Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše:mam na dosah popiho yahoo hlavu :scare:

Obrázek :hop:
Co uz..uz ti treba len pogratulovat,po Lukasovi si dalsi co ma dostal :fnuk:
Kua,ale na tej fotke to urcite nie som ja :hmm: ..sice urcita podoba by tam aj bola..
:serus:
joe...svojich dvoch naj obrancov nepustim za taky slaby matros :nono:
arek píše:joe...svojich dvoch naj obrancov nepustim za taky slaby matros :nono:
Uz zase pokusa ? to sa mu musi uz raz a navzdy zatrhnut :!:
tak trošku pridať? :panika:
Joe S. píše:
tak trošku pridať? :panika:
skusil som ja tebe poslat :jn:
arek píše:petrik: prva ponuka :nono: ale hadam sa dohodneme..poslal som ti protiponuku
Sorry arek, az tak silno zas po nom netuzim :D
Obrázek :vitaz:

aj tento match vsak ukazal, ze v ramci rozdielu skore, rozhoduje jediny bod, resp. jedine predlzenie....do predlzenia, som to dokonca drzal v hrsti aj v G, GWG remiza, no a Datsuyk to tam nakoniec rozhodol, cize v G remiza a v GWG prehra :| skoda Sharpiho, supol tam G, no stihol odohrat 05:35 - F Patrick Sharp left Sunday's game against Detroit in the first period with an apparent upper-body injury and did not return.
na strane druhej, popi nechutne dotahoval v hit + bk :nono: takze bez debat, musim byt skromny a pokorny :yes: toto vitazsvo ma svoju cenu :jj: nad starym americkym lisiakom (ci diviakom :lol: + yahoo veteranom :respect: chutilo 2nasobne :eat: popiho yahoo hlava, si uz na mojej stene, nasla svoje cestne miesto :moj:

do dalsieho tyzdna, proti Antonorovi (Chicago Destroyers). ktory sa pohybuje doslova na hranici PO....uvidime, ako na tom bude po skonceni duelu ;) môj ciel, drzat sa, resp. dotahovat na veducu 2jicu :hfman:
Harcov Drunks : Rev's team 11:4
Už poněkolikáté jsem vyhrál díky Raskovi, který si pravidelně odbude jeden zápas v týdnu a buď má S0 nebo jen jeden gól. Takhle mi tenhle týden udělal 4 body. :D
V neděli jsem chtěl ještě navýšit skóre a tak jsem angažoval všechny dostupné BLK a HIT, ale podařilo se mi otočit už jen bloky.
Absolutně jsem rezignoval na statistiku +/-. Mám pocit, že na konci roku budu atakovat rekord. :D Tady si mí budoucí soupeři můžou přičíst bod už před zápasem. :)
:plus: David Krejčí, 3+3, +5, 30 FW,
:plus: Danny Briere 3+1, 18 střel,
:plus: Jordan Eberle 1+3, momentálně DTD a čeká se na vyšetření :nervozny:
:plus: Tukka Rask, jeden zápas = 1 vítězství = 1 SO :ciga:
:minus: Marc-Andre Fleury, 3.08, 87,5 %, Kdyby aspoň obrana Pittsburghu propuštěla víc střel, ale on má 42 zásahů za 2 zápasy. :hroza:
Ještě takový důkaz, že nežiju ničím jiným než Yahoo.
V pátek, když Pain zapsal další článek do topicu Prestupy - Kontrakty, tak jsem si ho šel přečíst, abych posoudil, jestli mám ten trejd odsouhlasit. :rofl:
:sok:
kukam jak puk na tu tabulku ze jak ppci vysoko som sa to ocitol... :D

aby som pravdu povedal tak po prvych troch tyzdnoch a prehrach 3-13 ; 1-15 a 4-12 ked som mal na predposledneho priepastnu stratu niekolkych desiatok bodov som uz v nieco take ani velmi nedufal, no a zrazu 9 zapasov pred koncom som mozno 1-2 vyraznejsie vitazstva vzdialeny od realneho navratu do boja o PO... je mi jasne ze sance su stale prakticky nulove, ale mozno predsa len o nejake to promile vyssie ako pred 2 tyzdnami...
do finisa som trochu prebudoval tim - namiesto brodeura, stastneho, e.staala a perryho som ziskal varlamova, erikssona a zetterberga (kabelku ani neratam, ten bol len do poctu), z FA sa mi podarilo stiahnut markstroma ktory by mohol v brane vypomoct obcasnym startom...
verim ze v branke som sa posilnil, trojka halak-varlamov-markstrom by mohla byt garanciou min. 4 startov do tyzdna, (len keby ten babrak elliott nebol zase SO vychytal...:hroza: a rono mi ho nechce ani za ten svet pustit :bitka3: )
v utoku som zrejme nieco stratil, ale stastny je uplne jalovy, staal je dobry len na buly a raz za cas zahviezdi nejakym multipoint game, okrem toho spolu s perrym zbierali dost minusiek...
teraz mi v utoku ako hlavni tahuni zostali ovecka, zetterberg, eriksson a hall, nejake tie body robia aj s.koivu, korpikoski ci zubrus, u Avs by sa mohol trochu rozbehnut uzdraveny jones - od tychto hracov budu teraz najviac zalezat moje ofenzivne stats

dufam ze tieto zmeny sa prejavia pozitivne - ako prvy si ich tento tyzden bude moct otestovat sam pan holic osobne
petrik píše: dufam ze tieto zmeny sa prejavia pozitivne - ako prvy si ich tento tyzden bude moct otestovat sam pan holic osobne
Tak ty jsi ten šílenec se 4 brankářema v týmu. Tohle by komise taky měla zakázat, nebo aspoň já bych to zakázal. :D Jak k tomu příjdem my, co se každý týden modlíme, aby nám nastoupili aspoň do dvou zápasů a aby nám do nich nenajel nějak Lucic, Tootoo nebo jinej šmejd. :modlenie:
dejf píše:
petrik píše: dufam ze tieto zmeny sa prejavia pozitivne - ako prvy si ich tento tyzden bude moct otestovat sam pan holic osobne
Tak ty jsi ten šílenec se 4 brankářema v týmu. Tohle by komise taky měla zakázat, nebo aspoň já bych to zakázal. :D Jak k tomu příjdem my, co se každý týden modlíme, aby nám nastoupili aspoň do dvou zápasů a aby nám do nich nenajel nějak Lucic, Tootoo nebo jinej šmejd. :modlenie:
budaja planujem :kop: ale uz davno nechytal tak cakam ze v blizkej dobe by na ten svoj jeden obligatny zapas mohol nastupit a potom :ahoj:
7.8 s Denverom, na PO už strácam nejakých 20 bodov. :scare: A to mi ešte Redy pomohol, keď nenasadil Varlamova. :D
Najväčší problém som mal v bráne, urobil som nejaký ten trejd a zatiaľ som celkom spokojný. Theodore, Brodeur, Gustavsson + Irving z FA vyzerá lepšie ako Theodore, Roloson a Clemmenssen. Pre zmenu začal štrajkovať útok a pribudli zranenia, ktoré sa mi dlho vyhýbali. Wisniewski, Tanguay a Theodore sú IR, Gilbert DTD.

:plus: Gustavsson 3GS, 3W, 2.01, 93.2%, 1 SO Veľké prekvapenie.
Wideman 2+1, 8 BLK
Prospal 2+1, 7 HIT, Ekman - Larsson 1+2, 4 HIT, 4 BLK

:minus:
Najmä útočníci Williams, Nick Johnosn, Sullivan, Comeau bez bodu. Aj u Kunitza som zvyknutý na viac ako 1A.
Irving 14.85 GAA, 71.4% To ten zápas s Bruins. :giggle: Ale inak som s ním celkom spokojný.
Tak minulý týden jasná výhra nad Wanicem (Arizona Coyotes) 14-2 :sok:
Teď hraju proti Sellymu, kterého sužuje několik zraněných, tak doufám, že toho využiju :please:. A připíšu si třetí výhru v řadě :!:

:plus: Jamie Benn - 4 G, 3 A, +3, 1 GWG, 30 FW :arrow: Tento týden byl jeho :hmm:
:plus: Cody Hodgson - 2 G, 2 A, +1, 3 PPP, 1 GWG, 12 FW :good:
:plus: Lars Eller - 4 G, 1 A, +4, 1 GWG, 17 FW :good:
:plus: Ryan Callahan - 1 G, 2A, +3, 19 HIT :slintac:
:plus: Brian Elliott - 1 SO, 0.00 GA, 1.000 SV% :yahoo:

:minus: Brent Burns - no comment
:minus: Nick Leddy (-6) :hroza:
:minus: Kris Versteeg 0 G, 0 A, -2 :hroza:
Vícero hráčům dát :minus: už (asi) nemůžu, trošku zklamal Kopitar, ale aspoň nesbíral mínusky...
7:7 s Fort Worth Guardians

:plus: Seidenberg 0+3,+7
a tazko hladat niekoho dalsieho snad len Samuelsson 1+2

:minus: GM Antonor :scare: toho by som som vyrazil...mal nechat Garona Garonom a nemenit ho sa Erikssona a ta vymena Ellera(4+1) :bitka3:

dalsi tyzden ma caka cepi...no neviem neviem
Třetí výhra v řadě, už jsem se posunul ze 17.místa na 4. :jn:
kisin píše:Třetí výhra v řadě, už jsem se posunul ze 17.místa na 4. :jn:
:thumbsup:
vidis to Ohlund, mottom tejto hry je, nikdy sa nevzdavat ;) taky petrik tu uz davno nemal co robit :lol: a hla, stacilo par wins, trejdov a je spät v hre ;)
cepi píše:
kisin píše:Třetí výhra v řadě, už jsem se posunul ze 17.místa na 4. :jn:
:thumbsup:
vidis to Ohlund, mottom tejto hry je, nikdy sa nevzdavat ;) taky petrik tu uz davno nemal co robit :lol: a hla, stacilo par wins, trejdov a je spät v hre ;)
ma neser, som od zacitaku tvrdil ze vam davam iba naskok :D
Sharpi out 3-4 tyzdne :-( a zo zostavy mi podla vsetkeho na dlhsi cas vypadol aj Schlemko - lower-body injury
ideme omrknut FA :)
Dneska jsem to s těmi gólmany zataktizoval naprosto parádně :clap: :clap:

Obrázek

To je naposled co jsem věřil Pissburghu a Detroitu
Azizek píše:Dneska jsem to s těmi gólmany zataktizoval naprosto parádně :clap: :clap:

Obrázek

To je naposled co jsem věřil Pissburghu a Detroitu
lepsie ako moj hedberg, 55.6% :hufi:
Johnson mel 5 zakroku z 8mi strel :lol: Nastesti jsem ho nepostavil a rovnou ho kopl do prdele :kop: Rozhodne jsem od nej cekal mnohem vic...
z poslednych dvoch kol mam skore 3:25 :wave: :sarcasm:
Skorpion píše:z poslednych dvoch kol mam skore 3:25 :wave: :sarcasm:
to bys mel prijmout nabizenou vymenu :jn:
Aj Brodér úradoval. 15.93 a 60%. :lol: Zachránil to Gustavsson s nulou. :clap: Ale inak útok úplný prepadák, na to aký počet zápasov sa hral iba 2+1. A to góly dali Nick Johnson a Ben Ferriero. :slap:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS