Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Uteká mi PO. :scare:

:plus:
1. Ryan Getzlaf 2+2; 27 FW; 14 HIT; 11 SOG
2. Marián Gáborík 2+2; 11 SOG
3. Jose Theodore 1.52 GAA; 94.3%; 50 SV

:minus:
1. Roloson & Karlsson Čísla radšej ani nenapíšem. :hroza:
2. Brian Bickell 0+0
3. Justin Williams 0+0
Hit kola :giggle: repriza lonskeho finale : Denver Blizzard (4.) - SF PartyCrashers (3.)

Mame klukum ze SF co vracet! :box: Snad to neprezenem s motivaci!
redy - no tu ovcu by som ti za thorntona normalne aj pustil, ale mal by som potom problem na LW... ak by si na to pristal a vymenili by sme si aj duchenea so stastnym tak by sa mi tento problem vyriesil kedze matta mozem supnut aj na LW. aj tak hraju teraz spolu v utoku takze na vacsinu golov si navzajom nahraju. stastneho zranenie by nemalo byt vazne a udajne by nemusel vynechat ani jeden zapas, takze v tomto smere by si nemusel mat obavy...
tak toto
Obrázek
sa stane asi len raz za yahoo zivot :D
hop zo 6 na 2 priecku popiku, na teba sa uz taak chystam :box: a momentalne, riesime suboj s panom predsedom :giggle: tak hadam sa opät zadari :jj:
inak, mimo 16 bodovej nadielky potesila skutocnost, ze som sa aktivnejsie venoval aj midemu :sleep2: kadru, co bolo pricinou, ze jeho neaktivne miesto, zaujal aktivny Rono :serus: good luck Rony :thumbsup:
cepi píše:tak toto
Obrázek
sa stane asi len raz za yahoo zivot :D
:nono:
Ja som v minulej sezone rozdal hned dve kola po sebe 17:0 (koli ucte k superom nespomeniem proti komu :D )
Redy píše:Hit kola :giggle: repriza lonskeho finale : Denver Blizzard (4.) - SF PartyCrashers (3.)

Mame klukum ze SF co vracet! :box: Snad to neprezenem s motivaci!
Rozjels to Redy paradne, jen co je pravda, 0-14 po pondelku :scare: Minuly tyden jsem zapsal nejvyssi vyhru v prubehu rocniku a to 13-2 s megatonem a uz se blizim mistum ktera jsou mi vice sympaticka :jn: Ale vypada to ze Redy bude asi proti :bac:
Joeiku, nejako si ticho :ciga:

Samozrejme som si proti Coloradu veril, ale vyhra 11:4 ma teda prekvapila. Potesili najma vykony Cullena, Jokinena, Lucica a Jonesa. Brankari zas raz suckovali :slap:

Arek je spat v boji a PO pozicie :respect: v pocte golov som prvy z celej ligy :sok:

Najblizsie padnu: FWG :jn:
cepi píše:a momentalne, riesime suboj s panom predsedom :giggle: tak hadam sa opät zadari :jj:
Vzdaluje sa mi PO, takže očakávam že mi nejaké body pustíš. PO bezo mňa nemôže byť. :pravidla: :-D
Rono: ty si si dal za ciel vymenit vsetko dobre, co mas v time? OMG :slap:
kajo píše:Rono: ty si si dal za ciel vymenit vsetko dobre, co mas v time? OMG :slap:
Taky jsem si rikal :giggle:
Nechápu toho Elliotta. Rono chce jedničku a přitom ho vyměňuje za Boba, který jako dvojka má míň zápasů a ještě má horší statistiky.
Rono: Jak jsi dal Samuelssona IR, tak se ti uvolnilo jedno místo, abys mohl vzít hráče z waiveru. Nevyužil si toho. Myslím, že je to škoda.
Samuelsson by mal nastúpiť už na jeden z najbližších 3 zápasov, mal by hrávať aj na presilovkách, tak hádam sa rozbehne a zostane už zdravý.
kajo píše:Rono: ty si si dal za ciel vymenit vsetko dobre, co mas v time? OMG :slap:
Ty kks,mame tu druhe kolo **** trejdov.
Ohlund píše:Samuelsson by mal nastúpiť už na jeden z najbližších 3 zápasov, mal by hrávať aj na presilovkách, tak hádam sa rozbehne a zostane už zdravý.
V tom případě ho může nahradit Nabokovem nebo Latendressem, kteří jsou taky IR.
arek píše:Joeiku, nejako si ticho :ciga:

Samozrejme som si proti Coloradu veril, ale vyhra 11:4 ma teda prekvapila. Potesili najma vykony Cullena, Jokinena, Lucica a Jonesa. Brankari zas raz suckovali :slap:

Arek je spat v boji a PO pozicie :respect: v pocte golov som prvy z celej ligy :sok:

Najblizsie padnu: FWG :jn:
bez netu ťažko písať :scare:
a nerobte mi pikačoviny s trejdami :psst:
Lukas33 píše:
cepi píše:a momentalne, riesime suboj s panom predsedom :giggle: tak hadam sa opät zadari :jj:
Vzdaluje sa mi PO, takže očakávam že mi nejaké body pustíš. PO bezo mňa nemôže byť. :pravidla: :-D
ja nie som mide :fucker2: bojujte pan predseda, bojujte! (vasi brankari ma ale v uvode potesili :-P

tak proti trejdu ala Rono, som uz podal nejaky ten :protest:

treba to brat tak, ze Rono sa nam tu este rozkukava, taky novacikovky ulet? by som to nazval :D ale zmysel jeho trejdov ramci posilnovania kadra, mi nejako unika.... :cosi:
Zmysel: asi taky, ze si zbiera hracov philly :D
To už prestáva byť vtipné do p.... . S Ronom si dohodnem trejd a zrovna dnes sa objaví super novinka že MacArthur kvôli zraneniu zápas neodohrá :buch: , presne to isté sa stalo pri trejde Burrowsa za Morrowa, Brendan mal :antry: vynechať 2 zápasy tak som bol v klude, ale na jeho debut v mojom tíme ešte stále čakám :x . Aj Reimerovi sa zhoršil zdravotný stav hned po tom ako som ho získal, Upshall to isté, Enstrom... :hahano:
Ale na druhej strane by sa to dalo aj využiť, asi začnem hromadne získavať hráčov Chicaga :hmm: :roll: .

Ale v zápase proti Ronovi sa mi zatial darí velmi dobre, už po 2 dnoch je to na body 20 :1
Ohlund píše:To už prestáva byť vtipné do p.... . S Ronom si dohodnem trejd a zrovna dnes sa objaví super novinka že MacArthur kvôli zraneniu zápas neodohrá :buch: , presne to isté sa stalo pri trejde Burrowsa za Morrowa, Brendan mal :antry: vynechať 2 zápasy tak som bol v klude, ale na jeho debut v mojom tíme ešte stále čakám :x . Aj Reimerovi sa zhoršil zdravotný stav hned po tom ako som ho získal, Upshall to isté, Enstrom... :hahano:
Ale na druhej strane by sa to dalo aj využiť, asi začnem hromadne získavať hráčov Chicaga :hmm: :roll: .

Ale v zápase proti Ronovi sa mi zatial darí velmi dobre, už po 2 dnoch je to na body 20 :1
Tak když opěvovaný Kopitar udělá jednu asistenci, Carter jen -1.. Hrůza :hroza:
ohlundove trejdy :lol2: to je jasné hneď kto sa zraní
cepi píše:ja nie som mide :fucker2: bojujte pan predseda, bojujte! (vasi brankari ma ale v uvode potesili :-P
Brankárska stratégia je jasná, budem to hrať na kvantitu a nie na kvalitu. :lol:

2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusia :fight: o tom či je správne alebo nesprávne niekomu zakázať trejd môže vypuknúť odznovu. :jn:
Lukas33 píše:stratégia je jasná, budem to hrať na kvantitu a nie na kvalitu. :lol:
tak mne sa uz nastastie crta aj kvantita, dnes mi chyta Miller, Lehtonen je este out a zranenie Lua by nemalo byt vazne, zajtra si omrknem tvoje ciciny v akcii proti macom, tak snad si v tom stretnuti zachytaju obaja :lol2:
Lukas33 píše:2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusia :fight: o tom či je správne alebo nesprávne niekomu zakázať trejd môže vypuknúť odznovu. :jn:
:ja_neviem: ak ti prisli nejake protesty, resp. ich prevaha, asi su diskusie na tuto temu zbytocne
Skorpi :fight:

bude to zaujímavý match, keďže moji goalies :jn:
Lukas33 píše:2 z 3 trejdov sú veľmi, veľmi diskutabilné. Diskusia :fight: o tom či je správne alebo nesprávne niekomu zakázať trejd môže vypuknúť odznovu. :jn:
Takže ten môj je v poriadku? aj ked vdaka zraneniu MacArthura neviem či mám znovu riskovať další porcelán, už som si s nimi vytpel dosť :? .
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS