Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Já cítím, že je to trade win-win.. Já mám tým postavený na gólech, hitech, bks a wf, nikoliv asistence a body, což přesně splňují Benn, Kopitar i Spezza. Navíc v nahrávkách vždycky prohrávám třeba hned o 15... Góly tam ještě jakž, takž.. Ale Hanzal je právě mistr v hitech a Datsyuk je klasický sbíráč po celou sezonu, slušné FW. Kopitar byl jen na body a FW, Benn doplatí na to kde hraje, Dallas půjde dole vodou... :slap:
V poslednej dobe sa mi zacinaju tie trejdy pacit coraz menej :dup:
Zruste ten moj trejd .. :D mne sa to tiez nezda kosher :sarcasm:

Sice sa priznavam pod tlakom,ale predsa .. :-( :jn:
Rono píše:Ale Hanzal je právě mistr v hitech
Teda v poriadku, ked tak nepotrebujes body, urobme vymenu Backstrom :arrow: Matt Martin. To je najvacsi mistr v hitech celej NHL... :wink2: Co ty na to? :hmm:

Ale vazne, podavam protest proti tomu trejdu, preco sa skryvat za PM...
Bohati chcu byt este bohatsi

edit: ehm, a ked sme uz pri tom, aj ten s Vanocuverom je taky ze :nono:
kajo píše:edit: ehm, a ked sme uz pri tom, aj ten s Vanocuverom je taky ze :nono:
Kronwall za Karlssona... Ach bože kajo, Kronwall mý slušné Bks, Karlsson jen assist, nic víc :hehe:
Skorpion píše:V poslednej dobe sa mi zacinaju tie trejdy pacit coraz menej :dup:
Je to nakazlive...keby si videl jeho team..to je ako vykladna skrina,no nezober to :hroza:
Rono píše:
kajo píše:edit: ehm, a ked sme uz pri tom, aj ten s Vanocuverom je taky ze :nono:
Kronwall za Karlssona... Ach bože kajo, Kronwall mý slušné Bks, Karlsson jen assist, nic víc :hehe:
:antry: Len o 18 asistencii a o 14 bodov menej :giggle: to je inak dost, na to aka mala cast sezony je odohrana. Sice neocakavam, ze by Karl udrzal ten pace celu sezonu, ale momentalne ma urcite vacsiu fantasy hodnotu ako K-wall. Ale tak tento by som este nejako rozdychal, ale ten druhy...
kajo píše:
Rono píše:
:antry: Len o 18 asistencii a o 14 bodov menej :giggle: to je inak dost, na to aka mala cast sezony je odohrana. Sice neocakavam, ze by Karl udrzal ten pace celu sezonu, ale momentalne ma urcite vacsiu fantasy hodnotu ako K-wall. Ale tak tento by som este nejako rozdychal, ale ten druhy...
Kolikrát ti mám ještě napsat, že v asistencích či gólech pokaždé prohraju téměr o rozdíl 15? To nevylepšuje bohužel ani ten Karlsson.. Proto šel na trejd
Rono píše:Já cítím, že je to trade win-win..Já mám tým postavený na gólech, hitech, bks a wf, nikoliv asistence a body, což přesně splňují Benn, Kopitar i Spezza. Navíc v nahrávkách vždycky prohrávám třeba hned o 15... Góly tam ještě jakž, takž.. Ale Hanzal je právě mistr v hitech a Datsyuk je klasický sbíráč po celou sezonu, slušné FW. Kopitar byl jen na body a FW, Benn doplatí na to kde hraje, Dallas půjde dole vodou... :slap:
Tie veci čo píšeš ohladom toho že stačí sa zamerať na isté štatistiky dávajú zmysel, body idú zato rovnako a niečo natom bude.

ALE
Rono píše:Já mám tým postavený na gólech, hitech, bks a wf, nikoliv asistence a body
Toto neviem odkial berieš, ja ked pozerám team totals tak práveže v goloch celkovo si 3. odspodu a v asistenciách si niekde v strede ligy ! v hitoch si úplne posledný a v blokoch tiež 3. odspodu. Skôr ti všetko kazí brána, tak ked už chceš vymeniť Kopitara tak získaj poriadnu 1 a to ti pomôže viac. Napr duo Howard (Niemi...) a Elliot by ti bohate stačilo, potom by si mohol Greissa aj Nabokova vykopnúť a miesto nich zobrať z FA hráčov na hity a bloky ked ti tak chýbajú a mal by si po problemoch.

Dnes Elliot dokonca SO :x a Kopitar SH bod Rono to nakoniec ešte otočí :sok: :sok: , kua Koivu u mňa prvých 18 zápasov 1+9 a odvtedy dalších 12z má 6+10 :hahano: .
Ohlund píše:Dnes Elliot dokonca SO :x a Kopitar SH bod Rono to nakoniec ešte otočí :sok: :sok: , kua Koivu u mňa prvých 18 zápasov 1+9 a odvtedy dalších 12z má 6+10 :hahano: .
Pochybuju. Sice je možnost otočit v plus/minus a Bks, nebo vyrovnat v GWG, ale fakt pochybuju :D
Vedu ted sice 10-5, ale jelikoz moji golmani sice odchytali 2 zapasy, ale jen jeden cely tak se golmanska statistika zmeni ze stavu 3-2 na 0-6 :lol: :x A to Redymu jeho golmani ze sesti zapasu nevyhrali ani jeden jediny :rofl: Ma to stesti mladej, ale odvaznemu stesti preje, nezbyva mi nez ti chlape pogratulovat k vyhre a doufam ze me jeste vic nevytocis tim ze me predbehnes navic v nejake jine kategorii :frajer2:
Selly8 píše:Vedu ted sice 10-5, ale jelikoz moji golmani sice odchytali 2 zapasy, ale jen jeden cely tak se golmanska statistika zmeni ze stavu 3-2 na 0-6 :lol: :x A to Redymu jeho golmani ze sesti zapasu nevyhrali ani jeden jediny :rofl: Ma to stesti mladej, ale odvaznemu stesti preje, nezbyva mi nez ti chlape pogratulovat k vyhre a doufam ze me jeste vic nevytocis tim ze me predbehnes navic v nejake jine kategorii :frajer2:
a tak ak máš dva zápasy, to stačí, pod dva nesmieš mať, či? :hmm:
Bohuzel Schneider naskocil az v prubehu zapasu za :antry: zraneneho Luonga a ten ... pak nastoupi dalsi zapas :x Podle me se bere kategorie GS a tam mam bohuzel 1 :oops:
Tak po třech vítězných zápasech jsem dostal pořádnou sprchu. Fleury odehrál svůj nejslabší týden, a proto jsem prohrál všechny brankářské statistiky.
A když váš nejproduktivnější hráč je tříbodový Clarkson a megatonův Morrison má třetinu bodů vašeho týmu, tak opravdu nemůžete čekat velké zázraky. :D Aspoň, že to není s nulou.
dejf píše: a megatonův Morrison má třetinu bodů vašeho týmu
Keby nie je porcelán tak mal byť môj :x
drzime to stale na 11:5, ale v bodovani je to ina tesnotka: G 11:10 /A 22:23/ B 33:33
dnes mam ale v skromnejsej zapasovej porcii, 2 horuce zeliezka v podobe Pavelskeho + Sharpa, tak snad naklonia bodovu misku na moju stranu a vyhra bude este vyraznejsia :jj:
Tak, ještě Kaner v noci 3 asistence a zápas skončí spravedlivou remízou :jj: :sarcasm:
:!: Antonor bol clenom komisie, odchadza do predcasneho yahoo dôchodku (jeho nastupca - kisin) takze hladame novu, vysoko objektivnu :lol2: krv do komisie, ktora bude rozhodovat o :nono: a :serus: trejdoch
kto ma zaujem, nech sa ohlasi, v inom pripade, tam niekoho dotlacime nasilu :a_von: :D
Nejobjektivnější z nejobjektivnějších, nejspravedlivější z nejspravedlivějších, nejchytřejší z nej..... no radši už nic. :D
Hlásím se. Obrázek
No comment :hroza:
predsa len nieco..

„„Co to zpíváš, ženo má?
Nechci toho zpěvu!
tvoje píseň proklatá
popouzí mne k hněvu.

Nic nezpívej, ženo má!
v těle žluč mi kyne:
sic učiním rybou tebe,
jako mnohé jiné!““ —
Ďalší úspešný týždeň za mnou, ešte pred sobotou to bolo 7:8, nakoniec 10:6 (a to som nevyhral jedinú brankársku štatistiku :lol2: )

a teraz po ďalších zmenách v kádri ma čaká neexistentný klub :hmm:
Tak ako teda fungujú tie štarty brankárov? pozeral som že Selly aj napriek 1 štartu získal body za GAA aj SV %, aj mne sa zdá že som mal v minulosti len 1 štart a rátali sa mi stats...
:hmm: Je to tak nastavené, teda by to malo fungovať.
In all Public Head-to-Head Leagues, team goalies must make at least three (3) appearances each week. Should team goalies fail to meet this requirement, their fantasy team will automatically lose all four of the goaltending stat categories.
My máme minimum na 2 zápasy.
Asi sa počíta aj ten Schneider, napriek tomu, že neodchytal celý zápas. Teda asi stačí, že zasiahne do zápase a je jedno či ako starting goalie.

EDIT: A ešte sa všetci čo chcete (hlavne komisari) ozvite ohladom prebiehajucich trejdov, nech si urobim aku taku predstavu, lebu tu zase mam kopec nazorov...
U mna trejdy OK. Ale ako som pisal uz pred par dnami, je to na hrane!
s panom predsedom 10:6
v poslednom hracom dni som zaznamenal 1+1, som si myslel, ze to trhnem v pocte bodov, no superov Gabby zaznamenal taktiez 1+1, cim si dokonca polepsil o A a znizil konecnom uctovani....nic to, vitazstvo sa pocita, priebezna druha priecka taktiez a hrrrr na suboj adminov :hfman:

k trejdom, na placi su 3, no problem, akurat ten popiho vyzera taky, ale v podstate popi si nan aj odpovedal :D
Popradcan píše:Zruste ten moj trejd .. :D mne sa to tiez nezda kosher :sarcasm: Sice sa priznavam pod tlakom,ale predsa .. :-( :jn:
este jedna vec, Antonor si zobral tyzden na premyslenie a nasledne definitivne rozhodnutie
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES