Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

:minus: 6:8

môze byt, v bodovych + brankarskych stats jasne prehry, aj ked v G stats som trhol 2 body a celkovy pohlad na G stats celkom slusny, superovi sa vsak zblaznil Kvik
v goloch to bolo nakoniec len o 2, v PPP o 1 (13:14), bodovo to nebola ziadna slava 17+19, no v porovnani s ostatnymi GM´s neslo o prepadak, btw kajovych 67 :scare:
potesil triumf vo vsetkych sekundarnych stats, hity,bloky,sogy,buly

sklamanie od Gerbeho, Giontu, Byfu, Marchanda (posledni dvaja aspon sogy), prebudil sa Abdel, o Stammerovi skoda reci, vysiel mi tah s FA Kellym (1+4 / 14sog,42fw)
do zostavy sa mi vracaju dôlezite D Sekera s Coburnom, co sa v derby zapase proti shellke:D urcite zide
konecnych 8:6 sa mi zda dost malo

pri vynikajucich vykonoch v brane mat len 3 body :cry: (v SV z celej ligy bol len cepi lepsi odo mna, v SHO boli lepsi styria) taktiez som neziskal ziadnu sekundarnu stats..pricom pri takej SOG boli len traja celkovo lepsi v HIToch piati..takze na tento tyzden som netrafil velmi supera kedze u vecsiny protivnikov by som ziskal okolo 12 bodov

:plus:
vynikajuci brankari LA (Quick W 3 GAA 1.86 SV 174 SV% .951 SHO 1 a Jones W 1 GAA 0.75 SV% .970)

hlavne hviezdy Burns 1+6 Plekanec 4+3 Boedker 5+1 a velke prekvapenie Burakovsky 2+3

:minus:
Vanek 0+1 no HIT no BLK
Wiliams 1+0
Jokinen 0. 0+0 nechodil ani na buly co ma prave stalo FW stats kde som potreboval 18vyhranych buly co by zrejme za normalnych okolnosti zvladol
Richards B. 0+0 ale snad konecne nastupi v 2.utoku nie s polenami v 3.

a moje cachre-machre s Duclairom :slap: vo vsetkych stats mal u mna 0 za tento tyzden..zobral som ho z FA po jednom zapase som ho poslal prec..tak dvakrat za sebou bodoval (mal 0+3) a bol v prvom utoku tak som ho zobral spet aby opet nebodoval a nasledujuci zapas bol scratchnuty .. Bravo GM Anty..skusene

buduci tyzden Halifax Royal ak by som s nim hral tento tak by som vyhral 8:7 napriek jeho nafetovanemu utoku s cim by som bol maximalne spokojny
prehra s obhajcom 7-9 nie je zla. kludne to mohlo byt aj naopak.(hlavne oproti minulemu roku, ked som sa debaklom v prvych 2 kolach zakopal na dno na prvu tretinu ligy).

ale aspon ma moze tesit(sice len po prvom kole) ze podla cisel som sa zlepsil v tom co som chcel: buly- min rok skoro najhorsi, teraz 4ty. ppp- min rok priemerny, teraz 4ty napriek az 10tej naj ofenzive(ta by mala byt trochu vyssia a stabilnejsia ako min rok, takze aj tam vidim mierne zlepsenie),a polepsil som si kus v pocte striel. a to vsetko pri udrzani top hitov a blokov(ktore som nemal uplne top, takze toto kolo prekvapivo vyssie ako som ratal).uz len ostava taktizovat s golmanmi, aby som nemal stratu 1-4 ako napr teraz. preto prichadza raantaa, miesto hutchinsona. dufal som ze by mohol vytlacit pavelca, ale nemam trpezlivost cakat( hlavne ked je v zalohe budaj teraz a ze jeho jediny starte trval 23 minut- keby ho nepostavim, vysledok matchupu by bol opacny). no dalsie kolo treba vyhrat(min kolo by som dal alberte 11-4) a najlepsie a dostat sa cez 50% cim skor a udrzat si to az do konca :)
musim sa na to pozriet pozitivne - horsie uz byt nemoze. Jediny, kto potesil bol Spezza.

V dalsom kole sa budu prasit medvedie kozuchy. Len kto komu? :nervozny:
Ohlund píše: potešila len brána, ale to som mal štastie že Canucks hrali so slabými tímami, teraz idú do na trip do Dallasu, St. Louis a Colorada to budú asi iné čísla :nervozny:
:pray: In Cerberi cedníks I trust :power:
Na Katarine si snad urobim skore :petrik:
kajo píše:Na Katarine si snad urobim skore :petrik:

drzim palce aby si skoroval
Budem vas priebezne informovat, ake je skore...zatial je to 1:0 pre Cathy :(
kajo píše:Budem vas priebezne informovat, ake je skore...zatial je to 1:0 pre Cathy :(
Pozor abys nebyl vyloucen za hru vysokou holi :jn:
kajo píše:Budem vas priebezne informovat, ake je skore...zatial je to 1:0 pre Cathy :(
Kajo, ak by sa ti tvojou vyhrou vratila platicka na miesot, ver mi, ze by som ti ju s radostou prenechala.
Joe S. píše:
Ohlund píše: potešila len brána, ale to som mal štastie že Canucks hrali so slabými tímami, teraz idú do na trip do Dallasu, St. Louis a Colorada to budú asi iné čísla :nervozny:
:pray: In Cerberi cedníks I trust :power:
spokojný? hned prvý zápas a hostina, 5 kusov za 22 minút :grc:
len tak ďalej :good:
Anty píše:
kajo píše:Na Katarine si snad urobim skore :petrik:

drzim palce aby si skoroval
Zatial idem nad plan...
Dufam, ze sa ti ta platnicka posuva na spravne miesto :eek2:
A si uz aj fakt pila, ze to pises prave tu? :D
ak to dobre chapem, tak kajo si v suboji s Cathy vyhodil platnicku, ale skoroval :eek2: kajo, si DTD, IR, alebo NA?
skorpi ja som IR (kajo je zatial DTD) a pytam sa na aktualny stav bo nemam sajn:D poprosim podrobnejsi stats review:)
co nevies? Skore matchupu? Ked mozes na HF, mozes aj na Yahoo, nie? :joe: Skore zapasu je zatial vyrovnane - prehravam 4-9. Trochu si mi uskocil v goloch a bodoch, ale inak je vsetko otvorene.
no velmi nie lebo tu nemam wifi tak tu pisem len take hieroglify cez mobil na yahoo sa ani nelogujem nastastie som si nastavil roster na cely tyzden tak dik take vyrovnane skore moza :)
Joe S. píše:len tak ďalej :good:
:wf: :paperbag: :censored: :censored: :censored:
:lol2: :jn:
Príšerný štart do sezony a to som myslel že mám neaký koncept a slušne vyskladaný tím.. :hroza: . Je to v dost velkej prdeli a neviem či by sa to vôbec dalo trejdami zachrániť. Hanzal aj Kane by sa mali v budúcom týždni vrátit, uvidím či príde neaké zlepšenie :?
Vymenim utocnika za nejakeho obrancu (tak sup sem s ponukami....Ohlund :giggle: )
kajo píše:Vymenim utocnika za nejakeho obrancu (tak sup sem s ponukami....Ohlund :giggle: )
Tebe som chcel ponuknuť blockbuster pred sezonou Lucic, Dubi a Callahan a ja by som obetoval aj Getzlafa, ale ty si bol v nemocnici a medzitým sa Dubi zranil tak som to stiahol, teraz je aj Callahan na IR.. asi zas tá moja kliatba že ked niekoho chcem tak sa zraní :giggle: , tak si si istý že chceš ponuku odomňa? :-D
No skus nieco vymysliet :D
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS