Z 11:2 som nakoniec prehral 4:8
, prešla polovina sezony a Magpies sú na biednom 17. mieste, prezidentovi tímu už došla trpezlivosť a tak sa rozhodol spraviť zmenu na poste GM, kisin sa tak dočká tímu a verím že u neho bude Vancouver v lepších rukách.
Mna to bavilo dosť ale pomaly to upadá, som velmi sklamaný z toho kde sa ten tím nachádza a kolko škôd som dokázal Magpies narobiť, už pri drafte som spravil vela failov, pokazil som 1. pick, ako dvojku som bral Nittyho, následne DiPiho
, nepodpísaného McCabeho... chyby som sa pokúšal napraviť trejdami a nakoniec som pomenil celý tím ako neaký
. Zopár ťahov vyšlo ale aj tu sa nájde vela chýb.
Šanca na PO tam stále je, ale kisin bude mať čo robiť, v útoku som mu nechal len 1 hviezdu v Hankovi a okrem neho len kopu spáčov ktorí sa asi rozhodli prespať celú sezonu
. Tak GL a :hi: .
Mna to bavilo dosť ale pomaly to upadá, som velmi sklamaný z toho kde sa ten tím nachádza a kolko škôd som dokázal Magpies narobiť, už pri drafte som spravil vela failov, pokazil som 1. pick, ako dvojku som bral Nittyho, následne DiPiho
Šanca na PO tam stále je, ale kisin bude mať čo robiť, v útoku som mu nechal len 1 hviezdu v Hankovi a okrem neho len kopu spáčov ktorí sa asi rozhodli prespať celú sezonu

Ani nepogratuluje vitazovi?