zalozil jsem taky ligu http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... rd=megaton" onclick="window.open(this.href);return false; zde odkaz heslo megaton. nevim jak to funguje, pokud se chcete prihlasit zkuste. kdo chce hrat vic lig, muze. jo a pravidla stejna, jen neni komise (zatim) a nevim jestli bude, loni se mi nejak nezdalo to posuzovani... (nic proti) draft live tuto sobotu v devet
je to tak ze kdo driv prijde ten driv mele... pokud se to nenaplni muzeme se kdyztak domluvit na zuzeni nebo zruseni...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Moji brankari su "super-extra" trieda. Za minulu sezonu maju dokopy odohratych 27 zapasov (3 brankari!). Okrem toho mi nadraftovalo Visnovskeho!!! Ku*va Visna ser na Slovan (ale inak osobne s nim suhlasim, no toto je biznis!) Vidim to na dalsiu "uspesnu" sezonu
No vidíš skorpi malo to byť v sobotu... Ja som sa včera dostal za net ked bolo 9:05 a pozerám že už 2 kolá boli oddraftované
,mal som v tíme Kessela a Karlssona, vzhladom na 16. pick na drafte celkom slušní hráči, ale v druhom kole som chcel brať brankára, kým som sa teda dostal ku svojmu prvému picku, už boli Ward,Howard,Rinne, Schneider aj Rask picknutí
.
S obranou som celkom spokojný, ale útok a bránu mám slabučkú, pokúsim sa to neako vylepšiť trejdami, minulý rok som mal priemer tak 2 trejdy na den
tak uvidíme.
A to poradie na drafte bolo náhodné? lebo mi to až velmi nápadne pripomínalo minulú sezonu, petrik posledný, ja 16.-17. cepi zamnou..
S obranou som celkom spokojný, ale útok a bránu mám slabučkú, pokúsim sa to neako vylepšiť trejdami, minulý rok som mal priemer tak 2 trejdy na den
A to poradie na drafte bolo náhodné? lebo mi to až velmi nápadne pripomínalo minulú sezonu, petrik posledný, ja 16.-17. cepi zamnou..
Karma is a bitchSkorpion píše:![]()
![]()
![]()
yahoo
Vcera mi nenacitalo jedinu stranku ani za 1,5 hodiny, pricom vsetky osttane weby mi bezali bez problemov. Takze som sedel doma za PC a pekne krasne mi frcal autodraft.
Moji brankari su "super-extra" trieda. Za minulu sezonu maju dokopy odohratych 27 zapasov (3 brankari!). Okrem toho mi nadraftovalo Visnovskeho!!! Ku*va Visna ser na Slovan (ale inak osobne s nim suhlasim, no toto je biznis!) Vidim to na dalsiu "uspesnu" sezonu
Joe S. píše:poradie ti nemohlo pripomínať minulú sezónu, najmä čo sa týka petrika nie, ten vlani začínal ako prvý
A teraz tí ludia čo brali 4 brankárske 1čky vyhláste neaký novoročný výpredaj a za akciové ceny niečo nakúpim
obrancov vyberies aj z tych co neboli draftovani... staci ked nejaku lamu vyhodis a niekoho si stiahnesSelly8 píše:Me by se taky jeden golman hodil, stacila by klidne dvojka. Ale spis bych potreboval beka, tech mam jen 6O pul dvanacte uz jsem sel zalehnout a autopilot mi natahal same utocniky, sikula
To uz jsem udelal, ale trva to tusim 2 dny tak se bojim aby mi nekdo jiny neudelal skrt pres rozpocet, navic ten vyber uz tam neni zrovna lukrativnipetrik píše:obrancov vyberies aj z tych co neboli draftovani... staci ked nejaku lamu vyhodis a niekoho si stiahnesSelly8 píše:Me by se taky jeden golman hodil, stacila by klidne dvojka. Ale spis bych potreboval beka, tech mam jen 6O pul dvanacte uz jsem sel zalehnout a autopilot mi natahal same utocniky, sikula
Asi poradie na drafte, čím neskôr si ťahal tím lepšia pozícia na waiveri ale ked niekoho waivneš tak sa posunieš na koniec zoznamu tušim.
Už som dostal aj prvé 2 ponuky na výmenu, to sa mi páči že aj ostatní GMs sú aktívni, dúfam že im to vydrží. Couture je celkom žiadaný
, ja som ochotný sa ho zdať, ale Rono mi ponúkal obrancu a ja nemôžem oslabiť útok ešte viac na úkor obrany, potrebujem pravý opak, no a Megaton zahral na city s Burrowsom, tu si viem predstaviť dohodu ale musíme ešte obaja 1-2 "kusy" prihodiť. Couture bol od Burrowsa mierne lepší úplne vo všetkých stats a pravdepodobne sa bude stále zlepšovať, stratil by som velmi vela aj na buly. Možno ked tam pridáš Campbella či Enstroma a na mojej strane pribudne Del Zotto či Garrison dohodli by sme sa...
Inak tá novinka Evaluate Trade je celkom šikovná vecička a pekne ukáže čísla ktoré by som stratil/získal prípadným trejdom.
Už som dostal aj prvé 2 ponuky na výmenu, to sa mi páči že aj ostatní GMs sú aktívni, dúfam že im to vydrží. Couture je celkom žiadaný
Inak tá novinka Evaluate Trade je celkom šikovná vecička a pekne ukáže čísla ktoré by som stratil/získal prípadným trejdom.
Při vší úctě k tobě, jestli neskončíš s tímto poslední, tak se to pokloním. Ale uvidíme či uděláš nějaké trejdy..Cathy píše:CHICOUTIMI BANDITS
Utok:
- zatial orientacne zlozenie supisky
- pri pickoch sme sa zamerali najma na kvalitnych centrov
- dufame ze sa Kuleminovi vydari sezona, verime v jeho produktivitu
do zostavy mame k dispozicii este dvoch centrov, najma vzladom na to, ze niektori hraci su univerzalni, pouzitelni aj na kridlach.
Obrana, je viac menej cuckovska, ocakavame hlavne jej produktivitu v inych ako golovych a asistencnych statistikach, verime ze sa coskoro udzravi McQuaid, a uvidime ako sa cyhti mlada puska Kindl.![]()
Brana, tak tu sme asi spravili par novacikovskych chyb, ale tak uvidime![]()
Mne to tak spatne neprijde. Skoda jen tech golmanu.. To je ale novackovska dan, pristi rok si to urcite lepe pohlida.Rono píše:Při vší úctě k tobě, jestli neskončíš s tímto poslední, tak se to pokloním. Ale uvidíme či uděláš nějaké trejdy..Cathy píše:CHICOUTIMI BANDITS
Utok:
- zatial orientacne zlozenie supisky
- pri pickoch sme sa zamerali najma na kvalitnych centrov
- dufame ze sa Kuleminovi vydari sezona, verime v jeho produktivitu
do zostavy mame k dispozicii este dvoch centrov, najma vzladom na to, ze niektori hraci su univerzalni, pouzitelni aj na kridlach.
Obrana, je viac menej cuckovska, ocakavame hlavne jej produktivitu v inych ako golovych a asistencnych statistikach, verime ze sa coskoro udzravi McQuaid, a uvidime ako sa cyhti mlada puska Kindl.![]()
Brana, tak tu sme asi spravili par novacikovskych chyb, ale tak uvidime![]()
Presne tak, oopačné poradie ako olo na drafte.Ohlund píše:Asi poradie na drafte, čím neskôr si ťahal tím lepšia pozícia na waiveri ale ked niekoho waivneš tak sa posunieš na koniec zoznamu tušim.
Ja by som z obrancov tragédiu nerobil, niekto na post 7. - 8. obrancu sa tam nájde. A asi by som počkal, kým sa pozajtra zmení status nedratovaním hráčom na FA. Takto sa zbytočne pripravíte o miesto, najmä ak ste v poradí na waiver vysoko.
Ked chcete vedieť kde máte slabiny v porovnaní s inými tímami dajú sa pozrieť aj "predpokladané" štatistiky tímov, je to asi založené podla minulej sezony, takže nováčikov to nezahrňa, ale ako orientačné to je velmi dobré, ked tak pozerám tak v bodoch a zvyšých hráčskych štatistikách by som nemal mať problem
, Sellyho buly sú ale neskutočné
...
To pri trejdoch, ideš dat neaku ponuku a tam dole sa dá dať to Evaluate Stats a tam ti to potom ukáže rozdiely v tvojom tíme, a ked si to naskroluješ nižšie najdeš tam aj túto tabulku ako by to ovplyvnilo oba tímy aj počas sezony...
Máš tam odomňa ponuku, zlepšila by sa ti tá tvoja obrana...
Máš tam odomňa ponuku, zlepšila by sa ti tá tvoja obrana...
Pozri si moju statistiku brankarov GS - to je cisty failOhlund píše:Ked chcete vedieť kde máte slabiny v porovnaní s inými tímami dajú sa pozrieť aj "predpokladané" štatistiky tímov, je to asi založené podla minulej sezony, takže nováčikov to nezahrňa, ale ako orientačné to je velmi dobré, ked tak pozerám tak v bodoch a zvyšých hráčskych štatistikách by som nemal mať problem, Sellyho buly sú ale neskutočné
...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

Sázka na jednu kartu. Holtby musí hned zazářit, aby se nestřídal s Neuvirthem.