Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

okrem keepera som aj tu vcera zabudol nastavit zostavu, takze Hutchinson a Keith zostali sedet na BN. K tomu Crawford a Lehner zraneni, takze asi ani nenazbieram minimum GS :bitka3: fakt uzasny tyzden. Vyhra zadarmo pre podvodnika z liptovskej diery.
prečo podvodník? :hmm: za to že môj súper je analfabet, a nechá sa brankára na benchi? :dudo:
7:6 takto sa kuva nepohnem :buch: snad to v A a plus/minus este nejako otocim
este k tomu Steen a Abby out
na strane druhej, nebyt mojich silnych sekund stats neviem, neviem, Cathy to celkom slusne dava, sog 109, hit 106, blk 62, ale to vsetko by som mal mat pod kontrolou

toto je vsak vysmech do tvare, ked mi konecne lapaju golmani, co by ani nemuseli, Cathy postacili 3 luzerske zakroky na 2 vitazstva v G stats

Obrázek

no nic beriem na plecia bohatu HF pokladnicku a hor sa do sveta :flyer:
Ved nebude mať 2 štarty a vyhráš 5-0, neviem čo panikáriš :roll: .
Ohlund píše:Ved nebude mať 2 štarty a vyhráš 5-0, neviem čo panikáriš :roll: .
to take su pravidla? :-D esteze to viem :sarcasm: tak potom fajn no :jn:
si klikni na jej tím a uplne dole je že má len 1 štart z 2 potrebných, dnes jej nikto nechytá takže neni o čom...
Dnes mi hrá viac hráčov ako lukášovi ale viacmenej už je všetko rozhodnuté, dorovnať by som mohol W keby Canucks vyhrajú a otočiť by sa dali zákroky, takže konečný výsledok by mohol byť 6-9 . To nie je také zle vzhladom na začiatok týždna..
ohlund, nemal si prezradzat :-D
Ohlund píše:ale viacmenej už je všetko rozhodnuté, dorovnať by som mohol W keby Canucks vyhrajú a otočiť by sa dali zákroky, takže konečný výsledok by mohol byť 6-9 .
Tak dokonca 7-8 :-O , otočil som aj hity v ktorých som prehrával o 17 a takmer aj tie strely.. Ach keby Canucks nezahodia výhru a Lukáš nedostal náhodácky SHP tak by som mohol aj vyhrať :? .
Ufff – to bol teda week :?
Aj tu aj v keeper som dostal pekne na budku :hroza:
10:4 s megatonom..mohlo to skoncit viac ale spokojnost :thumbsup: 40 bodovy utok+ 2 SHO v brane..konecne som sa posunul na PO pozicie :good:

:plus:
Richardson 3+2 :!: SHP GWG a aj nejake to buly hrac tyzdna u mna
Versteeg 1+3 pokracuje vo vynikajucej forme (23 zapasov 22 bodov)
necakal som ze FA Quincey ziska 1+2 :thumbsup:
Quick+Jones 3 zapasy dva SHO ajedne priemerny vykon Quicky (2goly z asi 19 striel)

:minus:
Backstrom iba 1 nahravka
Burakovsky 0+0 nema uz formu
Faulk 0+0, -4
Vanek 0+0, -2, 1hit 1blk 0 :!: striel :giggle:

caka ma tazky suboj proti 4 timu Noba Witchers..minuly tyzden by som vyhral 12:2 ale tak dobry tyzden sa bude len tazko opakovat
:plus: 9-5-2

je to sice po dlhej dobe vitazstvo, ale mali sa mi, aj napriek tomu, ze Cathy zdaleka nebola lahkym sustom a jej G (nastastie) dovolenkovali
aj v mojich silnych sekund´s stat´s podkurovala, nestacilo ani 67bks (netusim, preco nenastupil Methot a chybalo mi prave 5 Coburnovych bks, ked bol na benchi, com som myslel, ze Steen hra a nehral kuva)
mrzi aj tesna prehra 20:21 v A, esteze to Karlsson v ot upratal a dorovnal tak Tatarove GWG
ale vyhra je vyhra, pocita sa vdaka comu som pod seba dostal :power: a :prines_pivo:

uz tradicne sekund.stat´s sogy-hity-bloky 143-123-67 (tam mi to ale uslo o 2bks)

Marchand 3+2 (v porovnani s minulou sezonou uplne o niecom inom,podobne ako Abby,takze druhe sance funguju:))
Byfu 3+1 /15sog,12hit/ (pozicia D mu sveci daleko viac, snad to bude pokracovat aj po navrate moment.IR zadakov Jets, kde v podstate zaskakuje)
Karlsson 1+2 /15sog/

DTD Steen, Abby
plus/minus -12 ale je to posun vpred :cool: v tejto (+FW) stat jednoznacne aspirujem na rekord v doterajsej yahoo historii, na mojom konte celkovych -58 :lol2: ked pozeram na kajovych +64 :tv:

najblizsi super Redy, stary yahoo lisiak, na 3 fleku, beriem aj tesnu prehru, ale ked som omrkol jeho posledny tyzden, nebol by som bez sance....najviac ma asi bude zaujimat stat plus/minus, celkovo je na tom o nieco lepsie -35 :giggle: takze konecne super, kde sa za plus/minus nebudem musiet skryvat po kanaloch:D
cepi píše:Cathy zdaleka nebola lahkym sustom a jej G (nastastie) dovolenkovali
Este ze ste Cathy ten trejd s Petrikem zatrhli... :uff:
V asistenciach a bodoch som prvy (na celkovy pocet) a pritom z oboch mam bilanciu 4W-4L :hahano: :matika:

Ak nejako doklepem PO, tak snad mi to ten rozpis vrati v moj prospech :wink:
A este k Lucicovi: stratil som s nim uz trpezlivost. Skoda, ze som ho vtedy nemenil za toho Ohlundovho Wheelera. Teraz musim cakat na Krejciho, aby mu pomohol :D
Tenhle vlak nestaví.
9:5 proti dunimovi
Datsyuk 3+4, +6, 36fw :poklona: to je ďábel
Santorelli 1+4, +5 překvapení týdne
Wideman 2+2

Severson 0+0, -5
St. Louis 1 gól je málo na takovýho hráče
Nato že v bodoch som na spodku ligy mali moji hráči minulý týždeň najviac bodov zo všetkých :sok: , mojou najsilnejšou stránkou sú krídla, tam to mám nastackované takže očakával som že budem na goly silnejší a na asistencie nič moc, paradoxne je to práve naopak, tento týždeň Ryan aj Wheeler 0+4 :good: , Weiss 1+4 :moj: , Huberdó 0+3 .. Lupul 5 bodov, zabudnutý Laich picknutý z FA mal 3 body.. docela sa mi zadarilo, takže dokonca súťaže som si asi štastie vyčerpal :giggle: . Teraz prichádza na rad dejf, nato že mu to pickoval autopick je až moc vysoko :eek2: , ale snád ho vyklepem :jn:
fu tak nakoniec som dopadol solidne, Cathy nastupia zajtra obaja G
dnes Luo na lade Blues :hmm: Steen mimo provozu karma kuva
tak minulý týždeň sa všetko vrátilo do starých koľají, po prehre s Minnesotou, je aj 12:4 s párekom uspokojivý výsledok :ciga:
Dubinsky je spat :clap: :slintac:
Enroth vychytal SO na ihrisku Kings, skúste hádať či som ho nasadil. :rofl:
akurat ze sa hralo na ihrisku Sabres :-D
inak tusil som, ze ho vynechas
ak ho uz nepotrebujes, môzes mi ho poslat spät :jn:

konecne sa podaril fa G tah, s Pickardom :thumbsup: Redy si ho pickol, ked bol predtym Varlamov out, tym padom mal starty COL komplet vykryte (kedze riesi aj Berru) tentokrat som bol rychlejsi a spravil som to teda aj vysoko takticky tah :-D (hadam bude Varly dlhodobejsie out)
zatial celkom slubny vyvoj, aj ked to bodovanie asi nedam, Steen a Abby budu este nejaky ten den mimo (Steen ready v sobotu?)
Upshallov navrat sa blizi, tak hadam dalsie posilnenie kadra, aj ked po vyzdraveni dua S+A budem mat kuva dost velku dilemu, koho pustit k vode :hmm:
Ja stale klesam ke dnu jak podnikatel na Orliku a cekam az skoncim pod :cathy: . Navic se mi to tam zacalo cervenat, ale kdyby tam aspon ti nymandi napsali jak dlouho bude dotycny chybet ( ikdyz jsem to nenasel ani na ofi strance tymu, tak pak co cekat ze jo :giggle: tak jsem vytahl z rukavu megatah jako vedeni Ducks a angazoval Bryze :groupwave: Aspon bude prdel :taptap:
Perry :nurses: Staal :nurses: Pouliot :nurses: Maatta :nurses: Crawford :nurses: Lehner :nurses:
:buch:
Selly8 píše:Aspon bude prdel
prdel bude o tyzden ked sa stretneme vo vzajomnom matchi :cosi: :bac: :monokel: :butt:
arek píše:Perry :nurses: Staal :nurses: Pouliot :nurses: Maatta :nurses: Crawford :nurses: Lehner :nurses:
:buch:
môzu ma prist navstivit na rehabku :lol2:

vyzera to, ze Steen+Upshall ready na vikend
môj súper je podvodník :protest: žiadam okamžitý zásah vedenia :protest:

má na súpiske 4 zdravých cedníkov :protest:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO