8:8 beriem s radostou..
Happy MLK Day.
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
dejf píše:kisin píše:Udržel jsem si neporazitelnost. Remíza s lídrem tabulky Popradcanem se počítáMěl si vyhrát. Celá liga na tebe spoléhala.
Lukas33 píše:Ten Getzlaf je borec, vyhrajú 6:2 a on nazbiera famóznych 0 bodov a -1 v +/-.Aspoň že hituje. Selly, o rok ti ho už prenechám.
Naopak Blake vytiahnutý z FA 1+1.
12:4 uz vyzera lepsiepetrik píše:kua s revom je to zatial napinavejsie ako by mi bolo mile...
rinne![]()
nastastie halak mu vcelku uspesne sekunduje, ibaze ma za zapas menej ako polovicu rinneho zakrokovAvs hraju cez vikend B2B games, tak dufam ze v jednom nastupi aj varlamov. halaka snad tiez po 2 shutoutoch v rade nenechaju sediet, tak teoreticky by som mohol mat aspon 5 goalie starts
uvidime ako to nakoniec dopadne
ale nejak sa mojim lamam nedari ani v produktivite, v asistenciach prehravama v PPP
to sa musi este otocit
potrebujeme dvojciferne vitazstvo
Je to děs a hrůza nodejf píše:Ještě taková perlička: Sázka na Flyers mi vážně vyšla.
Pronger - otřes mozku (do konce sezony)
Gagne - otřes mozku (IR)
JVR - otřes mozku (IR)
Briere - otřes mozku (počítám, že ho do IR zařaděj)
Až tady někdo z vás bude brečet nad zraněním.
Ty nemas co plakat. Ja padam 1:16!!!dejf píše:Ronovi dnes v noci přibylo 10 gólů. To moji hráči nedali za 2 týdny dohromady![]()
![]()
![]()
Dalo by se říct, že mě porazil sám Ward. Celo sezonu má statistiku kolem 90%, jenom tenhle týden si udělal 97%, 0.95 a 1 SO. Kdyby měl obvyklé statistiky, tak je to remíza![]()