Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

dost ostry uvod som zaznamenal - 14:0 :wave: A mi idu v poslednych tyzdnoch jedna radost (Hamhuis ho dokonca prihodil v SHP), este popracovat na G a :thumbsup: rozohrane viac ako idealne, len nepolavit :hfman:
Kedy uz daju toho sprosteho Pitkanena na IR? Uz mesiac svieti ako DTD, pricom ma chybat este vraj minimalne mesiac :slap: Mam sto chuti ho vyhodit...
vyhod ho :D
kajo píše:Kedy uz daju toho sprosteho Pitkanena na IR? Uz mesiac svieti ako DTD, pricom ma chybat este vraj minimalne mesiac :slap: Mam sto chuti ho vyhodit...
Finské čučky se nevyplácí brát :sarcasm:
Rono píše:Tak minulý týden jasná výhra nad Wanicem (Arizona Coyotes) 14-2 :sok:
Mno náš tým teď zažívá pro mě hodně nepochopitelnou krizi (i přes několik zranění sem čekal, že budem předvádět lepší výkony)... z vaší strany zasloužené vítězství :klobuk_dole:

Po třetině sezóny jsem byl plnej optimismu, neboť manšaft předváděl výkony, díky kterým bysme se v tý první čtyřce měli udržet... bohužel sezóna je dlouhá a výpadek formy padl i na nás a odevzdáváme body týmům, kteří měli být papírově hratelnější, než ty, proti kterým jsme ty body sbírali...

Uvidíme jak to bude vypadat dál, ale mam takovej pocit, že v příštích kolech se bude rozhodovat o úspěšné nebo neúspěšné sezóně.. protože myslim, že nemáme manšaft, kterej by byl připravenej všechno dohnat v posledních 6 kolech :D ... Čim dřív, se vrátíme na vítěznou vlnu, tim líp...

I přes nepříznivé poslední výsledky, ale tomuhle manšaftu věřim a rozhodně neni třeba nějaká rozsáhlá přestavba. Když se nám povede do konce přestupové uzávěrky zlepšit trochu hity a asistence, pořád věřim, že nás play off nemine...
Abych řekl ale pravdu, myslim že za sníženou výkonnost manšaftu může dost i moje nováčkovská nerozvážnost jako GM... protože většinou trejdů který jsem udělal nebo tahů z waivers sem snažil dosáhnout větší konkurenceschopnosti ve statistikách, kde jsme byly horší a samozřejmě jsem za to obětovával statistky, ve kterých jsme byly dobrý... Výsledek však vypadá tak, že jsme sice konkurenceschopnější v několika statistikách, ale ztratili jsme naše silné stránky, na který jsme se mohli spolehnout a ve kterých teď často ztrácíme... :ja_neviem:

Uvidíme.. na hodnocení sezóny je stále ještě hodně brzo, po několika prohraných zápasech je to je tohle jenom víc vidět :D podle mě stále máme soupisku, která by play off měla vybojovat
Pekne si to napisal..:D
to ja som radšej obetoval kategórie, v ktorých som suckoval, teraz v nich suckujem ešte viac :fan:
Dnes mi nastoupilo 11 hráčů a do bodování mi přispěli neuvěřitelnou fantastickou jednou asistencí. Takže jsem hned po zápase přišel ze své kanceláře přímo k ledu a dal jsme jim pocítit svoji zlobu.
Zde je amatérské video natočené ihned po zápase. To kostkované sako je od Ježíška, takže si trhněte.
dejf píše:Dnes mi nastoupilo 11 hráčů a do bodování mi přispěli neuvěřitelnou fantastickou jednou asistencí. Takže jsem hned po zápase přišel ze své kanceláře přímo k ledu a dal jsme jim pocítit svoji zlobu.
Zde je amatérské video natočené ihned po zápase. To kostkované sako je od Ježíška, takže si trhněte.
a ja mám na konte dokopy len 36 bodov :jn:a včera len 4+6 :protest:
cepi píše:dost ostry uvod som zaznamenal - 14:0 :wave:
a ono to stale trva :cool:
cepi píše:
cepi píše:dost ostry uvod som zaznamenal - 14:0 :wave:
a ono to stale trva :cool:
podvod :bee:
už nielen potratčan podvádza, ale aj cepi?

holiča na neho :hfman:
Joe S. píše:už nielen potratčan podvádza, ale aj cepi?

holiča na neho :hfman:
Cepiho jsem sfouknul jako svíčku. :ciga: Proti mně se totiž bál provádět nekalé praktiky. Ale jestli je tady nějaký malý náznak špinavosti z cepiho strany, rád se na to podívám. :frajer2: Rád bych mu připomněl, jak si tady Pop stěžoval, že mu někdo neznámý prošmejdil mailové schránky. :jn:
budaj :!: :wave:
dnes vyrovnal 2 (skoro 3, chybali len 4 zakroky) brankarske kategorie a zabezpecil mi v goalie stats vyhru 3:1 :thumbsup:

celkovo sme pana holica vcelku slusne oholili pomerom 9:4 a pri trosicke stastia mohlo byt aj viac... +/- sme prehrali o 2 (ale tam som sa nechytal cely tyzden az teraz na zaver aj dejfovci nachytali dost minusiek) a v hitoch bola remiza...

skoda drobneho zranenia varlamova, mohol som urvat aj v brane viac :P
ale celkovo spokojnost. v tabulke sice asi nikoho nepredbehnem, timom tesne predo mnou sa darilo podobne ako mne, ale k par timom sa opat sympaticky priblizim, kedze timy na 8-10. mieste nakupovali... :giggle:
nadej opat blikla o nieco silnejsie :)

edit: :sok: strata na PO uz len 13 bodov :scare: predbehnut ale treba este 8 timov :hmm:
Budaj :hroza:
Taková díra nastoupí jednou za uherský rok a zrovna proti impotentním Rangers.

Za celý týden mi udělali jen 18 bodů. Bohužel trio Eberle, Gagne a JVR dost chybí a ještě v dalších týdnech bude chybět.
:plus: nikdo si to nezaslouží
:minus: Brad Richards 0+0
:minus: Danny Briere 0+0
Nakonec jedna pozitivní zpráva. I přes prohru jsem se poprvé dostal na playoff pozici. :oslava: :wave:
Tak Selly mě svými výkony tento týden dost překvapoval a za výhru můžu děkovat gólmanům... Ve statistikách, co se týče hráčů v poli, jsem ho porazil jen v GWG, FW a HIT :hmm: Pak jsem vyhrál všechny gólmanské statistiky, protože Selly si připsal jen jeden GS :ciga:

:plus: A. Kopitar - 3 G, 3 A, 39 FW, 12 SOG
:plus: S. Couturier - 3 G, 1 A, 2 GWG :slintac: , +4
:plus: T. Greiss - 1 GS, 1 W, 1.00 GAA, .962 SV%

:minus: Nebudu snižovat cenu hráčů :bee:

Takže stále držím od odchodu Cartera a spol. a příchodu Callahana a spol. 100% úspěšnost :yahoo: V tabulce to jde poznat a už jsem devátý :good:
11:4 s Arizonou, niečo takéto som potreboval. :wave: Hneď je z toho 10. miesto a iba 2 body na PO.

:plus:
Gustavsson 2.01, 93.1%, 1 SO
Desharnais 1+5, +4, 33 FW
Justin Williams 2+4, 4 PPP, 12 SOG
Getzlaf 0+4, 20FW, 4 HIT, 5 BLK snáď sa konečne zobudil
Stastny 1+2, 30 FW, 4 BLK, snáď sa konečne zobudil x2
Wideman 0+2, 13 HIT, 7 BLK

:minus:
Výnimočne žiadne, aj keď by sa našli. Nemenovaných hráčov zachránil zvyšok tímu, takže celková spokojnosť.
Jinak tak koukám, že tento týden hraju s dejfem, který je na osmé příčce a mezi námi je rozdíl jednoho bodu... Toto považuju za jeden z nejdůležitějších zápasů sezony :hmm: Tak kluci snad nezklamou :please:
Dalsi prohra. Uz aby se mi dali Duchene,Bozak,RNH do kupy, protoze hlavne v G,A,P jsem v posledni dobe bez sance.
Je mi zahadou jak se stale drzim na postupovych mistech, kdyz jsem ze 14 tydnu vyhral jen 5. :oops:
Udržel jsem si neporazitelnost. Remíza s lídrem tabulky Popradcanem se počítá :yes:
kisin píše:Udržel jsem si neporazitelnost. Remíza s lídrem tabulky Popradcanem se počítá :yes:
:nono: Měl si vyhrát. Celá liga na tebe spoléhala. :dup:
dejf píše: :nono: Měl si vyhrát. Celá liga na tebe spoléhala. :dup:
Omlouvám se, příště ho už nebudu šetřit :oops:
Jak se bude počítat příští týden, když je all-star? Doufám, že to není samostatné kolo.
ja len 10-5 s elitným máslom :nervozny: ale v bodových stats som bol takmer neprekonateľný, len TF tam robil bordel :bee:

teraz uhrať dobrý výsledok s klokanom a potom tri týžddne dead or alive :nervozny:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE