Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Asi je to prepočítané na kratšiu sezonu, ked mal Price s Bironom 6 SO v minulej tak v tejto kratšej to budu asi 3...
Ohlund píše:Asi je to prepočítané na kratšiu sezonu, ked mal Price s Bironom 6 SO v minulej tak v tejto kratšej to budu asi 3...
Ani Antymu ani dejfovi tam nevychází hodně statistik, ani mě prostě... Je to divné.. :protest:
"See how this trade changes the league's projected stat rankings for the remainder of the season."

Takže sú to neaké predpokladané štatistiky, ale neviem podla čoho, skúsil som to zrátať, moji hráči dali v minulej sezone 303 golov a ked tato sezona je len 58% z tej minulej tak by mali dať zhruba 176 golov a ta tabulka ukazuje 189 :hmm: ...
Už je to oficiálne! Najpopulárnejší tím HF Fantasy ligy Winnipeg Knights sa sťahuje do Halifaxu. Po príchode nejakých Jets do Winnipegu, začala miestna radnica pri prenájme haly z neznámych dôvodov uprednostňovať práve tento tím. Obyvatelia Halifaxu, ako aj provincie Nové Škotsko, sa už nevedia dočkať prvého zápasu svojho nového tímu Halifax Royals. :giggle:
Predavam Daniela Sedina. Nejake ponuky uz mam, ale chcelo by to radsej nejaku solidnu brankarsku jednotku :hmm: Pre tych, ktori uz poslali: rozhodnutie padne v nedelu
A kto ti da jednotku len tak :? , treba počkať na začiatok sezony, cena Reimera či Crawforda by nemusela byť taká vysoká po poslednej sezone a sú momentálne jednotkami, ale náhodou získam Crawforda a potom Canucks trejdnu Luonga do Chicaga a som v háji, takže ja si počkám, ked Luongo zostane tak sa zníži aj jeho cena aj Schneiderova ked sa budú deliť o fleka...
Manager timu NoBa Witchers,poslal som ti ponuku na hraca,ktoreho chces vytrejdovat...Za pomoci "evaluate trade" je tato ponuka vyhodnejsia pre teba,ako pre mna.

Cakam na odpoved.
Popradcan píše:Manager timu NoBa Witchers,poslal som ti ponuku na hraca,ktoreho chces vytrejdovat...Za pomoci "evaluate trade" je tato ponuka vyhodnejsia pre teba,ako pre mna.

Cakam na odpoved.
to smrdi nejakym popvodom :D
Vzdy sa snazim byt velkorysy k superovi pri ponukach,uz sa nezmenim. :buh:

PS:Dufam,ze Dejfovi nebude fungovat aspon na 2-3 dni inernet,zas bude do toho kecat :bitka3: :hroza:
Zbytečně se snažíš. Automaticky jsem ti trejd zamítl.
A je to tu..mam po nalade :popi:
Popradcan píše:A je to tu..mam po nalade :popi:
Sam nejlip vis, ze sklenka to spravi!
Do konca víkendu osm mimo PC (osm na tablete) takže na ponuky nebudem reagovat do pondelka. :) noba witchers
AndyF píše:
Popradcan píše:A je to tu..mam po nalade :popi:
Sam nejlip vis, ze sklenka to spravi!
Uz je to v poho,trejd nepresiel vdaka Dejfovi,naladu mi zlepsi pomsta :!: (a par panakov).

Oficialne vyhlasujem vojnu Dejfovi a jeho posluhovacom .
Popradcan píše:Manager timu NoBa Witchers,poslal som ti ponuku na hraca,ktoreho chces vytrejdovat...Za pomoci "evaluate trade" je tato ponuka vyhodnejsia pre teba,ako pre mna.

Cakam na odpoved.

dunim, never mu, popvodník len o*ebuje ľudí
Možná jste si toho nevšimli, ale nabízím k výměně - Duncan Keith.
Naopak chci LW, který by při 82zápasovém programu dal minimálně 55 bodů.
Rono píše:Možná jste si toho nevšimli, ale nabízím k výměně - Duncan Keith.
Pierre-Marc Bouchard? :serus:
EDIT: Bouchard je vlastne RW, takže Penner? :D
Lukas33 píše:
Rono píše:Možná jste si toho nevšimli, ale nabízím k výměně - Duncan Keith.
Pierre-Marc Bouchard? :serus:
EDIT: Bouchard je vlastne RW, takže Penner? :D
:hahano:
Rono, čo tak Duncan Keith + Boyd Gordon

za:

Clarke MacArthur
(Tor - LW)
No new player Notes

6% - 20 23 43 3 9 0 4 148 5 60 21

+
Nik Antropov
(Wpg - C)
No new player Notes

1% - 15 20 35 0 10 0 0 95 283 94 41
Linden16 píše:Rono, čo tak Duncan Keith + Boyd Gordon
Clarke MacArthur
Nik Antropov
:ee:
Lindene, toho Boylea ti nedám. Je můj druhej nejlepší na buly a já těch centrů moc nemám, tak se ho nemůžu zbavit.
Chápem, zháňam dobrého centríka a slušného beka.
Tak zeby Visna predsalen do NHL.... :hmm:
dejf píše:Koukám, že Ohlunda si podám jako prvního. Chudák, půl roku se těšil na ligu a teď mu ji hned na začátku znepříjemním. No nedá se nic dělat. Padlo to na něj. :ciga:
Tak yahoo změnilo rozpis a první pán na holení (Taky vám tak chyběl pan holič jako mně :D) je Redy. Ohlundovi to ale nemusí být líto. Jeho debakl se posune akorát o 2 týdny. :ciga:
hned v prvy tyzden admin derby :power:
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA