Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Posledni zapas konecne vyhra, ale jak uz psal Ohlund vedl jsem 14-2 a v nedeli jeste 12-4, nakonec 10-5, ale zkraje tzdne bych to urcite bral. Poskocil jsem na 11.misto, to uz vypada nadejneji. Ted zapas s kajovymi kotatky, bude to tezke :box:
kajo píše:Tak a ide sa na Sellyho, ktoremu mam co vracat :box:
To hodne lidi a zatim se jim to vetsinou dari :slap: :D
Wanic píše:a Fowler taky pro ten puk mohl zabojovat víc... kua Selly.. co to tam máte za hráče :D
Hrace mame dobre, ale maji nejaky zvlastni typ obrny ci co :ja_neviem:
Ohlund,ked chces zrusme ten trejd Alexandre Burrows za Brenden Morrow Morrow je zraneny a ktovie ,ako dlho bude out..
Popradcan píše:Ohlund,ked chces zrusme ten trejd Alexandre Burrows za Brenden Morrow Morrow je zraneny a ktovie ,ako dlho bude out..
Upper body injury, DTD :wink:
Popradcan píše:Ohlund,ked chces zrusme ten trejd Alexandre Burrows za Brenden Morrow Morrow je zraneny a ktovie ,ako dlho bude out..
A ja som ho akurát schválil. :-D No nič, dohodnite sa, keď tak vám ich zase prehodím. A teraz idem spať, lebo už ledva držím oči otvorené.
Ked je to lahké zranenie netreba to rušiť a počkám pár dní, ale už to nie je možné akú smolu nosím hráčom :x , ešte ráno som si pozeral jeho štatistiky že bodov má asi tak jak Alex ale +40 hitov a na daily FO's že hrá v 1. útoku, šupnem teda ponuku a večer už vidím že je zranený. To by mohla byť náhoda ale ja som dal ráno tie ponuky 2 a tá druhá bola za Downieho, ale aj pri nom sa večer objaví zranenie :eek2: tak som mal dosť a zrušil som to.

Aj ten trejd s petrikom Brouwer a Rolston za Monstera a Okposa vyzeral príšerne pre mňa zo začiatku, Jonas zrovna prišiel o miesto dočasnej 1ky a Scrivens odchytal 4 zápasy v rade, podobne dopadol aj Kyle a hned po trejde bol HS na 3 zápasy, naštastie aj tento trejd sa pomaličky otáča na moju stranu, Jonas sa už dostáva do toho a dnes zariadil všetky 3 goly Isles Okposo :thumbsup: .

Hned ako dám neakého hráča preč tak mu forma rapídne stúpne, aj preto v poslednej dobe mením hlavne hráčov Canucks, aspoň sa im začne dariť, vid Burrows hned 1. zápas u popiho :roll: , pomohol som prebrať sa aj Koivovi a mnohým dalším :giggle: .
tento tyzden by uz mohli aj ukoncit kym je stav pre mna taky priaznivy... :D

dufam ze cepi nezapise ani 2 brankarske starty a potencialne dvojciferne vitazstvo by ma mohlo aspon o trosicku priblizit k zvysku pelotonu :D
Rozoslal som ponuky managerom Anchorage Eagles,Megaton fF3,San Jose Jackals..

Prosim ,vyjadrite sa cim skor ..Dakujem.
Popradcan píše:Rozoslal som ponuky managerom Anchorage Eagles,Megaton fF3,San Jose Jackals..

celkom zaujimava a ferova ponuka, ale dam este staalovi sancu - nie je to tak davno co som ho ziskal, nechcem sa ho tak hned tak rychlo zbavit
petrik píše:tento tyzden by uz mohli aj ukoncit kym je stav pre mna taky priaznivy... :D

dufam ze cepi nezapise ani 2 brankarske starty a potencialne dvojciferne vitazstvo by ma mohlo aspon o trosicku priblizit k zvysku pelotonu :D
zvycajne to dotahujem az v samom zavere, no netrufam si povedat, ci sa mi to tentokrat podari :ja_neviem: minuly tyzden som mal na konte 21G, tento 1 :panika:
3 moves som si vycerpal uplne inak, ako som mal v plane, DiPietra som mohol mat uz vcera, no bol som v tom, ze je obsadeny....ocakavam za tie 2 rozhodujuce dni 3-4 G starty (Luo je uz fit) stacit to urcite nebude, ale ak by som znamenali aspon ake take G korigovanie, potesilo a pomohlo by
v momentalnych subojoch mi ide hlavne o to, aby som sa vyrazne neprepadol a udrzal sa hore dovtedy, pokial nebudem mat plne k dispozicii Millera + Lua, potom by to mohlo byt uz len a len lepsie :jj:
Morrow by mal chýbať týžden, to nie je také hrozné... už by som mal mať ten tím lepšie vyvážený, počet kosatiek som z 9 stiahol na 4, to je tak akurát :hmm: , do tímu som získal viacerých spáčov, tak verím že sa postupne preberú a druhú časť ligy by to mohol byť dosť silný tím.
Popradcan píše:Rozoslal som ponuky managerom Anchorage Eagles,Megaton fF3,San Jose Jackals..

Tak vam pekne Dakujem "priatelia",raz za cas davam ponuky a aj to ma zmetiete :ja_neviem: :evil:

Este budete lutovat :spank: :bee:
no pokial boli tie ponuky take ake tvoja mne richards za richards tak sa im necudujem :D to ti tak Ohlund prijme ale nie ja :D
koukam Richards je nabizen o sto sest. Sorry ale Marleaua ktery je PPG za Richardse a jeste z rags :bee: fakt ne :D
cepi píše:ocakavam za tie 2 rozhodujuce dni 3-4 G starty (Luo je uz fit)
:hmm:
schneider dal druhy SO po sebe, dufam ze ho nechaju chytat aj v san jose :giggle:
aj montoya chytal dobre, dostal len jeden gol, DiPi by sa tiez v dalsom zapase na lad dostat nemusel...
o millerovi som zatial nepocul ze by mal byt jeho navrat do zapasov nejako akutne na spadnutie no a raycroft sam to z biedy asi tiez nevytrhne ...
no neviem neviem...

mna dnes tiez brankari potesili - shutout aj jersey aj blues a chytali hedberg s elliottom :hroza: :scare: ale tak ja uz mam v brane nahrate :ciga: (dufam :D )
Dopingovou kontrolu na Sanforda a hned :stop: Backs zraneny, jesteze me Corey drzi nad vodou :respekt: Kdyz mi golmani zachytaji tak souperovi musi taky a kdyz suckujou ti souperovi tak moji jeste vic :hroza: ku*va letos to stoji za starou backoru, Luky to spatne vylosoval :bitka3: :sarcasm: :D
Schneider :bitka3: :bac: to je debil
prehrat s 0.74 GAA, 97.4% a 1SO to uz hej :sarcasm:
jeste neni konec kajo, dneska naskoci do branky Johnson a dostane 5 bananu :lol2: Kde je ta jeho lonska forma hergot. Nastoupi raz za uhersky rok a to dostane slusnou naloz :slap:
Zápas s megatatonem měla bejt formalita... ale aby nás takhle nepodrželi golmani to už jsem dlouho neviděl :ja_neviem: takhle se o titul hrát nedá :nono: je vidět, že máme ještě hodně na čem pracovat....
Wanic píše:Zápas s megatatonem měla bejt formalita... ale aby nás takhle nepodrželi golmani to už jsem dlouho neviděl :ja_neviem: takhle se o titul hrát nedá :nono: je vidět, že máme ještě hodně na čem pracovat....
ze prej formalita. ty mit o jednoho golmana min tak na me koukas z uctive vzdalenosti :frajer2:
moje hviezdy spia ďalej, v konkurencii hráčov ako Kovy, Vanek, Eriksson sú najproduktívnejší hráči Nystrom, Coburn a Dupuis so 4 bodmi :lol2:
Datsyuk za Richardsa? :D myslim ze na tom zarobi Poprad...ale zamietnut ten trejd nemozem kedze az take hrozne to zase neni..Poprad ma u mna dalsiu bonusovu hviezdicku
:hanba: :v_hajzli: , zatial katastrofa, dejfovi tento týžden vychádza všetko, dnes je posledný den a budem mať v akcii viac hráčov ako on + brankára, pár štatistýk PP,Blk,GS,W, +/- je ešte velmi tesných, tak hádam to aspoň trochu upravím :? :please: .
ovca zase -4 dnes :scare: :hroza:

chce ho niekto? on sa casom asi rozbehne, ale ja v mojej situacii si nemozem dovolit nanho cakat. ale iba seriozne ponuky, traged alebo nie ale za garbage ho nepustim :P
petrik píše:ovca zase -4 dnes :scare: :hroza:

chce ho niekto? on sa casom asi rozbehne, ale ja v mojej situacii si nemozem dovolit nanho cakat. ale iba seriozne ponuky, traged alebo nie ale za garbage ho nepustim :P
Dupuis + Fowler? :hmm:
Z 0:14 v posledný den aspoň na 5:11 :hmm: , ale je to bieda posledné týždne :? , teraz ma čaká rozbiehajúci sa petrik v súboji o predposledné miesto :D tak to už je povinná výhra :!:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS