no kto mohol tusit ze Hutchinson sa zblazni, resp. ako tak pozeram ide aj Enrothovi
ale v baliku Ennis Hayes moc slusne, dnes Ennis 1+1 a Hayes 1+0 + slusne hity k tomu, takze z tohto pohladu odchod Stamkosa nemrzi, skôr ten Enroth, ale mf, nakoniec da sa to hrat aj bez G
aj keby nastupil v noci Pavelec, bol u mna na benchi, 1,60 a.942 davalo slusny zaklad na nejaku G stats, s cim som aj pocital, ale ze super stiahne 2x po sebe roletu max.nechutne, moja tohto sezonna G karma je jasna
buduci week suboj G titanov
len aby sa mi dal Luo dokopy....
Steen
dnes sanca na napravu!
kazdopadne slusna korekcia vysledku
Joe
ale v baliku Ennis Hayes moc slusne, dnes Ennis 1+1 a Hayes 1+0 + slusne hity k tomu, takze z tohto pohladu odchod Stamkosa nemrzi, skôr ten Enroth, ale mf, nakoniec da sa to hrat aj bez G
aj keby nastupil v noci Pavelec, bol u mna na benchi, 1,60 a.942 davalo slusny zaklad na nejaku G stats, s cim som aj pocital, ale ze super stiahne 2x po sebe roletu max.nechutne, moja tohto sezonna G karma je jasna
buduci week suboj G titanov
Guddy.44 píše:Luongo by podle vyjádření kouče Gallant měl být během příštího týdne v pořádku. Sám Luongo se vyjádřil, že příští týden by už měl chytat, což jsou dobré zprávy.
Steen
kazdopadne slusna korekcia vysledku
Joe