Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

dvaja moji hraci suspendovani (7 zapasov + ? zapasov) :hroza:
Skorpion píše:dvaja moji hraci suspendovani (7 zapasov + ? zapasov) :hroza:
Kdy můžu čekat odpověď na proposal za Hartsieho? :hmm:
uvazujem nad tym, no moc sa mi do toho nechce.... vidim to 50:50, definitiva najneskor zajtra
Skorpion píše:uvazujem nad tym, no moc sa mi do toho nechce.... vidim to 50:50, definitiva najneskor zajtra
No myslím, že ten můj hráč má zase navrch, že tam získává FW... Ale je to na tobě :hmm:
jj, to viem. No rozmyslam ci sa mi oplati obetovat nejake G za A... Okrem toho mam este nejake dalsie vymeny na stole...
sakra, proc ja si stezoval, ze mam moc centru -> Helm,RNH,Duchene,Bozak zraneni :hroza:
aj s tym jeho Quickom :bitka3: na roletky vyrovnane, v G stats sa to zamotava, ale vyraznejsie som to trhol v A+B :good: (v G 10:10)
v +/- a FW vybavene :frajer2: tak skusime este popracovat na tesnom vedeni v HIT + BLK a môze to v konecnom uctovani dopadnut viac ako pozitivne :scare:

inak popi, kde si môj :D
hanbí sa v kúte :sok:
Zdravim chuapi..sedim tu v horuckach uz 3 den,takze preto mi je tazko sa tu ukazat a hadat sa s Joeom :sarcasm: ,zaujimave..po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny? :hmm: :bitka3:

Kua Cepi, len hraci z Bostonu ti nahrabali v +/- +11 :hroza: nechci ma nasrat :-(
Bude to boj ,az do posledneho dna :!:
Jednou konečně prohrává a hned z toho onemocní. :lol2:
Popradcan píše:po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny? :hmm: :bitka3:
Já jako správný komisař řeším problémy hned na chatu a neschovávám své názory za pm. To, že tě skolila rýmička a kašílek a plníš své povinnosti pozdě, není můj problém. :bee:
dejf píše:Jednou konečně prohrává a hned z toho onemocní. :lol2:
Popradcan píše:po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny? :hmm: :bitka3:
Já jako správný komisař řeším problémy hned na chatu a neschovávám své názory za pm. To, že tě skolila rýmička a kašílek a plníš své povinnosti pozdě, není můj problém. :bee:
a soplíček :lol2: :bee:
Jako bych nemel problemu dost , tak jsem dnes zapomnel nasadit Varlamova (SO) :hroza:
Fleury mě začíná pěkně sr... Z posledních 12 zápasů měl úspěšnost přes 90% jen ve dvou případech. :hroza:
Ještě že mi to zachraňuje dvojka Rask. Stařík Thomas by ho tam ale mohl pouštět víckrát. :D
Buff uz je taky na IR a co jsem cetl v topicu Flyers tak se zranil i Timonnen :hroza: Rysuje se mi 3.nakladacka v rade, tenhle rok je proklety :oops:

petrik: jeste mu dam dnes v noci sanci, ale stejne bych menil kus za kus :) Marchanda bych se ale zbavoval nerad, ikdyz ta tvoje nabidka je dost lakava ( az na toho golmana :lol: )
dejf píše:Ještě že mi to zachraňuje dvojka Rask. Stařík Thomas by ho tam ale mohl pouštět víckrát. :D
:nono:
chcel niekto Talbota? pri dobrej ponuke za niekoho kto zbiera viac bodov by som ho vymenil
Antonor píše:chcel niekto Talbota? pri dobrej ponuke za niekoho kto zbiera viac bodov by som ho vymenil
Co takhle Booth, který by se měl každým dnem vrátit po zranění?
Skorpion píše:dvaja moji hraci suspendovani (7 zapasov + ? zapasov) :hroza:
Rene Bourque: 5 zapasova suspendacia
Dan Carcillo: 7 zapasova suspendacia + esta sa ma*or zrani a mozno pojde na operaciu
:slap:
kisin píše:
Antonor píše:chcel niekto Talbota? pri dobrej ponuke za niekoho kto zbiera viac bodov by som ho vymenil
Co takhle Booth, který by se měl každým dnem vrátit po zranění?

:bee:
nechce niekto obrancov? mam ich na rozdavanie :dudo: cakam na ponuky
arek píše:nechce niekto obrancov? mam ich na rozdavanie :dudo: cakam na ponuky
mas ju tam :ciga:
petrik: prva ponuka :nono: ale hadam sa dohodneme..poslal som ti protiponuku

norfolk: :noway:
a čo by si chcel ty :hmm:
Joe S. píše:a čo by si chcel ty :hmm:
utocnikov
mam na dosah popiho yahoo hlavu :scare:

Obrázek :hop:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS