Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

cepi píše: Miller out, Luo by mohol stihnut aspon nejaky ten vikend zapas a predpokladam, ze po 6G Lehtonen sprche, dostane najblizsie prilezitost Raycroft, uvidime, treba ale cim skôr korigovat, aby dejfovi nenaprsalo do nosa hned zaciatkom tyzdna :D
"No Luongo at #Canucks practice. Luongo is still listed as day-to-day. Stepping onto the ice should be viewed as a positive sign for Bobby Lou although he is not expected to start on Sunday."

Keby som vedel akú smolu nosíš brankárom tak by som ti ho nedal, zohnal by som od Paina Crawforda a šupol by som ti toho :giggle: .
boha, stačí jedna noc a tie nabbyho lamy otočili všetky významné štatístiky :hroza:
Ten trejd za Reimera ma môže stáť celú sezonu, mám teraz v tíme 3 dvojky a toho čuráka zraneného a teda aj dosť velké problémy nahrabať neaké G stats a ked sa už do brány jeden z nich dostane tak žiadna sláva, podla posledných správ je Reimerov návrat stále v nedohladne :juchu: a Toronto už začalo zhánať neakú novú skúsenú 2ku, lebo im došli nervy aj s Gustavssonom :hroza: , tak dúfam že Jonasa teda vymenia do tímu kde si zachytá častejšie. Hádam sa tá moja situácia čoskoro obráti k lepšiemu :please: .
Ohlund píše:
cepi píše: Miller out, Luo by mohol stihnut aspon nejaky ten vikend zapas a predpokladam, ze po 6G Lehtonen sprche, dostane najblizsie prilezitost Raycroft, uvidime, treba ale cim skôr korigovat, aby dejfovi nenaprsalo do nosa hned zaciatkom tyzdna :D
"No Luongo at #Canucks practice. Luongo is still listed as day-to-day. Stepping onto the ice should be viewed as a positive sign for Bobby Lou although he is not expected to start on Sunday."
:ejha:
Konečne dobrá správa ! Reimer sa už cíti fajn a včera bol aj na dobrovolnom tréningu, na lade bol len krátko, ale vyzerá to už slubne, tréner povedal že ešte tak 7-10 dní hrať nebude aby sa do toho dostal a potom uvidíme, no taak :please: .

Edit: LOL dnes mi dokonca chytajú všetci 3 moji babráci, ale ktorého nechať sedieť? Harding to má asi isté proti Blús, ale Gustavsson proti silnému Wsh a Dipi dokonca s rozbehnutými Bruins :hmm: .
Ohlund píše: Edit: LOL dnes mi dokonca chytajú všetci 3 moji babráci, ale ktorého nechať sedieť? Harding to má asi isté proti Blús, ale Gustavsson proti silnému Wsh a Dipi dokonca s rozbehnutými Bruins :hmm: .
Nechal som sedieť DiPietra ktorý šiel dole už po prvej tretine :thumbsup: , Gustavsson 40/41 :poklona2: a Harding tiež 92,6 :moj:
Len škoda že Koivu mal u mňa v 19 zápasoch jeden gol, a dnes dal oba goly Minny :roll: .
:thumbsdown: došiel na psa mráz, hviezdy nebodujú :? a som v prdeli, jediná nádej je, že bude Niemi chytať back2back game :modlenie:
Joe S. píše: :thumbsdown: došiel na psa mráz, hviezdy nebodujú :?
Obrázek
Vancouver odohral tento týžden len 2 zápasy a v nich dali len 3 goly :hroza: , moc mi teda v yahoo nepomohli a ked sa k tomu pridá aj množstvo zranení v mojom tíme tak je jasné že som proti Selllymu nemal šancu, zo začiatku týždna to vyzeralo dosť hrozivo aj 2:14, ale v posledné dni som to dokázal stiahnúť aspoň na 5:10 :? .
Dobré správy sú že Connolly zbiera po návrate bod na zápas, hádam mu to vydží a hlavne zdravie, Reimer je blízko k návratu a dúfam že čoskoro sa vráti aj Whitney a Enstrom, potom by bol ten tím znovu konkurencie schopný :yes: .
Stuart :slap: ještě o mantinel, kdyby dal aspoň přímej :hroza:
Stuart :wave: panko rozhodol dve kategorie-GWG a SHP :poklona:

Inak velmi dobry vysledok so silnou Arizonou, sprihliadnutim na moj rozsirujuci sa lazaret- Pitkanen, Neil, Lombardi+ dlhodobo zraneny Perron... :?
winning streak :dudo:
skoda ze som neudrzal 11:4 zo vcerajska ale aj 9:6 neni zle...ale brankari boli tragicky v oboch timoch :roll:
Cole sa zobudil 3+3 tento tyzden :good: pricom do tohto tyzdna mal len 3+3...richard 4+0 :thumbsup:
kajo píše:Stuart :wave: panko rozhodol dve kategorie-GWG a SHP :poklona:
a ještě vyrovnal góly :hroza: a samozřejmě jak jinak.. vstával jsme ve 4 a viděl jsem to naživo... Když to promněnil.. říkal jsem si jenom... kua snad ho nemá v týmu (i když jsem si tak nějak podvědomě pamatoval, že jo...) a nakonec jak jinak :ja_neviem: :hroza: :hroza:
mohla to bejt plichta 7:7 :arrow: kua a ještě o blbej mantinel, ten puk se podle zákonů fiziky měl odrazit úplně jinam :scare: :scare:

Celkově ale spokojenost.. dokázali jsme hrát vyrovnaný klání až do poslední minuty s momentálně druhym týmem tabulky... asi to štěstíčko co jsem měl proti Cepimu se proti mě teď trochu obrátilo :| ... Musíme dál bojovat a možná i trochu posílit (ale na to je zatim čas)... 4 - 9 místo by pro nás na koneci sezóny bylo určitě zklamání.. tenhle tým má na víc....
a Fowler taky pro ten puk mohl zabojovat víc... kua Selly.. co to tam máte za hráče :D
vzhladom k totalne vyautovanym G, prehra 7:10 vyznieva prijatelne, ale 8:9 by potesilo viac....chybal 1, resp. 2 hity...v tejto statistike som viedol po cely cas, no na poslednu moznu chvilu, pred nocnym zapasom, sa pan holic odhodlal k zufalemu cinu :fucker: ked siahol po Ponikarovskom + Tlustom a ti mu nazbierali dokopy 7 hitov...skoncilo to 88:87 :doh: nic to, v odvete ho ostriham dohola! :lol2:

stale si vsak drzim vybornu 3.poziciu, je to sice uz len o chlp, ale ak sa mi do zostavy vrati Luo + Miller, bude to OK

v tomto tyzdni riesim petrika a jeho Anchorage Eagles....pozor na to, petrik riesi winning streak :respekt: papierovo to vychadza jasne, 3 proti 20, no s mojimi G je to stale ?, tam opät vela bodov nenamutim, tot jedinecna sanca pre petrika, v mojom pripade, zabojovat aspon tak, ako u holica :jj:
petrik ide hore :lol:
Ty říkáš zoufalý čin. Já říkám taktická vyzrálost zkušeného GM. :ciga:
No nic, mé holičské křeslo bude pro tebe opět nachystané. :D
včera som vedel, že zápas proti SJ Jackass je márny, tak som riskol a zobral IR Micháleka, dnes by mal už hrať :ciga:
dejf píše:Ty říkáš zoufalý čin. Já říkám taktická vyzrálost zkušeného GM. :ciga:
bez debaty, to som sa len pokusil zakamuflovat :giggle:
ved ja som nieco podobne zriesil s McGinnim...v tu noc mi zriesil 3 hity, supol gol a den na to (co mi hralo do karat, kedze nastupoval 2x po sebe) 0....stava sa :)
A ted se bude megaton uz jenom smat jaky ulovek se mu v patem kole draftu povedl. :frajer2:
Prehra 6-11 s lidrom nie je az taky zly vykon. Hlavne ked este uvazim, ako mi hrali hraci v prvej polovici tyzdna :hroza: . 18-te miesto v tabulke je katastrofa :x

:plus: 3 hviezdy tyzdna
Tim Thomas: 1,50GAA / 94,3% / 1SO
Phill Kessel: 4+1
Scott Hartnell: 2+2

:minus: 3 sklamania tyzdna
Ryan O'Reilly: 0+0
Sheldon Souray: 0+0
Drew Doughty: 0+0
Tak a ide sa na Sellyho, ktoremu mam co vracat :box:
Velké zásluhy na dalšej výhre leafs majú Connolly a Gustavsson :thumbsup: , Tim pozbieral už v 1. tretine 3 body a odkedy sa vrátil do zostavy ich má už 6 v 4 zápasoch, zatial čo Tanguay nahral pre Lukáša o 1 bod menej a pritom odohral o 4 zápasy viac a ešte k tomu má odvtedy aj -9 :giggle: . Gustavsson už 2 super zápasy v rade, v oboch dostal len po gole aj to boly smolné, hlavne proti Wsh :roll: . Takže konečne sa mi tie listy začínajú vyplácať... Ale škoda že súperovi dejfovi to ide ešte lepšie, Fleury mu hned v 1. den vychytal shutout a dnes vymazal Connollyho výkon rovnako 3 bodmi Eberle, takže proti holičovi to zatial nevyzerá dobre ale ja tímu ešte verím, Canucks majú pred sebou ešte 3 zápasy tento týžden, tak čakám od nich výkon :cinka: .
Matt Martin je zviera :scare: v poslednom zapase s Pens mal 9 hitov...ak mu tempo vydrzi, na konci sezony by ich mal mat cca. 400 ! :poklona:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS