Guddy.44 píše:Váš. Doufám, že jsem vyhrál něco lepšího jak Emmu Stone. :frajer2:
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Co si to dovolujes? Si od Vondracku? Ja som skladal zostavu narychlo ale vedel som, ze tam chcem mat svedskeho brankara, tak som pozeral kto ho mal v zostave a ked som videl erikssona u teba, nebolo co riesitAndyF píše:ku*va ku*va ku*va! minutu po terminu jsem zjistil, ze nebude chytat eriksson protoze je nemocnej!
Ani bych se nedivil kdybych to byl ja pac to jinak vubec nesleduju a ty hrace tam mrskam jak mi prijdou pod ruku, max minutka a sestava je hotovaAnty píše:tak ja som sito je nic skoro furt vidim ze niekto hodi do hry Aaltonena ktory sa zranil este pred MSOhlund píše:Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
Ale ja se snazil! Jednak byl napsanej na hfku, ale kdyz jsem furt videl unconfirmed, tak sem hledal dal. Jenze ja idiot hledal na twitteru Joacim Ericsson, misto Joacim Eriksson, takze sem nic nenasel.. Pak jsem prijel z mesta v 15:40, furt mi to vrtalo a pak jsem zjistil to pismeno. No a v 15:45 jsem nasel francouzskej tweet o jeho nemoci.kajo píše:ked som videl erikssona u teba, nebolo co riesit