Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

ja som sa uz predtym celkom pousmial, ked petrik zhanal G 1tku (nie Enrtoh,Scrivens) za MC..som napisal, ze to by musel byt G samovrah :) nechapem vôbec tomu trejdu, kedze bez G nema Cathy najmensiu sancu, nepozdava sa mi to veru (+ co este ziskala,resp.obetovala)
Proti trejdu Hillera protestujem...MacK je ocividne v sophomore slump a tak protihodnota za regulernu jednotku je primala.
ak by bol tento trejd v keeper lige tak by to zmysel davalo ale takto musim tiez protestovat..predsa len brankari su cenna komodita
cepi píše: Re: HF Yahoo Fantasy - 6.rocnik
od cepi » Pon Nov 17, 2014 6:11 pm

ja som sa uz predtym celkom pousmial, ked petrik zhanal G 1tku (nie Enrtoh,Scrivens) za MC..som napisal, ze to by musel byt G samovrah nechapem vôbec tomu trejdu, kedze bez G nema Cathy najmensiu sancu, nepozdava sa mi to veru (+ co este ziskala,resp.obetovala)
ale ide aj o to, že ako to zahral, lebo tu hral už týždeň dozadu na city ohľadom Hillera a hľa
:hroza:
vam o co ide???
Cathy ma za prvych 5 zapasov z golmanskych stats 1 z 50 moznych bodov... ale podla cepiho nebude mat teraz bez hillera ziadnu sancu ?!? WTF? lebo s nim jej to islo ako po masle ze?
ked niekto vidi ze napr. vo faceoffs nie je konkurencieschopny a rozhodne sa vymenit centra za hraca silneho v inych stats tak s tym problem nieje... toto je obdobna situacia - cathy nie je konkurenciaschopna v branke tak na jej ukor posilnuje korculiarske stats v ktorych vidi vacsiu sancu na vyhru.
taky Linden hra od zaciatku sezony bez brankarskej jednotky a zatial za 5 zapasov ziskal o 22b viac ako Cathy s Hillerom :neviem: hej, zrejme mu to nebude stacit na PO a zrejme ani Cathy nie, ale je dost mozne ze bude po tomto trejde konkurencieschopnejsia a prehravat tesnejsie. brankarskych stats je len 5 zo 16, preco by taktika hry bez brankarov a zameranie sa na tyhc 11 korculiarskych stats nemohla byt legitimna ???

druha vec ktora sa vam nezda je protihodnota. ja v tejto hre vyznavam zasadu ze kazdy si je strojcom vlastneho stastia. kazdy hrac ma pre kazdeho inu cenu. niekto si pavelca ceni viac ako stamkosa, niekto bergerona viac ako crosbyho... ked bol cepi ochotny dat jedneho z top 3 hracov ligy za brankarsku jednotku priemerneho timu tak to teraz znamena ze rovnaku cenu musia za brankarov platit vsetci? a ze nikto za brankara nemoze akceptovat nizsiu protihodnotu ak sa tak rozhodne? BTW ja si tiez myslim ze cepi na tom trejde prerobil, ale protestovat ma ani nenapadne, lebo je to jeho tim a ma pravo si ho zlozit ako chce a vie... mozno bude vdaka nemu naozaj dosahovat lepsie vysledky, to ukaze az cas.
cepi sam napisal ze ak ma niekto pocit ze na tom svojom trejde preraba ze mu je to jedno... a zrazu jemu nie je jedno ked sa mu zda ze na inom trejde preraba niekto iny?

osobne by som zrusil cely ten system "protestov" lebo je to de facto urazka manazera o ktorom mate pocit ze na trejde preraba. prakticky mu hovorite ze podla vas je idiot.
protesty by som nechal iba pre pripad podozrenia z podvodu, ale take nieco sme asi este v tejto nasej lige neriesili a verim ze ani nebudeme.
ano, jedine kriterium, na ktore sa treba pozerat je ci je to podvod. V zaciatkoch ligy sme nieco podobne mali (preto vznikla komisia), ale teraz sa uz vykri(y)stalizovala skupina manazerov, kde to, myslim si, nehrozi.
Lundqvist začal týžden pekne :petrik: .
nemam nic proti trejdom. z dovodov ktore napisal petrik. je to na kazdom managerovi koho vymeni a ci vobec. (problemy s trejdami som mal len pred 2 rokmi, ked uz isti non PO hraci, ktorym to uz bolo jedno veselo menili hracov s timami pre play off).

na druhej strane sa petrik nemozes cudovat, ze to niektorí(vratane mna) povazujeme ze nie velmi košér(veelmi slusne napisane). a urcite velmi dobre vies preco...

a okrem toho tu bolo to inception uplne jasne :-D ak by niekto chcel cathy pomoct(neokradnut ju :D),tak by netvrdil ze z 50 g bodov vyhrala len jeden a preto jej je to nanic a nejaky hrac co urobi 1+1, x minusiek, 1,2pp bodu a ja neviem 10 striel za tyzden jej vyhra viac kategorii ako 2,3gaa a 92,2% a 2 win z 3 starov? plus k tomu zhrabnem 2 hracov co maju velke sance na shp(teda sanca na win v dalsej kategorii) za 4th lajnera jedneho z najslabsich timov, co su este teraz na fa lepsi hraci. jedine co mi tam pripada vyrovnane je hjalmarson za berglunda.. pretoze ako spravny ,,šmejd,, obchodnik bolo povedane A, ale nie B a C. ze nielen za A- su ti cathy tie golie stats na nic,posilni si hracske stats. ale aj B- co tak stavat len hillera a nie tych dalsich cednikov co ti to s*ru? existuje predsa nejaky roster management co je dolezity prvok pre uspech v tejto hre a za C- ist na to opacne, co tak vymenit hraca+ cednik za niekoho k hillerovi a pokusit sa ten neuspech v g stats otocit..

chciet nahrat body cez 11 hracskych stats, ked goalie stats budu vzdy 0:5 a byt v bodoch takmer na chvoste a vymenou ziskat ked tak ratam navyse presne 9 kanadskych bodov za 5 tyzdnov, tak to :klobuk:
petrik sa zachoval ako vyborny obchodnik, ale nevyhodnejsi trejd som tu asi este nevidel..
mier :D v prvom rade nemam proti vam obom nic, mam vas rad :-D len jednoducho, ak sa mi nieco nepozdava, tak si to poviem a snazim sa to obhajit tak, ako tomu bolo v pripade môjho, ci terajsieho trejdu a stojim si stale za tym, kole mi oci a nerobim rozdiel v tom, ci sa jedna o mozne podvody, ci nevyvazene trejdy, pointa je rovnaka
ten tlak na jednotl.GM´s kedze sa uz nevypadava je daleko mensi, ale ak sa niekomu nepozdavaju nevyvazene trejdy, je normalne, ze zareaguje, tak reagujem, obhajujem

ja sa pozeram na trejd v globale, to znamena, na celu tu protihodnotu a naozaj sa mi zda viac ako nevyvazena, to petrik musis uznat sam :)
silno silne ma zaujima Cathyn pohlad na vec, lebo mi to do hlavy nejde,v ktorych stats si tymto trejdom chcela tak vyrazne polepsit
lebo D 2jka Joensuu+Hjalmarsson :) Joensuu môze putovat rovno na drop, staci omrknut jeho IT, tym je povedane vsetko / Hjalmarsson, stabilny D, ale pri pohlade na jeho stats, mimo nejakych 27bks hm
MacK, najväcsi klenot trejdu, samozrejme, jeden z tych (naj)lepsich v drese lavin,ktore maju daleko od formy z minulej sezony, to iste plati o MacK, jeho posledne stats z 10Z napovedia a ak by s nim bol petrik tak spokojny tak...
ako poznamenal kajo
kajo píše:.MacK je ocividne v sophomore slump
u mna Stamkos odvadzal pravidelne bodove pridely, ale aj keby mal neviem kolko bodov na zapas, cele zapasy by mi aj pri pripadnych bodovych vyhrach nepovyhraval pokial je to v G sodoma gomora, urcite sa neuspokojim s tesnymi prehrami..
a jednoducho G post je top tovar, tam treba pocitat dost velku obetu a malokto pusta nejake G 1tky, ja som si tam doplnil Ennisa napr., ide sice maselnika, ale v tom time patri medzi top forwardov
neviem, mozno si chcela Cathy polepsit MacKom vo fw, ale to by potom nepustala Berglunda, taky Cogliano tiez nie je hrac do poctu, na rozdiel od Jonesuua a ten Hjalrmarsson tiez tam

a stale sa bavime o poste G 1tky, pricom ako som spominal, ja sa na cely ten trejd pozeram v globale
jasne, ze uz Cathy stratila trpezlivost, byt od uvodneho tyzdna na dne, nic moc, poznam to:D tak logicky, ze skusa pokusa, ale za aku cenu? Katarina! medzi hokejovymi odbornikmi (analfabetmi) sa tu na hf, i v yahoo pohybujes uz nejaky ten rok tak??
:D
No pravdu povediac mna ten accept od Cathy tiez v podstate prekvapil… ja si trejdy predstavujem nejako takto:

Dostanem od niekoho ponuku. Ak hracov ktorych dany GM chce vobec nechcem menit, rovno zamietam. Ak som ochotny o vymene hracov o ktorych ma dany GM zaujem uvazovat, tak poslem protiponuku kde si od neho vyberiem hracov o ktorych by som mal zaujem ja…on zase zvazi moju protiponuku a pripadne pripravi nejaku dalsiu atd…
Len velmi malo trejdov ktore som tu za tych par sezon upiekol bolo stylom akceptovania hned prvej ponuky. Vacsinou je to vysledok nejakych rokovani a prijme sa az 3.-4. protiponuka.

Nieco podobne som cakal aj od Cathy. Pisali sme spolu o moznej vymene Hillera za hracov do pola aj cez PM. Potom som jej poslal ponuku – standardne som cakal ze sa bude snazit cenu ktoru som je ponukol zvysit a tak som si v mojej ponuke nechal “manevrovaci priestor”. nemal by som problem nahradit napr. toho joensuua niekym o nieco lukrativnejsim…
no ale ked to Cathy po par dnoch rozmyslania rovno prijala… :neviem: asi sa jej ta ponuka zdala OK :neviem:
ok, takze Cathy s tebou neriesila pm debaty, protiponuky, rovno akceptovala to co si jej preposlal? tak to potom Cathy prrrr takyto yahoo hracik :nono:
ja s Ohlundom, ci panom predsedom, pmky letia jedna radost a dohodnut trejd az na dalsi den, nic neobvykleho :giggle:
Cez pm sme riesili len tu zakladnu ideu – vymenu hillera za hracov do pola. Konkretne mena nie
Ok, tak ak to prejde, uz viem kde bude smerovat moja dalsia cesta ako GM- do Chicoutimi :petrik:
petrik píše:osobne by som zrusil cely ten system "protestov" lebo je to de facto urazka manazera o ktorom mate pocit ze na trejde preraba. prakticky mu hovorite ze podla vas je idiot.
Nie, my prakticky hovorime, ze ten druhy je oyebavac.

Mne sa tiez zda, ze cepi obetoval dost vela za red hot Pavelca, ktory pojde urcite dole a Stammer je Stammer, ale ked on je spokojny A zda sa, ze s ponukou prisiel on. U vas dvoch mi to pride tak, ako keby ty si Cathy poslal ponuku, ona sa prave venovala svojmu oblubenemu :cathy: a len tak medzitym tukla na yahoo a random tam zacala klikat co videla. No offense :D
kajo píše:
petrik píše:osobne by som zrusil cely ten system "protestov" lebo je to de facto urazka manazera o ktorom mate pocit ze na trejde preraba. prakticky mu hovorite ze podla vas je idiot.
Nie, my prakticky hovorime, ze ten druhy je oyebavac.
tak pozor pozor :nono: vyraz oyebavac evokuje nejaky druh podvodu a to si vyprosim :dup:

snazit sa dohodnut si pre seba co najvyhodnejsi trejd nie je oyebavanie, o to predsa pri tych trejdoch ide aby sme cez ne svoje timy posilnili nie? nikto nikomu nedrzi pistol pri hlave aby nejaku ponuku prijal a ked ju prijme asi s nou bol spokojny... :neviem: co to ma spolocne s oyebavanim?

a inak si myslim ze tych brankarov strasne precenujete... mame iba 5 G stats a z toho iba 3 kvantitativne (W, SV, SO) a z nich na W a hlavne SO sa moc spoliehat neda... kvalitativne stats (GAA a SV%) mozu byt u brankarov kazdy tyzden ine, zvlast u "slabsich timov" ku ktorym (bez ohladu na doterajsi overachieving) patria aj lames.

viem si celkom lahko predstavit situaciu ze MacK sa rozbehne, lames zacnu hrat podla predsezonnych predpokladov a ja na tomto trejde nakoniec prerobim... :neviem:
kajo píše:U vas dvoch mi to pride tak, ako keby ty si Cathy poslal ponuku, ona sa prave venovala svojmu oblubenemu :cathy: a len tak medzitym tukla na yahoo a random tam zacala klikat co videla. No offense :D
vcerajsia PM od Cathy:
Cathy píše:dala som accept trade :D nech je švanda
a svanda teda zacala, len co je pravda :D

BTW tu ponuku mala na stole asi 2-3 dni, takze casu na premyslenie habadej :neviem:
petrik píše:Dostanem od niekoho ponuku. Ak hracov ktorych dany GM chce vobec nechcem menit, rovno zamietam. Ak som ochotny o vymene hracov o ktorych ma dany GM zaujem uvazovat, tak poslem protiponuku kde si od neho vyberiem hracov o ktorych by som mal zaujem ja…on zase zvazi moju protiponuku a pripadne pripravi nejaku dalsiu
inak ja to robim podobne :D ak davam ponuku tak vzdy trochu nad to co by som chcel a cakam na to ci bude chciet super rokovat ale vecsinou to super bez odpovede zamietne :D inak petrik asi si dame niekedy GM stretnutie :jn:
petrik píše:vcerajsia PM od Cathy:
Kvůli tomu byla taky založena komise. Aby někdo, kdo tá má na háku, nekazil ostatním manažerům hru svými pochybnými tahy, které někoho zvýhodňují nad ostatní.
dejf píše:
petrik píše:vcerajsia PM od Cathy:
Kvůli tomu byla taky založena komise. Aby někdo, kdo tá má na háku, nekazil ostatním manažerům hru svými pochybnými tahy, které někoho zvýhodňují nad ostatní.
:hroza: OMG

Ty si z toho “nech je svanda” vydedukoval ze to ma uz Cathy na haku a kyvne na hociaky trejd aky jej kto navrhne ???

Lebo ja som to pre zmenu pochopil ako “ok, doterajsi priebeh sezony nebol pre mna velmi “zabavny”, ale skusim si netradicny pristup (odignorovanie goalie stats) a uvidim co z toho bude… “ :neviem: rozhodne z toho “nech je svanda” nemam pocit ze by odovzdane hadzala flintu do zita, skor ze si chce doteraz katastrofalnu sezonu v dalsom priebehu urobit pre seba zaujimavejsou doteraz nevyskusanym experimentom :neviem:
petrik píše:Ty si z toho “nech je svanda” vydedukoval ze to ma uz Cathy na haku a kyvne na hociaky trejd aky jej kto navrhne ???
ja to chapem priblizne tak :neviem:
19 z 20 manažerů by tuhle výměnu nikdy neprovedlo. A ''překvapivě'' Cathy, která si např. v draftu jako celkovou dvojku vybrala Bergerona, ti na tohle kývla.
Odignorování brankářských stats za hráče, jehož čas na ledě není ani 17 min a nemá ani bod na zápas je :censored:
Můžeš si psát odstavců kolik chceš, ale pokud se tahle liga založila s tím, že to mají brát všichni manažeři vážně a hrát tak, aby nedošlo znehodnocení ligy, tak tenhle trejd nikdy nemůže projít.
Ok, tak uz naozaj posledna vec co k tomuto napisem (ak len nieco nebude vyzadovat specialnu reakciu)

Cele je to o tom ci maju jednotlivy GM pravo “cenit” si jednotlivych hracov rozne, alebo ci vsetci MUSIA mat o hodnote hracov priblizne rovnake predstavy. Lebo ja neverim ze Cathy na ten trejd kyvla z dovodu ze sa na tuto sezonu uz vybodla, v goalie stats tak ci tak pravidelne prehrava 0:5 tak na ich ukor posilnuje korculiarske stats… iste, je to netradicny tah, no a? tradicny pristup jej v prvych 5 zapasov uspech nepriniesol, tak preco to v jej situacii neskusit?
Alebo ma radsej poslat hraca stamkosovho kalibru za nejakeho cednika, aby v brane mozno uhrala za tyzden o 2-3 body viac pricom ktovie kolko by stratila v hracskych stats? To by akoze bolo akceptovatelne, ale naopak to akceptovatelne nie je? Cisto statisticky pri tomto trejde nic nestraca, lebo hiller jej nebol schopny ziadne body uhrat. Bol jej uplne k nicomu. Mohla za neho pri vymene ziskat viac? Samozrejme, aj ja sam by som bol ochotny svoju ponuku vylepsit ak by bola poziadala… nepoziadala, zrejme s nou teda bola spokojna :neviem:
Ked ten trejd zrusite, tak rovno mozete aj povedat ze GM ktory “vybocuje z radu” a je tak “blby” ze si brankarsku jednotku ceni menej ako ostatni a na drafte dokonca zoberie bergerona 2nd overall nie je v lige vitany a uz Cathy do dalsej sezony vobec nepozvat… ked si nemoze svoj tim skladat po svojom, cenit jednotlivych hracov/posty po svojom, inak ako ostatni, tak to nemusi vobec ani hrat :slap: :neviem:
Ano, Cathy to ma na haku podla mna, kedze je posledna, vidi ze si z nej robia niektori srandu (ale picknutim Bergerona ako 2nd OA si za to moze sama), tak prijatim takehoto trejdu nam to akoby svojim sposobom vracala. A este duplovane, kedze na druhej strane je petrik :giggle:

Keby to brala aspon trochu vaznejsie, tak by sa pozrela za co siel deravy Pavelec (Stamkos).. a Hiller>Pavelec a o rozdiele medzi Stammerom a MacK sa bavit nemusime...

Takze ano, taketo trejdy mi budu vadit vzdy, lebo velmi vyraznym sposobom zvyhodnuju jedneho hraca. A je mi jedno, ci obaja GMs "suhlasili"...
Ja bych doporucil, aby si kazdy pustil ten Draft Day s Costnerem. Je to sice NFL a otazka, jestli je to blizko realite, ale pokud ano, tak trade neni nic jinyho nez pokus o o*eb.. :andy:
OK, ja teda oficialne protestujem proti trejdu stamkosa, lebo za pavelca je to ppci vysoka cena a mam podozrenie ze cepi sa uz na to vybodol kedze je na spodnych prieckach tabulky a nevidi uz nadej na PO tak pusta svoju 1st overall volbu hlboko pod cenu - za cednika pochybnej kvality z (pod)priemerneho timu… ?
Moze byt? :D lebo pre mna su tie trejdy porovnatelne nevyvazene – vjednom GM akceptoval za brankara menej ako by pri vacsej snahe mohol ziskat, v druhom zase GM ponukol za brankara viac ako je podla mna hodny… :neviem:
petrik radsej :psst:, lebo cathy tym Bergeronovym 2nd overallom urobila sluzbicku tiez napokon hlavne tebe, kedze ti zostal Crosby.
Nech sa Hillera kludne zbavuje, ked jej nie je na osoh, ale za rovnocennu protihodnotu :neviem:
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE