Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Trejdy

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Mne tam ten Reimer nijak raz nepasuje ,mozno ja sa na to pozeram trosku inac .. :scare:
Benn+Burns :arrow: Hartnell+Klesla? ehmm no co ja viem...
Antonor píše:Benn+Burns :arrow: Hartnell+Klesla? ehmm no co ja viem...
Odůvodním tento trade (z mé strany) v této zprávě

Nejprve jsem nabízel Hartsie-Benn. Skorpi odmítl a nedivím se mu. Hartnell (snažím se psát objektivně) se do konce sezony bude nejspíše vézt na vlně Philadelphie, která bojuje o čelo divize... Hraje první lajnu s Girouxem a Jardem. Jistota, že bude sbírat body do konce sezony, pokdu se nezraní. Sbírá i dost hitů a hraje PPP...

Benn má možná podobné statistiky+FW, ale hraje v Dallasu, který zase bojuje "jen" o play-off. Není to tak dobrý tým jako Philla a já u něj nepočítám, že body bude sbírat do konce sezony pravidelně. Ano sbírat bude, ale ne pravidelně.

Proto jsem přidal Burns za Kleslu.
S Brentem nejsem vůbec spokojený, sbírá strašně málo bodů a ani v BKS a Hitech to není ono. Ano, pořád hraje zase v lepším týmu a více minut
jak Klesla. Ale potřebuju se taky zbavit ještě hráče SJS, kterých tam předchozí majitel (mide16) nasral hned několik. Klesla zase má lepší hity a BKS, sbírá spíše plusky než mínusky, nejsem proti jeho příchodu. Tímto jsem (věřím) vyrovnal tento trade.

Já jsem s ním spokojený a věřím, že komise mi to nějak nezkomplikuje a tuto výměnu akceptuje. Můj cíl byl získat jednoho z dvojice Giroux-Hartnell, tak snad mi to komise nepokazí :please:
Selly, další pokus: Malone+Vitale za Booth (vrací se po zranění) +Wandell/Wyman/Mayers. :jn:
rono mna si nepresvedcil..za to ze nemas rad San Jose tak nemusis vymenovat ich hracou pomaly zadarmo :D ale nesom v komisii tak mas stastie :D
Rono :hroza:

Taky bych chtel aspon jednou za sezonu dostat podobnou nabidku, ale Skorpimu to vyjimecne preju za ten "povedeny" autodraft. :giggle:
Však Burns je ale můj nejhorší bek :mad:
Aj ja to Skorpimu prajem, ved aku mu davam teraz nadielku :ciga:

Cize ziadny protest voci trejdu (ten by ale ani nebol, pokial by sa nejednalo o Skorpiona).
kajo píše:Aj ja to Skorpimu prajem, ved aku mu davam teraz nadielku :ciga:

Cize ziadny protest voci trejdu (ten by ale ani nebol, pokial by sa nejednalo o Skorpiona).
co keby si radsej podal protest a nechal ma 14:1 vyhrat? :D
Redy :serus:

E.Staal, C.Perry, D.Roloson :arrow: Denver Blizzard
L. Eriksson, T. Kaberle, S. Varlamov :arrow: Anchorage Eagles
A takto nejako by mali vyzerat tie trejdy :thumbsup:
kajo píše:A takto nejako by mali vyzerat tie trejdy :thumbsup:
Presne tak..konecne po mesiacoch jeden normalny,uz som stracal vieru :cry:
proti prave prebiehajucim trejdom, nemam ziadne vyhrady :)
Ok ..sice som poslal jedne protest,musim ho odvolat,po lepsom uvazeni som dospel k zaveru,ze je vlastne vsetko v poriadku,chcel by som sa tymo ospravedlnit...vlastne netreba nikomu,nikomu som zatial neublizil ..

Takze obidva trejdy su ok :yes:
Erikssona nejak nikto nechce :D od noveho roku je uz v tretom trejde :D
Antonor píše:Erikssona nikto nechce :D
:oops: ja
Antonor píše:Erikssona nejak nikto nechce :D
:hmm: nech to skusia napr. u mna, mam pocit, ze tam mam dost luxusne zbozi :lol:
Antonor píše:Erikssona nejak nikto nechce :D od noveho roku je uz v tretom trejde :D
ja ho uz nikam dalej trejdovat nemienim :D
jeste ze jsem s vymenou pockal. Carter zranen.
kisin píše:Selly, další pokus: Malone+Vitale za Booth (vrací se po zranění) +Wandell/Wyman/Mayers. :jn:

ne, ne uz tak mam dost zranenych, nebudu riskovat, navic uz mam v tymu 2 utocniky z Canucks
Nabízím ''balíček'' Booth+Winnik. Požaduji jednoho lehce nadprůměrného hráče. Zájemce?
inak ak ma byt ten nas trejd s redym schvaleny este dnes (namietky som ziadne nezaznamenal, skor pochvaly :) ) tak poprosim ak sa da v nejakom rozumnom case - najlepsie pred 18:00 alebo aspon pred 20:00 a nie niekedy pred polnocou aby som uz nestihol upravit zostavu
dik ;)
Dnes som sa dostal k PC poriadne až teraz, takže to teda nechám na zajtra. Ak sa to teda medzitým neschváli samo. Predpokladám že ste to ale nedohodli nejako o polnoci, takže by to malo počkať.
Lukas33 píše:Dnes som sa dostal k PC poriadne až teraz, takže to teda nechám na zajtra. Ak sa to teda medzitým neschváli samo. Predpokladám že ste to ale nedohodli nejako o polnoci, takže by to malo počkať.
to ma vazne nechas pred dilemou ci nasadit alebo nenasadit do hry rolosona ktory hra proti nucks? :nervozny:
schval to, lebo to dojebabrem :D
Lukas33 píše:Dnes som sa dostal k PC poriadne až teraz, takže to teda nechám na zajtra. Ak sa to teda medzitým neschváli samo. Predpokladám že ste to ale nedohodli nejako o polnoci, takže by to malo počkať.
:moj:
nakoniec to takto dopadlo o nieco lepsie pre mna :giggle:
291 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS