Hmm tebe sa zdal aj ten môj trejd s Landom výhodný.. ja som mal práveže opačný pocit, v oboch prípadoch že mierne stratím, predsalen som bral vela spáčov, Lando, Iggy, Ryan, Bieksa všetci začali pomaly a práve preto ich aj GM kolegovia boli ochotní vymeniť, ale mám trochu štastie že sa začali prebúdzať včas celkom rýchlo po trejdoch.cepi píše:
Ohlund-ked som pozrel na tvoj trejd so Sellym, zostal som prekvapeny, co Selly obetoval...urcite si viac ziskal ako stratil a predpokladam, ze so Sellym dame coskoro spolocnu rundu na dne tabulky(od buduceho tyzdna,ked uz budem mat konecne kompletny novy tim pokope to hadam uz pôjde)
Ja som si radšej hned po trejde zapísal stats hráčov aby som z odstupom času zhodnotil ako to dopadlo, v momente trejdu mala moja štvorica 41 bodov zatial čo Sellyho 38 a to Ouší bol dlho zranený a mal len 3 bodíky vtedy, mohlo byť tých odchádzajúcich bodov ešte ovela viac... na hitoch a strelách som si mal polepšiť a na FW zasa pohoršiť. Takže podla mňa vcelku vyrovnané, nič zvláštne
Až na ten prvý trejd s petrikom kde sa mi hned hráči zranili som zatial dosť spokojný s ostatnými mojimi trejdmi a aj od toho petrika som získal Fransona ktorý hrá zatial fantasticky