Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ohlund píše:Zatial to vyzerá nádejne a vdaka Rolosonovi by som mal mať pár bodov istých
Aj moji hráči Leafs odohrali velké
Tak Rolosonov výkon bol ešte horší, ale Theodore robí zázraky + včera z waiveru získaný Irving tiež dobre zachytal. Stratégia na dnes - nepustiť do brány Rolosona.Ohlund píše:Reimer včera dokázal Rolosona "prekonať" a Lukáš otočil vo všetkých G štatistikách. Reimer
![]()
.
Inak riadne vyrovnaný zápas zatiaľ.
ned 18. pro 2011 17:40
Moj najlepsi hrac tohto tyzdna Sykora (3+2)a Datsyuk(2+3)..Pain 20 golov zatial :hroza:Stamkos (4+3)
kua cim dalej viac ma sere ze mi pain vyfukol hossu 2 tahy predtym ako som ho chcel zobrat 
tento tyzden sa mi konecne ako-tak vydaril po bodovej stranke - 16g+16a je na moje pomery nadpriemerny vykon, dokonca som nemal ani minusove body co je uz naozaj ciste sci-fi u mna, ale megaton to vsetko bez problemov tromfol ...
ani brankarske 3 vyhry zo 4 zapasov mi na vitazstvo v tychto kategoriach nestacili...
proti niektorym inym timom by som zrejme bez problemov vyhral, ale prave megaton mal este o nieco vydarenejsi tyzden... co uz, nezostava len pogratulovat, well deserved
pri pohlade na tabulku ma stale viac mozu mrziet tie katastrofalne debakle v prvych tyzdnoch, ak by to boli byvali aspon cca vyrovnane vysledky mohlo to byt veselsie... takto sa musim vytesovat aspon z toho ze ten priepastny rozdiel som celkom skresal a uz nie som ani posledny
tento tyzden sa mi konecne ako-tak vydaril po bodovej stranke - 16g+16a je na moje pomery nadpriemerny vykon, dokonca som nemal ani minusove body co je uz naozaj ciste sci-fi u mna, ale megaton to vsetko bez problemov tromfol ...
proti niektorym inym timom by som zrejme bez problemov vyhral, ale prave megaton mal este o nieco vydarenejsi tyzden... co uz, nezostava len pogratulovat, well deserved
pri pohlade na tabulku ma stale viac mozu mrziet tie katastrofalne debakle v prvych tyzdnoch, ak by to boli byvali aspon cca vyrovnane vysledky mohlo to byt veselsie... takto sa musim vytesovat aspon z toho ze ten priepastny rozdiel som celkom skresal a uz nie som ani posledny
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé