49,66Azizek píše:Já věděl proč ho nechat sedět![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Ja dostávam od Wanica pekný náklep, kua už má aj SH bod... už mi asi nepomôže ani nedelný zázrak od Vancouveru že by dali Isles aspoň 10inu
. A ja som nikdy nepatril k tým Leafs haterom čo s z nich vkuse robia srandu, ale po tejto sezone to tak kludne môže byť, celkom som im veril, získal som ich :uvodzovky: 1. centra , potom aj 1. brankára a obaja ešte nevytiahli prdel z nemocnice, tak zoberiem aj Gustavssona lebo mám vážny problém v bráne a oni posadia aj jeho v 2 zápasoch v rade. Té wafle si zo mňa robia k....
Toronto
. Scrivens proti Ott 86,4%
.
Joe S. píše:petrik od každého dostáva na prdel a mňa ide s tými svojimi lamami poraziť?
som zvedavy ci ti dnes bob nastupi v branke
v asistenciach, SOG, FW, HT a BK relativne bezpecne vediem, trhnut ma mozes este na special teams a GWG kde su zatial remizy...
Pred týždnom určite hej, vtedy mali moji hráči formu a Canucks šlapali, som mal 2x tolko bodov ako Redy, Harding žiaril... ale tento týžden je s prehladom môj najhorší v lige, hráči nebodujú a často ani vôbec nehrajú kvôli zraneniam a už je isté že v bráne nebudem mať ani 2 štarty , auWanic píše:To Ohlund: Snad si nepočítal s bodama![]()
snad nám nastolené tempo vydrží
Ja som dostal 3:14
.
4 "brankári" mi neodchytali ani 2 zápasy, cepi nosí brankárom smolu, aj Reimer sa mu zranil a teraz je mimo aj Miller s otrasom, takže teraz je na rade Luongo
. Ale bol som blb, mal som počkať kým Reimer nenastúpi a nie čítať reporty
cepi
.
Teraz ma čaká zápas so Sellym, to bude zaujímavé už len kvôli tej velkej výmene z pred sezony, ale nakoniec som z nej až tak zle nevyšiel, pôvodne som chcel Fishera a nie Hechta, len Selly by stratil až príliš vela FO tak som to musel zmeniť, a ked vidím že aj Fisher je vkuse zranený tak o nič by som neprišiel :ja_neviem: .
4 "brankári" mi neodchytali ani 2 zápasy, cepi nosí brankárom smolu, aj Reimer sa mu zranil a teraz je mimo aj Miller s otrasom, takže teraz je na rade Luongo
Teraz ma čaká zápas so Sellym, to bude zaujímavé už len kvôli tej velkej výmene z pred sezony, ale nakoniec som z nej až tak zle nevyšiel, pôvodne som chcel Fishera a nie Hechta, len Selly by stratil až príliš vela FO tak som to musel zmeniť, a ked vidím že aj Fisher je vkuse zranený tak o nič by som neprišiel :ja_neviem: .
Cepi mi napraskal i do tretice
Co se da delat, krasne 16.misto zatim na obhajobu nevypada
jak uz psal Ohlund hrajem ted spolu a je to souboj dvou tymu kterym to zrovna nejde. Takze budto nas duel skonci upachtenou remizou 5-5 anebo se jeden z nas odrazi ode dna a zacne stihat 8.misto. Mno uvidime
Ale Vancouver hrá tento týžden len 2 zápasy a proti Chicagu asi bodové hody čakať nemôžemSelly8 píše:Cepi mi napraskal i do treticeCo se da delat, krasne 16.misto zatim na obhajobu nevypada
jak uz psal Ohlund hrajem ted spolu a je to souboj dvou tymu kterym to zrovna nejde. Takze budto nas duel skonci upachtenou remizou 5-5 anebo se jeden z nas odrazi ode dna a zacne stihat 8.misto. Mno uvidime
kedy som ti to uz spominalOhlund píše:Mal by som sa neakých kosatiek zbaviť
Selly8 píše:Cepi mi napraskal i do tretice![]()
Sellyku, nezostava ti nic ineho, len to so mnou skusit v tej slovenskej hadzanej dejf (Harcov Drunks) posted smack talk for the Big Bad Bruins vs Harcov Drunks matchup
Destrukce právě začala!
dejf to zobral z ostra, snad si po par dnoch jeho status prepoziciam
Luongo dostal v poslednom zápase pukom do masky, vynechal posledné 2 tréningy a je otázny na zajtrajší zápas. Keby ho vynechá tak by si mal dosť velký problem nazbierať aspoň 2 zápasy.cepi píše:Millera mam vsak out, takze Luo, good luck
Chápem že niektorým sa tie ťahy nepozdávajú, často riskujem a dávam šancu aj hráčom ktorý nezačali sezonu najlepšie alebo mali v minulosti zdravotné problemy, takže pochopil by som že sa ten trejd nepozdáva ani tebe, ale tou PM čo si mi poslal si to dorazilAntonor píše:akoze sorry Ohlund ale tie tvoje trejdy![]()
100x lepší? really? zadarmo by som ho dal jedine tebe. V prvom rade Koivu tiež nezačal najlepšie a zatial je to sklamanie pre mňa, síce má nakročené k takej jeho typickej sezone 60-70 bodov ale po príchode lepších spoluhráčov do útoku som čakal iste viac. Zato Leino s Berglundom nasbierali minulý rok dohromady vyše 100b, obaja tiež začali pomalšie, ale získal som 2 hráčov za 1, a aj s takým pomalým štartom nahrali spolu tolko isto bodov ako Mikko, a už to môže byť u nich len lepšie a lepšie zatial čo Koivu hrá taký svoj štandard v tíme ktorý moc golov nedáva.Antonor píše: ja ti mozem ponuknut podla mojho nazoru stokrat lepsi trejd
koivuBoyes+Sobotka...a nie ty zadarmo ho chces pomali pustit.. nechapem
A myslím že som si polepšil aj v trejde so Sellym, Latendresse nehrá zle a zbiera viac ako 0,5b na zápas ale stále ho trápia malé zranenia, hrá 3 zápasy potom 2 pauza a tak dookola, a ja si to v súčasnej situácii dovoliť nemôžem tak som siahol po Wheelerovi ktorý zvykne hrávať aj 1. útok u Jets...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

ale bolo to o chlp