoch vsetkych odrbkat :giggle: (a aj tak ti to komisia zrusi ak sa ti to nahodou aj obcas podari)
:D
petrik píše:
Joe S. píše::protest: a so mnou nikto nechce trejdovať :bee:
:hehe:
lebo ty chces pri trejdoch vsetkych odrbkat :giggle: (a aj tak ti to komisia zrusi ak sa ti to nahodou aj obcas podari)
:D
to neni pravda :protest: ja som slušný :bee:
sakra neviem koho waivnut :giggle: neurobite niekto vymenu dvoch hracov za jedneho? :D
Matthias + Talbot for Grabner? :-D
iste :D
Tak jsem tě konečně dostal, selly :moj:
Co uz jsem mel s tebou kisine delat :D Treba nakopne muj tym na viteznou vlnu :jn: :giggle:
Selly8 píše:Co uz jsem mel s tebou kisine delat :D Treba nakopne muj tym na viteznou vlnu :jn: :giggle:
Nějaký shake-up trade u tebe nastat musel :yes:
dokotulala sa ku mne ponuka, na vcelku fair trade, ale nie taka, aby som jej prikyvol....v time uz jedneho D bluesmana mam a z MTL dokonca 3 aj ked Gomez sa v mojom time zdrzi len na otocku....v opatere sestriciek mam 2 dôlezitych hracov Sharpiho + Koiva, takze Pavelski sa zide o to viac
Nic proti :giggle:
tak som spravil este posledny zufaly pokus prehovorit do boja o postupovu osmicku

Arizona Coyotes :arrow: T. Hall
Anchorage Eagles :arrow: J.S. Giguere

tym padom mam oboch brankarov colorada + halaka, ci to ale vykonpenzuje oslabenie produktivity ... :ja_neviem: je to taky pokus bud alebo :box:
dejf píše:
dejf píše: Rask 70%
Fleury 87,3%
Asi je dám za kýbl puků. :hroza:
U brankářů je vidět zlepšení oproti minulému týdnu. :hroza: Jinak nabídka stále platí.
Rask :arrow2: :arrow: Biron/Montoya :tada:
Joe nabídka je zajímavá. Ale Enroth je dvojka a to bych měl v týmu jen dvě dvojky a každý týden bych se modlil, aby mi udělali povinné 2 zápasy a kdyby se jeden zranil nebo v týdnu nenastoupil, tak jsem v hajzlu.

Skorpi: To bych si pomohl z bláta do louže. :D
dejf píše:Skorpi: To bych si pomohl z bláta do louže. :D
a ja z kaluze do blata - vyrovnana vymena :D (no chcel som mat kompletnu dvojku Bs)
Bráni niečo trejdu mňa s Ronom?

Plekanec <-> Versteeg.

Lebo už dva dni to stojí :protest:
námietka neaktivity? :jn:
Všetko je transparentné, veď 2 dni sú oficiálna čakacia doba.
prosím akceptovať môj trejd s Ronom, ostatné navrhujem zamietnuť :jn:
ten trejd medzi denverom a quebecom sa mi nepaci...po tom co ja som obetoval za garona(Ericson z Dalasu) je tu pustany ward prakticky zadarmo
Antonor píše:ten trejd medzi denverom a quebecom sa mi nepaci...po tom co ja som obetoval za garona(Ericson z Dalasu) je tu pustany ward prakticky zadarmo
To je tvoje věc koho si za koho pouštěl :slap: Mě ten trade vyhovuje :yes:
brankari su drahi a takto zadarmo pustat warda...
Hledám brankáře.
Stačí kvalitní dvojka, která nastupuje pravidelně aspoň jednou týdně. Protože je moje situace s brankáři kritická, budu asi přístupný k jakékoliv rozumné nabídce. :hroza:
Bob?
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS