Ešte jednu obhajobu tohto trejdu napr.?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Hladam brankara a FW, HIT, BLK!!!
Hladam brankara, ktory mi vylepsi cisla. Cize by mal teraz mat stats zhruba taketo: aspon 5-6W, GAA do 2,20 a nad 0,915 SVS (cize nejaka stabilnejsia jednotka z nejakeho priemerneho timu).
Ponukam v podstate kohokolvek zo svojich najproduktivnejsich hracov (aj menej produktivych, ak by bol zaujem
). V pripade, ze by to bol center, musi prist v baliku podobny pocet FW. Zaroven by mi mal aspon trochu vylepsit HIT, pripadne BLK.
Cakam mnozstvo zujimavych ponuk
Hladam brankara, ktory mi vylepsi cisla. Cize by mal teraz mat stats zhruba taketo: aspon 5-6W, GAA do 2,20 a nad 0,915 SVS (cize nejaka stabilnejsia jednotka z nejakeho priemerneho timu).
Ponukam v podstate kohokolvek zo svojich najproduktivnejsich hracov (aj menej produktivych, ak by bol zaujem
Cakam mnozstvo zujimavych ponuk
na to ze idem v G stale tou svojou vyslapanou cestou
sa drzim celkom solidne
aby som to nemal ulahcene zacala sarapatit ""chripka"" out Marchand,McGinn,Garbutt,Hamhuis, hadam pôjde u väcsiny o DTD
z FA sa mi celkom dari, Byron opät uradoval, no vcerajsi tah za 5min12
poriesil som Volchenkova len tak na otocku, na hity, vecer som sem este zabrdol a poriesil re_FA, Volchenkova pustil, vravim si, ako D, ktory odohra priemerne 12minut za zapas nic moc a zriesil Harrisona.....Volchenkov za tych 12 minut poriesil 11 hitov...
aby som to nemal ulahcene zacala sarapatit ""chripka"" out Marchand,McGinn,Garbutt,Hamhuis, hadam pôjde u väcsiny o DTD
z FA sa mi celkom dari, Byron opät uradoval, no vcerajsi tah za 5min12
Pred víkendom zatial velmi pekných 10-1 proti druhému Racoon
.. A to takých 6-7 stats mám celkom v pohode postrážených a nemal by som to stratiť, aj ked cez víkendy som už zažil hocičo
, percentuálnu úspešnosť máme zatial rovnakú ale očakávam že tam prehrám lebo golmani Canucks sú v poslednej dobe deraví
.
Webera ktorý je výborný univerzál a má 45+ v SOG, Hitoch aj blokoch, pravidelne zbiera aj body... ponúkam na výmenu za neakého útočníka čiste na body, môže to byť papier ktorý má 0 Ht aj Blk... Alebo za neakú "horšiu" brankársku jednotku , Ward, Nojvirth, Scrivens, Reimer/Bernier....
Webera ktorý je výborný univerzál a má 45+ v SOG, Hitoch aj blokoch, pravidelne zbiera aj body... ponúkam na výmenu za neakého útočníka čiste na body, môže to byť papier ktorý má 0 Ht aj Blk... Alebo za neakú "horšiu" brankársku jednotku , Ward, Nojvirth, Scrivens, Reimer/Bernier....
kuva uz je to 5:9 a vycerpany add...super ma v posledny hraci den viac hracov v hre a môze sa to este viac pojebabrat
mojou akou takou zachranou je nasadenia Pavelca
ak sa tak nestane takto to dopadne v mojej nocnej more G stats
W: 2 - 3
GAA: 3,08 - 2,99
SV: 145 - 147
SV%: .906: - .907
a to mi stacilo nemat benchnuteho Enrotha pred odchodom...v tych G mi asi nie je ozaj sudene
uz sa len spoliehat na kouca Pegs, ze nasadi Pavelca, nech to dam aspon v jednej stat
buduci tyzden proti posilnenej kosatake to tiez nevidim kuva ruzovo
mojou akou takou zachranou je nasadenia Pavelca
W: 2 - 3
GAA: 3,08 - 2,99
SV: 145 - 147
SV%: .906: - .907
a to mi stacilo nemat benchnuteho Enrotha pred odchodom...v tych G mi asi nie je ozaj sudene
buduci tyzden proti posilnenej kosatake to tiez nevidim kuva ruzovo
Minuly tyzden by som ta porazil, teraz 4:10Joe S. píše:súboj titanovneskutočný match-up, som zvedavý, ako to nakoniec dnes dopadne, ale priebežný stav 4:10 je pre kamila až moc krutý
Tento tyzden akurat musis mat taku formu, s ostatnymi by som hral takto:
Halifax Royals- 9:5
Megaton Isotopes- 11:1
harcov drunks- 10:5
Silesia- 6:7
Preshow- 10:3
Anchorage- 7:6
Boston Bears- 11:3
Minnesota- 13:1
NoBa-10:5
BBB- 9:4
Vancouver- 11:4
Raccoon- 15:0 (
Chicoutimi- 11:3
Humenne- 11:3
Denver- 10:4
Bay Area- 14:1
SF party- 10:5
Alberta- 8:5
Cize prehral by som len so Silesiou, aj to tesne. Hlupy rozpis, istotne ho robil petrik
10:4 s Preshowom... I like 
Velka vdaka vsetkym co stopli ten trejd s hillerom
neviem kde som rozum podel ked som ho navrhoval…
MacK a jeho 0g+5a mi tento tyzden vyhralo stat. asistencii (vyhra o 4) a uhralo remizu v bodoch. Pomohlo aj jeho 14FW – tuto stat. som vyhral o 4
PS: Cathy aj s jej precious nenahraditelnym hillerom bez ktoreho by bola uz uplne v
opat prehrala v goalie stats 0:4
naozaj – co by si len bez toho hillera pocala
Velka vdaka vsetkym co stopli ten trejd s hillerom
MacK a jeho 0g+5a mi tento tyzden vyhralo stat. asistencii (vyhra o 4) a uhralo remizu v bodoch. Pomohlo aj jeho 14FW – tuto stat. som vyhral o 4
PS: Cathy aj s jej precious nenahraditelnym hillerom bez ktoreho by bola uz uplne v
kajo sorry, toto musí byť pre teba až moc krutá prehra (a to mi nakoniec chýbal jediný gólik na dorovnanie ťa aj v G stat).
Už tých 10:4 včera bolo moc a konečný nakoniec 12:2
a tak som v šiestom zápase zaknihoval 6. výhru, pričom som mal po drafte pocit, že pokiaľ ide o hráčov do poľa, mám veľmi slabý tím.
K
týždňa, ťažko niekoho vyzdvihnúť okrem mojich brankárov, nakoľko nikto nezískal viac ako 4 body (Toews), ale bodovala väčšina hráčov.
Navyše pokiaľ ide o goalie stats, tak tam to bolo 5:0, čo ma teší, lebo zatiaľ mi moja taktika s momentálne dvomi kvalitnými brankármi vychádza (tretí je stále IR
)
PS: už sa desím zápasu s Henym, ten by mi bol aj teraz viac než vyrovnaný súper, okolo 8:5, ak som to dobre rátal
Už tých 10:4 včera bolo moc a konečný nakoniec 12:2
K
Navyše pokiaľ ide o goalie stats, tak tam to bolo 5:0, čo ma teší, lebo zatiaľ mi moja taktika s momentálne dvomi kvalitnými brankármi vychádza (tretí je stále IR
PS: už sa desím zápasu s Henym, ten by mi bol aj teraz viac než vyrovnaný súper, okolo 8:5, ak som to dobre rátal
aspon to nebol naklep ako v posl.2 pripadoch, no a ak by Pavelec vychytal, skore by bolo presne opacne....potesitelne zistenie
do individualnych stats sa este pustat nebudem, kedze kader nemam def.stabilizovany, nieco sa uz poriesilo, nieco sa este riesi, potom to uz bude hadam ok
zajtra privitame utocnu 2jicu novicov Eriksson,Spezza, hadam zaklapne risk s 2jicou G ked to neslo v 3jici horsie to byt nemôze
najblizsi super Ohlund, o par priecok vyssie, mam pocit, ze sa posilnil, ale kozu lacno nepredam
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé