Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Cathy píše:Cely tyzden vediem, predposledny den remizka a nakoniec prehram :hroza: :hroza: :hroza:

no nic...nestastie hre v stastie v laske...
Odpíš na pm :wink2:

Obrancov som mal už 8 či 9 :giggle: , tak som spravil trejd Lukášom aby som tie počty vyvážil a mierne posilnil na krídlach. Včera mi hrali 4 obrancovia, mohli mi otočiť niekolko stats ale nedokázali nič, takže menej je niekedy viac :jn: . Fransonovi sa darí nad očakávania, práve preto je ideálny čas :kop:
Ako je u mňa zvykom, mám jeden z najofenzívenšých tímov, tradične nabitý pomerne produktívnymi, ale veľmi náladovými krídlami, čo znamená buď totálnu dominanciu alebo totálny prúser. Preto som sa to rozhodol trocha vyvážiť. Vo FW som zúfalo posledný, napraviť by to mal príchod Fishera a Gagnera od Ohlunda, spolu s Kellym a Stamkosom, kt. prišli nedávno od cepiho. K tomu mám Ribeira a Malkina, spolu by mi mali zaistiť aspoň akú takú konkurencie schopnosť vo FW. Spolu s Gagnerom a Fisherom prichádza Franson, kt. posilní moje obranné rady, ktoré som na drafte tiež dosť odflákol. Očakávam od neho najme HIT a BLK a samozrejme nejaký ten bod.

Odchádza trojica Huberdeau, Stafford a Lupul. Všetko krídla, ktoré jeden týždeň ťahajú celý tím, aby ten ďalší totálne prečučkovali.
Ohlund píše:
Cathy píše:no nic...nestastie hre v stastie v laske...
Ohlund+Cathy? :wub: :-O
To dlho nepotrva, Ohlund ju vytrejduje.
to dlho nepotrva a Ohlund nam vytrejduje aj hokejforum :nervozny:
kajo píše:
Ohlund píše:
Cathy píše:no nic...nestastie hre v stastie v laske...
Ohlund+Cathy? :wub: :-O
Ty si trejdovat nechcel, tak musim riešiť plány B, D a O :bee: . Ale s Cathy som asi ešte nikdy žiadny trejd nespravil, na moje ponuky vôbec nereaguje a potom drb a zoberie hocijaký švanda trejd od petrika. Takže žiadny zázrak neočakávam ani teraz.

Tento týždeň hrám s tímom z hornej polovice , takže dostanem náklep 3:13, potom príde slabý dejf a vyhram 6:5 , klasika :roll: už ma to takto prestáva baviť, tak sa bavím aspoň trejdmi.

3-4 sezony som v lige, skúsil som rôzne koncepty a stovky trejdov ale k PO som sa nepriblížil, takže niečo robím zle a velmi zle :giggle: , tak túto sezonu už neako dotrejdujem dokonca a zabalím to. :klobuk:
ohlund a jeho trejdy :lol2: :good:

inak ja mám za prvú noc 7 bodov, čo je viac ako polovica minulotýždňového zisku :hroza:
Zabudol som aktivovať Hedmana z IR. 0+3,+3 :slap:
Ohlund píše:
Tento týždeň hrám s tímom z hornej polovice , takže dostanem náklep 3:13, potom príde slabý dejf a vyhram 6:5 , klasika :roll: už ma to takto prestáva baviť, tak sa bavím aspoň trejdmi.
Bum 1-12 a je rozhodnuté :hroza: , Fleury SO, Enroth 96% takže v bráne 5-0 LOCK, v poli sa odohral zaujímavý zápas medzi Dallasom a Torontom, Lupul s Fransonom ktorí su budú meniť yahoo dresy mali po 2 body :hmm: , Hemský dal další gol :thumbsup:
Je to v prdeli zas, :ahoj: PO , :ahoj: jahú , :ahoj: HF ....
Gaborik DTD (zasa)
Visnovsky IR
Jagr nedohral
Krejci IR

to najlepsie mam na marodke... A to este Rask schytal pukom do hlavy, ked sedel na striedacke. Ale mal by byt OK.
:samovrazda:
Skorpion píše:to najlepsie mam na marodke
esteze mas Jurca fit :lol2: :good: :jn:
cepi píše:
Skorpion píše:to najlepsie mam na marodke
esteze mas Jurca fit :lol2: :good: :jn:
:uff:
Bodiky dobry, ale to to bych nebyl ja abych prisel v posledni minute o ciste konto a 3 vteriny pred koncem o vitezny gol :slap:
cepi píše:
Ohlund píše: a budem konečne v plnej sile..
Ryan is out indefinitely with a fractured finger. :giggle: :moj:
Písali že s tým zlomeným prstom môže byť mimo aj 3-4 týždne, vynechal 2 zápasy a dnes už možno nastúpi :-O , ale necham ho na IR, nebudem zbytočne dalšie transfery mínať.. s tým Bollandom ma jahú ojebabralo už velakrát, nastúpi dnes, tak nie ale zajtra určite... a toto píšu už 2 mesiace prisahám bohu.

Pán komisár prečo ste dnes nedali chytať Enrotha? :protest: , pff to len ja tu mám gule v tejto hre :bee: .
Eddie SO :poklona2:
toto je tyzden :hroza: nestaci ze si moji hraci neuvedomuju, ze ich obutie korcul pred zapasom sa mi nerata do yahoo, tak este mi v time sarapatí aj soplík..k dlhodobo zranenym backlund, beauchemin sa mi od zaciatku tyzdna pridavali j.mitchell, ott(obaja uz dokonca zobratí z fa), hamonic, elias,komarov,c.ward, larsson a tak sa zda ze aj i.cole(kedze odohral 9 minut do rana)..zatial 5:9 a do konca tyzdna bude horsie..
Ohlund píše:Pán komisár prečo ste dnes nedali chytať Enrotha? :protest: , pff to len ja tu mám gule v tejto hre :bee: .
Bolo mi jasné, že 2x po sebe 96% nedá. :-D A ešte šťastie, že ani Fleury nechytal.
ja ma len dvoch brankarov..Quick a Jones..obaja tento tyzden jeden zapas jeden SHO :ciga:
lol s tymi G je to uz vazne v prdeli, tuto sezonu sa uz k nim nebudem radsej vyjadrovat
v tomto matchi som pocital aj s vitazstvom v tejto stat 4:0 (ze konecne!), nakolko G od Cathy dovolenkuju a vsetko prebiehalo podla planov, moji G mohli v podstate aj ementalovat
pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky :hahano: :klobuk:
ale aspon zistujem ze to nakoniec ide aj bez golmanov :hmm:

zvysok podla predpokladov, snad to ukocirujem aj v plus/minus (inak moje celkove minusove plus/minus lolooool v ppp strata hratelnych 3 bodov, na hity to dam, nula svieti pri GWG a SHO, je este o co hrat, nutne potrebujem vyrazne vitazstvo kuva

Cathy ak by sa viac snazila, vo vseobecnosti by mohla hrat daleko vyrovnanejsiu partiu, takto to podla mna riesi pro forma, aktivuje si sice supisku, ale to je asi tak vsetko, prakticky nulovy pohyb na moves, waivers poli, taky IR Boychuk jej tam svieti mozno dobre 2-3 tyzdne, ale dat si ho na IR (dalsi Sekera,Gionta) a zriesit hraca do pola, nezajem :thumbsdown:
Anty píše:ja ma len dvoch brankarov..Quick a Jones..obaja tento tyzden jeden zapas jeden SHO :ciga:
A to píšeš, abys nás nasral nebo jak. :dup:
Avs dostali 6-2 ale moja dvojica Iggy + Lando opäť 2+2 :good: . Momentálne je to 4-10, to už vyzerá lepšie ako 1-13 :giggle: , Lukáš už asi brankárov nedá tak stále môžem vyhrať aj W a SV , v poli sa dajú otočiť ešte strely (prehravam o 6), hity (12) a body (2) . Minule som bol nespokojný s remízou 7-7, teraz by som dal za nu aj lavé vajce :jn: . Idem už len s 2 brankármi nech mám viac hráčov v poli, tie backupy chytali ajtak raz za týžden aj to nie vždy a ešte aj ten zápas pokazili.. :slap:
tento týždeň mám viac gólov ako minulý bodov dokopy :lol2:
Ja uz nikdy nebudu stavit golmana, ktery chyta proti Ducks a ja mam v planu ten zapas sledovat, za ty nervy to fakt nestoji a vubec si ho nevychutnam :thumbsdown:

cepi tebe musi z toho Pavelca uz jebkat ne :-D Rikam si Jets v poho vyhrali ale zas chytal Hutchinson... Sleduju to protoze i ja mam Pavelca, ale v keeperu.
cepi píše: pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky :hahano: :klobuk:
Ono to berie rovnako ako normálne odchytaný zápas, to je dosť veľka pikačovina IMO.
Ohlund píše:Lukáš už asi brankárov nedá tak stále môžem vyhrať aj W a SV
Fleuryho risknem. Ale na bufalákov nemám nervy. :-D
Lukas33 píše:
cepi píše: pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky :hahano: :klobuk:
Ono to berie rovnako ako normálne odchytaný zápas, to je dosť veľka pikačovina IMO.
haluz riadna ale to, ze sa to pritrafi akurat mne, ked sa s tymi G se°iem od zac.sezony to nemôze byt nahoda :unsure:

to Selly

viem, o com hovoris, z tohto dôvodu v zasade nedraftujem napr. Raska...clovek sa potom viac sustredi na G ako na vykon timu:) a to v podstate plati aj pri jednotl. bos yahoo hracoch:) ale tam je to predsa len ine

co sa Pavelca tyka, uz po matchi s Oliers, bol potvrdeny Hutchinson, momentalne slape, 5W (1L,2OTL,1SHO) - GGA 1,62 - SV% 9,43 takze logicky dostava viac priestoru, ale Jets idu, takze aj Pavelec pôjde hore btw ten trejd nelutujem, Ennis+Hayes odvadzaju dobre sluzby
v tomto tyzdni je mi to jedno, kedze u Cathy G dovolenkuju, az na Backstromove 3 zakroky :slap: ktorymi dorovnala G stats :hroza:
cepi píše:lol s tymi G je to uz vazne v prdeli, tuto sezonu sa uz k nim nebudem radsej vyjadrovat
v tomto matchi som pocital aj s vitazstvom v tejto stat 4:0 (ze konecne!), nakolko G od Cathy dovolenkuju a vsetko prebiehalo podla planov, moji G mohli v podstate aj ementalovat
pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky :hahano: :klobuk:
ale aspon zistujem ze to nakoniec ide aj bez golmanov :hmm:

zvysok podla predpokladov, snad to ukocirujem aj v plus/minus (inak moje celkove minusove plus/minus lolooool v ppp strata hratelnych 3 bodov, na hity to dam, nula svieti pri GWG a SHO, je este o co hrat, nutne potrebujem vyrazne vitazstvo kuva

Cathy ak by sa viac snazila, vo vseobecnosti by mohla hrat daleko vyrovnanejsiu partiu, takto to podla mna riesi pro forma, aktivuje si sice supisku, ale to je asi tak vsetko, prakticky nulovy pohyb na moves, waivers poli, taky IR Boychuk jej tam svieti mozno dobre 2-3 tyzdne, ale dat si ho na IR (dalsi Sekera,Gionta) a zriesit hraca do pola, nezajem :thumbsdown:

jaky nezajem ? ty nevidis ze robim moves??? kazd ytyzden tri styir

- na ir mam gustavssona verim ze sa vrati lebo budem potrebovatn preimernejsieho brankara
- na ir + je upshalll a boychuka davam stale do nehrajucih....jednoduhco viac sa tam nezmesti
- skoda ze nevidis moje moves ale smutne ze ti to zrazu vadi
- nemozem za to ze mi minule zase dakto ponukal oyebavaci trjed..uz anin epamatam aky len ked som porovnala stastistiky tak by som straitla na hity aj bloky, a to samozrejme nechcem.
- a po dalsie prehravam uz fakt o chlpy a len velmi tesne, je to proste tohtorocna somla....mozno sa to casom zlepsi...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS