ned 08. led 2012 21:52
Co uz..uz ti treba len pogratulovat,po Lukasovi si dalsi co ma dostalcepi píše:mam na dosah popiho yahoo hlavu
![]()
Kua,ale na tej fotke to urcite nie som ja
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Co uz..uz ti treba len pogratulovat,po Lukasovi si dalsi co ma dostalcepi píše:mam na dosah popiho yahoo hlavu
![]()
Uz zase pokusa ? to sa mu musi uz raz a navzdy zatrhnutarek píše:joe...svojich dvoch naj obrancov nepustim za taky slaby matros
Tak ty jsi ten šílenec se 4 brankářema v týmu. Tohle by komise taky měla zakázat, nebo aspoň já bych to zakázal.petrik píše: dufam ze tieto zmeny sa prejavia pozitivne - ako prvy si ich tento tyzden bude moct otestovat sam pan holic osobne
budaja planujemdejf píše:Tak ty jsi ten šílenec se 4 brankářema v týmu. Tohle by komise taky měla zakázat, nebo aspoň já bych to zakázal.petrik píše: dufam ze tieto zmeny sa prejavia pozitivne - ako prvy si ich tento tyzden bude moct otestovat sam pan holic osobneJak k tomu příjdem my, co se každý týden modlíme, aby nám nastoupili aspoň do dvou zápasů a aby nám do nich nenajel nějak Lucic, Tootoo nebo jinej šmejd. :modlenie:
ma neser, som od zacitaku tvrdil ze vam davam iba naskokcepi píše:kisin píše:Třetí výhra v řadě, už jsem se posunul ze 17.místa na 4.![]()
![]()
vidis to Ohlund, mottom tejto hry je, nikdy sa nevzdavattaky petrik tu uz davno nemal co robit
a hla, stacilo par wins, trejdov a je spät v hre