Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše:
Ohlund-ked som pozrel na tvoj trejd so Sellym, zostal som prekvapeny, co Selly obetoval...urcite si viac ziskal ako stratil a predpokladam, ze so Sellym dame coskoro spolocnu rundu na dne tabulky :oslava: (od buduceho tyzdna,ked uz budem mat konecne kompletny novy tim pokope to hadam uz pôjde)
Hmm tebe sa zdal aj ten môj trejd s Landom výhodný.. ja som mal práveže opačný pocit, v oboch prípadoch že mierne stratím, predsalen som bral vela spáčov, Lando, Iggy, Ryan, Bieksa všetci začali pomaly a práve preto ich aj GM kolegovia boli ochotní vymeniť, ale mám trochu štastie že sa začali prebúdzať včas celkom rýchlo po trejdoch.

Ja som si radšej hned po trejde zapísal stats hráčov aby som z odstupom času zhodnotil ako to dopadlo, v momente trejdu mala moja štvorica 41 bodov zatial čo Sellyho 38 a to Ouší bol dlho zranený a mal len 3 bodíky vtedy, mohlo byť tých odchádzajúcich bodov ešte ovela viac... na hitoch a strelách som si mal polepšiť a na FW zasa pohoršiť. Takže podla mňa vcelku vyrovnané, nič zvláštne :neviem: .
Až na ten prvý trejd s petrikom kde sa mi hned hráči zranili som zatial dosť spokojný s ostatnými mojimi trejdmi a aj od toho petrika som získal Fransona ktorý hrá zatial fantasticky :thumbsup: , McDonagh by sa mal vrátit už budúci týždeň, možno sa aj ten trejd začne otáčať v moj prospech.
Sekera je čistá mašina na hity :hmm:
Joe S. píše:..
ak Steen bude od zajtra u mna, kludne preposli co si chcel zan od Cathy bol by som dost zvedavy :wink:
Luo aj Pavelec idú na SO :scare: , (dúfam že som to jinxol :jn: )

Buffalo 8 striel po 2 tretinách :hroza: :hroza: :hroza: a Luongo hrá proti rovnako márnej Caroline a cepi sa bude sťažovať na rozpis :roll:

Inak Weiss další gol :thumbsup: , ja ho mám docela rád (tak ako aj Guddy), takže som mu chcel dať ešte poslednú šancu, zobral som ho do tímu už po prvej tretine zápasu s Ottawou, teda veril som mu ešte predtým ako dal tie 2 goly...
Jinx attempt succesfull, aj ked Luo prišiel o SO len vdaka zraneniu :?

Chudák Selly a jeho Kempér.
mna z tych G docista je°ne :crybaby: dnes idealny rozpis na vitazstva aj nejaku roletu, Pavelec sa pri tych 20 strelach asi prilis nezapotil, ale ulohu splnil a ked som si myslel, ze Luovi padla roleta, pozriem pri 11 strelach? a Montoya?! :mf: pri G uz pocitam so vsetkym moznym, ale ze sa mi este zrani Luo dovi dopo ach jo a to som mohol s Ohlundom v tejto stats solidne superit na°rat! a este ta sardinka vezme Martyho :pc:

FA Comeau 3+0 ale co z toho ked sa ostatni nepridaju, Ohlundov drevacky Weiss pri tom jeho smiesnom it furt daco lapi :slap:
nevonia mi ani zapasovy rozpis :bee: bos 1 zapas, dnes 1 zapas a jeden hrac u mna, u supera 4,o poslednom dni nevraviac, toto ak neriesil Ohlund s petrikom :jn:

tak cakam na Luove update a aspon nieco pozitivneho, prichadza Steen (makaj kuva!) môzem updatovat Garbutta, ale zazraky vzhladom k Luovi a jedno zapasovym rozpisom neocakavam :smutok:
Ten Steen prešiel, myslím, že oficiálny protest bol iba jeden, ak vôbec bol. Inak aj podľa mňa išiel Steen dosť pod cenu.
jasne, ze za Steena sa mohlo vytazit viac, ako som spominal, kto mal on zaujem, mohol Cathy kontaktovat a prebit moju ponuku
ale ak s nou suhlasila, ja som predsa nemal dôvod ju navysovat, pricom svoje prikyvnutie na trejd aj nalezite zdôvodnila
mam Steena no nemam Lua, tak asi tak:)

:arrow: http://www.hokejforum.com/schvalovanie- ... ml#p386204" onclick="window.open(this.href);return false;
Svanda je taky nalezity duvod :neviem:
Ohlund píše:Chudák Selly a jeho Kempér.
cepi píše:mna z tych G docista je°ne :crybaby:
Rikam si, no ku..a, ale aspon v keeperu mam Quicka a ten ma nulu... no jo, ale chytal Jones :cool: Letos se mi zatim v yahoo nebyvale dari, o KTL radsi ani nemluvim :lol: :hehe:
tak môzeme dat Selly stavku kto z koho :hehe:

pre kaja: Dubinsky skates in full practice, could make season debut next week
ne dost to ma vpredu :nechutne: naslapane
Veru, na produktivitu sa zatial stazovat nemozem. V top 10 kanadskeho bodovania mam zatial 4 hracov. + vysoko su aj Hudler, Nelson, Kucherov a Callahan. Aj preto to moje priebezne siedme miesto je komicke. Darmo, Tippett mi to kazi :!:
kajo píše:Veru, na produktivitu sa zatial stazovat nemozem. V top 10 kanadskeho bodovania mam zatial 4 hracov. + vysoko su aj Hudler, Nelson, Kucherov a Callahan. Aj preto to moje priebezne siedme miesto je komicke. Darmo, Tippett mi to kazi :!:
ty komické 7. miesto, pozri na moju produktivitu this week :rofl:
Joe S. píše:
kajo píše:Veru, na produktivitu sa zatial stazovat nemozem. V top 10 kanadskeho bodovania mam zatial 4 hracov. + vysoko su aj Hudler, Nelson, Kucherov a Callahan. Aj preto to moje priebezne siedme miesto je komicke. Darmo, Tippett mi to kazi :!:
ty komické 7. miesto, pozri na moju produktivitu this week :rofl:
Je taka, aku som ju od teba aj ocakaval :jn:
cepi píše:
nevonia mi ani zapasovy rozpis :bee: bos 1 zapas, dnes 1 zapas a jeden hrac u mna, u supera 4,o poslednom dni nevraviac, toto ak neriesil Ohlund s petrikom :jn:
Hralo mi dost hráčov tak som chcel golové hody, samozrejme to skončilo 0:0 a moja mašina na hity Hendricks zblokoval Weberovu strelu a zo zápasu ihned odstúpil..
Weber sa mi chce pomstiť zato že som ho vytrejdoval tak eraz začne páliť po mojich jahú hráčoch :giggle:
môj osamoteny Petry 6sog slusne
prave na sogy a hity by sa to patrilo otocit a samozrejme v plus/minus :sarcasm:
Luovo zranenie nastastie nebude vazne
len dnes ktoru 2jicu nechat sediet :hmm:
Chudak arek, jeho brankari predvadzaju skvele vykony (3W, 1.96GAA, 93.5%) a aj napriek tomu prehrava v troch kategoriach z piatich. A to len vdaka jednemu SO Masona. Proste ked mas zly rozpis, mozes sa aj rozkrajat...
kajo píše:A to len vdaka jednemu SO Masona
Vsak ono se to srovna.. (ledaze bys ho nechal sedet :hmm: )
AndyF píše:
kajo píše:A to len vdaka jednemu SO Masona
Vsak ono se to srovna.. (ledaze bys ho nechal sedet :hmm: )
Pri brankaroch mam 1.86 GAA, 95% a 1 SO..takze do konca tyzdna maju vsetci traja oddych :giggle:
fak of akurat mu po dlhej dobe nastupi na 2 zapas McDonagh, to ze mu slusne poriesi ine stats ok, ale ze mu este poriesi shp :pc: tam som viedol 1:0 :evil: ale tak otrasnu 4min. presilovku aku predviedli flyers som uz davno nevidel...traja na jedneho lol
Prvé správy po zranení boli zlé a písali že bude chýbať dokonca viac ako sa očakávalo (mal byť teda ešte asi 2 týždne out) .. nedávno sa objavila prvá správa že už je na lade a dnes zrazu že už možno nastúpi :thumbsup: , parádny debut..
Včera sa mi vrátil aj Fisher, budúci týžden nastúpi aj Bolland a budem konečne v plnej sile.. inak sám neviem prečo som na toho Bollanda tolko čakal.. dosť dlho mi zaberal miesto v zostave, dostane šancu na pár zápasov a ked bude hrať taký prd ako v prvých 4 zápasoch sezony tak bude prvý čo poletí.
je velice zaujimave ze sa ti vracaju hraci akurat proti mne :hmm:
keby som vedel ze za vsetko môze Steen :jn: (dnes hetrik v pp kuva!)
tento týždeň sa v yahoo nikdy nestal :bee: po zápase s kajom je mojim ďalším súperom až brojler párek :dup:
Hutchinson je zatial boží, jedno z najpríjemnejších G prekvapení túto sezonu a to hlavne slovenskí fans krútili hlavou ked poslali Budaja dolu. Bola by sranda (že cepi? ) keby si takýmito výkonmi vybojoval post jednotky a nemenovaný GM by tak obetoval Stamkosa za backupa :giggle: . Ked aj niekto iný bude chcieť 2jku brankára za superhviezdu tak ponúkam Tokarskeho aj Läcka, budem skromnejší ako Lukáš a postačí mi aj Benn alebo Kessel :yes: .

Weiss další bod :moj: , ale z 11-4 je to 7:7 :scare: :hroza:
Miller druhý zápas a druhá roleta :poklona2: :poklona2: :poklona2:
Cepi má 1,6 GAA a 94% ale ja mám GAA 0 a 100% :lol2:
5 dní a neskutočných 5 kanadských bodov, to je po*iči :respekt:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS