Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

tento týždeň mi chýba brankárska dominancia :scare: do toho ešte aj zranenie Gibsona :?

mám dojem, že po dnešku sa to môže zvrtnúť dosť v môj neprospech vo viacerých štatistikách :panika:
U nas to je neskutocne tesne :scare: :scare: by sa mi zislo keby Arek si dal fakt jeden velky parek :lol2: :lol2:

Preco furt zbeiram minusky? :scare:
lebo máš hráčov z tímov, ktoré dostávajú na pi*u :jn:
A čo ty na tú ponuku s Ouším? nič iné ma nenapadlo len takto F za D ...
Kua z 10-5 za jednu noc 6-8 :slap:
ponukam na vymenu dvojicu hracov Chiasson a Burakovsky.. chcem ziskat obrancu ktory nemusi bodovat stacia mi hity+bloky
Ohlund píše:A čo ty na tú ponuku s Ouším? nič iné ma nenapadlo len takto F za D ...
mám trošku plno na IR momentálne :panika: ale tak o týždeň, týždeň a pol môžeme znovu rokovať :jn:
Joe S. píše:
Ohlund píše:A čo ty na tú ponuku s Ouším? nič iné ma nenapadlo len takto F za D ...
mám trošku plno na IR momentálne :panika: ale tak o týždeň, týždeň a pol môžeme znovu rokovať :jn:
Dovtedy ho ponúknem asi tak 15 dalším menejdžrom .
Ohlund píše:
Joe S. píše:
Dovtedy ho ponúknem asi tak 15 dalším menejdžrom .
mozes ho aj mne skusit :D
Anty píše:ponukam na vymenu dvojicu hracov Chiasson a Burakovsky.. chcem ziskat obrancu ktory nemusi bodovat stacia mi hity+bloky
Byla to od tebe ferova nabidka a dlouho jsem nad nim premyslel, ale bez Polaka bych byl v hitech a blokech v prdeli :-D
Selly8 píše:
Anty píše:ponukam na vymenu dvojicu hracov Chiasson a Burakovsky.. chcem ziskat obrancu ktory nemusi bodovat stacia mi hity+bloky
Byla to od tebe ferova nabidka a dlouho jsem nad nim premyslel, ale bez Polaka bych byl v hitech a blokech v prdeli :-D
v pohode ja uz som si zvykol ze moje ferove ponuky nikto nezoberie a robim potom trejdy kde prerabam :D
Pěkně si osmnáctý petrik vyšlápl na na prvního Lukase. :thumbsup:
moje smatlinohy za tento tyzden zatial nazbierali plne 3 :!: goly, ktore doplnili "brutalnymi" 13-timi asistenciami :hroza:
Skorpion píše:moje smatlinohy za tento tyzden zatial nazbierali plne 3 :!: goly, ktore doplnili "brutalnymi" 13-timi asistenciami :hroza:
to máš parádne čučky :lol2:
S arekom je to neskutocne tesne :scare:

asistencie, ppp, shp a vyhry brankarov su zhodne, jeho hraci dalilen o gol vaic cize ma o bod viac...vediem o dva bloky, :scare:

neviem toot asi neuhram....

potrebujem jednu brankarsku jednotku nejaku poradnu..vymenim jedneho z mojich...keby dakto chcel :D
Backstrom nebol dobrá voľba, často zranený a popri Kuemperovi stráca post jednotky a Hillera som ja osobne ani nezvažoval, nakoľko je z tímu, ktorý často a veľa inkasuje.

Jedine, žeby to bolo súčasťou nejakého väčšieho trejdu by som si to osobne vedel predstaviť, ale až po uzdravení Gibsona
Cathy píše:potrebujem jednu brankarsku jednotku nejaku poradnu..vymenim jedneho z mojich...keby dakto chcel
mozem ti ponuknut maximalne Khudobina :D ktory nie je 1tka ale je taka 1,5tka momentalne skor 1,75tka :D ale z tvojich brankarov by som nebral asi nikoho
Skorpion píše:moje smatlinohy za tento tyzden zatial nazbierali plne 3 :!: goly, ktore doplnili "brutalnymi" 13-timi asistenciami :hroza:
Moji za tuto noc 7+14 :klobuk:

Kazdopadne lutujem Sellyho, proti mne je momentalne unfair to play against (ci ako to znie ta znama Atlantikova veta)
Joe S. píše:to máš parádne čučky :lol2:
kajo píše:Moji za tuto noc 7+14 :klobuk:
dakujem. Toto som chcel pocut. Vedel som, ze na HF ma nesklamete :x :-D
či si radšej nemal nechať draft na autopick :jn:
Tak ako to urobil dejf :good: Vedel, ze jeho odbornost je nulova, tak sa spolahol na yahoo.
zo štvrtkových 10-5 nakoniec 4-10 :x :x :x , po**** týždeň, hned 7 zranených hráčov...
ale konečne prvá výhra a dobrý zápas od Läcka :thumbsup: , hmm neviem či to má zmysel vydržiavať si v tíme takýchto brankárov ktorí sú užitoční raz za mesiac :? , ktovie kolko bude ešte Anty čakať kým jeho 1,5ka :antry: Khudo pripíše 1. výhru :giggle: .
kajo píše:
Moji za tuto noc 7+14 :klobuk:

Kazdopadne lutujem Sellyho, proti mne je momentalne unfair to play against (ci ako to znie ta znama Atlantikova veta)
kajo ratuluju k vyhre, rozsekal si me teda poradne :hroza: :bitka3:
tak nakoniec “len” 13-2 :giggle: Lukasovi hraci asi prepalili uvod sezony a v najvhodnejsom moznom case im dosiel dych. Ale aj moje lamy sa pomalicky rozbiehaju k lepsim vykonom.
trejd s Ohlundom rychlo priniesol prve ovocie, zatial som s jeho vysledkom urcite spokojnejsi ako on (najma kvoli zraneniam mcdonagha a oshieho). Z jeho strany to zatial ako-tak zachranuje iba franson, ktory mal velmi dobry tyzden (1g+4a)

tento tyzden dejf :hmm:
Rovnako ako v keper lige, aj tu to bola katastrofa. :hroza: Pritom v oboch tímoch nemám až tak veľa rovnakých hráčov. Mám pocit, že sa dohodli, že daný týždeň vypustia. Iba jeden hráč nazbieral viac ako 2 body!!!??? Škoda slov, podobne ako v keper lige, aj tu budú nasledovať nejaké zmeny.
vzhladom na slabu produktivitu utocnikov (21 bodov) je prehra 6:7 s Lindenom dobra
:plus:
B.Richards 1+2
Quick GAA 0.97, SV% 96.2% postaral sa o vyhru v GK 4:0

:minus:
Plekanec, Vanek, Boedker a mozem kludne pokracovat

caka ma predposledny skorpion..koho ineho uz chcem zdolat?
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES