Kdy můžu čekat odpověď na proposal za Hartsieho?Skorpion píše:dvaja moji hraci suspendovani (7 zapasov + ? zapasov)
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
aj s tym jeho Quickom
na roletky vyrovnane, v G stats sa to zamotava, ale vyraznejsie som to trhol v A+B
(v G 10:10)
v +/- a FW vybavene :frajer2: tak skusime este popracovat na tesnom vedeni v HIT + BLK a môze to v konecnom uctovani dopadnut viac ako pozitivne
inak popi, kde si môj
v +/- a FW vybavene :frajer2: tak skusime este popracovat na tesnom vedeni v HIT + BLK a môze to v konecnom uctovani dopadnut viac ako pozitivne
inak popi, kde si môj
pát 06. led 2012 16:29
Zdravim chuapi..sedim tu v horuckach uz 3 den,takze preto mi je tazko sa tu ukazat a hadat sa s Joeom
,zaujimave..po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny?

Kua Cepi, len hraci z Bostonu ti nahrabali v +/- +11
nechci ma nasrat
Bude to boj ,az do posledneho dna
Kua Cepi, len hraci z Bostonu ti nahrabali v +/- +11
Bude to boj ,az do posledneho dna
Jednou konečně prohrává a hned z toho onemocní.
Já jako správný komisař řeším problémy hned na chatu a neschovávám své názory za pm. To, že tě skolila rýmička a kašílek a plníš své povinnosti pozdě, není můj problém.Popradcan píše:po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny?![]()
a soplíčekdejf píše:Jednou konečně prohrává a hned z toho onemocní.
Já jako správný komisař řeším problémy hned na chatu a neschovávám své názory za pm. To, že tě skolila rýmička a kašílek a plníš své povinnosti pozdě, není můj problém.Popradcan píše:po Dejfovi akoby sa zem prepadla,ci to len pri mojich trejdoch je tak aktivny?![]()
Buff uz je taky na IR a co jsem cetl v topicu Flyers tak se zranil i Timonnen
Rysuje se mi 3.nakladacka v rade, tenhle rok je proklety
petrik: jeste mu dam dnes v noci sanci, ale stejne bych menil kus za kus
Marchanda bych se ale zbavoval nerad, ikdyz ta tvoje nabidka je dost lakava ( az na toho golmana
)
petrik: jeste mu dam dnes v noci sanci, ale stejne bych menil kus za kus
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé