Preco furt zbeiram minusky?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
mozes ho aj mne skusitOhlund píše:Dovtedy ho ponúknem asi tak 15 dalším menejdžrom .Joe S. píše:mám trošku plno na IR momentálneOhlund píše:A čo ty na tú ponuku s Ouším? nič iné ma nenapadlo len takto F za D ...
Kua z 10-5 za jednu noc 6-8ale tak o týždeň, týždeň a pol môžeme znovu rokovať
v pohode ja uz som si zvykol ze moje ferove ponuky nikto nezoberie a robim potom trejdy kde prerabamSelly8 píše:Byla to od tebe ferova nabidka a dlouho jsem nad nim premyslel, ale bez Polaka bych byl v hitech a blokech v prdeliAnty píše:ponukam na vymenu dvojicu hracov Chiasson a Burakovsky.. chcem ziskat obrancu ktory nemusi bodovat stacia mi hity+bloky
S arekom je to neskutocne tesne
asistencie, ppp, shp a vyhry brankarov su zhodne, jeho hraci dalilen o gol vaic cize ma o bod viac...vediem o dva bloky,
neviem toot asi neuhram....
potrebujem jednu brankarsku jednotku nejaku poradnu..vymenim jedneho z mojich...keby dakto chcel
asistencie, ppp, shp a vyhry brankarov su zhodne, jeho hraci dalilen o gol vaic cize ma o bod viac...vediem o dva bloky,
neviem toot asi neuhram....
potrebujem jednu brankarsku jednotku nejaku poradnu..vymenim jedneho z mojich...keby dakto chcel
Backstrom nebol dobrá voľba, často zranený a popri Kuemperovi stráca post jednotky a Hillera som ja osobne ani nezvažoval, nakoľko je z tímu, ktorý často a veľa inkasuje.
Jedine, žeby to bolo súčasťou nejakého väčšieho trejdu by som si to osobne vedel predstaviť, ale až po uzdravení Gibsona
Jedine, žeby to bolo súčasťou nejakého väčšieho trejdu by som si to osobne vedel predstaviť, ale až po uzdravení Gibsona
zo štvrtkových 10-5 nakoniec 4-10
, po**** týždeň, hned 7 zranených hráčov...
ale konečne prvá výhra a dobrý zápas od Läcka
, hmm neviem či to má zmysel vydržiavať si v tíme takýchto brankárov ktorí sú užitoční raz za mesiac
, ktovie kolko bude ešte Anty čakať kým jeho 1,5ka
Khudo pripíše 1. výhru
.
ale konečne prvá výhra a dobrý zápas od Läcka
kajo ratuluju k vyhre, rozsekal si me teda poradnekajo píše:Moji za tuto noc 7+14Skorpion píše:moje smatlinohy za tento tyzden zatial nazbierali plne 3goly, ktore doplnili "brutalnymi" 13-timi asistenciami
![]()
Kazdopadne lutujem Sellyho, proti mne je momentalne unfair to play against (ci ako to znie ta znama Atlantikova veta)
tak nakoniec “len” 13-2
Lukasovi hraci asi prepalili uvod sezony a v najvhodnejsom moznom case im dosiel dych. Ale aj moje lamy sa pomalicky rozbiehaju k lepsim vykonom.
trejd s Ohlundom rychlo priniesol prve ovocie, zatial som s jeho vysledkom urcite spokojnejsi ako on (najma kvoli zraneniam mcdonagha a oshieho). Z jeho strany to zatial ako-tak zachranuje iba franson, ktory mal velmi dobry tyzden (1g+4a)
tento tyzden dejf
trejd s Ohlundom rychlo priniesol prve ovocie, zatial som s jeho vysledkom urcite spokojnejsi ako on (najma kvoli zraneniam mcdonagha a oshieho). Z jeho strany to zatial ako-tak zachranuje iba franson, ktory mal velmi dobry tyzden (1g+4a)
tento tyzden dejf
Rovnako ako v keper lige, aj tu to bola katastrofa.
Pritom v oboch tímoch nemám až tak veľa rovnakých hráčov. Mám pocit, že sa dohodli, že daný týždeň vypustia. Iba jeden hráč nazbieral viac ako 2 body!!!??? Škoda slov, podobne ako v keper lige, aj tu budú nasledovať nejaké zmeny.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé