Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
11:3 se Skorpim. Dnes se asi už nic nezmění, vzhledem k tomu, že se hraje jediný zápas a na každé straně nastoupí pouze jeden hráč. Zatím mám tedy 100% úspěšnost

nové posily zabraly - Bobby Ryan 3+1, 7 hitů, nejlepší střelec teamu. Jason Arnott 1+2, 13 SOG, 22 FW. Adam Hall 0+1, +2, 17 FW, 5 hitů. Eric Nystrom 1+0, +2, 7 SOG, 4 hity. Carey Price 3 starty, 1 výhra, 2.7 GAA, 83 SV, 91.2%
Ve zbytku teamu zářil H.Sedin, Edler, Campbell, Bertuzzi a Wheeler. Dohromady jsem dokázal nasbírat 39 bodů (8+31) a +16.
Ve zbytku teamu zářil H.Sedin, Edler, Campbell, Bertuzzi a Wheeler. Dohromady jsem dokázal nasbírat 39 bodů (8+31) a +16.
QUEBEC FLYERS 10:7 DENVER BLIZZARD
Tak od odchodu Cartera a spol. a příchodu Callahana a spol. je tu druhá výhra v řadě a 100% úspěšnost
N. Bäcsktröm - 1+4, +3, 1 GWG, 30 FW, 5 BLK
R. Callahan - 0+4, +4, 9 HIT, 6 BLK
R. Diaz - 0+5, +3, 1 PPP, 1 SHP
, 4 BLK
Mínusky psát nebudu, ať nesnižuju kvalitu svých hráčů
Tak od odchodu Cartera a spol. a příchodu Callahana a spol. je tu druhá výhra v řadě a 100% úspěšnost
Mínusky psát nebudu, ať nesnižuju kvalitu svých hráčů
11:2 proti PartyCrashers
Tenhle týden jsem to díky svátkům moc nesledoval, takže mě takový rozdíl překvapil. Ale pak jsem si všimnul, že soupeř měl spoustu DTD a IR, proto jsem to měl usnadněné.
Kevin Bieksa 1+4, 8 HIT, 4 BLK,
David Clarkson 2+1, 6 HIT,
Justin Abdelkader 2+1 8 HIT, 7 BLK,
Marc-Andre Fleury 88,3 %, Budu si s ním muset promluvit. Poslední dobou nenavazuje na výkony ze začátku sezony.
Tenhle týden jsem to díky svátkům moc nesledoval, takže mě takový rozdíl překvapil. Ale pak jsem si všimnul, že soupeř měl spoustu DTD a IR, proto jsem to měl usnadněné.
ovecka sa mi rozbehla
5+2 a +4... neverim vlastnym bulvam
k tomu 17 striel a 14 hitov... takto nejako som si to predstavoval ked som go bral 1st overall
spolu s e. staalom (2+3) dali 12 z 23 bodov mojho timu tento tyzden
zadarilo sa aj brodeerovi s halakom, v brane som vyhral 5:0, chybala len ceresnicka v podobe SO...
no a pomalicky pomalicky dotahujem dotahujem...
5+2 a +4... neverim vlastnym bulvam
spolu s e. staalom (2+3) dali 12 z 23 bodov mojho timu tento tyzden
zadarilo sa aj brodeerovi s halakom, v brane som vyhral 5:0, chybala len ceresnicka v podobe SO...
no a pomalicky pomalicky dotahujem dotahujem...
Kostitsyn vo svojom rozluckovom zapase nastrielal 3 gooly + dal aj vitazny otocil teda dve statistiky...a teda je tu velmi pekna vyhra 11:5 nad Coloradom do ktoreho prave miery Kostitsyn
tento tyzden skvely Hagelin (3+1) oplatilo sa ho stiahnut z waiveru
celkovo hracom ktory odisli tento tyzden vysiel az na Frolika tak snad nebudem lutovat ten trejd
tento tyzden skvely Hagelin (3+1) oplatilo sa ho stiahnut z waiveru
celkovo hracom ktory odisli tento tyzden vysiel az na Frolika tak snad nebudem lutovat ten trejd
Mě taky zrušili Datsyuka z Hanzalem za Kopitara a BennaJoe S. píše:momentálne sa mi celé yahoo znechutilo![]()
![]()
celú sezónu hrám normálne, s Revom si dohodneme trejd, ktorý on sám navrhol a mi ho zrušia, hlavne že všetky ostatné aj nevyvážené trejdy prešli a boli v poriadku
díky cepi a spol.
Tak máme za sebou dva dny a nad Arizonou Coyotes (5. týmem tabulky) vedu 14-1 
Pokud by to takto pokračovalo dál, připsal bych si třetí výhru v řadě a od trejdu Cartera a spol. za Callahana a spol. by to znamenalo stále 100% úspěšnost (Celkem jsem od té doby udělal cca pět přestupů
)... Pokud by to takto pokračovalo i v dalších zápasech, tak bych si mohl říci, že ty trejdy byli správné 
Teď jen doufat, že kajo kývne na nabídku za Girouxe, ale i kdyby nekýv, mám vyhlídnutou náhradu... To je můj poslední "cíl", když se daří, není třeba moc zasahovat... Ale jsem překvapen, že bych získal další (týden zpátky do odnesl Redy, který během zápasu byl sedmý) skalp týmu co je v postupové osmičce?
Prosím ať se to povede 
LET'S GO QUEBEC FLYERS
Pokud by to takto pokračovalo dál, připsal bych si třetí výhru v řadě a od trejdu Cartera a spol. za Callahana a spol. by to znamenalo stále 100% úspěšnost (Celkem jsem od té doby udělal cca pět přestupů
Teď jen doufat, že kajo kývne na nabídku za Girouxe, ale i kdyby nekýv, mám vyhlídnutou náhradu... To je můj poslední "cíl", když se daří, není třeba moc zasahovat... Ale jsem překvapen, že bych získal další (týden zpátky do odnesl Redy, který během zápasu byl sedmý) skalp týmu co je v postupové osmičce?
LET'S GO QUEBEC FLYERS
Mozna bych taky neco vymenil abych se dostal z tech sra*ek. Ale obavam se jestli by to pomohlo, ten hlavni problem jsou zraneni a ty me neuveritelne kosi
Na obhajobu muzu zapomenout a dostat se do play-off by byl taky asi uz jen zazrak. Leda by se Letang, Buff, Andy McD dali do kupy, ale uz se to s nima svinsky dlouho vlece...
Mno tomuhle se říká kolaps... ale úplný .. už minulý kolo 4:10.. teď to vypadá, že skončíme možná s nulou a to proti týmům z druhý poloviny tabulkyRono píše:Tak máme za sebou dva dny a nad Arizonou Coyotes (5. týmem tabulky) vedu 14-1![]()
Těžko hledat jednu konkrétní příčinu, týmu se prostě nedaří vůbec nic... Začalo to zraněním Smithe, Holmstrema a Littela ... Bryzgalov nemá formu, hvězdy nebodují tak jak by měli a hle... slibně rozjetá se může během pár kol hezky rozplinout
Naproti tomu soupeři vychází vše na co šáhne.. ten Eller :klobuk_dole: v podstatě sám rozhodl dvě statistiky
Mno naši golmani teď během těch poslední tří dní musí zachytat nadlidsky a celej tým se semknout, aby sme si neuřízly pořádnou ostudu, zkusit ještě aspoň co nejvíc snížit tenhle debakl, rychle na něj zapomenout a soustředit se na další zápasy...
Wanic píše:Mno tomuhle se říká kolaps... ale úplný .. už minulý kolo 4:10.. teď to vypadá, že skončíme možná s nulou a to proti týmům z druhý poloviny tabulkyZe začátku sme měli těžkej los jak prase a dokázali jsme se udržet na 4., 5. místě... paradoxně teď když je k nám los přijatelnej, nedokážam uhrát boda
![]()
Těžko hledat jednu konkrétní příčinu, týmu se prostě nedaří vůbec nic... Začalo to zraněním Smithe, Holmstrema a Littela ... Bryzgalov nemá formu, hvězdy nebodují tak jak by měli a hle... slibně rozjetá se může během pár kol hezky rozplinout
Naproti tomu soupeři vychází vše na co šáhne.. ten Eller :klobuk_dole: v podstatě sám rozhodl dvě statistikyEvgeni vychytá výhru
![]()
Mno naši golmani teď během těch poslední tří dní musí zachytat nadlidsky a celej tým se semknout, aby sme si neuřízly pořádnou ostudu, zkusit ještě aspoň co nejvíc snížit tenhle debakl, rychle na něj zapomenout a soustředit se na další zápasy...
nad popim vediem 12:4
ale tahame sa v podstate o kazdu jednu statistiku
slager kola, ako sa slusi a patri a rozhodne sa podla vsetkeho az v samom zavere, snad si vypisanu odmenu na popiho hlavu prevezme cepi
momentalne skore, mi zabezpecili spolahlivi (klo,klop,klop) golmani Milller + Luo najmä Luo, ktory dnes stiahol roletku
v G stats sa to ale bohuzial coskoro zmeni, resp. vyriovna, kedze Kipper + Quick svoje posledne slovo este nepovedali (ale Kippera by sme dnes mohli poslat na striedacku
momentalne skore, mi zabezpecili spolahlivi (klo,klop,klop) golmani Milller + Luo najmä Luo, ktory dnes stiahol roletku
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé