Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2014 fantasy liga

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Váš. Doufám, že jsem vyhrál něco lepšího jak Emmu Stone. :frajer2:
Guddy.44 píše:Váš. Doufám, že jsem vyhrál něco lepšího jak Emmu Stone. :frajer2:
Obrázek
ku*va ku*va ku*va! minutu po terminu jsem zjistil, ze nebude chytat eriksson protoze je nemocnej!
AndyF píše:ku*va ku*va ku*va! minutu po terminu jsem zjistil, ze nebude chytat eriksson protoze je nemocnej!
bude tam Nilsson?
Jo
Uff aj ja som skoro dal Erikssona, som myslel že bud dnes alebo nikdy, ved hrajú b2b a zajtra majú ten tažší zápas. Nakoniec som ale neriskoval a dal teda "Screwensa" :giggle: . Som chcel mať tím čiste švédsky, ale Gustafsson vypadol a brankár bol neznámy tak som nemohol :? .
Skúsil dnes niekto deduška Thomasa? :giggle:
Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
AndyF píše:ku*va ku*va ku*va! minutu po terminu jsem zjistil, ze nebude chytat eriksson protoze je nemocnej!
Co si to dovolujes? Si od Vondracku? Ja som skladal zostavu narychlo ale vedel som, ze tam chcem mat svedskeho brankara, tak som pozeral kto ho mal v zostave a ked som videl erikssona u teba, nebolo co riesit :bitka:
ku*va.. Mám taky Erikssona.. j***t ty golmany!
tak ja som si
Ohlund píše:Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
to je nic skoro furt vidim ze niekto hodi do hry Aaltonena ktory sa zranil este pred MS
Jak ja dala vcera Orlova a dve minuty na to ze je zraneny
Ohlund píše: Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
No, já včera došel domů později, tak mi nějaké info uniklo. Tak jsem vám dal aspoň šanci :giggle:
Anty píše:tak ja som si
Ohlund píše:Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
to je nic skoro furt vidim ze niekto hodi do hry Aaltonena ktory sa zranil este pred MS
Ani bych se nedivil kdybych to byl ja pac to jinak vubec nesleduju a ty hrace tam mrskam jak mi prijdou pod ruku, max minutka a sestava je hotova :-P
Ma niekto Hodgsona? Ja som chcel dat Reada, ale som ho zmenil za Gadreaua :x
kajo píše:Ma niekto Hodgsona? Ja som chcel dat Reada, ale som ho zmenil za Gadreaua :x
ja som ho chcel dať,ale na poslednú chvíľku som dal Warda :shock:
Nee, jen Reada, jeste mam z kanady Ellise, Garissona a jako C Mackinona :slap:
no ja som to moc netrafil len Turrisa taze slabota...Lotysi 6:5? :lol:
a tiez som to po*ral so Sethom Jonesom..som chcel jeho aj Troubu a nakoniec som dal len Troubu :slap: ale uz som si zvykol ze kazdy den takmer kazde moje jedno rozhodnutie medzi dvoma hrami konci zle
A já pro jistotu nedal ani jednoho Kanaďana. Po těch výkonech jsem nevěřil, že dají víc jak 2 branky a skoro to vyšlo. Do třetí třetiny jsem i věřil..
Dal niekto Thomasa? :lol2:
kajo píše:Ma niekto Hodgsona? Ja som chcel dat Reada, ale som ho zmenil za Gadreaua :x
Já ho mám + Kadri, Turris C, Garrison a ještě Burrowse no :ciga:
Cathy píše:Dal niekto Thomasa? :lol2:
Já skoro ano. :giggle:
kajo píše:ked som videl erikssona u teba, nebolo co riesit
Ale ja se snazil! Jednak byl napsanej na hfku, ale kdyz jsem furt videl unconfirmed, tak sem hledal dal. Jenze ja idiot hledal na twitteru Joacim Ericsson, misto Joacim Eriksson, takze sem nic nenasel.. Pak jsem prijel z mesta v 15:40, furt mi to vrtalo a pak jsem zjistil to pismeno. No a v 15:45 jsem nasel francouzskej tweet o jeho nemoci.
danchez píše:
Ohlund píše: Danchez dal hrať Rahimiho ktorý je už dávno mimo turnaja.
No, já včera došel domů později, tak mi nějaké info uniklo. Tak jsem vám dal aspoň šanci :giggle:
Di doprdele.
Tyvole kdybys takhle tipoval KTL, jak tam sazis hrace, tak uz mam 3x sosku :spank:
Asi bych tam neměl za každou cenu házet furt Švédy.. :slap:

Jináč, posledních 10 s málem Francie srovnala. Já absolutně nechápu, jakto že Nilsson je u Islanders tak marnej.. To co tady na turnaji zatím předvádí je senzace. Vyhrál Švédům 3 zápasy..
Tak dneska životní úspěch. Být nejlepším 31. "manažerem" dne z více jak 22 tisíc hráčů, jo, to beru. :yes:

Kontiola (C), Ellis, Read, Scrivens - výborná práce. :thumbsup:
258 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA