Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Já věděl proč ho nechat sedět :rofl:

Obrázek
Azizek píše:Já věděl proč ho nechat sedět :rofl:

Obrázek
49,66 :lol:
:lol: :lol: :lol: :wave:
petrik od každého dostáva na prdel a mňa ide s tými svojimi lamami poraziť? :eek2:
Ja dostávam od Wanica pekný náklep, kua už má aj SH bod... už mi asi nepomôže ani nedelný zázrak od Vancouveru že by dali Isles aspoň 10inu :doh: . A ja som nikdy nepatril k tým Leafs haterom čo s z nich vkuse robia srandu, ale po tejto sezone to tak kludne môže byť, celkom som im veril, získal som ich :uvodzovky: 1. centra , potom aj 1. brankára a obaja ešte nevytiahli prdel z nemocnice, tak zoberiem aj Gustavssona lebo mám vážny problém v bráne a oni posadia aj jeho v 2 zápasoch v rade. Té wafle si zo mňa robia k.... :x Toronto :butt: . Scrivens proti Ott 86,4% :fucker2: .
Joe S. píše:petrik od každého dostáva na prdel a mňa ide s tými svojimi lamami poraziť? :eek2:
:hehe:

som zvedavy ci ti dnes bob nastupi v branke :hmm: zatial je to v brankarskych stats 2-2, ja mam o jeden zapas a par savov viac, tam by si ma dobehol, ale zase ty tesne vedies v GAA a SVS, kde by som ta mohol trhnut ja ak by bobovi zapas nevysiel :hmm:
v asistenciach, SOG, FW, HT a BK relativne bezpecne vediem, trhnut ma mozes este na special teams a GWG kde su zatial remizy... :hmm:
Bob asi nenastúpi :? keby chytal, tak ešte mám šancu :buch:
Potrebujem nejaku brankarsku dvojku, kedze buduca jednotka columbusu a kazdorocne isty ucastnik zapasu All stars Dekanich sa opat zranil a uz nemam s nim trpezlivost...ak sa najde niekto, kto ma niekoho navyse, kludne mi poslite nejaku ponuku...
To Ohlund: Snad si nepočítal s bodama :slap: :-P snad nám nastolené tempo vydrží
Tak dnes se hrálo 11 zápasů, nastoupilo mi 14 hráčů a z nich jediný Gagne bodoval. :hroza:
Může mi někdo říct rozumný důvod, proč já to vůbec hraju. :slap:

Někdo mi nabízí Cammalleriho za Krejčího. To je výměna ňouma za ňoumu, ale ten můj ňouma aspoň chodí na buly, takže to bohužel neberu.
Wanic píše:To Ohlund: Snad si nepočítal s bodama :slap: :-P snad nám nastolené tempo vydrží
Pred týždnom určite hej, vtedy mali moji hráči formu a Canucks šlapali, som mal 2x tolko bodov ako Redy, Harding žiaril... ale tento týžden je s prehladom môj najhorší v lige, hráči nebodujú a často ani vôbec nehrajú kvôli zraneniam a už je isté že v bráne nebudem mať ani 2 štarty , au :monokel: .
petrik, Doughty-ho nepustim, pokial sa Visna nechyti. Bohuzial ten je na IR na cca 4 tyzdne.
Skorpion píše:petrik, Doughty-ho nepustim, pokial sa Visna nechyti. Bohuzial ten je na IR na cca 4 tyzdne.
ved mas este souraya :D
tak nakoniec len chudobna vyhra 8:7 :hroza:
no ale vzhladom na to ze to je prva vyhra v sezone tak beriem aj taku biednu :D nejako zacat treba :D
Z téhle ligy se snad nesestupuje? :oops:
Tak sme se vyšvihli na krásný 4.místo... teď nás čeká křest ohněm... Philadelphia Lions :!: :arrow: podle mě šlágr 6 týdne ;)) ... konečně máme možnost dokázat, že řeči o prvním místě berem vážně :frajer2:
Ja som dostal 3:14 :monokel: :v_hajzli: .
4 "brankári" mi neodchytali ani 2 zápasy, cepi nosí brankárom smolu, aj Reimer sa mu zranil a teraz je mimo aj Miller s otrasom, takže teraz je na rade Luongo :scare: :sarcasm: . Ale bol som blb, mal som počkať kým Reimer nenastúpi a nie čítať reporty :buch: cepi :kop: .
Teraz ma čaká zápas so Sellym, to bude zaujímavé už len kvôli tej velkej výmene z pred sezony, ale nakoniec som z nej až tak zle nevyšiel, pôvodne som chcel Fishera a nie Hechta, len Selly by stratil až príliš vela FO tak som to musel zmeniť, a ked vidím že aj Fisher je vkuse zranený tak o nič by som neprišiel :ja_neviem: .
petrik píše:tak nakoniec len chudobna vyhra 8:7 :hroza:
no ale vzhladom na to ze to je prva vyhra v sezone tak beriem aj taku biednu :D nejako zacat treba :D
nie náhodou 7:6? :matika: ale bolo to o chlp :scare: keby chytal bob, tak si v pierdoli
Nakoniec utrapene vitazstvo 7-5. A teraz ma caka prvy Popradcan :hroza:

:plus: 3 hviezdy tyzdna
Drew Doughty: 2+3 / +2 / 9shots
Tim Thomas: 2,00 / 91,3%
Kyle Brodziak: 33FW / 7HT / 3BLK

:minus: 3 sklamania tyzdna
Lubomir Visnovsky: 0+0
Antoine Vermette: 0+0 / 8FW
Brandon Prust: 0+0 / 0 / 0 / .....
Cepi mi napraskal i do tretice :slap: Co se da delat, krasne 16.misto zatim na obhajobu nevypada :D jak uz psal Ohlund hrajem ted spolu a je to souboj dvou tymu kterym to zrovna nejde. Takze budto nas duel skonci upachtenou remizou 5-5 anebo se jeden z nas odrazi ode dna a zacne stihat 8.misto. Mno uvidime :)
Selly8 píše:Cepi mi napraskal i do tretice :slap: Co se da delat, krasne 16.misto zatim na obhajobu nevypada :D jak uz psal Ohlund hrajem ted spolu a je to souboj dvou tymu kterym to zrovna nejde. Takze budto nas duel skonci upachtenou remizou 5-5 anebo se jeden z nas odrazi ode dna a zacne stihat 8.misto. Mno uvidime :)
Ale Vancouver hrá tento týžden len 2 zápasy a proti Chicagu asi bodové hody čakať nemôžem :scare: . Mal by som sa neakých kosatiek zbaviť, ale neviem ktorých, Henrik a Edler určite zostanú, Hodgson sa zrovna rozbieha a vyzerá nádejne vedla Keslera, Higgins má dobrý štart, Booth potrebuje ešte trochu času...
Ohlund píše:Mal by som sa neakých kosatiek zbaviť
kedy som ti to uz spominal :-P je fajn mat v time svojich oblubencov z real timu, ale odtial potial, ty s petrikom ste na to isli dost extremne :D
Selly8 píše:Cepi mi napraskal i do tretice :slap:
Obrázek Sellyku, nezostava ti nic ineho, len to so mnou skusit v tej slovenskej hadzanej :D vyrazne vitazstvo 12:5 prekvapilo, potesilo, co ma katapultovalo na :good: 3 priecku....hraci zabrali prakticky vo vsetkych stats G+A, ci FW, BKS, SOG, HIT, dokonca som to 3x trhol aj v G a to boli moji golmani dost ementalni.....2.63 / 4.59 /5.00....Millera mam vsak out, takze Luo, good luck

dejf (Harcov Drunks) posted smack talk for the Big Bad Bruins vs Harcov Drunks matchup
Destrukce právě začala!

dejf to zobral z ostra, snad si po par dnoch jeho status prepoziciam :fucker:
akoze sorry Ohlund ale tie tvoje trejdy :hroza:
cepi píše:Millera mam vsak out, takze Luo, good luck
Luongo dostal v poslednom zápase pukom do masky, vynechal posledné 2 tréningy a je otázny na zajtrajší zápas. Keby ho vynechá tak by si mal dosť velký problem nazbierať aspoň 2 zápasy.

Antonor píše:akoze sorry Ohlund ale tie tvoje trejdy :hroza:
Chápem že niektorým sa tie ťahy nepozdávajú, často riskujem a dávam šancu aj hráčom ktorý nezačali sezonu najlepšie alebo mali v minulosti zdravotné problemy, takže pochopil by som že sa ten trejd nepozdáva ani tebe, ale tou PM čo si mi poslal si to dorazil :hroza: .
Antonor píše: ja ti mozem ponuknut podla mojho nazoru stokrat lepsi trejd
koivu :arrow: Boyes+Sobotka...a nie ty zadarmo ho chces pomali pustit.. nechapem
100x lepší? really? zadarmo by som ho dal jedine tebe. V prvom rade Koivu tiež nezačal najlepšie a zatial je to sklamanie pre mňa, síce má nakročené k takej jeho typickej sezone 60-70 bodov ale po príchode lepších spoluhráčov do útoku som čakal iste viac. Zato Leino s Berglundom nasbierali minulý rok dohromady vyše 100b, obaja tiež začali pomalšie, ale získal som 2 hráčov za 1, a aj s takým pomalým štartom nahrali spolu tolko isto bodov ako Mikko, a už to môže byť u nich len lepšie a lepšie zatial čo Koivu hrá taký svoj štandard v tíme ktorý moc golov nedáva.
A myslím že som si polepšil aj v trejde so Sellym, Latendresse nehrá zle a zbiera viac ako 0,5b na zápas ale stále ho trápia malé zranenia, hrá 3 zápasy potom 2 pauza a tak dookola, a ja si to v súčasnej situácii dovoliť nemôžem tak som siahol po Wheelerovi ktorý zvykne hrávať aj 1. útok u Jets...
Ohlund píše:
cepi píše:Millera mam vsak out, takze Luo, good luck
Luongo dostal v poslednom zápase pukom do masky, vynechal posledné 2 tréningy a je otázny na zajtrajší zápas. Keby ho vynechá tak by si mal dosť velký problem nazbierať aspoň 2 zápasy.
:clap:
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS