Tebe všetci hráči šlapú boli by strašne drahý, preto ja radšej kupujem spáčov za nižšiu cenu..Joe S. píše:Čo by si chcel za Oshieho?
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
a kedze mame prvy mesiac za sebou tak vyhlasujem svoje 3. hviezdy mesiaca Oktober
1. Brent BURNS 4+9 (13B), PPP 5, SOG 42, BLK 21
pre yahoo fantasticky hrac kedze ho mozem mat ako D/RW a okrem bodov pozbiera aj nejake tie sekundarne stats
2. Jonathan QUICK W 5, GAA 2.03, SV 94,2%, SHO 2 (+JONES)
az na posledny tyzden (dnes ho moze zachranit) velmi slusne vykony, zial nedokazal som z nich vytazit takmer nic (doteraz 2.body v GK stats kedze tento tyzden pravdepodobne 0)
3. Tomas PLEKANEC 5+4 (9B)
hlavne za fantasticky zaciatok sezony lebo inak som mal problem koho dat na 3.miesto
1. Brent BURNS 4+9 (13B), PPP 5, SOG 42, BLK 21
pre yahoo fantasticky hrac kedze ho mozem mat ako D/RW a okrem bodov pozbiera aj nejake tie sekundarne stats
2. Jonathan QUICK W 5, GAA 2.03, SV 94,2%, SHO 2 (+JONES)
az na posledny tyzden (dnes ho moze zachranit) velmi slusne vykony, zial nedokazal som z nich vytazit takmer nic (doteraz 2.body v GK stats kedze tento tyzden pravdepodobne 0)
3. Tomas PLEKANEC 5+4 (9B)
hlavne za fantasticky zaciatok sezony lebo inak som mal problem koho dat na 3.miesto
Nj Hemského cena je teraz dole tak sa dá aj získať za rozumnú cenu, u Joe-a šlape aj Simmonds aj Palát a další za tých by pýtal Getzlafa a nie oušího..Skorpion píše:A preto si sa obratil na mnaOhlund píše:Tebe všetci hráči šlapú boli by strašne drahý, preto ja radšej kupujem spáčov za nižšiu cenu..Joe S. píše:Čo by si chcel za Oshieho?
Ale znovu trochu pritvrdím
Joe S. píše:
zabudnija chcem ešte zvýšiť náskok, tak mi v tom nebráň
rozumieme si?
hura konecne premierove vitazstvo, aj ked skoda prehry v g 14:15 a blk 46:47 a to som vzal na to Engellanda, ktory bol vcera opät hs
potesila celkova bodova uroda + G stats, kde to skoncilo v pomere 4:1
ale tak treba byt skromny, na to ako sa to vyvijalo od uvodneho tyzdna a zlomilo pred vikendom berieme aj to vysvihli sme presne do polovicky tabulky a v najblizsom kole na mna caka papierovy favorit Silestia, kde to bude hodne narocne, napr. take fw môzem vypustit hned teraz:D
este k predoslemu matchu
Luo - od zaciatku sezony skvely, v tomto tyzdni 2Z - 2W - 1.00GAA - 68SV - .971%
Abdel - to co predvadza teraz, som ocakaval uz v minulej sezone, dostal druhu sancu a ide ako pila 2+3
Marchand - dalsi z druhej sance 3+1
Vermette - jeho kralovskefw mi nepomahaju, ale cini sa aj v inych stats 1+3 slusne sogy hity
Cullen - jeho uvodne 3 zapasy po zraneni 0+3 z toho 2A pri pp
slusnu prace stale odvazda vyborny fa tah Comeau, Danov it sa sice kazdym zapasom znizuje, ale este si ho ponecham za 7Z 25 hitov...fuha...taky Seidenberg ma za 13Z hitov 20...
Gerbe - po zraneni 2Z a hned 0+2, 11sog, omrkol som oba hajlajty a doslova lieta po lade
Byfuglien - moznost vyuzitia na D+RW je fajn, ale tie jeho bodove suchoty, v tyzdni 0+0, z 12Z slabunkych 1+2, esteze to kompenzuje hitmi,sogmi
Gionta - zatial najväcsie sklamanie zo vsetkych hracov, je sice v tragickokomickom time, ale z 13Z 0+1?! ako tak sogy, no v tomto tyzdni az 2...slabota a to nejaky ten rok spät u Habs slusna bodova produktivita
viac ocakavam od Helma, Garbutta (zabudol hitovat ci co)
D Coburn a najmä Methot chybaju (Coburn este take 3tyzdne ale u Methota netusim kuva)
Ale ked som si pozeral team stats - totals, tak niektoré (skoro všetci) tímy mali už o 40 bodov viac ako ja, na tie hity a bloky som vpredu ale to je málo... moje nemehlá majú za 3 týžde až 8
presilovkových bodov
a moja marodka je momentálne plnšia ako kedykolvek predtým
, bud sa stane zázrak a všetci moji hráči budú hrať v životnej forme alebo ma čaká velmi, VELMI dlhá sezona
.
prehra 5:10 s dejfom
Vanek 1+3
Backstrom 0+4
potesili 3 goly od Richardsona alebo 1+2 od Zuckera
celkovo v ramci utoku to bolo celkom ok
GK LA tento tyzden nevysiel 0:5
Sharp 0+0, -3
Plekanec 0+0, -5
Kulikov opet ani body a prakticky ani hity bloky nic
waiver
teraz ma caka Minnesota tento tyzden by som ju zdolal 12:2 kedze nemal ani dostatocny pocet GK startov..potrebujem si s nim spravit skore lebo prve tri tyzdne som vela bodov nepobral (pri lepsom rozpise mohlo byt urcite viac bodov)
Vanek 1+3
Backstrom 0+4
potesili 3 goly od Richardsona alebo 1+2 od Zuckera
celkovo v ramci utoku to bolo celkom ok
GK LA tento tyzden nevysiel 0:5
Sharp 0+0, -3
Plekanec 0+0, -5
Kulikov opet ani body a prakticky ani hity bloky nic
teraz ma caka Minnesota tento tyzden by som ju zdolal 12:2 kedze nemal ani dostatocny pocet GK startov..potrebujem si s nim spravit skore lebo prve tri tyzdne som vela bodov nepobral (pri lepsom rozpise mohlo byt urcite viac bodov)
nahanam nejake D, nemusi byt nic extra produktivne, skôr sa zameriavam na hity no najmä bloky
mimo mam 2D a v hre mam len 5D (to byfu ako rw) takze potrebujem to nejako doplnit
k mani Helm,Garbutt,Byron (na prilepsenie si napr. fw o tie nestojim) samozrejme, za nich nic extra nepytam, ak by bolo k mani nejake zaujimave D aj v ramci produktivity je moznost dohody s inymi mojimi hracmi
ale ako vravim, kto ma prebytok D blk paci sa, niekto ma 9D
Toho Giordana si predsa len necham..bod na zapascepi píše:![]()
nahanam nejake D, nemusi byt nic extra produktivne, skôr sa zameriavam na hity no najmä bloky
mimo mam 2D a v hre mam len 5D (to byfu ako rw) takze potrebujem to nejako doplnit
k mani Helm,Garbutt,Byron (na prilepsenie si napr. fw o tie nestojim) samozrejme, za nich nic extra nepytam, ak by bolo k mani nejake zaujimave D aj v ramci produktivity je moznost dohody s inymi mojimi hracmi
ale ako vravim, kto ma prebytok D blk paci sa, niekto ma 9D
Kazdopadne zatial moji hraci ako nadrogovani...Giroux, Voracek, Tarasenko, Giordano, Nelson, Kucherov bod na zapas
Miller je zatial boh
, minulý rok som ho draftoval tiež ako brankára Buffala, vtedy som na 1 výhru musel čakať aj 2-3 týždne
, teraz ich má najviac v lige
. S Evandom zatial prekvapujúco vediem 10-5 , bol by som velmi rád keby to udržím lebo tento týždeň mám až 6 hráčov zranených
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé