Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Z 11:2 som nakoniec prehral 4:8 :hroza: , prešla polovina sezony a Magpies sú na biednom 17. mieste, prezidentovi tímu už došla trpezlivosť a tak sa rozhodol spraviť zmenu na poste GM, kisin sa tak dočká tímu a verím že u neho bude Vancouver v lepších rukách.
Mna to bavilo dosť ale pomaly to upadá, som velmi sklamaný z toho kde sa ten tím nachádza a kolko škôd som dokázal Magpies narobiť, už pri drafte som spravil vela failov, pokazil som 1. pick, ako dvojku som bral Nittyho, následne DiPiho :hroza: , nepodpísaného McCabeho... chyby som sa pokúšal napraviť trejdami a nakoniec som pomenil celý tím ako neaký :dudo: . Zopár ťahov vyšlo ale aj tu sa nájde vela chýb.
Šanca na PO tam stále je, ale kisin bude mať čo robiť, v útoku som mu nechal len 1 hviezdu v Hankovi a okrem neho len kopu spáčov ktorí sa asi rozhodli prespať celú sezonu :roll: . Tak GL a :hi: .
Zatial najvyraznejsie vitazstvo v tejto sezone: 11-4 :clap: . Najvacsou mierou sa o to zasluzili brankari, ktori vyhrali vsetky svoje kategorie. Ak este vezmeme do uvahy, ze Biron sa na lad nedostal (hoci aj on mal dobre cisla), tak o 6 bodov sa postarali len dvaja hraci, zatialco 22 krasokorculiarov uhralo zvysnych 5 bodov.

:plus: 3 hviezdy tyzdna
- Tim Thomas: 1,00 / 97,5% / 1so
- Hal Gill: 1+2 / 6ht / 11blk
- Al Montoya: 2,4 / 89,8%

:minus: 3 sklamania tyzdna
- Radek Dvorak: 0+0
- Shawn Horcoff: 0+0
- Milan Michalek: 0+1 (ok, zranil sa...)

Petrik, tvoja ponuka bola zaujimava, ale Hartnell sa odmietol vzdat svojej NTC... Okrem toho je moj jediny solidny "plus-bodak".
Skorpion píše: Petrik, tvoja ponuka bola zaujimava, ale Hartnell sa odmietol vzdat svojej NTC... Okrem toho je moj jediny solidny "plus-bodak".
no co uz no...
nikto tu nechce ovecke zachranit sezonu? sak je uplne jasne ze akonahle by som ho vymenil tak by zacal davat 2-3 body na zapas... :D
petrik píše:
Skorpion píše: Petrik, tvoja ponuka bola zaujimava, ale Hartnell sa odmietol vzdat svojej NTC... Okrem toho je moj jediny solidny "plus-bodak".
no co uz no...
nikto tu nechce ovecke zachranit sezonu? sak je uplne jasne ze akonahle by som ho vymenil tak by zacal davat 2-3 body na zapas... :D
vymenim za semina :sarcasm:
petrik píše:poslal som ti na rolieho ponuku :D
Toho ponúkaného brankára (nebudem menovať, nechcem jeho fans nahnevať :D ) nemám rád a v tíme ho nechcem ani zadarmo. :roll:
cepi sa ani nevyjadri k minulemu zapasu? :rofl: Ani nepogratuluje vitazovi? :dup:

inak Ohlund. Toto sme tu snad este nemali, ze by sa nejaky GM vzdal funkcie kvoli nepredsvedcivym vykonom :sok: ale podla mna robis hlupost. Je polka sezony a tvoja bodova strata na playoff nie je az tak velka. Treba bojovat.
arek píše:cepi sa ani nevyjadri k minulemu zapasu? :rofl: Ani nepogratuluje vitazovi? :dup:

inak Ohlund. Toto sme tu snad este nemali, ze by sa nejaky GM vzdal funkcie kvoli nepredsvedcivym vykonom :sok: ale podla mna robis hlupost. Je polka sezony a tvoja bodova strata na playoff nie je az tak velka. Treba bojovat.
Zrovna proti tebe začali "moji" hráči hrať super, obaja brankári aj Reimer aj Harding chytali velmi dobre a len tesne zápasy prehrali. Momentálne je stav 13:1 :giggle: a pritom tento hrací týžden má už len 3 dni, tak hádam by si to nemal ešte otočiť ako sa to podarilo Lukasovi.
Hra ma ešte baví, ale ked už tomu tímu o vela nejde v tabulke :jn: tak chcem dať možnosť aj kisinovi vyskúšať si to. Začalo by ho to baviť a mali by ste do budúcej sezony istého dalšieho top hráča.
uff, tak zapas s redym sa zatial rysuje celkom zaujimavo
v brane zrejme nemam narok dufat vo viac ako v nejake 1-2 bodiky, to by sa musela nejaka strasna haluz stat aby som mohol pomyslat na viac (napr. budaj shutout dnes :D ), ale pri hracoch v poli to moze dopadnut este vselijako
v G, A, P, PPP a SOG tesne vediem (max. o 3) ; v +/-, FW a BK zase tesne prehravam (max. o 3) SHP a GWG su zatial remizy... jedine v hitoch zatial vediem vyraznejsie - o 8

tento tyzden je skrateny, bude to drama... :box: (aspon teda dufam. lebo lahko si viem predstavit aj ze dostanem riadny debakel :P )
arek píše:cepi sa ani nevyjadri k minulemu zapasu? :rofl: Ani nepogratuluje vitazovi? :dup:
k nasmu :power: suboju, resp. G stats, niet co dodavat :noway: radsej takto nechutne puknut v samom zavere teraz, ako v pripadnom PO...hodil som to uz za hlavu a tetkom sa uz sa plne sustredim na pred Vianocny suboj s macikom :D vzal som si priklad od areka a zacinam znizovat :-P

samozrejme arek, nezabudam, gratulujem
arek píše:inak Ohlund. Toto sme tu snad este nemali, ze by sa nejaky GM vzdal funkcie kvoli nepredsvedcivym vykonom :sok: ale podla mna robis hlupost. Je polka sezony a tvoja bodova strata na playoff nie je az tak velka. Treba bojovat.
vymena GM´s Ohlund - kisin
Ohlunda dokazem pochopit, zazival som nieco podobne, ked som ako vyplaseny, neskuseny novacik prichadzal tejto hre na chut, coho vysledkom bolo plantanie sa na spodnych prieckach tabulky :unsure: v dalsich rocnikoch, som vsak nazbieral ake take skusenosti, tato hra ma dostatala natolko, ze som sa do tychto zapoleni dostaval coraz intenzivnejsie a ako spomenul aj samotny Ohlund, vdaka tejto hre, som si aj rozsíril obzory ohladom samotnej NHL, predtým som nikdy tak nesledoval novinky, kto za koho chyta, zranenia, vhadzovania, hity, vykyvy formy, presuny na farmu a pod.

Ohlund sa na tuto hru hodi ako ritka na serbel, aktivny na trejd poli (aj ked suhlas, tam si to dost pojebabral), no vyzdvihujem najmä jeho aktivitu v samotnom HF yahoo topicu, kde to komentoval, analyzoval, riesil, vyplakaval :D a prave vdaka takymto userom, dostava tato hra este o nieco vyraznejsi naboj a cim viac takychto hravych GM´s, tym bude tato hra o to zaujimavejsia, atraktivnejsia :jj: (to je aj taky apel na tych, ktori od zaciatku hry nenapisali tu, ci na "yahoo chat" ani mäkke f)

Ohlund sa rozhodol ako rozhodol, skoda ho, no sluzi mu ku cti, ze sa na to nevykaslal tak, ako nemenovani useri v minulosti, nasiel za seba adekvatnu nahradu, patri mu podakovanie za jeho novacikovsky prispevok a ako som bol byval spominal, ak sa stretneme na forku aj o rok, ja osobne mu drzim miesto :yes:

kisin, znama to blesk figurka :D nejedna sa o ziadneho yahoo zelenacika, je to taky yahoo cakatel, uz minulu sezonu tusim zaskakoval ze jedneho z GM´s a tuto sezonu sa mu to podarilo, ci postastilo az na 2 pokus, kedze uvodny Antonor pokus neklapol; Ohlund mu tuto prilezitost umoznil a uz z pohladu divaka, ci fanusika, veri, ze kisin svojimi NHL znalostami, zamota poradim vo vysledkovej listine; good luck :serus:
Můžete mi začít posílat nabídky k trejdům. Ohlundův team není špatný, ale řekněme, že se v něm až na výjimky nenachází hráči dle mého gusta :giggle:

K dispozici jsou: Connolly, MacArthur, Little, Samuelsson, Kuba, McBain, Whitney, Booth, Turris, Gustavsson, Reimer, Thorburn. Nicméně rozhoduje nabídka.
Hele... taková technická poznámka... kdo bude postupovat, když náhodou v play off nastane plichta :?:

Třeba Big Bad Bruins s Denver Blizzard v třetim kole remízovali 8:8... co pak bude rozhodovat o postupujícím?
kisin píše: K dispozici jsou: Connolly, MacArthur, Little, Samuelsson, Kuba, McBain, Whitney, Booth, Turris, Gustavsson, Reimer, Thorburn. Nicméně rozhoduje nabídka.
Jedna čučka vedle druhé. :-P
dejf píše: Jedna čučka vedle druhé. :-P
Proto se těch čuček chci zbavit. Při dedentní nabídce :jn:
Tak je dej na waiver a máš po starostech. :D
To by mi nepomohlo, z waiveru bych musel vzít další čučky...
kisin píše:Můžete mi začít posílat nabídky k trejdům. Ohlundův team není špatný, ale řekněme, že se v něm až na výjimky nenachází hráči dle mého gusta :giggle:

K dispozici jsou: Connolly, MacArthur, Little, Samuelsson, Kuba, McBain, Whitney, Booth, Turris, Gustavsson, Reimer, Thorburn. Nicméně rozhoduje nabídka.
Ideš nato z ostra :D , ja som mal podobný zoznam krátko po tom ako skončil draft :slap: , ale väčšinu z nich chápem Thorburn, Samuelsson, Kuba patrili aj u mňa k hráčom čo som stále waivoval podla aktuálnej potreby, za nich skoro nič nedostaneš. Turrisa som bral len včera pred debutom a hned začal v 2. útoku, asistenciou a +2 u neho by si mohol počkať :jn: . A vidím že si aj velký fanda Leafs :lol: . Ale rob ako chceš ved je to tvoj tím. GL
S Turrisem chci samozřejmě počkat, byl bych špatný GM, kdybych se ho ihned po výměně zbavil. Pod cenou... Nicméně dorazila velmi zajímavá nabídka na trejd od petrika :) uvidíme, jak se to vyvrbí.
Zrovna MacArthur a Connolly jsou hráči, které v teamu nechci ani zadarmo. Uvidíme, jestli se za ně podaří získat něco hratelného. Jinak díky :yes:
kisin píše:K dispozici jsou: Connolly, MacArthur, Little, Samuelsson, Kuba, McBain, Whitney, Booth, Turris, Gustavsson, Reimer, Thorburn. Nicméně rozhoduje nabídka.
Chcem Gustavssona alebo Reimera, dám ti Rolosona. :D Plus samozrejme nejakých ďalších hráčov, pošli nejakú ponuku. Teraz musím ísť odhrabať sneh, večer keď tak pošlem nejakú ponuku ja.
Tak tížený příchod centra se stal konečně skutečností :clap: ... uvidíme jak to týmu bude šlapat v novym složení.. celkově, ale ještě očekávám před trade deadline nějaký posílení hitů (možná i s trochou gólový příchuti - přecijenom odchod Bobbyho bude znát)... ale pevně doufam, že už to bude jenom ta poslední část skládačky ;)) ... no čas ukáže...
Lukas33 píše: Chcem Gustavssona alebo Reimera, dám ti Rolosona. :D
Z bláta do sra*ek? To asi ne... Pak zkus něco jiného :-P
Tak jsem ti kisine poslal jeden proposal :D :jn:
Hmm, ja že som to poslal ako PMku. :D Potom už mám iba Theodora a toho nedám. Vlastne ešte mám Clemmensena a Irvinga, ale tích asi tiež nechceš. Veď Rolie sa úplne pýta do Norfolku, fakt ho nechceš? :D
tak som to vsadil na 2G :psst: Raycrofta som poslal na :golf: a vsetko je to na Luovi a Millerovi :hfman:
Wanic píše:Hele... taková technická poznámka... kdo bude postupovat, když náhodou v play off nastane plichta :?:

Třeba Big Bad Bruins s Denver Blizzard v třetim kole remízovali 8:8... co pak bude rozhodovat o postupujícím?
In the event that a playoff game ends in a tie, the deadlock is broken using the following system:

1. Winning percentage against this opponent during the regular season.
2. Playoff seed.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO