od
Ohlund » pát 02. pro 2011 08:02
S petrikom zatial dosť vyrovnaný súboj, dnes sa mi v bodoch trocha podarilo odskočiť mu, ale tú bránu už iste nedobehnem, trochu sa bojím či budem mať 2 štarty

zato u petrika si zachytal už aj Budaj... naštastie Brodeur mu priemer a % dosť pokazil tam mám ešte šancu, len škoda že aj monster pustil Bostonu 5

.
Čo ma ale teší je forma mojich triskáčov, Littleho som sa chcel po slabšom štarte zbaviť, nik ho nechcel a v posledných 11 zápasoch si drží PPG (7+4)

, vedla neho sa samozrejme darí aj Wheelerovi, tiež posledných 6 zápasov má bod na zápas. Little sám stíha zbierať tolko bodov čo Kovy, keby hráva aj Tobi tak nie je očom a ked sa tie body spočítajú kto kolko získal od výmeny tak je to asi + 7 až 8 pre mňa ked počítam aj Goca

. Šancu u mňa dostal aj Comeau, ten má v CGY nový začiatok... v prvom zápase mi dal aspoň 6 hitov no a dnes 1+1 (ten gol stál zato)

. K tým horším správam patrí ale odkladaný návrat Morrowa, mal hrať už dnes a je otázne či to bude v najbližších 2 zápasoch, už ma to začína ....