Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

4 hraci DTD. Keby aspon jedneho dali na IR, nech mozem doplnit kader :doh:
cepi píše: (sledovany a cmajznuty z FA vpravy cas :jj: sorrky Rev :smutok:
Well played :jj: , já ho sledoval od té doby, co byl zraněn, pořád se o něm nevědělo nic konkrétního a já pořád doléhal na jisté lidi, které mají trochu delší prsty :jn: , pak jsem se dozvěděl, jak na tom je, čekal, čekal, čekal a tu osudnou noc, kdy jsem ho měl checknout, tak jsem šel :oslava: :slap: . Net v mobilu by byl, ale říkám si kašlat na to, stejně už jsem v tu chvíli viděl třikrát a navíc ještě jeden zápas neměl hrát. Jenže starý lišák cepi ho už zobral :moj:
The Rev píše:Well played :jj: ...
:hanba: ale za Rydera by som tuho porozmyslal :hmm: :D srandujem, ale vies dobre, ze Rydera som chcel od teba uz pred spustenim sutaze ;) Boyes este potrebuje zapasovu prax, ale vkladam don podstatne väcsiu dôveru ako do Leina, ktory ma sklamal na celej ciare :bee: a nebyt vykupeneho trejdu, asi by som ho posielal na waiver, potom co sa zranil, by uz nebolo co riesit
Boyesa som mal v hladaciku uz pocas draftu, ved u bluesmanov nebol do poctu, on tu kvalitu ma, aj u vas zacal sympaticky, zranenie ho na isty cas pribrzdilo, odstavilo, je spät, zbiera PPP body a po boku Roya + Staforda ma slusny predpoklad zbierat mi bodiky :yes: sledoval som, kedy sa objavia nejake tie hot spravy ohladom jeho zranenia a akonahle sa objavilo, ze uz zacal s korculovanim, nevahal som ani sekundu :nono: :hfman:
Tak sotva co nám los přisoudil papírově hratelnější soupeře přišla nečekaná komplikace v podobě zranění Smithe ... Teď bude muset tým ukázat sakra charakter (Phoenixu se to zatim moc nedaří, tak snad Arizona se s tim popasuje líp)... anyway.. Let's go Coyotes!!
Skorpion píše:4 hraci DTD. Keby aspon jedneho dali na IR, nech mozem doplnit kader :doh:
ja mam 3 na IR :nervy: chcelo by to viac ako 1 flek na IR listine.
Vymeni jedneho DTD za jedneho IR :D
Skorpion píše:Vymeni jedneho DTD za jedneho IR :D
koho?
vymením lajno, za koho? :hmm:
mas ponuku :giggle:
Máš nabídku :yes:
ste to vzali nejak moc vazne :D . Dam vediet zajtra.
Popradcan píše: PS: Chcel by som hlavne Pana Holica upozrnit,nech si poriadne rozmysli,ako sa rozhodne .. :cinka: moze to mat pre neho ,bolave nasledky :!:
:-O :shock: :sok: :nervozny: :hiding:
Toto je ovšem neakceptovatelné. Jenom proto, že jsem čestný, pravdomluvný a spravedlivý, mi je vyhrožováno fyzickou likvidací. A já se ptám: Vyvodí z toho komise nějaké důsledky?
Zatím dostávám solidně na prdel v buly, BS i hitech, takže jsem si z FA stáhnul Mayerse a Scuderiho, kteří by měli přispět ke zlepšení. Zbavil jsem se dvou papírových hráčů: Samuelssona (IR) a Whitneyho (DTD, nicméně letos skoro vůbec nenastupuje a navíc je kompletně useless...)
3 hraci IR, dalsi 3 DTD a 1 na WJC, parada :clap: pak je skore takove jake je a ted jsem tak liny zjistovat jak dlouho jsou ti dotycni vlastne mimo :jn:
Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal :mad:

Popradcam se teďka kajovi a spol. kloní, děkuje moc a já bych vás nejradši vykopnul :giggle:
Kopitar neschopný, Dallas jde dolů vodou, s tím i Benn...
Datsyuk, jak jsem očekával, začal sbírat body, začíná být zase jedním z nejlepších hráčů ligy
Hanzal před zraněním a i po zranění bude opět mistr v hitech, ktomu má taky slušné FW a je jedním z nejlepších hráčů PHX, tedy i body sbírat umí...

KOMISE HOCKEY YFL DĚKUJU :bitka: :cry2:
Rono píše:Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal :mad:

Popradcam se teďka kajovi a spol. kloní, děkuje moc a já bych vás nejradši vykopnul :giggle:
Datsyuk, jak jsem očekával, začal sbírat body, začíná být zase jedním z nejlepších hráčů ligy
Hanzal před zraněním a i po zranění bude opět mistr v hitech, ktomu má taky slušné FW a je jedním z nejlepších hráčů PHX, tedy i body sbírat umí...

Som rad,ze mame v komisii odbornikov,na cele s Dejfom...Este raz by som vam chcel podakovat za svoju organizaciu :serus:
Rono píše: KOMISE HOCKEY YFL DĚKUJU :bitka: :cry2:
Obrázek
ja len aby bolo jasno ja ked som este bol v komisii tak som na ten trejd neprotestoval! :D
A já v komisi ještě nebyl. :ciga:
Antonor píše:ja len aby bolo jasno ja ked som este bol v komisii tak som na ten trejd neprotestoval! :D
Aspoň někdo normální :yes: :)
Každá pochvala nás poteší, sme radi, že ste radi. :jn: Toto bola tá výnimka potvrdzujúca pravidlo (že komisia je dokonalá a neomylná :D ). Sme tu pre vás. :hfman:
Rono píše:Komisi chci dodatečně "poděkovat" za to, že odmítli tehdy domluvený trade Kopitar+Benn for Datsyuk+Hanzal :mad:

:D jaaaaaaj, ani by som nereagoval, ale kedze bolo spomenute moje meno (teda iba moje :D)

Stale pises o nejakom upadku Dallasu spolu s Bennom. V poslednych 10 zapasoch ma ale 3+6, cize takmer PPG. A po celu sezonu je to takmer PPG hrac, tak neviem o akom upadku sa to bavime. A nezabudajme, ze Benn je 1C Dallasu.
Kopitar nevie dat gol zda sa :D, ale asistencie si pozbiera stale. Ale je to Anze fucking Kopitar, ten nezostane na 10goloch po celu sezonu :wink2:

Na druhej strane je red hot Datsyuk a zraneny Hanzal, ktory ma podla vsetkeho otras mozgu :? Sa cudujem, ze si to vytiahol prave teraz, ked je Martin out.

Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde :jn:
kajo píše:

:D jaaaaaaj, ani by som nereagoval, ale kedze bolo spomenute moje meno (teda iba moje :D)

Stale pises o nejakom upadku Dallasu spolu s Bennom. V poslednych 10 zapasoch ma ale 3+6, cize takmer PPG. A po celu sezonu je to takmer PPG hrac, tak neviem o akom upadku sa to bavime. A nezabudajme, ze Benn je 1C Dallasu.
Kopitar nevie dat gol zda sa :D, ale asistencie si pozbiera stale. Ale je to Anze fucking Kopitar, ten nezostane na 10goloch po celu sezonu :wink2:

Na druhej strane je red hot Datsyuk a zraneny Hanzal, ktory ma podla vsetkeho otras mozgu :? Sa cudujem, ze si to vytiahol prave teraz, ked je Martin out.

Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde :jn:
:psst:
kajo píše:Cize mne to vychadza ze Benn+Kopitar>>>Datsyuk. Popradcan ti moze dat dakovaciek kolko chce, ale keby mal tu moznost znova, urobil by tu vymenu v sekunde :jn:
Právě, že neudělal.. Sám to psal v chatu, že jak ho mohl vůbec takovýto trade napadnout. A pro mě prostě Datsyuk>>>Benn+Kopitar
Ale máš šanci to napravit a přijmi můj proposal směrem k tobě :modlenie:
rono ja ti za ten tvoj "odpad" kludne poslem ovcu so zubrusom alebo nejake podobne kombo :giggle:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING